سلام به همه دوستان بخصوص دوست خوبم آقا مسعودسلام به همه دوستان
منم قبول شدم ، دوستانی هم که قبول نشدن اینشالا که در دفعات بعد قبول میشن
هیچ وقت روزایی که داشتیم در کنار دوستان برا ازمون میخوندیم رو فراموش نمیکنم ، اینشالا همیشه موفق باشید
راستی !
این روزا درگیر کارای برقی هستم میبینم که خیلی از آیین نامه های تخصصی رو حتی مهندسین مشاور تو نقشه هاشون رعایت نمیکنن ! و این منو عذاب میده !
سلام به همه دوستان بخصوص دوست خوبم آقا مسعود
به همه قبول شده ها تبریک می گم و دوستانی هم که قبول نشدن واسشون آرزوی موفقیت می کنم و بدونن که چیز زیادی رو از دست ندادن و با تجربه امسال انشالله سال آینده راحتتر قبول میشن.
منم قبول شدم.ممنون از همه دوستانی که تو این تاپیک کمک کردن.به قول آقا مسعود روزای به یاد موندنی بودن.
ظاهرا" که تا 20 فروردین هم نمیتونیم حتی دنبال شماره پروانه بریم.
خوش و خندون باشین
اینجوری![]()
من قدرت پیوسته خوندم.تو یه وبلاگی نوشته بود درآمدش سالیانه حدود 3.5 میلیونه. حالا این رقم با احتساب طراحیه یا فقط نظارت؟
دوستان درباره استفاده از پایه 3 چ اطلاعاتی دارین؟
بعضیا میگن میشه اجاره داد بعضیا میگن مسئولیت داره.
یه عده میگن خودت کار کنی بهتره.
در کل اگه چیزی در این مورد میدونین یا دستگیرتون شد،اینجا با سایرین ب اشتراک بذارین.
با سلام به شما پیشنهاد میکنم این فایل زیپو حتما مطالعه کنید امیدوارم به دردتون بخورهسلام دوستان یه راهنمایی می فرمایید که چطور منابعی میشه برای این آزمون داشت یا چه چیزایی رو باید دونست چون بیشتر سوالات مباحث مربوز به حوزه های عملی هست.
و میشه راهنمایی بفرمایید گرفتن پروانه نظام مهندسی چه کاربردی داره و کجا ازشون استفاده میشه؟
ممنونم.![]()
فرق نظارت با طراحی چیه؟ بعد از قبولی توی هر دو حوزه میشه کار کرد یا واسه هر کدوم یه دوره ی خاصی رو جداگانه باید رفت؟
در رشته برق با شرکت و قبولی در آزمون در حقیقت هم طراحی و هم نظارت قبول شدی اما بشرطها و شروطها!!!
شرطش اینه که رشته تحصیلی ات در ارزیابی نظام مهندسی رشته اصلی باشه تا طراحی هم بهت تعلق بگیره
حالا اگر طراحی و نظارت را گرفتی تا موقعی که پایه 3 هستی فقط میتونی نظارت کنی!! اونم تعدادطبقات محدود!
برای فعالیت در طراحی باید پایه دو را بعد از 3 سال فعالیت در پایه 3 شرکت کنید وقبول بشید!
دوستان نظام مهندسی استان شما هم دوره کارآموزی جهت گرفتن پروانه کار گذاشته؟
سلام
با عرض معذرت خط سوم و چهارم صحیح نیست
سلام
با عرض معذرت خط سوم و چهارم صحیح نیست
سلام درست میگن ،
هر کسی که پایه سوم اصلی بگیره هم طراحی و هم نظارت می تونه انجام بده و بعد از 4 سال می تونه به پایه بالاتر یعنی 2 بره.
سلام درست میگن ،
هر کسی که پایه سوم اصلی بگیره هم طراحی و هم نظارت می تونه انجام بده و بعد از 4 سال می تونه به پایه بالاتر یعنی 2 بره.
چرا؟؟!!
خب منم همینو گفتم که پایه 3 اصلی طراحی و نظارت میگیره که البته تا پایه سه هستن فقط میتونن نظارت بکنن . ضمنا 4 سال رو 3 سال تایپ کردم!
در رشته برق با شرکت و قبولی در آزمون در حقیقت هم طراحی و هم نظارت قبول شدی اما بشرطها و شروطها!!!
شرطش اینه که رشته تحصیلی ات در ارزیابی نظام مهندسی رشته اصلی باشه تا طراحی هم بهت تعلق بگیره
حالا اگر طراحی و نظارت را گرفتی تا موقعی که پایه 3 هستی فقط میتونی نظارت کنی!! اونم تعدادطبقات محدود!
برای فعالیت در طراحی باید پایه دو را بعد از 3 سال فعالیت در پایه 3 شرکت کنید وقبول بشید!
کی گفته نمیشه با پایه 3 طراحی انجام داد ؟؟؟؟
شما امتحان که قبول بشی پروانه صادر می کنن
حالا اگه رشته اصلی باشی که هم میتونی نظارت و هم طراحی انجام بدی و نیازی نیست که پایه شما دو بشه تا بتونید طراحی بکنید و همچنین دیگه نیازی نیست در آزمون پایه سه دوباره امتحان بدید !!
اگه هم رشته مرتبط باشی فقط می تونی نظارت انجام بدی ، البته در بعضی موارد تا پایه سه اجازه طراحی میدن
البته این جدول شاید فقط در تهران اجرا بشه ، شیراز که اصلا برای ساختمانهای زیر 3 طبقه (یا کمتر از 600 متر زیربنا) نیازی به طراحی و نظارت تاسیسات نداره ! بنابراین بچه های پایه سه از سه تا پنج طبقه طراحی انجام میدن
مشاهده پیوست 200381
در هر سال چند مورد ساختمان 1 یا دو طبقه با زیربنای تا 600 متر برای ساخت و ساز اقدام میکنن؟؟
الان بعلت گرانی زمین اکثرا قریب به اتفاق ساختمانها بالای سه طبقه میسازن
البته این جدول شاید فقط در تهران اجرا بشه ، شیراز که اصلا برای ساختمانهای زیر 3 طبقه (یا کمتر از 600 متر زیربنا) نیازی به طراحی و نظارت تاسیسات نداره ! بنابراین بچه های پایه سه از سه تا پنج طبقه طراحی انجام میدن
مثلا این مربوط به کاشان هست :
http://kashannezam.ir/virtualcity-24809.xhtml
سلام
دوستان برای راهنمای طرح و اجرای تاسیسات برقی ساختمان ها کتاب و جزوه چی پیشنهاد میدید برای کسی که رشته اش الکترونیک و میخواد از صفر تا 100 اینو یاد بگیره ... خودم مال خود دفتر تدوین و ترویج مقررات ملی ساختمان که مولف مهندس آلدیک موسسیان هست دارم اما خب من الکترونیکیم و برام خیلی گنگ هستش
ممنون میشم راهنمای و اگر جزوه در اختیار دارید در داخل باشگاه قرار دهید![]()
بنا به نوشته این وبلاگ http://nezam-bargh.blogfa.com/post/18
میشه به دفاتر فنی اجاره داد بدون مسئولیت و مالیات برای خودتوناینم متن سایت12- یه سر به روزنامه همشهری بزنید: دو قسمت رو چک کنید:
الف قسمت استخدام مهندس برق
ب- قسمت نقشه و نظارت که معمولا اخر روزنامه است
تو اون قسمت یه سری شرکتهای حقوقی آگهی همکاری با مهندسین دارای پروانه اشتغال به کار میدن
آخرین قیمت که من تو این تاریخ میدونم 3.500.000 تومان برای پایه 3 است (تاریخ امروز 92/2/23). شما یه قرارداد با اونها می بندید و عضو اون شرکت میشید. البته بایستی تو قرارداد ذکر بشه که شما هیچ مسوولیتی ندارید و مالیات هم با شرکت است. راستی شما پای هیچ نقشه ای رو مهر و امضا نمی کنید و شرکت خودش این کار رو می کنه.پس مهر پیش خودتون می مونه و فقط پای قرارداد با شرکت میزنید.
13- معمولا شرکتها این پول رو در 2 قسط میدن قسط اول رو نقدی و دومی رو بعد از امضا شما در نظام مهندسی. البته بستگی به توافقتون هم داره.
14- یادتون باشه شما بایستی یه سر برید نظام مهندسی و اونجا امضا بدید که پروانتون در این شرکت است.
15- اگر یه وقتی بخواهید پروانتون رو از اون شرکت در بیارید و مثلا با یه شرکت دیگه قرارداد ببندید معمولا 1-2 ماه طول می کشه.
16- معمولا قیمتها تو اردیبهشت مشخص میشه
17- یادتون باشه هر تیرماه بایستی اظهار نامه مالیاتی پرکیند و در اون ذکر کنید که کارکردی نداشته اید. چرا؟ برای اینکه پروانه اشتغال به کار 3 ساله صادر میشه و بعد از 3 سال برای تمدید بایستی مفاصا حساب مالیاتی بگیرید. کسانی که پروانشون حقیقی است یعنی برگه امضا می کنند اینجا باید مالیات بدن ولی شما که برگه امضا نمی کنید و اصطلاحا حقوقی هستید شرکت خودش امضا می کنه مالیات نمی دید. البته موقع مفاصا حساب اینها رو نگید و فقط بگید که کارکرد نداشتید.همین.
ضمنا خودم هم همین اول کاری هنوز هیچی نشده از یکی از اساتید دانشگاه پیشنهاد همکاری دریافت کردم!!
باید باهاش صحبت کنم ببینم شرایط چیه!