مسعود جان سلامسلام به همه مهندسای پرتلاش
منم این روزا درگیر کاریابی هستم و دارم جاهای مختلف سر میزنم تا بتونم برا خودم یه سابقه کار خوب جور کنم
تو قسمت پست و این جور چیزا که وضعیت خوب نیست مثلا یکی از شرکت های زیر مجموعه برق منطقه ای خوزستان میگفت اصلا وضعیت پروژه ها خوب نیست ( شما رزومت رو بده ما باهات تماس میگیریم ! )
در قسمت تابلوسازی اکثرشون امیدوارن تو سال جدید با کم شدن فشارها به صنعت وضعیت پروژه ها بهتربشه مخصوصا تو استان خوزستان با این همه شرکت
تو این مدت چشمم به یه سری پروژه افتاد که همه با انواع پی ال سی ها و درایو اجرا شده بود که منو برا وارد شدن به بحث شیرین PLC تحریک کرد !
....................
به امید روزای بهتر
استفاده از PLC تو صنعت خیلی رواج پیدا کرده ولی معمولا" بچه های ابزار دقیق بیشتر با PLC سر و کار دارند و معمولا" تا جایی که من دیدم تو صنعت کار با PLC رو به بچه های ابزار دقیق و کار به درایو رو به بچه های برق می سپارند.ولی اگه قراره کلاس آموزشی PLC ، درایو یا هر چیز دیگه ای بری خیلی دقت کن که جای درست و حسابی بری چون بعضی ها فقط الکی پول میگیرن و آموزششون خیلی قوی نیست.
به همه دوستان پیشنهاد میکنم اگه کاری گیر آوردن که حقوقش مناسب نبود اصلا" اون کار رو رد نکنید و سریع بپذیرید.نقشه خوانی برق رو خیلی خوب یاد بگیرید چون کسی که نقشه خوانی بلد نباشه اصلا" نمی تونه بگه که مهندسه.قصد توهین ندارم ولی باور کنید که خیلی مهمه و تو مصاحبه و کار تاثیر داره.نقشه خوانی خیلی راحته و فقط کافیه که چند تا نقشه صنعتی ( نه اون چیزی که تو کتابا مون بود ) رو بررسی کنید.
توکل به خدا رو فراموش نکنید.شعار نمیدم اینا تجربیات منه.
به قول دوستمون آقا مسعود،به امید روزهای بهتر.