mohsen067
عضو جدید
دوستان یه راهنمایی کنند منو،من کنترلم بد نیست.تقریبا همه ی بحث ها به جز بخش همین پاسخ فرکانسی و نایکوئست رو که یکم لنگ میزنم بقیه رو کامل مسلطم،البته منابعی که داشتم رو خوب خوندم.میخواستم ببینم شما منبعی میشناسید که این بخش ها رو خوب توضیح داده باشه و تفاوت معناداری تو این بخش با بقیه کتابها داشته باشته و ارزش وقت صرف کردن رو داشته باشه؟درضمن من کتابهای آریاز و مدرسان و اوگاتا رو دارم.
شما که همه کتابا رفرنس مطالعه کردین و فقط کتاب نایس میمونه که یکی از بهترین کتابهای کنترل در جهان است که میشه گفت تراز بالاترین کتاب هم هست البته این کتاب به زبان فارسی ترجمه نشده و فکر نیمکنم تو این موقعیت خواندن ان مهم باشد .
اکه میخواهید در دیاگرام نایکویست نیکولز و کلا بحث پاسخ فرکانسی که با فاز درگیر هستیم کمتر دچار اشتباه بشید در مورد فاز مخصوصا بی مهابا قضاوت نکنین در مورد دیاگرام نیکولز نیز شما خیلی
راحت در مورد فاز صحبت کردید مثلا گفتین یا صفر میشه یا 360 و ... چون اینجا بحث قطبی هاست که فوق العاده ضریب خطای بالائی دارند پس مهم است که زاویه ما مثلا صفر حدی مثبت می باشد یا صفر حدی منفی . یا در دیاگرام نایکویست به خاطر همین قضایا می بینید که منحنی یک دور بیشتر مثلا حول منفی یک میچرخد
به نظر من شما نیازی به کتاب اضافی ندارید با کمی تمرین و نگاه ریزبینانه تر به این فصل براحتی از پس سوالاتش بر میایید.