اومدم که موفق شم
عضو جدید
دوست عزیز اگه میتونی پاسخو بزاردو تا سوال دیفرانسیل از کنکورای قبل
دوستان لطف کنند حل کنند، من روش رسیدن به گزینه درست برام مهمه، حل هم بعدا میزارم
مشاهده پیوست 217664
ضمیمه رو نگاه نکنید اشتباه آپ کردم
دوست عزیز اگه میتونی پاسخو بزاردو تا سوال دیفرانسیل از کنکورای قبل
دوستان لطف کنند حل کنند، من روش رسیدن به گزینه درست برام مهمه، حل هم بعدا میزارم
مشاهده پیوست 217664
ضمیمه رو نگاه نکنید اشتباه آپ کردم
بچه ها کسی نیس جواب مارو بده؟؟؟منتظرم همچنان دوستان
![]()
سلام
راستش بهتر بود سوالاتتونو جدا جدا توی پست های مختلف میذاشتید.
شما از روی کدوم کتاب ریاضی مهندسی رو میخونید؟
در مورد اون سوال که انتشارات دانشگاه تهران حل کرده و راه حلشو توی پست قبلش گذاشته بودید.کسیکه سوال حل کرده یه تابعی حدس زده که وقتی قسمت حقیقیشو حساب میکنیم همین فی میشه. یعنی شما داخل آکولاد که توان سه هستش رو باز کنید بعد قسمت حقیقیشو حدا کنید همین فی میشه.
کلا این سبک سوالات یه روش روتین داره ه توی تمام کتابها هم هستش اونم استفاده از شرایط کوشی ریمان. یعنی یه شرط کوشی ریمان رو مینویسید.بعد نسبت به متغیر بعدی انتگرال میگیرید و باز شرط دوم کوشی ریمان رو اعمال میکنید.اگه این روش رو ندیدید بگید بنویسم براتون. سوال های بعدیتون چی بود؟
یه عکس سر و ته گذاشتید فکر میکنم سوالتون اینه که این فرمول چیه برای کوشی ریمان نوشته؟!
اگه سوالتون اینه که باید بگم برای بررسی شرایط کوشی ریمان در یه نقطه خاص ازین فرمولها استفاده میکنیم که حد میگیریمو این حرفا ....
سلام
راستش بهتر بود سوالاتتونو جدا جدا توی پست های مختلف میذاشتید.
شما از روی کدوم کتاب ریاضی مهندسی رو میخونید؟
در مورد اون سوال که انتشارات دانشگاه تهران حل کرده و راه حلشو توی پست قبلش گذاشته بودید.کسیکه سوال حل کرده یه تابعی حدس زده که وقتی قسمت حقیقیشو حساب میکنیم همین فی میشه. یعنی شما داخل آکولاد که توان سه هستش رو باز کنید بعد قسمت حقیقیشو حدا کنید همین فی میشه.
کلا این سبک سوالات یه روش روتین داره ه توی تمام کتابها هم هستش اونم استفاده از شرایط کوشی ریمان. یعنی یه شرط کوشی ریمان رو مینویسید.بعد نسبت به متغیر بعدی انتگرال میگیرید و باز شرط دوم کوشی ریمان رو اعمال میکنید.اگه این روش رو ندیدید بگید بنویسم براتون. سوال های بعدیتون چی بود؟
یه عکس سر و ته گذاشتید فکر میکنم سوالتون اینه که این فرمول چیه برای کوشی ریمان نوشته؟!
اگه سوالتون اینه که باید بگم برای بررسی شرایط کوشی ریمان در یه نقطه خاص ازین فرمولها استفاده میکنیم که حد میگیریمو این حرفا ....
سلام به مهندسای عزیز
بچه ها این سوال سال 90 کنکور برقو من راه حلی که دانشگاه تهران گذاشترو نمیفهماگه میشه یکی یه روش بهتر برای حلش ارایه بده ممنون میشم
فایل سوالو جوابو ضمیمه میکنم. اگه کسی راه حل بهتری داره لطفا عکسشو با توضیح بذاره ممنون میشممشاهده پیوست 218292
منظورم سوال 9 هستش
بچه ها یه سوال دیگه که مال سال 87 هستش معتقدی 2تا گزینرو گفته درسته بنظرم با توضیحاتی که داده جوابش منطقیه اما کلید سنجش و کتاب سورمه ای دانشگاه تهران و پوران پژوهش گزینه 3 رو جواب اعلام کردن!![]()
حالا نظر شما چیه؟کسی میدونه کدوم درسته؟؟؟ عکسارو ضمیمه میکنم
مشاهده پیوست 218293
مشاهده پیوست 218294
این یه دونه هم هس
مشاهده پیوست 218295
منتظر نظرات ارزشمند دوستان هستم![]()
مشاهده پیوست 218310
سوال دومت فقط گزینه 3 صحیحه قضیه کوشی ریمان باید هر دو بخشش برقرار باشه ولی توی اون سوال اینطور نیست
هر وقت بین جواب کتابها شک داشتی به حل اقای معتقدی اعتماد کن
اینجا هم ایشون درست حل کردن
مشاهده پیوست 218310
سوال دومت فقط گزینه 3 صحیحه قضیه کوشی ریمان باید هر دو بخشش برقرار باشه ولی توی اون سوال اینطور نیست
ممنونیعنی میگی تو اون سوال دو گزینه درسته؟ همونطوری که معتقدی گفته؟ آخه خود سنجش تو کلیدش 3 رو زده بود که!!!!
سلام دوستان ممکنه بگید اونجا که نوشته رادیکال پی تقسیم بر ای چگونه حساب شده؟منظورم محاسبهcهستش مشاهده پیوست 218430
چون Ux در صفر شده صفر پس تابع نسبت به صفر زوجه از طرفی U در نقطه یک ، صفر شده پس تابع در یک فرده وقتی شکل تابع رو رسم کنیمتو سوال 4 چرا f=7.5 شده f=-1.5 و f=-6.5 شده f=1.5
حلش رو هم گذاشتم
مشاهده پیوست 219198مشاهده پیوست 219199
روش یکسانی برای مرتبه دو نیست بعضیا رو میشه با اپراتور حل کرد بعضیا رو با کاهش مرتبه بعضی رو با تغییر متغییر یا کامل سازیتوی فصل دوم کتاب معادلات کریمی ، روش کلی که بشه باش معادلات مرتبه دو خطی رو حل کرد کدومه؟؟
روش اپراتور معکوس رو باید حفظ کرد؟؟
چطوری بفهمیم سر جلسه از کدوم روش بریم؟؟
دوستان اگه میتونین در این سوال یاری کنین:
انتگرال 1 برروی ylnyچه طوری ln(lny میشه؟؟؟؟
و
انتگرال 1 به روی sinx چه طور میشه ln(tan(x/2میشه؟؟؟
واقعا موندم![]()