تاپیک جامع نظام مهندسی برق (قدرت) || دانلود منابع از اولین پست ||

elham218

عضو جدید
متاسفم، ناراحت نباش، یه جا شنیدم قبول شدن توی هر امتحان فقط زندگی رو پیچیده تر می کنه! به نظرم تا حد زیادی درسته! ایشالا سال دیگه موفق میشی :gol::w16:[/QUOTE]

مرسی دوست خوبم
ناراحت نیستم
میدونستم قبول نمیشم
موفق باشید.

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام به همه دوستان
منم قبول شدم ، دوستانی هم که قبول نشدن اینشالا که در دفعات بعد قبول میشن
هیچ وقت روزایی که داشتیم در کنار دوستان برا ازمون میخوندیم رو فراموش نمیکنم ، اینشالا همیشه موفق باشید
راستی !
این روزا درگیر کارای برقی هستم میبینم که خیلی از آیین نامه های تخصصی رو حتی مهندسین مشاور تو نقشه هاشون رعایت نمیکنن ! و این منو عذاب میده !

kuchuluuu

عضو جدید
سلام به همه دوستان
منم قبول شدم ، دوستانی هم که قبول نشدن اینشالا که در دفعات بعد قبول میشن
هیچ وقت روزایی که داشتیم در کنار دوستان برا ازمون میخوندیم رو فراموش نمیکنم ، اینشالا همیشه موفق باشید
راستی !
این روزا درگیر کارای برقی هستم میبینم که خیلی از آیین نامه های تخصصی رو حتی مهندسین مشاور تو نقشه هاشون رعایت نمیکنن ! و این منو عذاب میده !
سلام به همه دوستان بخصوص دوست خوبم آقا مسعود
به همه قبول شده ها تبریک می گم و دوستانی هم که قبول نشدن واسشون آرزوی موفقیت می کنم و بدونن که چیز زیادی رو از دست ندادن و با تجربه امسال انشالله سال آینده راحتتر قبول میشن.
منم قبول شدم.ممنون از همه دوستانی که تو این تاپیک کمک کردن.به قول آقا مسعود روزای به یاد موندنی بودن.
ظاهرا" که تا 20 فروردین هم نمیتونیم حتی دنبال شماره پروانه بریم.
خوش و خندون باشین
اینجوری :D

alialialiali

عضو جدید
بچه های کارشناسی مهندسی برق الکترونیک که فوق دیپلم شون هم الکترونیک بوده (آموزشکده فنی و حرفه ای) جز اصلی ها هستن یا فقط نظارت می گیرن؟
و آیا اگر نیستن می تونن دروس خاصی رو پاس کنن تا این طراحی رو هم بگیرن؟

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام به همه دوستان بخصوص دوست خوبم آقا مسعود
به همه قبول شده ها تبریک می گم و دوستانی هم که قبول نشدن واسشون آرزوی موفقیت می کنم و بدونن که چیز زیادی رو از دست ندادن و با تجربه امسال انشالله سال آینده راحتتر قبول میشن.
منم قبول شدم.ممنون از همه دوستانی که تو این تاپیک کمک کردن.به قول آقا مسعود روزای به یاد موندنی بودن.
ظاهرا" که تا 20 فروردین هم نمیتونیم حتی دنبال شماره پروانه بریم.
خوش و خندون باشین
اینجوری :D

سلام همشهری ، تبریک
شاید باورتون نشه من هنوز کارت عضویتم صادر نشده ؟!
موفق باشید

tyler

عضو جدید
دوستان درباره استفاده از پایه 3 چ اطلاعاتی دارین؟
بعضیا میگن میشه اجاره داد بعضیا میگن مسئولیت داره.
یه عده میگن خودت کار کنی بهتره.
در کل اگه چیزی در این مورد میدونین یا دستگیرتون شد،اینجا با سایرین ب اشتراک بذارین.

mohammadg846

عضو جدید
من قدرت پیوسته خوندم.تو یه وبلاگی نوشته بود درآمدش سالیانه حدود 3.5 میلیونه. حالا این رقم با احتساب طراحیه یا فقط نظارت؟

دوستان درباره استفاده از پایه 3 چ اطلاعاتی دارین؟
بعضیا میگن میشه اجاره داد بعضیا میگن مسئولیت داره.
یه عده میگن خودت کار کنی بهتره.
در کل اگه چیزی در این مورد میدونین یا دستگیرتون شد،اینجا با سایرین ب اشتراک بذارین.

بنا به نوشته این وبلاگ http://nezam-bargh.blogfa.com/post/18
میشه به دفاتر فنی اجاره داد بدون مسئولیت و مالیات برای خودتون
اینم متن سایت
12- یه سر به روزنامه همشهری بزنید: دو قسمت رو چک کنید:
الف قسمت استخدام مهندس برق
ب- قسمت نقشه و نظارت که معمولا اخر روزنامه است

تو اون قسمت یه سری شرکتهای حقوقی آگهی همکاری با مهندسین دارای پروانه اشتغال به کار میدن
آخرین قیمت که من تو این تاریخ میدونم 3.500.000 تومان برای پایه 3 است (تاریخ امروز 92/2/23). شما یه قرارداد با اونها می بندید و عضو اون شرکت میشید. البته بایستی تو قرارداد ذکر بشه که شما هیچ مسوولیتی ندارید و مالیات هم با شرکت است. راستی شما پای هیچ نقشه ای رو مهر و امضا نمی کنید و شرکت خودش این کار رو می کنه.پس مهر پیش خودتون می مونه و فقط پای قرارداد با شرکت میزنید.

13- معمولا شرکتها این پول رو در 2 قسط میدن قسط اول رو نقدی و دومی رو بعد از امضا شما در نظام مهندسی. البته بستگی به توافقتون هم داره.

14- یادتون باشه شما بایستی یه سر برید نظام مهندسی و اونجا امضا بدید که پروانتون در این شرکت است.

15- اگر یه وقتی بخواهید پروانتون رو از اون شرکت در بیارید و مثلا با یه شرکت دیگه قرارداد ببندید معمولا 1-2 ماه طول می کشه.

16- معمولا قیمتها تو اردیبهشت مشخص میشه

17- یادتون باشه هر تیرماه بایستی اظهار نامه مالیاتی پرکیند و در اون ذکر کنید که کارکردی نداشته اید. چرا؟ برای اینکه پروانه اشتغال به کار 3 ساله صادر میشه و بعد از 3 سال برای تمدید بایستی مفاصا حساب مالیاتی بگیرید. کسانی که پروانشون حقیقی است یعنی برگه امضا می کنند اینجا باید مالیات بدن ولی شما که برگه امضا نمی کنید و اصطلاحا حقوقی هستید شرکت خودش امضا می کنه مالیات نمی دید. البته موقع مفاصا حساب اینها رو نگید و فقط بگید که کارکرد نداشتید.همین.

ضمنا خودم هم همین اول کاری هنوز هیچی نشده از یکی از اساتید دانشگاه پیشنهاد همکاری دریافت کردم!!
باید باهاش صحبت کنم ببینم شرایط چیه!

reza 16

عضو جدید
فرق نظارت با طراحی چیه؟ بعد از قبولی توی هر دو حوزه میشه کار کرد یا واسه هر کدوم یه دوره ی خاصی رو جداگانه باید رفت؟

دوست - قدیمی

عضو جدید
سلام دوستان یه راهنمایی می فرمایید که چطور منابعی میشه برای این آزمون داشت یا چه چیزایی رو باید دونست چون بیشتر سوالات مباحث مربوز به حوزه های عملی هست.

و میشه راهنمایی بفرمایید گرفتن پروانه نظام مهندسی چه کاربردی داره و کجا ازشون استفاده میشه؟

ممنونم. :smile:

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان یه راهنمایی می فرمایید که چطور منابعی میشه برای این آزمون داشت یا چه چیزایی رو باید دونست چون بیشتر سوالات مباحث مربوز به حوزه های عملی هست.

و میشه راهنمایی بفرمایید گرفتن پروانه نظام مهندسی چه کاربردی داره و کجا ازشون استفاده میشه؟

ممنونم. :smile:
با سلام به شما پیشنهاد میکنم این فایل زیپو حتما مطالعه کنید امیدوارم به دردتون بخوره
مشاهده پیوست آزمون بایه 3 مهندسی برق.zip

alidigi2222

عضو جدید
با سلام
دوستان ظاهرا میگن از امسال دیگه نمیشه فروخت و هرکس باید خودش کار کنه..
البته من این رو از چند تا همکارا تو تبریز که چند سالی هست میفروشن شنیدم؟ ایا جایی رسما اعلام شده یا شایعه است

mohammadg846

عضو جدید
فرق نظارت با طراحی چیه؟ بعد از قبولی توی هر دو حوزه میشه کار کرد یا واسه هر کدوم یه دوره ی خاصی رو جداگانه باید رفت؟

در رشته برق با شرکت و قبولی در آزمون در حقیقت هم طراحی و هم نظارت قبول شدی اما بشرطها و شروطها!!!
شرطش اینه که رشته تحصیلی ات در ارزیابی نظام مهندسی رشته اصلی باشه تا طراحی هم بهت تعلق بگیره
حالا اگر طراحی و نظارت را گرفتی تا موقعی که پایه 3 هستی فقط میتونی نظارت کنی!! اونم تعدادطبقات محدود!
برای فعالیت در طراحی باید پایه دو را بعد از 3 سال فعالیت در پایه 3 شرکت کنید وقبول بشید!

simpatico4949

عضو جدید
در رشته برق با شرکت و قبولی در آزمون در حقیقت هم طراحی و هم نظارت قبول شدی اما بشرطها و شروطها!!!
شرطش اینه که رشته تحصیلی ات در ارزیابی نظام مهندسی رشته اصلی باشه تا طراحی هم بهت تعلق بگیره
حالا اگر طراحی و نظارت را گرفتی تا موقعی که پایه 3 هستی فقط میتونی نظارت کنی!! اونم تعدادطبقات محدود!
برای فعالیت در طراحی باید پایه دو را بعد از 3 سال فعالیت در پایه 3 شرکت کنید وقبول بشید!

سلام
با عرض معذرت خط سوم و چهارم صحیح نیست

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
مطابق اطلاعیه قبلی دفتر امور مقررات ملی ساختمان که در تاریخ پنجم اسفند 92 منتشر گردید ، ثبت نام آزمون ورود به حرفه مهندسان و کاردان های فنی و همچنین معماران تجربی از امروز 10 اسفند 92 آغاز می گردد . داوطلبان گرامی لازم است قبل از اقدام به ثبت نام راهنمای ثبت نام و دستورالعمل آن را به دقت مطالعه نمایند و از مفاد آن آگاه باشند .

داوطلبان گرامی که برای اولین بار قصد ثبت نام در آزمون نظام مهندسی را دارند توجه داشته باشند اصلی ترین شرط شرکت در این آزمون این است که شما عضو سازمان نطام مهندسی استان خود باشید و شماره نظام مهندسی خود را از سازمان نظام مهندسی خود دریافت کرده باشید .

چنانچه هنوز موفق به عضویت در سازمان نظام مهندسی نشده اید باید ابتدا به سایت نظام مهندسی استان محل زندگی خود که حداقل سابقه شش ماه سکونت در آن استان را دارید ، مراجعه نموده و مدارک مورد نیاز را مطالعه کنید سپس با مراجعه حضوری در واحد عضویت سازمان نظام مهندسی استان خود مدارک مورد نیاز را تحویل دهید و مراحل عضویت را تکمیل نمایید و شماره نظام مهندسی خود را دریافت کنید .

برای ثبت نام در آزمون نظام مهندسی داشتن شماره نظام مهندسی الزامیست .

ثبت نام آزمون نظام مهندسی خرداد 93 از روز 10 اسفند 92 الی روز 16 فروردین 93 ادامه دارد .

با توجه به تعطیلات نوروز و ازدحام داوطلبان ، توصیه می شود کار ثبت نام در آزمون نظام مهندسی را به روزهای پایانی موکول نکنید

قبل از افدام به ثبت نام فایل دستورالعمل ثبت نام را مطالعه نمایید و سپس با خرید کارات اعتباری مراحل را تا دریافت کد پیگیری 16 رقمی ادامه دهید .

هزینه آزمون خرداد 93 برای رشته معماری نظارت و معماری طراحی 50 هزار تومان و برای سایر رشته ها 49 هزار تومان است که بصورت اینترنتی موقع ثبت نام از طریق کلیه کارتهای بانکی عضو شتاب که قابلیت پرداخت اینترنتی دارند قابل پرداخت است .

ثبت نام در آزمون نظام مهندسی خرداد 93 از طریق وبسایت دفتر مقررات ملی ساختمان و بصورت اینترنتی صورت می گیرد .

لینک مستقیم سامانه ثبت نام آزمون ورود به حرفه مهندسان خرداد 93

دانلود دفترچه راهنما و دستورالعمل ثبت نام آزمون خرداد 93

Joe_Bel

کاربر ممتاز
منابع آزمون نظام مهندسی در هر دوره با تغییرات اندکی نسبت به دوره قبل صورت می گیرد که این مسئله گاهی باعث اشتباه داوطلبان آزمون نظام مهندسی می گردد . در رشته برق نیز آزمون نظام مهندسی خرداد93 نسبت به آزمون نظام مهندسی آذر 92 تغییرات کوچکی کرده است .

منابع آزمون نظام مهندسی در رشته تاسیسات برقی ساختمان در آزمون خرداد 93
• قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان و آئين‌نامه اجرائي آن –(1390)
• مبحث دوم ( نظامات اداري )- ويرايش 1384
• مبحث سوم ( حفاظت ساختمانها در مقابل حريق )- )1392(
• مبحث دوازدهم ( ايمني و حفاظت كار در حين اجرا )- )1392(
• مبحث سيزدهم (طرح و اجراي تاسيسات برقي ساختمانها )- )1382 (
• راهنماي مبحث سيزدهم (طرح و اجراي تاسيسات برقي ساختمانها )- )1382 (
• مبحث پانزدهم (آسانسورها و پلکان‌ برقي )- )1392(
• مبحث نوزدهم (صرفه‌جوئي در مصرف انرژي )-) 1389(
• مبحث بیست و یکم (پدافند غیرعامل) (1391(
• مبحث بیست و دوم (مراقبت و نگهداری از ساختمانها) (1392(
• * طرح و اجراي تأسيسات برقي

* براي موارد ذكر شده منابع معتبر مورد نظر بوده و منبع خاصي معرفي نمي‌گردد.
• تذكر1: منظور از مباحث، مباحث مقررات ملّي ساختمان ميباشد.
• تذكر2: در صورت تناقض بين مباحث مقررات ملّي ساختمان و ساير مدارك فني، مباحث مقررات ملّي ساختمان ملاك عمل خواهد بود.
• تذكر3: آخرين نسخه معتبر مدارك و منابع فني و مباحث مقررات ملّی ساختمان اعلام شده ملاك عمل خواهد بود.

همانگونه که در لیست مواد آزمون نظام مهندسی خرداد 93 ملاحظه می فرمایید چهارتا مبحث ویرایش سال 92 وجود دارد که موقع تهیه کتب مربوطه باید به سال ویرایش کتاب نوجه فرمایید زیرا مطابق تذکر شماره 3 در بالا :
آخرين نسخه معتبر مدارك و منابع فني و مباحث مقررات ملّی ساختمان اعلام شده ملاك عمل خواهد بود.
البته همانگونه که ملاحظه می فرمایید مبحث بیست و دوم شامل مراقبت و نگهداری از ساختمانها در آزمون خرداد 93 برای بار اول جزء منابع اعلام شده است و تاکنون در آزمونها مورد سوال نبوده و علاوه بر آن ، مباحث سوم و دوازدهم و پانزدهم مقررات ملی ساختمان نیز در سال 92 ویرایش شده اند که بایستی حتما ویزایش جدید آن را مطالعه فرمایید .

v.fallahnejad

عضو جدید
دوستان نظام مهندسی استان شما هم دوره کارآموزی جهت گرفتن پروانه کار گذاشته؟

نمی تونن این کار رو بکنند. شما باید سوابق کارآموزی خودتونو رو بر اساس ماده 6 آئین نامه اجرای ارائه کنید :

ماده 6- گواهي اشتغال به كار و تجربيه عملي و سابقه كار متقاضي در صورتي معتبر شناخته خواهد شد كه توسط واحدهاي فني وزارتخانه‌ها، سازمانهاي دولتي يا وابسته به دولت، شهرداريها، شخصيت‌هاي حقوقي شاغل در رشته‌هاي موضوع «قانون»، شركت‌هاي ساختماني يا مهندسان مشاور كه داراي پروانه اشتغال به كار مهندسي «شخص حقوقي» مي‌باشند و يا توسط دو نفر از مهندسان با بيش از ده سال سابقه كار و داراي پروانه اشتغال به كار مهندسي و يا توسط «نظام مهندسي استان» تأييد و صادر شده باشد. در گواهي اشتغال مذكور موارد زير بايد درج شود:

• الف ـ نام، محل و مشخصات پروژه‌اي كه متقاضي در آن اشتغال داشته است.
  • ب ـ مدت اشتغال متقاضي با ذكر تاريخ شروع و خاتمه كار.
  • پ ـ نام و مشخصات تحصيلي متقاضي.
  • ت ـ نام، مشخصات، سمت و شماره «پروانه اشتغال» شخص حقيقي يا حقوقي صادركننده گواهي.

کدوم استان این کارو انجام داده ؟!!!!!

mohammadg846

عضو جدید
سلام
با عرض معذرت خط سوم و چهارم صحیح نیست

چرا؟؟!!:que:

سلام درست میگن ،
هر کسی که پایه سوم اصلی بگیره هم طراحی و هم نظارت می تونه انجام بده و بعد از 4 سال می تونه به پایه بالاتر یعنی 2 بره.

خب منم همینو گفتم که پایه 3 اصلی طراحی و نظارت میگیره که البته تا پایه سه هستن فقط میتونن نظارت بکنن . ضمنا 4 سال رو 3 سال تایپ کردم!

آخرین ویرایش:

mohammadg846

عضو جدید
لطفا دوستان تهرانی که فردا مدارک میبرن نظام در مورد روند کار و مدارک مورد نیاز و احیانا فرمهاییکه در اینترنت هست و باید پر کنیم اطلاع رسانی کنن

simpatico4949

عضو جدید
سلام درست میگن ،

هر کسی که پایه سوم اصلی بگیره هم طراحی و هم نظارت می تونه انجام بده و بعد از 4 سال می تونه به پایه بالاتر یعنی 2 بره.

چرا؟؟!!:que:

خب منم همینو گفتم که پایه 3 اصلی طراحی و نظارت میگیره که البته تا پایه سه هستن فقط میتونن نظارت بکنن . ضمنا 4 سال رو 3 سال تایپ کردم!

کی گفته نمیشه با پایه 3 طراحی انجام داد ؟؟؟؟
شما امتحان که قبول بشی پروانه صادر می کنن
حالا اگه رشته اصلی باشی که هم میتونی نظارت و هم طراحی انجام بدی و نیازی نیست که پایه شما دو بشه تا بتونید طراحی بکنید و همچنین دیگه نیازی نیست در آزمون پایه سه دوباره امتحان بدید !!
اگه هم رشته مرتبط باشی فقط می تونی نظارت انجام بدی ، البته در بعضی موارد تا پایه سه اجازه طراحی میدن

mohammadg846

عضو جدید

کی گفته نمیشه با پایه 3 طراحی انجام داد ؟؟؟؟
شما امتحان که قبول بشی پروانه صادر می کنن
حالا اگه رشته اصلی باشی که هم میتونی نظارت و هم طراحی انجام بدی و نیازی نیست که پایه شما دو بشه تا بتونید طراحی بکنید و همچنین دیگه نیازی نیست در آزمون پایه سه دوباره امتحان بدید !!
اگه هم رشته مرتبط باشی فقط می تونی نظارت انجام بدی ، البته در بعضی موارد تا پایه سه اجازه طراحی میدن

Untitled.jpg
در هر سال چند مورد ساختمان 1 یا دو طبقه با زیربنای تا 600 متر برای ساخت و ساز اقدام میکنن؟؟
الان بعلت گرانی زمین اکثرا قریب به اتفاق ساختمانها بالای سه طبقه میسازن

Joe_Bel

کاربر ممتاز
سلام
دوستان برای راهنمای طرح و اجرای تاسیسات برقی ساختمان ها کتاب و جزوه چی پیشنهاد میدید برای کسی که رشته اش الکترونیک و میخواد از صفر تا 100 اینو یاد بگیره ... خودم مال خود دفتر تدوین و ترویج مقررات ملی ساختمان که مولف مهندس آلدیک موسسیان هست دارم اما خب من الکترونیکیم و برام خیلی گنگ هستش
ممنون میشم راهنمای و اگر جزوه در اختیار دارید در داخل باشگاه قرار دهید:gol:

simpatico4949

عضو جدید

مشاهده پیوست 200381
در هر سال چند مورد ساختمان 1 یا دو طبقه با زیربنای تا 600 متر برای ساخت و ساز اقدام میکنن؟؟
الان بعلت گرانی زمین اکثرا قریب به اتفاق ساختمانها بالای سه طبقه میسازن
البته این جدول شاید فقط در تهران اجرا بشه ، شیراز که اصلا برای ساختمانهای زیر 3 طبقه (یا کمتر از 600 متر زیربنا) نیازی به طراحی و نظارت تاسیسات نداره ! بنابراین بچه های پایه سه از سه تا پنج طبقه طراحی انجام میدن

مثلا این مربوط به کاشان هست :
http://kashannezam.ir/virtualcity-24809.xhtml

آخرین ویرایش:

mohammadg846

عضو جدید
البته این جدول شاید فقط در تهران اجرا بشه ، شیراز که اصلا برای ساختمانهای زیر 3 طبقه (یا کمتر از 600 متر زیربنا) نیازی به طراحی و نظارت تاسیسات نداره ! بنابراین بچه های پایه سه از سه تا پنج طبقه طراحی انجام میدن

مثلا این مربوط به کاشان هست :
http://kashannezam.ir/virtualcity-24809.xhtml

این مال بوشهر بود !!!!

mohammadg846

عضو جدید
سلام
دوستان برای راهنمای طرح و اجرای تاسیسات برقی ساختمان ها کتاب و جزوه چی پیشنهاد میدید برای کسی که رشته اش الکترونیک و میخواد از صفر تا 100 اینو یاد بگیره ... خودم مال خود دفتر تدوین و ترویج مقررات ملی ساختمان که مولف مهندس آلدیک موسسیان هست دارم اما خب من الکترونیکیم و برام خیلی گنگ هستش
ممنون میشم راهنمای و اگر جزوه در اختیار دارید در داخل باشگاه قرار دهید:gol:

اگر فقط قصد قبولی در آزمون را دارید فقط مطالعه این کتاب کافیه(نیاز به درک اثباتها نیست)+ استفاده از کتابهای حل المسایل آزمونهای نظام.
اما برای درک کامل تر بهتره یه دوره آمادگی آزمون نظام شرکت کنید
من خودم الکترونیکم!

دوست - قدیمی

عضو جدید
بنا به نوشته این وبلاگ http://nezam-bargh.blogfa.com/post/18
میشه به دفاتر فنی اجاره داد بدون مسئولیت و مالیات برای خودتون
اینم متن سایت
12- یه سر به روزنامه همشهری بزنید: دو قسمت رو چک کنید:
الف قسمت استخدام مهندس برق
ب- قسمت نقشه و نظارت که معمولا اخر روزنامه است

تو اون قسمت یه سری شرکتهای حقوقی آگهی همکاری با مهندسین دارای پروانه اشتغال به کار میدن
آخرین قیمت که من تو این تاریخ میدونم 3.500.000 تومان برای پایه 3 است (تاریخ امروز 92/2/23). شما یه قرارداد با اونها می بندید و عضو اون شرکت میشید. البته بایستی تو قرارداد ذکر بشه که شما هیچ مسوولیتی ندارید و مالیات هم با شرکت است. راستی شما پای هیچ نقشه ای رو مهر و امضا نمی کنید و شرکت خودش این کار رو می کنه.پس مهر پیش خودتون می مونه و فقط پای قرارداد با شرکت میزنید.

13- معمولا شرکتها این پول رو در 2 قسط میدن قسط اول رو نقدی و دومی رو بعد از امضا شما در نظام مهندسی. البته بستگی به توافقتون هم داره.

14- یادتون باشه شما بایستی یه سر برید نظام مهندسی و اونجا امضا بدید که پروانتون در این شرکت است.

15- اگر یه وقتی بخواهید پروانتون رو از اون شرکت در بیارید و مثلا با یه شرکت دیگه قرارداد ببندید معمولا 1-2 ماه طول می کشه.

16- معمولا قیمتها تو اردیبهشت مشخص میشه

17- یادتون باشه هر تیرماه بایستی اظهار نامه مالیاتی پرکیند و در اون ذکر کنید که کارکردی نداشته اید. چرا؟ برای اینکه پروانه اشتغال به کار 3 ساله صادر میشه و بعد از 3 سال برای تمدید بایستی مفاصا حساب مالیاتی بگیرید. کسانی که پروانشون حقیقی است یعنی برگه امضا می کنند اینجا باید مالیات بدن ولی شما که برگه امضا نمی کنید و اصطلاحا حقوقی هستید شرکت خودش امضا می کنه مالیات نمی دید. البته موقع مفاصا حساب اینها رو نگید و فقط بگید که کارکرد نداشتید.همین.

ضمنا خودم هم همین اول کاری هنوز هیچی نشده از یکی از اساتید دانشگاه پیشنهاد همکاری دریافت کردم!!
باید باهاش صحبت کنم ببینم شرایط چیه!

خیلی اطلاعات خوب و عالی بود ممنون دوست من.

برای سایر رشته ها مثل الکترونیک هم همین رویه ها هست؟ یا اینا فقط برای برق قدرت هستند؟

بالا