ورود برای عموم آزادهببخشید این تاپیک مخصوص خانومهاست یا ماهم اجازه شرکت داریم؟
ورود برای عموم آزاده
چرا مجبورن؟؟؟؟؟چی چیزی اجبارشون میکنهاخه معمولا پسرا مجبورا عاشق دخترا بشن
نمیدونم شاید بر عکسش بشه![]()
چرا مجبورن؟؟؟؟؟چی چیزی اجبارشون میکنه
طبیعتا و غریزتا اول زن نباید ابرازکنهخوب مگه خانوما ابراز احساسات میکنن نسبت به مردا
طبیعتا و غریزتا اول زن نباید ابرازکنه
همیشه مردتیاز بوده و زن ناز
مرد صیاد و زن صید
مرد عاشق بوده و زن معشوق
گواینکه الان بعضی دخترا تغییر کردن و کرامت و شخصیت خودشون رو پایین آوردند و دنبال پسرا میرن
نه...![]()
اخی عزیزم من خودم عاشقت میشم.بچه ها از همین الان من دیونه و سرگردان soofiaجون هستم.اگه دلت خواست هم ردم کن که دلت خنک شهنه...![]()
اوهوم سیندی عاشقم شده البیته دو سه نفر دیگه هم عاشقم شدن
ببخشیدا....ولی متاسفم واسه اون دخترایی که میان به پسرا پیشنهاد لاو میدن,به نظر من اصلا" عزت نفس ندارناخی نازی
ولی من اره بچه ها وقتی به طرف جواب رد میدی بدترین لحظه زندگیته من که هر وقت بهش فکر میکنم خیلی دلم به حال اون دخترا می سوزه ثانیه ثانیه اون لحظه ها را بیاد دارم ولی از این بدتر اینه که دو بار واسه من اتفاق افتاده همش حواسم را جمع می کنم تا از جای که احتمال داره اون دخترا را ببینم رد نشم الان هم 4 ماهی میشه که برای رفتن به داشگاه یه مسیری را که 2 خیابان دورتره انتخاب کردم توی یه درس هم با یکیشون که هم دانشگاهیم بود توی یه کلاس افتادیم منم مجبور شدم اون درس را حذف کنم
وای....آب قند پلیز...فشارم رفت رو 1.5اخی عزیزم من خودم عاشقت میشم.بچه ها از همین الان من دیونه و سرگردان soofiaجون هستم.اگه دلت خواست هم ردم کن که دلت خنک شه![]()
اااااااااااااااا نشد دیگه من دوس ندارم لاوم خاطر خواه زیاد داشته باشهمن زیاد
تو خونه همش مسخرم می کنن میگن مثه دخترا همش واسط خاستگار میاد،و البته با یه فیلمی و دردسری باید ردشون کنم.![]()
باشه همش قبول تو فقط بگو بله!!!وای....آب قند پلیز...فشارم رفت رو 1.5
اااااااااااااااا نشد دیگه من دوس ندارم لاوم خاطر خواه زیاد داشته باشه,از فردا پوشیه میزنی میری بیرون فهمیدی؟؟؟؟
به خودتم نمیرسی! موهاتو فشن نمیکنی..لباس خوشملم نمیپوشی! اگه شد حموم هم نرو!!![]()
![]()
پس من چيم بزنم تو سرت يادت بره اين چيزا؟؟؟منم عخش میخواااااااام![]()
باشه همش قبول تو فقط بگو بله!!!![]()
با اجازه مامی و پاپی و خاله جونم و خان دایی و عمو جون و عم خانم و مادربزرگ و پدرپزرگ مرحومم و کلیه دوست پسر های سابقم و بقال سر کوچمون که عاشقمه نهههههههههباشه همش قبول تو فقط بگو بله!!!![]()
بچه...تو مگه کار و زندگی نداری ؟؟؟ هنوزم که اینجاییكجا.. بله بله... فك كلدي الكيه سوفي..؟؟![]()
با اجازه مامی و پاپی و خاله جونم و خان دایی و عمو جون و عم خانم و مادربزرگ و پدرپزرگ مرحومم و کلیه دوست پسر های سابقم و بقال سر کوچمون که عاشقمه نههههههههه
بچه...تو مگه کار و زندگی نداری ؟؟؟ هنوزم که اینجایی![]()
قرار نیست عشق یه طرفه باشهخوب به نظر من اگه عشق یه طرفه باشه اصلا معنی نداره![]()
کدوم احساس؟
شما پسرا اگه واقعا کسی و دوست داشتین بازیش نمی دادین و یه راس با خونوادتون درمیون میذاشتین تا به هم برسوننتون نه اینکه چند سال با هم باشین آخرشم
هیچی به هیچی
قرار نیست عشق یه طرفه باشه
ابراز عشق باید اول از جانب مرد باشه
حداقل در ظاهر
و باید از راه اصولی اقدام کرد
اونوقت که می بینی زن خیلی خیلی خیلی بیشتر از مرد برای عشق مایه میزاره
برا من اتفاق افتاده ولي به سادگي گفتم كه نه و نميشه!!تا حالا شده کسی عاشقت بشه؟ولی تو عاشقش نباشی یا حتی اونو نخوای ولی اون به شدت و از صمیم قلب تو رو دوست داشته باشه؟اگه اینجوری بشه چیکار می کنین چطوری به طرف می گین نمی خواینش و به درد هم نمی خورین؟جوری که نه اون ناراحت شه و نه خودتون مجبور باشین این عشق یه طرفه رو بپذیرین
نمیدونم الان بحثتون به کجا رسیده ولی تو جواب تاپیک:
متاسفانه این مورد واسم پیش اومده!!!!!! 2 بار!! یکی شون که رفت!!! ولی یکی...
خیلی سخت بود و هست!!!!
.
ترجیح دادم عکس العملی نشون ندم!!!!
ولی خیلی دوست دارم بهشون بگم که من دلم باهاشون نیس!!!!
چون دوست ندارم اذیت شن!!! آدمای خوبین!!!!
ولی دل من یه جای دیگه اس!!!!