[تاپیک امور مدیریتی تالار مهندسی عمران]

aryashah

عضو جدید
خوب داداش شما بشو سرپرست انجمن چهار تا مدیر لایق استخدام کن کمکت کن توی مرتب کردن!! شما نظارت کن;);)

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
يه پيشنهاد تعداد اين تاپيكاي مرجع ميتونه بيشتر بشه در واقع همون تزيه كه من دادم خيلي كار خوبيه
ولي خوب شما داري انجام ميدي مجبوريم ازتون تشكر كنيم
پس اوستا ممنونتنم:D:ِD:D:D

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام مهندس! خوبی؟؟؟:D
سپهر امروز داشتم سرچ میکردم اینهارو دیدم گفتم بهت بگم :w12:

اول این که این بره تو قسمت فیلم وعکس عمرانی...
اگه میشه فیلم اموزشی در مورد مراحل ساختن ساختمون مثلا بستن فنداسیون.ارماتور بندی.و..................

و ...:
این تو تالار مقالات انگلیسی چی کار میکنه؟؟؟:surprised:
مدير جديد تالار مهندسي عمران

و یه سوال اینکه:
سپهررررر؟؟؟
این یعنی چی؟ فقط تا وقتی تاپیک مهم بود باید ادامه پیدا میکرد؟؟ از مهمی که دراومد درش تخته شد؟؟؟:w05::cry:
متره ، آنالیز و فهرست بها

و اخری که تبلیغه!:razz:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=56876

راستی این والکانو چر هنوز زده است و داره تو سایت میچرخه؟!!!:D
یه چیزی بهش بگو! تاپیکهاش همینجوری خوابیده و رسیدگی نمیکنه!!!همه اش اسپم میکنه!!!:w05:

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندس! خوبی؟؟؟:D
سپهر امروز داشتم سرچ میکردم اینهارو دیدم گفتم بهت بگم :w12:

اول این که این بره تو قسمت فیلم وعکس عمرانی...
اگه میشه فیلم اموزشی در مورد مراحل ساختن ساختمون مثلا بستن فنداسیون.ارماتور بندی.و..................

و ...:
این تو تالار مقالات انگلیسی چی کار میکنه؟؟؟:surprised:
مدير جديد تالار مهندسي عمران

و یه سوال اینکه:
سپهررررر؟؟؟
این یعنی چی؟ فقط تا وقتی تاپیک مهم بود باید ادامه پیدا میکرد؟؟ از مهمی که دراومد درش تخته شد؟؟؟:w05::cry:
متره ، آنالیز و فهرست بها

و اخری که تبلیغه!:razz:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=56876

راستی این والکانو چر هنوز زده است و داره تو سایت میچرخه؟!!!:D
یه چیزی بهش بگو! تاپیکهاش همینجوری خوابیده و رسیدگی نمیکنه!!!همه اش اسپم میکنه!!!:w05:
با سلام
دوست عزیز بعضی تاپیکها رو موقتا آقا سپهر به زیر تالارها انتقال داده و فعلا تصمیم نهایی مبتنی بر این تاپیکها از سوی ایشون صورت نگرفته
البته در این که تاپیکهای بدون رسیدگی زیاد داریم شکی نیست
ولی ظاهرا با شروع ترم جدید تحصیلی یه سری از بچه ها یا دارن برای ارشد میخونن یا اینقدر درسهاشون سنگینه که وقته اومدن به تالار رو ندارن؛البته باید بهشون حق داد که دیر به دیر بیان ولی اینم نمیشه که اصلا نیان
ایشالا با رسیدگی آقا سپهر دوباره تالار یه جون تازه میگیره
موفق باشید

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
بخشی رو جاوید توضیح داد!!!
در مورد این که چند وقته تالار بهم ریختست باید بگم، این مدت با تغییر مقطع و تغییر دانشگاه، 1خرده درگیر شده بودم!!!
بعد جریان مسابقه و کمی هم مشکلات خودم و .....
از شنبه هفته آینده، تالار رو مرتب می کنم!!
این مدت فقط حواسم به تاپیک های جدید و پست های جدید بود که مشکلی رو پیش نیارن!!!

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
طرح پاکسازی شماره 1!!

طرح پاکسازی شماره 1!!

سلام!!!
این طرح همان طور که از اسمش بر میاد، 1جور خونه تکونیه!!!
در این تالار تاپیک های تکراری، از قدیم تا جدید، زیاداً!!!
واسه همین می خوام با همکاری شما دوستان، تاپیک های که دارای مضمون یکسانی می باشند رو با جابجایی مطالب مفیدش به 1 تاپیک، نظم ببخشم و مطالب اضافی رو حذف کنم، تا تاپیک های مرجع بیشتری داشته باشیم!!!
برای کمک به بنده، در این طرح، آدرس تاپیک هایی که فکر می کنید مطالبشون یکسان هستند و شبیه به هم رو در 1پست در همین تاپیک به من معرفی می کنید و من نسبت به جابجاییشون، اقدام می کنم!
این طرح شماره 1 است و در شماره های بعد، اسپم ها حذف میشه، اما ابتدا و در این مرحله فقط شماره 1 رو انجام میدیم!!!
ممنون!:w27:

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
گزارش و شکوایه!

گزارش و شکوایه!

از اینکه در طرح پاکسازی 1، هیچ کس هیچ کمکی بهم نمی کنه ممنونم!!!
این تاپیک ها تقریباً در همین طرح بدست اومده و لطفاً اگر پستی رو اشتباهاً انتقال دادم، بهم خبر بدین!!
آیین نامه ها و نشریات عمرانی

بتن (مرجع)

بتن های خاص (مرجع)

.
این طرح همچنان ادامه داره!!!
امیدوارم شما هم بهم کمک کنید و در دادن ایده واسه تاپیک های متحد و واحد همگام با من پیش بیاید!!

sma519

کاربر بیش فعال
پیشنهاد

پیشنهاد

سلام آقا سپهر عزیز ::)
پیشنهاد من اینه که یک سری تاپیکهای خاص مثل بتن (مرجع ) و غیره رو که از تاپیکهای مختلف گلچین میکنید ، قفل کنید و فقط خودتون به اون مطلب اضافه کنید .
چون اینها هم مثل بقیه پر از اسپم خواهد شد . کاریش هم نمیشه کرد .:(
به عنوان مثال من برای اینکه پیشنهادم در این تاپیک تکراری نباشه ، همه 19 صفحه رو خوندم و آخر دیدم که همه این صفحات ارزش خوندن نداشتن ( منظورم اینه که همه هم پیشنهاد نبودن _ به کسی بر نخوره لطفا" ) .:)
البته جلوی اسپم رو هم نمیشه گرفت ، چون اگه زیادی بچه ها محدود بشن از تالار سرد شده و فعالیتشون رو کمتر میکنن .
حالا به چه دلیل قفل کردن بهتره ؟ ( البته فقط به نظر من )
تصور کنید که یکی از دوستان مقاله ای رو اضافه خواهد کرد و نفر بعدی یقینا" از او با دادن یک پست تشکر میکند . ( البته نیتش هم مثبته )
در ادامه ، نویسنده مقاله هم با دادن پست جدید تشکر متقابل میکند و به همین سادگی بحث به بیراهه کشیده میشود .
در نتیجه کاربران جدیدی که مثلا" از صفحه به فرض 40 این تاپیک شروع به فعالیت در سایت میکنن ، همون صفحات اول رو میبینن و بقیه رو حوصله نخواهند داشت که ... . :que:
پس می بینید که با این وضع تنظیم اینگونه تاپیکهای منتخب ، عملا" بیفایده خواهد بود . :(

مطلب بعدی در مورد انتقال نوشته های تاپیکهای دیگه است . وقتی که اصل موضوع منتقل میشه ، پستهای بعدی همون تاپیک به اصطلاح بی سرپرست میمونه و .... .
شاید کپی به جای انتقال بهتر باشه .
متشکر که اجازه دادید سرتون رو درد بیارم . :)
موفق باشید . ;)

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
اتفاقاً خودم هم به این موضوع فکر کرده بودم، اما نمی شه تاپیکی رو قفل کرد!!!
اما تا به امروز به خاطر اینکه تالار عمران کمی تا قسمتی جون بگیره، در مقابل اسپم ها سکوت می کردم، اما از امروز شدیداً با اسپم در تاپیک های مرجع یا تاپیک های مهم مقابله می کنم!!!
و در چندین تاپیک توضیح دادم که به جای زدن پست واسه تشکر، از http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/post_thanks.gif یا http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reputation.gif استفاده کنند!!!
حالا اگر هم به اشتباه 1تازه وارد پستی زد، من منتقلش می کنم!!!
اما از شما کاربران فعال و پیشکسوتان و تقریباً تمام عمرانی ها خواهش می کنم تا برای پایداری تالار و تداوم صعودمون به تازه واردان یا مهمانان گرامی، نحوه استفاده رو آموزش بدین یا اون ها رو به طرف ، راهنمای باشگاه هدایت کنید!!
همونطور هم که گفتم، در طرح بعدی اسپم ها حذف میشه!!!
با 1خرده صبر، تا 1ماه آینده تالاری خواهیم داشت بدون اضافات و بسیار مفید!!
در مورد تاپیک هایی که پست های مفیدشون منتقل میشند هم باید بگم، اون تاپیک ها به تالار تاپیک های قیمی منتقل میشند و آدمین و پیرجو زحمت حذفشون رو می کشند!!!
از این که به فکر باشگاه و تالارید سپاسگذارم!!!

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقاً خودم هم به این موضوع فکر کرده بودم، اما نمی شه تاپیکی رو قفل کرد!!!
اما تا به امروز به خاطر اینکه تالار عمران کمی تا قسمتی جون بگیره، در مقابل اسپم ها سکوت می کردم، اما از امروز شدیداً با اسپم در تاپیک های مرجع یا تاپیک های مهم مقابله می کنم!!!
و در چندین تاپیک توضیح دادم که به جای زدن پست واسه تشکر، از http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/post_thanks.gif یا http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reputation.gif استفاده کنند!!!
حالا اگر هم به اشتباه 1تازه وارد پستی زد، من منتقلش می کنم!!!
اما از شما کاربران فعال و پیشکسوتان و تقریباً تمام عمرانی ها خواهش می کنم تا برای پایداری تالار و تداوم صعودمون به تازه واردان یا مهمانان گرامی، نحوه استفاده رو آموزش بدین یا اون ها رو به طرف ، راهنمای باشگاه هدایت کنید!!
همونطور هم که گفتم، در طرح بعدی اسپم ها حذف میشه!!!
با 1خرده صبر، تا 1ماه آینده تالاری خواهیم داشت بدون اضافات و بسیار مفید!!
در مورد تاپیک هایی که پست های مفیدشون منتقل میشند هم باید بگم، اون تاپیک ها به تالار تاپیک های قیمی منتقل میشند و آدمین و پیرجو زحمت حذفشون رو می کشند!!!
از این که به فکر باشگاه و تالارید سپاسگذارم!!!
با سلام
سپهر جان اگه میشه از تاپیک جزوات شروع کن
در اون قسمت اسپم زیاد داریم و بیخودی صفحات تالار زیاد شده و همه دچار سردرگمی میشن و از سر زدن به همه صفحات تاپیک زود خسته میشن
لطفا یه فکری به حال اونجا بکن
ضمنا هر جا هر اسپمی از من در هر تاپیکی دیدی چه اگه از قبل بوده و چه در حال حاضر شکل گرفته حذفش کن از نظر من ایرادی نداره
باید یواش یواش یاد بگیریم و اینو بخاطر داشته باشیم که اسپم زدن در تاپیک دوستانمون میتونه یه مدل بی احترامی به شخصیت اون دوست عزیز و مطلب نقش بسته در تاپیکش باشه
بلاخره همه ما یا مهندسیم یا استاد دانشگاهیم یا مدیر یه پروژه هستیم و یا مثل برخی دیگر از دوستان قراره به یاری خدا در سالهای آتی مهندس بشیم پس بهتره اصول و ضوابط رو بیشتر و بهتر از قبل رعایت کنیم
موفق باشید;)

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
خوب، برای اسپم ها که حتماً پاکشون می کنم چه کاربر ها خوششون بیاد، چه نیاد!!!
بعد گفتم، این طرح شماره 1 واجب تره!!!
در طرح شماره 2 اسپم ها حذف میشن!!!
اگر مشتاقین طرح شماره 2 زودتر اجرا شه، بهم کمک کنید که طرح شماره 1 زودتر تموم شه!

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
در مورد نانو، تاپیک زیاده، اما تکراری هم زیاد داره، می خونمش، یا بخونش، اگر خوب بود، مرجعش کنم!!!
ممنون! :w27:

Atropatkan

عضو جدید
سلام
شرمنده که دیر اومدم ، ولی اومدم.

ممنون که این تالار رو راه انداحتید.

من هم طاهر قاسمی هستم دانشجوی ارشد- آب
اگه تونستم کمکتون می کنم وگرنه کارتون با کرام الکاتبینه :tooth:

امیدوارم که بتونم کمک حالتون باشم.
سایت من :
www.Atropatkan.ir
www.aceg.ir
www.Aturpatkan.ir

یا علی:gol:

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
طاهر جان، ممنون میشم در تالار ما هم باشی!!!
آقای abfa به کمک دوستانی چون شما نیاز داره!

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مدير جان يه بخشي هم واسه عمران-عمران بزارين كه اينقدر كلافه نشيم در ضمن بخش نرم افزار هم كه به كلي فراموش شده
:smile:

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
بخش عمران عمران، جزو فعال ترین بخش های این تالاره، اگر بخوام این بخش رو جدا کنم، میشه گفت بطور کلی بخش های دیگه می خوابه!!!
الآن هم به لطف تالار اصلی دوستان مجبورند به طور اجمالی هم شده به بقیه زیر تالار ها نگاه کنند!!
هر وقت بقیه بخش ها هم فعال شد، شاید همچین کاری کردم. :smile:

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من ميخوام يه تاپيك محاسبات بزنم اگه كسي اطلاعاتش زياده اون شروع كنه و الا خودم ميزنم ميخوام بهتون چزايي ياد بدم كه توي دانشگاهتون نميگن:D

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنظرم مهم بودن تاپيك اموزش نم افزار زيادم نميتونه اجباري باشه:D
ميخوام توي تاپيك محاسبات كمك كني:D

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
چشم، اما من فقط می تونم سوالات خوبی بپرسم!! :thumbsup2:
شوخی کردم، چشم!!
راستی، باز که گفتی اجبار!!!

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
در این تالار تشخیص لزوم انجام کاری یا انجام نشدنش رو من تشخیص می دم.
ok؟!

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب اين تاپيك پيشنهاداته منم نظرم رو گفتم
پس اينهمه دم از ازادي ميزنن اين زنداني سياسي قضيش چيه اوه اوه سياسي شد
چشم ديگه تكرار نميشه:D

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ميشه بگي طرح 2 كه حذف اسپم از تاپيك هاست كي ميخواد شروع بشه:D
من به عنوان بكي از معترضين به چاپ مدارك تقلبي از شما ميخوام سريعا رسيدگي كنيد:D