تاپیک جامع نظام مهندسی برق (قدرت) || دانلود منابع از اولین پست ||

kuchuluuu

عضو جدید
سلام به همه مهندسای پرتلاش
منم این روزا درگیر کاریابی هستم و دارم جاهای مختلف سر میزنم تا بتونم برا خودم یه سابقه کار خوب جور کنم
تو قسمت پست و این جور چیزا که وضعیت خوب نیست مثلا یکی از شرکت های زیر مجموعه برق منطقه ای خوزستان میگفت اصلا وضعیت پروژه ها خوب نیست ( شما رزومت رو بده ما باهات تماس میگیریم ! )
در قسمت تابلوسازی اکثرشون امیدوارن تو سال جدید با کم شدن فشارها به صنعت وضعیت پروژه ها بهتربشه مخصوصا تو استان خوزستان با این همه شرکت
تو این مدت چشمم به یه سری پروژه افتاد که همه با انواع پی ال سی ها و درایو اجرا شده بود که منو برا وارد شدن به بحث شیرین PLC تحریک کرد !
....................

به امید روزای بهتر
مسعود جان سلام
استفاده از PLC تو صنعت خیلی رواج پیدا کرده ولی معمولا" بچه های ابزار دقیق بیشتر با PLC سر و کار دارند و معمولا" تا جایی که من دیدم تو صنعت کار با PLC رو به بچه های ابزار دقیق و کار به درایو رو به بچه های برق می سپارند.ولی اگه قراره کلاس آموزشی PLC ، درایو یا هر چیز دیگه ای بری خیلی دقت کن که جای درست و حسابی بری چون بعضی ها فقط الکی پول میگیرن و آموزششون خیلی قوی نیست.
به همه دوستان پیشنهاد میکنم اگه کاری گیر آوردن که حقوقش مناسب نبود اصلا" اون کار رو رد نکنید و سریع بپذیرید.نقشه خوانی برق رو خیلی خوب یاد بگیرید چون کسی که نقشه خوانی بلد نباشه اصلا" نمی تونه بگه که مهندسه.قصد توهین ندارم ولی باور کنید که خیلی مهمه و تو مصاحبه و کار تاثیر داره.نقشه خوانی خیلی راحته و فقط کافیه که چند تا نقشه صنعتی ( نه اون چیزی که تو کتابا مون بود ) رو بررسی کنید.
توکل به خدا رو فراموش نکنید.شعار نمیدم اینا تجربیات منه.
به قول دوستمون آقا مسعود،به امید روزهای بهتر. ;)

Masoud_IEC

عضو جدید
مسعود جان سلام
استفاده از PLC تو صنعت خیلی رواج پیدا کرده ولی معمولا" بچه های ابزار دقیق بیشتر با PLC سر و کار دارند و معمولا" تا جایی که من دیدم تو صنعت کار با PLC رو به بچه های ابزار دقیق و کار به درایو رو به بچه های برق می سپارند.ولی اگه قراره کلاس آموزشی PLC ، درایو یا هر چیز دیگه ای بری خیلی دقت کن که جای درست و حسابی بری چون بعضی ها فقط الکی پول میگیرن و آموزششون خیلی قوی نیست.
به همه دوستان پیشنهاد میکنم اگه کاری گیر آوردن که حقوقش مناسب نبود اصلا" اون کار رو رد نکنید و سریع بپذیرید.نقشه خوانی برق رو خیلی خوب یاد بگیرید چون کسی که نقشه خوانی بلد نباشه اصلا" نمی تونه بگه که مهندسه.قصد توهین ندارم ولی باور کنید که خیلی مهمه و تو مصاحبه و کار تاثیر داره.نقشه خوانی خیلی راحته و فقط کافیه که چند تا نقشه صنعتی ( نه اون چیزی که تو کتابا مون بود ) رو بررسی کنید.
توکل به خدا رو فراموش نکنید.شعار نمیدم اینا تجربیات منه.
به قول دوستمون آقا مسعود،به امید روزهای بهتر. ;)
مخلصیم
متاسفانه اهواز با این همه شرکت صنعتی ولی کلاس درست و حسابی نداره و ادم باید بره تهران برا این اموزشها
مظورت از نقشه خوانی چه نوعیش هست ؟ راجب چه موضوعی

kuchuluuu

عضو جدید
مخلصیم
متاسفانه اهواز با این همه شرکت صنعتی ولی کلاس درست و حسابی نداره و ادم باید بره تهران برا این اموزشها
مظورت از نقشه خوانی چه نوعیش هست ؟ راجب چه موضوعی
منظورم همون نقشه های مربوط به تابلو برق هست.مثلا" یه تابلو برق رو در نظر بگیر که قراره یه موتور رو برقدار کنه.این نقشه از دو قسمت مدار قدرت ( فیوز،بریکر،کنتاکتور) و مدار فرمان ( فیوز ،رله شیشه ای،تایمر و ...) تشکیل میشه.مدار قدرت چیز خاصی نیست و همونایی هست که تو درسای دانشگاه خوندیم.مهم قسمت مدار فرمان هستش که به این قطعات مدار قدرت فرمان می دهند.قسمت مدار فرمان از چند صفحه تشکیل میشه و این صفحات به هم دیگه ربط دارند.یعنی مثلا" وقتی بوبین رله شیشه ای که در صفحه 2 قرار داره فعال میشه، 2 تا کنتاکت در صفحات 3 و 4 ممکنه باز یا بسته بشن.
امیدوارم واضح گفته باشم.
این مباحث رو نمیشه بصورت شفاهی توضیح داد و اگه نقشه جلو روی آدم باشه راحت متوجه موضوع میشین.

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
منظورم همون نقشه های مربوط به تابلو برق هست.مثلا" یه تابلو برق رو در نظر بگیر که قراره یه موتور رو برقدار کنه.این نقشه از دو قسمت مدار قدرت ( فیوز،بریکر،کنتاکتور) و مدار فرمان ( فیوز ،رله شیشه ای،تایمر و ...) تشکیل میشه.مدار قدرت چیز خاصی نیست و همونایی هست که تو درسای دانشگاه خوندیم.مهم قسمت مدار فرمان هستش که به این قطعات مدار قدرت فرمان می دهند.قسمت مدار فرمان از چند صفحه تشکیل میشه و این صفحات به هم دیگه ربط دارند.یعنی مثلا" وقتی بوبین رله شیشه ای که در صفحه 2 قرار داره فعال میشه، 2 تا کنتاکت در صفحات 3 و 4 ممکنه باز یا بسته بشن.
امیدوارم واضح گفته باشم.
این مباحث رو نمیشه بصورت شفاهی توضیح داد و اگه نقشه جلو روی آدم باشه راحت متوجه موضوع میشین.
فقط تمرین و تمرین میخواد . حتی اگر کسی حرفه ای اموزش بده بازم تمرین میخواد تا به نقشه کشی و طراحی مسلط بشین.
نقشه خوانی هم که خودتون میدونید راهنما داره . توی نقشه های چندین صفحه ای کنتاکتور یا رله یک مشخصه داره که توی تمام صفحه ها اگر کنتاکتی از این رله یا کنتاکتور یا تایمر باشه با اون مشخصه ویه عدد کنارش نشون داده میشه

آخرین ویرایش:

mohammadg846

عضو جدید

mR_Eminem

عضو جدید
منکه تغییری ندیدم
حتی تاریخ ساخت فایل pdf اش هم همونه2013.12.28

احتمالا پاسخنامه برق تغییر نکرده

مهندس بقیه تاپیک های این سایت رو که دیدم ظاهرا برای رشته های دیگه تغییراتی داشته ، موقع دانلود کلید سوالات برای بعضی رشته ها اسم فایل یک عبارت jadid اضافه شده

تاسیسات برق هم ظاهرا بدون تغییره

kuchuluuu

عضو جدید
مهندس بقیه تاپیک های این سایت رو که دیدم ظاهرا برای رشته های دیگه تغییراتی داشته ، موقع دانلود کلید سوالات برای بعضی رشته ها اسم فایل یک عبارت jadid اضافه شده

تاسیسات برق هم ظاهرا بدون تغییره
پس کی جوابارو اعلام می کنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن؟؟؟:smile:

mR_Eminem

عضو جدید
پس کی جوابارو اعلام می کنننننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننننن؟؟؟:smile:

روز بعد از آزمون اعلام کردن دو ماه ;)

حالا معلوم نیست دو ماه عادی یا دو ماه کاری یا مثلا دو ماه پس از میلاد یا دو ماه پس از عید نوروز :biggrin:

واقعا اعصاب خورد کن شده انتظار برای اعلام نتایج :cry:

mohammadg846

عضو جدید
پس کی جوابارو اعلام می کنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن؟؟؟:smile:

حالا معلوم نیست دو ماه عادی یا دو ماه کاری یا مثلا دو ماه پس از میلاد یا دو ماه پس از عید نوروز :biggrin:

1ماه قبل تو یه مصاحبه گفته بودن تا 1 اسفند اعلام میشه

mR_Eminem

عضو جدید
دو ماه گذشت و خبری از نتایج نیست....حتی یک خبر ساده که تاریخ اعلام نتایج رو حداقل اطلاع رسانی کنند نذاشتند... :eek:

دوستان تهرانی کسی پیگیری کرده؟ :)

mohammadg846

عضو جدید
دو ماه گذشت و خبری از نتایج نیست....حتی یک خبر ساده که تاریخ اعلام نتایج رو حداقل اطلاع رسانی کنند نذاشتند... :eek:

دوستان تهرانی کسی پیگیری کرده؟ :)

نتایج آزمون نظام مهندسی اعلام شده

لینک

http://92.242.195.162/ci_nzarsanji/index.php/nazar1392/nazar/nazar92/

لینک مستقیم کارنامه

http://92.242.195.162/ci_sherkat/index.php/krn_mtf/fani_sakh/krn_92_1ty

در صورت امکان دوستان نتایجشون را اعلام کنن

من 60 درصدشدم قبول :)

nafise05

عضو جدید

nafise05

عضو جدید
به دوستانی که قبول شدن تبریک میگم. من خودم رفتم واسه سال بعد:confused:
خیلی ناراحت شدم، ولی اشکال نداره، ایشالا سال دیگه، منم ارشدم شد واسه سال دیگه!:w24:

تبریک به دوستان عزیز، منم قبول شدم. نفیسه دیدی گفتم نفر برتر میشی.
تبریک متقابل! ;) حالا معلوم نیست که برتر باشم! از طرفی اصلا فرقی نداره، ترجیح می دادم پایین تر میشدم اما بهم طراحی هم میدادن! :razz:

ile

عضو جدید
خیلی ناراحت شدم، ولی اشکال نداره، ایشالا سال دیگه، منم ارشدم شد واسه سال دیگه!:w24:

تبریک متقابل! ;) حالا معلوم نیست که برتر باشم! از طرفی اصلا فرقی نداره، ترجیح می دادم پایین تر میشدم اما بهم طراحی هم میدادن! :razz:
برا چه گرایشایی طراحی نمیدن ؟ قدرت طراحی میدن؟

mohammadg846

عضو جدید

اگه کارشناسی پیوسته مهندسی برق-الکترونیک باشید طراحی هم میدن!

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
به همه بچه های که قبول شدن تبریک میگم و امیدوارم که موفق و پیروز باشید ...
عزیزانی هم که قبول نشدن امیدشون رو از دست ندن. ایشالا سال بعد. اینم بدونید که زندگی پره از این آزمونا و این توشون هیچه.
به امید موفقیت برای همه:gol:

ile

عضو جدید
الکترونیک و قدرت پیوسته رو طراحی میدن، ناپیوسته ها رو نمی دونم، من مهندسی برق کنترل پیوسته ام، فقط نظارت
من قدرت پیوسته خوندم.تو یه وبلاگی نوشته بود درآمدش سالیانه حدود 3.5 میلیونه. حالا این رقم با احتساب طراحیه یا فقط نظارت؟

nafise05

عضو جدید
من قدرت پیوسته خوندم.تو یه وبلاگی نوشته بود درآمدش سالیانه حدود 3.5 میلیونه. حالا این رقم با احتساب طراحیه یا فقط نظارت؟
نمی دونم راستش، احتمالا هر دوش باشه، اگه متوجه شدید ممنون میشم به منم خبر بدید :victory:

با سلام

تبریک به تمام دوستانی ک قبول شدن:gol:
مزد زحمتشونو گرفتن

منم با نمره 49 رد شدم.:(
متاسفم، ناراحت نباش، یه جا شنیدم قبول شدن توی هر امتحان فقط زندگی رو پیچیده تر می کنه! به نظرم تا حد زیادی درسته! ایشالا سال دیگه موفق میشی :gol::w16:

بالا