Keshavarzian
عضو جدید
متشکرم.
به میخی نوشتی علیرضا؟fvhj 'dv ldhvl
به میخی نوشتی علیرضا؟
"برات گیر میارم"
منظورت این بود؟
با سلام به دوستان
مراحل انتخاب پمپ آب از روی کاتالوک رو کسی می دونه؟
سلام من یکی رو میشناسم اگر بتونی پیشش بری خیلی عالیه اقای (وارطان اراکلیان)مسیحی هستن و من هم همکار ایشون شماره تلفن ایشون میدم ولی قبل از تماس باید یک مسج بدین و بگین از طرف مهدی پیرامونی تماس میگیرین که جواب سر بالا نده 09121274368
دوستان مجموعه ای که برای شما گذاشتم،یکی از بهترین آموزش ها برای یادگیری مسایل پمپ و پمپاژ میباشد،16 فایل پاورپوینت میباشد که با بهترین کیفیت هستن.
چرا هنگام خاموش كردن يا روشن كردن پمپهاي سانتريفيوژ شير خروجي پمپ بايد بسته باشد
اصلا چرا در پمپ نبايد هوا وارد شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کلیه دستگاهها خصوصا دستگاهها با توان بالا ، همیشه دستگاه باید در حالت بی بار استارت شود و بار نیز آرام آرام به تجهیز وارد شود تا قوای محرکه توان غلبه بر اینرسی اولیه تجهیز را داشته باشد به همین منظور می بایست در خصوص پمپها نیز ابتدا باید ولو خروجی بسته باشد تا پمپ استارت شده و به دور نامی خود برسد سپس پمپ را هواگیری کرده و انگاه ولو خروجی را باز کنیم . اینکه چرا باید هوا وارد پمپ نشود نیز مشخص است و علت آن عدم کارایی پمپ می باشد که در این صورت کارایی لازم را نخواهد داشت و قادر به انتقال سیال ( مثلا آب ) نمی باشد . همچنین تشکیل حباب های هوا بر روی پروانه پمپ مربوط به پدیده دیگری است که کاویتاسیون نام دارد و مبحث آن قدری با این موضوع متفاوت است.
در کلیه دستگاهها خصوصا دستگاهها با توان بالا ، همیشه دستگاه باید در حالت بی بار استارت شود و بار نیز آرام آرام به تجهیز وارد شود تا قوای محرکه توان غلبه بر اینرسی اولیه تجهیز را داشته باشد به همین منظور می بایست در خصوص پمپها نیز ابتدا باید ولو خروجی بسته باشد تا پمپ استارت شده و به دور نامی خود برسد سپس پمپ را هواگیری کرده و انگاه ولو خروجی را باز کنیم . اینکه چرا باید هوا وارد پمپ نشود نیز مشخص است و علت آن عدم کارایی پمپ می باشد که در این صورت کارایی لازم را نخواهد داشت و قادر به انتقال سیال ( مثلا آب ) نمی باشد . همچنین تشکیل حباب های هوا بر روی پروانه پمپ مربوط به پدیده دیگری است که کاویتاسیون نام دارد و مبحث آن قدری با این موضوع متفاوت است.
سلام. میشه یکی در مورد پمپ های دینامیکی توضیح بده. کجا از جابه جایی مثبت استفاده میشه و کجا از پمپ های دینامیکی؟ پمپ پره ای با هیدرولیکی یکیهدر ضمن من یه تصویر واقعی (نه شماتیک ) از پمپ پره ای میخوام. آخه هر چی سرچ میکنم پمپ های دیگرو میاره. مرسی.
جاهایی که احتیاج به تولید اختلاف فشار بالا داشته باشید از پمپ های جابجایی مثبت استفاده میشه، سایر جاها از دینامیکی. پمپ های هیدرولیکی برای دستگاهای هیدرولیکی هستند که اکثرا فشار خیلی بالایی لازم دارن بنابراین جابجایی مثبت هستند. شما اینو بگرد: centrifugal pumps یا اگه خود پره رو می خوای ببینی اینو بزن: impeller
جاهایی که احتیاج به تولید اختلاف فشار بالا داشته باشید از پمپ های جابجایی مثبت استفاده میشه، سایر جاها از دینامیکی. پمپ های هیدرولیکی برای دستگاهای هیدرولیکی هستند که اکثرا فشار خیلی بالایی لازم دارن بنابراین جابجایی مثبت هستند. شما اینو بگرد: centrifugal pumps یا اگه خود پره رو می خوای ببینی اینو بزن: impeller
مگه پمپهای با جابه جایی مثبت به سه دسته پره ای , پیستونی و دنده ای تقسیم نمیشن؟ پمپهای هیدرولیکی تو دسته بندی پمپای جابه چایی مثبت کجا قرار میگیره؟
چرا هنگام خاموش كردن يا روشن كردن پمپهاي سانتريفيوژ شير خروجي پمپ بايد بسته باشد
اصلا چرا در پمپ نبايد هوا وارد شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام به نظر من:يك سوال در مورد پمپ دنده اي
من يك پمپ دنده اي دارم كه حجم پمپ كردنش با دور 1500 دور بر دقيقه ميشه 15 ليتر در دقيقه. حالا من مي خوام از اين پمپ در يك فيكسچر مونتاژ استفاده كنم.
ويژگي اين فيكسچر مونتاژ اينه كه بايد حدود 2000 كيلوگرم (تقريبا 20 هزار نيوتن) نيرو وارد كنه. كورس كاري اين جك 5 ميلي متره يعني نيروي 2000 كيلوگرم رو بايد در
اين 5 ميلي متر وارد كنه. براي ساخت سيلندر از لوله 50 به 60 استفاده ميشه. يعني قطر داخلي 50 ميلي متره كه با اين حساب تقريبا 100 بار فشار نيازه.
سوال من اينه كه آيا امكان داره كه من اين پمپ دنده اي رو با دور 60 rpm بچرخونمش ؟ چون سرعت حركت بايد بسيار آهسته باشه. در ضمن از شير كنترل flow نمي خوام
استفاده كنم. موتوري كه پشت پمپ مي ذارم گشتاور زيادي داره و دورش 60 rpm هست.
يك سوال در مورد پمپ دنده اي
من يك پمپ دنده اي دارم كه حجم پمپ كردنش با دور 1500 دور بر دقيقه ميشه 15 ليتر در دقيقه. حالا من مي خوام از اين پمپ در يك فيكسچر مونتاژ استفاده كنم.
ويژگي اين فيكسچر مونتاژ اينه كه بايد حدود 2000 كيلوگرم (تقريبا 20 هزار نيوتن) نيرو وارد كنه. كورس كاري اين جك 5 ميلي متره يعني نيروي 2000 كيلوگرم رو بايد در
اين 5 ميلي متر وارد كنه. براي ساخت سيلندر از لوله 50 به 60 استفاده ميشه. يعني قطر داخلي 50 ميلي متره كه با اين حساب تقريبا 100 بار فشار نيازه.
سوال من اينه كه آيا امكان داره كه من اين پمپ دنده اي رو با دور 60 rpm بچرخونمش ؟ چون سرعت حركت بايد بسيار آهسته باشه. در ضمن از شير كنترل flow نمي خوام
استفاده كنم. موتوري كه پشت پمپ مي ذارم گشتاور زيادي داره و دورش 60 rpm هست.
من پمپ هاي آرافن نائين رو ديدم. توي كاتالوگ نوشته مينيمم دور موثر 500 rpm. يعني اگه دور از اين پايين تر بره پمپ جواب نميده و فشار لازم رو تامين نمي كنه. حتي ممكنه داخل ساختمان پمپ ، برگشت روغن پيش بياد.پمپ های جابجایی مثبت رو می تونید با دور موتور مورد نظر خودتون بچرخونید، فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد، البته بازم کسایی که بیشتر کار کردن نظر بدن ممنون میشم.