تا حالا کسی عاشقت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

moein_13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید این تاپیک مخصوص خانومهاست یا ماهم اجازه شرکت داریم؟

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب مگه خانوما ابراز احساسات میکنن نسبت به مردا
طبیعتا و غریزتا اول زن نباید ابرازکنه
همیشه مردتیاز بوده و زن ناز
مرد صیاد و زن صید
مرد عاشق بوده و زن معشوق
گواینکه الان بعضی دخترا تغییر کردن و کرامت و شخصیت خودشون رو پایین آوردند و دنبال پسرا میرن

moein_13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طبیعتا و غریزتا اول زن نباید ابرازکنه
همیشه مردتیاز بوده و زن ناز
مرد صیاد و زن صید
مرد عاشق بوده و زن معشوق
گواینکه الان بعضی دخترا تغییر کردن و کرامت و شخصیت خودشون رو پایین آوردند و دنبال پسرا میرن

خوب به نظر من اگه عشق یه طرفه باشه اصلا معنی نداره:w05:

ahmadlinux

عضو جدید

اخی نازی

ولی من اره بچه ها وقتی به طرف جواب رد میدی بدترین لحظه زندگیته من که هر وقت بهش فکر میکنم خیلی دلم به حال اون دخترا می سوزه ثانیه ثانیه اون لحظه ها را بیاد دارم ولی از این بدتر اینه که دو بار واسه من اتفاق افتاده همش حواسم را جمع می کنم تا از جای که احتمال داره اون دخترا را ببینم رد نشم الان هم 4 ماهی میشه که برای رفتن به داشگاه یه مسیری را که 2 خیابان دورتره انتخاب کردم توی یه درس هم با یکیشون که هم دانشگاهیم بود توی یه کلاس افتادیم منم مجبور شدم اون درس را حذف کنم

آخرین ویرایش:

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:من زیاد
تو خونه همش مسخرم می کنن میگن مثه دخترا همش واسط خاستگار میاد،و البته با یه فیلمی و دردسری باید ردشون کنم.:biggrin::D

hamid19395

عضو جدید
باسلام
خیر برای من پیش نیومده اما دیدم موردهاش رو...
داغون میکنه آدم رو:cry:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخی نازی

ولی من اره بچه ها وقتی به طرف جواب رد میدی بدترین لحظه زندگیته من که هر وقت بهش فکر میکنم خیلی دلم به حال اون دخترا می سوزه ثانیه ثانیه اون لحظه ها را بیاد دارم ولی از این بدتر اینه که دو بار واسه من اتفاق افتاده همش حواسم را جمع می کنم تا از جای که احتمال داره اون دخترا را ببینم رد نشم الان هم 4 ماهی میشه که برای رفتن به داشگاه یه مسیری را که 2 خیابان دورتره انتخاب کردم توی یه درس هم با یکیشون که هم دانشگاهیم بود توی یه کلاس افتادیم منم مجبور شدم اون درس را حذف کنم
ببخشیدا....ولی متاسفم واسه اون دخترایی که میان به پسرا پیشنهاد لاو میدن,به نظر من اصلا" عزت نفس ندارن
به پسر که نباید رو داد:w06:

اخی عزیزم من خودم عاشقت میشم.بچه ها از همین الان من دیونه و سرگردان soofiaجون هستم.اگه دلت خواست هم ردم کن که دلت خنک شه;):D
وای....آب قند پلیز...فشارم رفت رو 1.5:heart::heart::heart:

:biggrin:من زیاد
تو خونه همش مسخرم می کنن میگن مثه دخترا همش واسط خاستگار میاد،و البته با یه فیلمی و دردسری باید ردشون کنم.:biggrin::D
اااااااااااااااا نشد دیگه من دوس ندارم لاوم خاطر خواه زیاد داشته باشه:crying:,از فردا پوشیه میزنی میری بیرون فهمیدی؟؟؟؟
به خودتم نمیرسی! موهاتو فشن نمیکنی..لباس خوشملم نمیپوشی! اگه شد حموم هم نرو!!:surprised:

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای....آب قند پلیز...فشارم رفت رو 1.5:heart::heart::heart:

اااااااااااااااا نشد دیگه من دوس ندارم لاوم خاطر خواه زیاد داشته باشه:crying:,از فردا پوشیه میزنی میری بیرون فهمیدی؟؟؟؟
به خودتم نمیرسی! موهاتو فشن نمیکنی..لباس خوشملم نمیپوشی! اگه شد حموم هم نرو!!:surprised:
باشه همش قبول تو فقط بگو بله!!!

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه همش قبول تو فقط بگو بله!!!
با اجازه مامی و پاپی و خاله جونم و خان دایی و عمو جون و عم خانم و مادربزرگ و پدرپزرگ مرحومم و کلیه دوست پسر های سابقم و بقال سر کوچمون که عاشقمه نههههههههه :w07:
كجا.. بله بله... فك كلدي الكيه سوفي..؟؟:surprised:
بچه...تو مگه کار و زندگی نداری ؟؟؟ هنوزم که اینجایی:w00:

• Like
واکنش ها: mrha

mrha

عضو جدید
با اجازه مامی و پاپی و خاله جونم و خان دایی و عمو جون و عم خانم و مادربزرگ و پدرپزرگ مرحومم و کلیه دوست پسر های سابقم و بقال سر کوچمون که عاشقمه نههههههههه :w07:

بچه...تو مگه کار و زندگی نداری ؟؟؟ هنوزم که اینجایی:w00:

وا 1 ساعته اينجام داشتم با سارا اختلاط مي كردم از نوع افشار البته!

دمت گرم جوابت قشنگ بود..:biggrin:

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب به نظر من اگه عشق یه طرفه باشه اصلا معنی نداره:w05:
قرار نیست عشق یه طرفه باشه
ابراز عشق باید اول از جانب مرد باشه
حداقل در ظاهر
و باید از راه اصولی اقدام کرد
اونوقت که می بینی زن خیلی خیلی خیلی بیشتر از مرد برای عشق مایه میزاره

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کدوم احساس؟
شما پسرا اگه واقعا کسی و دوست داشتین بازیش نمی دادین و یه راس با خونوادتون درمیون میذاشتین تا به هم برسوننتون نه اینکه چند سال با هم باشین آخرشم
هیچی به هیچی

ما پسرا؟ والا من که یه همچین کاری نکردم. ولی دیدم دخترایی رو که به سادگی پا رو احساسات یه پسر گذاشتند.

moein_13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قرار نیست عشق یه طرفه باشه
ابراز عشق باید اول از جانب مرد باشه
حداقل در ظاهر
و باید از راه اصولی اقدام کرد
اونوقت که می بینی زن خیلی خیلی خیلی بیشتر از مرد برای عشق مایه میزاره

خوب اینم حرفیه:gol:

Elnaz11

عضو جدید
تا حالا شده کسی عاشقت بشه؟ولی تو عاشقش نباشی یا حتی اونو نخوای ولی اون به شدت و از صمیم قلب تو رو دوست داشته باشه؟اگه اینجوری بشه چیکار می کنین چطوری به طرف می گین نمی خواینش و به درد هم نمی خورین؟جوری که نه اون ناراحت شه و نه خودتون مجبور باشین این عشق یه طرفه رو بپذیرین
برا من اتفاق افتاده ولي به سادگي گفتم كه نه و نميشه!!:rambo:

moein_13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم الان بحثتون به کجا رسیده ولی تو جواب تاپیک:
متاسفانه این مورد واسم پیش اومده!!!!!! 2 بار!! یکی شون که رفت!!! ولی یکی...
خیلی سخت بود و هست!!!!
.
ترجیح دادم عکس العملی نشون ندم!!!!
ولی خیلی دوست دارم بهشون بگم که من دلم باهاشون نیس!!!!
چون دوست ندارم اذیت شن!!! آدمای خوبین!!!!
ولی دل من یه جای دیگه اس!!!!

میشه ازتون خواهش کنم که بهشون بگین علاقه بهشون ندارین.

چون ادمایی با افکار شما جوونارو سردرگم میکنن

بالا