تاپیک جامع نظام مهندسی برق (قدرت) || دانلود منابع از اولین پست ||

mR_Eminem

عضو جدید
[h=2][/h]
سلام به همه دوستان عزیز

تبریک ویژه به تمام کسانی که قبول شدن،
خیلی خوشحالم ک مزد زحماتونو رو گرفتید و تشکر از عزیزانی ک برام پیغام گذاشتن.:love:

منم میخام شروع کنم ب رفع اشکال ازمون.:redface:

منم سال پیش خیلی اعصابم خرد بود سر این جریان ولی خوب مثل چشم به هم زدن گذشت

دفعه بعد 100 در صد قبول میشین با نمرات بالا ;)

alialialiali

عضو جدید
به نظر من بی خود پولتون رو هدر ندید من البته چند بار امتحان داده که دفعه اول به علت اینکه نفر اول بشم سوالاتی رو که شک داشتم زدم و روز بد من بود 48 شدم. بعد از اون نخوندم و یک بار امتحان دادم شدم 25.
اینبار دوهفته به صورت تفریحی خوندم و دو روز مونده بود به امتحان سه سال آخر از سوالات رو حل کردم و برای کتاب ها در صفحه اولشون سرفصل با جزئیات کامل رو اضافه کردم و با سرعت هرچه تمام تر فقط از روی این سرفصل 30 تا رو زدم و 9 تا هم از حل مسئله بر اساس دو روز آخر زدم که در نتیجه 5 تا غلط داشتم و قببببببببببببببببببببببووووووووووووووووووول می شم انشاالله♥♥♥♥♥♥♥
شما هم از این تکنیک استفاده کنید و اصلا یه خودتون فشار نیارید...............
اگه قبول بشم و فرصت کنم سرفصل ها رو اسکن کرده و براتون قرار میدم به عنوان شیرینی

moh3n_s

عضو جدید
سلام دوستان خواستم بدونم این چشمی هایی که توی راه پله هستند استفاده می کنیم چند نوع هستن ؟؟؟ نیاید بگید دو نوع یکی 360 درجه یکی 180
من میدونم از نظر نصب دو نوع هستن یک نوعشون رله داره اما تا حالا ندیدم
میخوام بدونم چه تفاوت هایی با هم دارن ؟
مشکلم سر رله دارهاشه کجاها کاربرد دارن؟؟
محدودیت هر دوشون از نظر تعداد نصب چشمی تو هر فیدر چقدره؟

kuchuluuu

عضو جدید
سلام به همه.
به همه بچه هایی که قبول شدن تبریک میگم مخصوصا" دوست خوبم آقا مسعود چون قبل از امتحان هم معلوم بود که آماده هستشو و قبولی حقش بوده.مبااااااااااااااااااااااررررررررررررک ;)
منم 36 تا درست و 6 تا غلط زدم که نتیجه میشه 34 تا صحیح و تقریبا" 57%.خدارو هزار مرتبه شکر.من وقت گذاشته بودم و واقعا" دوباره خوندم واسم سخت بود ولی در مجموع امیدوارم همه دوستانی که این دوره قبول نشدن سال آینده قبول بشن و باید اینو بدونن که خوندن نمونه سوالات سالای قبل خیلی مهمه چون این دوره هم تکراری اومده بود.
انشالله همگی موفق باشین و سربلند

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام به همه.
به همه بچه هایی که قبول شدن تبریک میگم مخصوصا" دوست خوبم آقا مسعود چون قبل از امتحان هم معلوم بود که آماده هستشو و قبولی حقش بوده.مبااااااااااااااااااااااررررررررررررک ;)
منم 36 تا درست و 6 تا غلط زدم که نتیجه میشه 34 تا صحیح و تقریبا" 57%.خدارو هزار مرتبه شکر.من وقت گذاشته بودم و واقعا" دوباره خوندم واسم سخت بود ولی در مجموع امیدوارم همه دوستانی که این دوره قبول نشدن سال آینده قبول بشن و باید اینو بدونن که خوندن نمونه سوالات سالای قبل خیلی مهمه چون این دوره هم تکراری اومده بود.
انشالله همگی موفق باشین و سربلند

سلام همشهری
بیشتر 36 تا زدی ها !؟ یا اینکه جوابای غلط کمتر هستن ؟

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
الهی! دلم سوخت! ایشالا همیشه همه راهها به مقصدتون باز باشه!
:w24:
یعنی برف اومده بود جاده بسته شده بود؟
سلام خوبید شما؟
یادش بخیر روزای خوبی با دوستان توی این تاپیک داشتیم.

kuchuluuu

عضو جدید
دوستان خوبم سلام
بچه ها به نظرتون تو اين روزها تا موقع اعلام رسمي نتايج و بعد از اون تا صدور شماره پروانه چکار بايد کنيم که يه جورايي واسه کار کردن آماده بشيم ؟
ممنون

hoji65

عضو جدید
درود.
امیدوارم همگیتون قبول بشین. ;)
فقط حداقل نرم افزار اتوکد 2007 رو یاد بگیرین تا بعدا برای ترسیم نقشه تاسیسات برقی دچار مشکل نشین, خیلی ساده جند بار کار کنید راه میفتین.
من سال پیش پروانه گرفتم حداقل 4 ماه طول کشید تا پروانه صادر شد, روند طولانی ایی داره , از 2ماه که بیشتر شد زنگ زدن به نظام رو شروع کنید آخه وقتی پروانه هم صادر بشه زنگ نمیزنن حتما باید خودتون پیگیر باشید.
چند تا نمونه نقشه اتوکد میزارم براتون .

kuchuluuu

عضو جدید
درود.
فقط حداقل نرم افزار اتوکد 2007 رو یاد بگیرین تا بعدا برای ترسیم نقشه تاسیسات برقی دچار مشکل نشین, خیلی ساده جند بار کار کنید راه میفتین.
من سال پیش پروانه گرفتم حداقل 4 ماه طول کشید تا پروانه صادر شد, روند طولانی ایی داره , از 2ماه که بیشتر شد زنگ زدن به نظام رو شروع کنید آخه وقتی پروانه هم صادر بشه زنگ نمیزنن حتما باید خودتون پیگیر باشید.
ممنون دوست عزيز
خوب دوست من حالا که پروانه داري چکار مي کني؟کار هم گرفتي؟

elham218

عضو جدید
خوش بحالتون بچه ها
من جاده بسته بود نتونستم برم سر جلسه :w02:

آخه، تفلکی.حتما خیلی هم خونده بودید.
:book:

پس شما هم مثل من موندید برای دوره بعدی، دیگه تنها نیستم;)

بچه های اینجا همشون زرنگن و قبول شدن، البته برای همه دوستان اینجا ارزوی موفقیت دارم:w36:

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
الهی! دلم سوخت! ایشالا همیشه همه راهها به مقصدتون باز باشه!
:w24:
یعنی برف اومده بود جاده بسته شده بود؟
درسته همین طور :gol:
آخه، تفلکی.حتما خیلی هم خونده بودید.
:book:

پس شما هم مثل من موندید برای دوره بعدی، دیگه تنها نیستم;)

بچه های اینجا همشون زرنگن و قبول شدن، البته برای همه دوستان اینجا ارزوی موفقیت دارم:w36:

از قبل خیلی ها ور می دونستم و نصف و نیمه هم مطالعه داشتم .... قبولیم 50 - 50 بود ....
ان شالله این دوره که بیایدهمه مون قبول میشم;)

nafise05

عضو جدید
سلام خوبید شما؟
یادش بخیر روزای خوبی با دوستان توی این تاپیک داشتیم.
سلام، الحمدلله خوبم
شما خوبید؟
آره، ایشالا پروانه هامونو که گرفتیم اینجا باز باهم تبادل اطلاعات و تجربیات می کنیم، نظر مهندسای عزیز چیه؟ اوکِی؟!:victory:
دارم واسه ارشد می خونم کمتر میام سایت :w10:
همگی موفق باشید:gol:

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
سلام، الحمدلله خوبم
شما خوبید؟
آره، ایشالا پروانه هامونو که گرفتیم اینجا باز باهم تبادل اطلاعات و تجربیات می کنیم، نظر مهندسای عزیز چیه؟ اوکِی؟!:victory:
دارم واسه ارشد می خونم کمتر میام سایت :w10:
همگی موفق باشید:gol:
سلام شکر خوبم.
من که توی هر فعالیتی که شما دوستان عزیز بگین باهاتون همکاری میکنم. ایشالا موفق باشید:gol:

Joe_Bel

کاربر ممتاز
سلام شکر خوبم.
من که توی هر فعالیتی که شما دوستان عزیز بگین باهاتون همکاری میکنم. ایشالا موفق باشید:gol:

من هم به جمع خودتون بپذیرید

kuchuluuu

عضو جدید
درود.
سلام
من فکر مي کنم که لازمه خودمونم يه مقدار برقکشي ساختمان رو بلد باشيم و شايد لازم باشه خودمون عملي اين کار رو انجام داده باشيم تا بتونيم هم تو طراحي و هم تو نظارت موفق باشيم و مجري نتونه سرمون کلاه بذاره.
نظر بقيه چيه؟

kuchuluuu

عضو جدید
سلام
من فکر مي کنم که لازمه خودمونم يه مقدار برقکشي ساختمان رو بلد باشيم و شايد لازم باشه خودمون عملي اين کار رو انجام داده باشيم تا بتونيم هم تو طراحي و هم تو نظارت موفق باشيم و مجري نتونه سرمون کلاه بذاره.
نظر بقيه چيه؟
سلاااااااااااااااااااااااام
یعنی حالا که امتحان رو دادیم و تموم شده دیگه هیشششششششششششکی نمی خواد به این تاپیک یه سری بزنه؟؟؟
بچه ها ارتباطتون رو قطع نکنید چون وقتی هم شماره پروانه هامون هم بیاد و کار بگیریم باز هم به کمک و همفکری هم نیاز پیدا می کنیم.

mR_Eminem

عضو جدید
سلااااااااااااااااااااااا ام
یعنی حالا که امتحان رو دادیم و تموم شده دیگه هیشششششششششششکی نمی خواد به این تاپیک یه سری بزنه؟؟؟
بچه ها ارتباطتون رو قطع نکنید چون وقتی هم شماره پروانه هامون هم بیاد و کار بگیریم باز هم به کمک و همفکری هم نیاز پیدا می کنیم.

سلام

موافقم

حیفه این تاپیک به این خوبی رو به هدف نهایی نرسونیم که گرفتن پروانه اشتغال به کار در مدت زمان مناسب و استفاده از اون در جای مناسب است

به نظر من دوستان منتظر هستن نتایج آزمون بیاد و دوباره بیان اینجا با خبرهای خوش تاپیک رو بترکونن ;)

tyler

عضو جدید
سلام

موافقم

حیفه این تاپیک به این خوبی رو به هدف نهایی نرسونیم که گرفتن پروانه اشتغال به کار در مدت زمان مناسب و استفاده از اون در جای مناسب است

به نظر من دوستان منتظر هستن نتایج آزمون بیاد و دوباره بیان اینجا با خبرهای خوش تاپیک رو بترکونن ;)

منم فکر میکنم منتظر نتیجه پایانین که مطمئن شن.
فعلا بیاین مغزامونو رو هم بریزیم ببینیم این سابقه کارو چجوری جور کنیم!
کسی اگه اطلاعاتی داره مارو بی خبر نذاره.

mohammadg846

عضو جدید
درسته همین طور :gol:

از قبل خیلی ها ور می دونستم و نصف و نیمه هم مطالعه داشتم .... قبولیم 50 - 50 بود ....
ان شالله این دوره که بیایدهمه مون قبول میشم;)

البته رییس نظام مهندسی آذربایجان شرقی همون روز آزمون یه وعده ای داد که پیگیر آزمون مجدد افرادی چون شما (که بدلیل شرایط جوی جا موندن)هست

اینم لینک
http://www.azarnezam.ir/PSPosts.aspx?post=426#.Ut4XdKHLaM8

پنجشنبه 21 آذر 1392
به گزارش روابط عمومی سازمان ، مهندس بهرام چاوشی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان همزمان با برگزاری آزمون ورود به حرفه ی مهندسی از مراکز برگزاری این آزمون بازدید بعمل آوردند.ایشان ضمن بازدید ، از نزدیک با اعضای شرکت کننده دیدار و گفتگو کرده و برای شرکت کنندگان در آزمون آرزوی موفقیت نمودند. بنابر این گزارش با توجه به شرایط جوی و بارش برف در اکثر شهرستانهای این استان امکان حضور بموقع در جلسه آزمون برای داوطلبان میسّر نگردید، لذا رئیس سازمان در این خصوص اعلام فرمودند:بر اساس پیگیریها و مذاکرات انجام گرفته با مدیرکل محترم دفتر مقررات ملی ساختمان انشاءاله در نزدیکترین زمان ممکن آزمون دیگری برای استانهائی با شرایط مذکور برگزار خواهد گردید.

mohammadg846

عضو جدید
سلام
نظر بقيه چيه؟

سلام با اطلاعاتی که از شواهد و تحقیقاتم بدست آوردم درآمد نظارت برق اونقدرها نیست که مثل ناطرین برق و مکانیک مرتب بری سر پروژه و نظارت کنی!!
ضمنا در اکثر ساختمانهایی که دیدم سیمکشهای محترم کاری با نقشه تاسیسات برقی ندارن!!! و هرطوری دلشون بخواد و با توصیه مجری سیمکشی میکنن!!البته من سابقه نظارت یا سیمکشی ندارم ولی با چند نفر از دوستان که در کار سیمکشی و کارهای مرتبط هستند به این نتایج رسیدم:smile:

فعلا بیاین مغزامونو رو هم بریزیم ببینیم این سابقه کارو چجوری جور کنیم!
کسی اگه اطلاعاتی داره مارو بی خبر نذاره.
در صورت نداشتن سابقه کار مرتبط بهترین روش گرفتن گواهی از 2 مهندس طراح با سابقه بیش از10 سال هست (رشته ش فرق نداره)

Joe_Bel

کاربر ممتاز
البته رییس نظام مهندسی آذربایجان شرقی همون روز آزمون یه وعده ای داد که پیگیر آزمون مجدد افرادی چون شما (که بدلیل شرایط جوی جا موندن)هست

اینم لینک
http://www.azarnezam.ir/PSPosts.aspx?post=426#.Ut4XdKHLaM8

پنجشنبه 21 آذر 1392
به گزارش روابط عمومی سازمان ، مهندس بهرام چاوشی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان همزمان با برگزاری آزمون ورود به حرفه ی مهندسی از مراکز برگزاری این آزمون بازدید بعمل آوردند.ایشان ضمن بازدید ، از نزدیک با اعضای شرکت کننده دیدار و گفتگو کرده و برای شرکت کنندگان در آزمون آرزوی موفقیت نمودند. بنابر این گزارش با توجه به شرایط جوی و بارش برف در اکثر شهرستانهای این استان امکان حضور بموقع در جلسه آزمون برای داوطلبان میسّر نگردید، لذا رئیس سازمان در این خصوص اعلام فرمودند:بر اساس پیگیریها و مذاکرات انجام گرفته با مدیرکل محترم دفتر مقررات ملی ساختمان انشاءاله در نزدیکترین زمان ممکن آزمون دیگری برای استانهائی با شرایط مذکور برگزار خواهد گردید.

ما که از خدامونه
آذربایجان غربی

مرسی از اطالاع رسانیت دوست من

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام به همه مهندسای پرتلاش
منم این روزا درگیر کاریابی هستم و دارم جاهای مختلف سر میزنم تا بتونم برا خودم یه سابقه کار خوب جور کنم
تو قسمت پست و این جور چیزا که وضعیت خوب نیست مثلا یکی از شرکت های زیر مجموعه برق منطقه ای خوزستان میگفت اصلا وضعیت پروژه ها خوب نیست ( شما رزومت رو بده ما باهات تماس میگیریم ! )
در قسمت تابلوسازی اکثرشون امیدوارن تو سال جدید با کم شدن فشارها به صنعت وضعیت پروژه ها بهتربشه مخصوصا تو استان خوزستان با این همه شرکت
تو این مدت چشمم به یه سری پروژه افتاد که همه با انواع پی ال سی ها و درایو اجرا شده بود که منو برا وارد شدن به بحث شیرین PLC تحریک کرد !
....................

به امید روزای بهتر

بالا