ممنون از هر دو پاسخ
من اصلا منظورم فرد خاصي نبود و واقعا هم مهم نيست. فقط دنبال نحوه استدلالي هستم كه به گزينه u بيكران ميرسه.
يه نكته ديگه هم اينكه درسته كه كليد سازمان سنجش گزينه u بيكران و y كراندار رو زده ولي بنظر من لااقل در اين تست نميشه به جواب سازمان سنجش اعتماد كرد. وقتي حتي در بيان اصل صورت تست دچار اشكال هستن، طبيعيه كه در ارايه كليد هم اشتباه كرده باشن
در مورد استدلالي هم كه گفتيد "تابع تبدیلهایي که حذف رو نمیبینن و توی مسیرشون قطب ناپایدار هست، خروجی نامحدود میدن"، بايد بگم كه امكان نداره G قطب ناپايدار داشته باشه چون در اونصورت ورودي d قطب ناپايدار ميببينه در حاليكه نمودار y_d يك تابع بيكران رو نشون نميده.
با اين استدلال اگر هم قرار هست قطب ناپايداري وجود داشته باشه، اون قطب بايد در C باشه. كه باز اين حالت هم ممكن نيست چون اگر قرار باشه C قطب ناپايدار داشته باشه اونوقت G بايد يك صفر سمت راست داشته باشه تا با قطب ناپايدار C خنثي بشه تا خروجي y_r كراندار باقي بمونه. البته بديهي هست كه اين حالت هم غيرممكنه، چون اگر G صفر سمت راست داشته باشه اونوقت در y_d بايد آندرشوت ديده بشه در حاليكه y_d اورشوت (صفر سمت چپ براي G) داره.
طبق استدلال بالا امكان نداره كه C يا G صفر و قطبي سمت راست داشته باشن و بنابراين امكان نداره كه در حالت R=N=1/s سيگنال u بيكران بشه.
جواب "u بيكران" واقعا داره منو آزار ميده و متاسفانه هيچ استدلال رياضي هم در موردش گفته نشده (لااقل توي جزوه دوست من كه چيزي نبود). من واقعا نميتونم متوجه اين "منطق كنترلي" بشم. بنظرم استدلال احساسي در مورد اين سوال داره منجر به جواب نادرست ميشه...
شايد مسخره بنظر برسه ولي اين سوال انقدر فكر من رو درگير كرده كه ديشب سر اين موضوع باعث دلگيري دوستم شدم
برگشتم بهش گفتم يعني حتي يكي از شماها سركلاس برنگشته بپرسه لااقل يه تابع تبديل نمونه براي C و G مثال بزنيد! هنوزم باهام قهره بخاطر دوستم هم كه شده لطفا جواب اين سوال
پيدا كنيد كه لااقل به بهونه گفتن جواب صحيح روم بشه بهش زنگ بزنم
خواهشا دوستان تا قبل كنكور يه جواب براي اين سوال پيدا كنن. من مطمئنم دوباره امسال از اين مدل تست مياد. متاسفانه خودمم اين چند روز به استادم توي دانشگاه شريف دسترسي ندارم وگرنه از ايشون ميپرسيدم و نتيجه رو به دوستان ميگفتم...