تا دلت بخواد ..........[/
خوب چکار کردی بهتر شدی ؟
یه چیزی تو زندگیت کم داری...راستشو بخواین چند روزه حوصله ندارم نمیرم سر کار. فکر میکنم خیلی مسخرست از صبح می ری سر کار تا شب اخر هفته هم تعطیلی اخرش چی ؟روزا تکراری تکراری و تکراری به نظر شما چکار کنم؟
پسر،بی خیال.این چی بود دیگه؟
چرا از این حرفا میزنید.منشأ این عقاید نبودن تفریح کافی و هدف مشخص در زندگیه.
یک کم به خودتون برسید،شاد باشید و هر روز سعی کنید هدف های کوتاه مدتی برای خودتون مشخص کنید و سعی کنید که به اونها برسید.بعد به همه بگید که من هرکاری بخوام می تونم بکنم،اینم نمونش.
اگه از این دنیا طلبکار نباشی بهش بده کار میشی.
اینو از من داشته باشید![]()
راستشو بخواین چند روزه حوصله ندارم نمیرم سر کار. فکر میکنم خیلی مسخرست از صبح می ری سر کار تا شب اخر هفته هم تعطیلی اخرش چی ؟روزا تکراری تکراری و تکراری به نظر شما چکار کنم؟
سعی کن هرچی بیشتر به خدا نزدیک شی.راستشو بخواین چند روزه حوصله ندارم نمیرم سر کار. فکر میکنم خیلی مسخرست از صبح می ری سر کار تا شب اخر هفته هم تعطیلی اخرش چی ؟روزا تکراری تکراری و تکراری به نظر شما چکار کنم؟
راستشو بخواین چند روزه حوصله ندارم نمیرم سر کار. فکر میکنم خیلی مسخرست از صبح می ری سر کار تا شب اخر هفته هم تعطیلی اخرش چی ؟روزا تکراری تکراری و تکراری به نظر شما چکار کنم؟
عزیزم یکم خود باوری داشته باش!الان خیلی خسته ام....
احساس احمق بودن می کنم.... شاید هم احساس نیست، واقعیته....
سلام دوستان
خيلي واسه من پيش اومده
وقتي دانشجو بوديم راحتتر باش كنار مي امدم
با هم خونه ايييام حرف ميزدم، تو تاريك روشن غروب مي رفتيم امازاده از ته دل گريه مي كردم و حرف ميزدم
باورت نميشه با خدا اونقدر حرف ميزدم و اممزاده رو شاهد حرفام ميگرفتم
اونقدر عميق مي شدم تو حرفام و وجود خداي خودم كه احساس ميكردم روبرو هست و قشنگ گوش ميده
واقعا آروم مي شدم
واقعا آروم مي شدم
حتما يه جايي تو زندگيت خدا فراموش شده
بگرد و پيدا كن كه كجا اشتباه كردي، اين مهمه
بیا بریم بیرون بگردونمت
کلی پول خرج کنی
اونوقت دوباره انگیزه پیدا میکنی برا کار
چطوره؟![]()
جدی گفتمپایم بریم
کجاش مهمه؟کی؟
جدی گفتم
با دوستات بگرد و خوش بگذرون
حالت بهتر میشه
![]()
ازین تنهایی هم در میای
مگه تهران زندگی نمی کنی؟راستشو بخوای تهران دوستی ندارم چون بعد از دانشگاه اومدیم اینجا و وقتی پیدا نکردم واسه پیدا کردن دوست