پیشنهاد
پیشنهاد
سلام آقا سپهر عزیز :

پیشنهاد من اینه که یک سری تاپیکهای خاص مثل
بتن (مرجع ) و غیره رو که از تاپیکهای مختلف گلچین میکنید ، قفل کنید و فقط خودتون به اون مطلب اضافه کنید .
چون اینها هم مثل بقیه پر از اسپم خواهد شد . کاریش هم نمیشه کرد .

به عنوان مثال من برای اینکه پیشنهادم در این تاپیک تکراری نباشه ، همه 19 صفحه رو خوندم و آخر دیدم که همه این صفحات ارزش خوندن نداشتن ( منظورم اینه که همه هم پیشنهاد نبودن _ به کسی بر نخوره لطفا" ) .

البته جلوی اسپم رو هم نمیشه گرفت ، چون اگه زیادی بچه ها محدود بشن از تالار سرد شده و فعالیتشون رو کمتر میکنن .
حالا به چه دلیل قفل کردن بهتره ؟ ( البته فقط به نظر من )
تصور کنید که یکی از دوستان مقاله ای رو اضافه خواهد کرد و نفر بعدی یقینا" از او با دادن یک پست تشکر میکند . ( البته نیتش هم مثبته )
در ادامه ، نویسنده مقاله هم با دادن پست جدید تشکر متقابل میکند و به همین سادگی بحث به بیراهه کشیده میشود .
در نتیجه کاربران جدیدی که مثلا" از صفحه به فرض 40 این تاپیک شروع به فعالیت در سایت میکنن ، همون صفحات اول رو میبینن و بقیه رو حوصله نخواهند داشت که ... .

پس می بینید که با این وضع تنظیم اینگونه تاپیکهای منتخب ، عملا" بیفایده خواهد بود .
مطلب بعدی در مورد انتقال نوشته های تاپیکهای دیگه است . وقتی که اصل موضوع منتقل میشه ، پستهای بعدی همون تاپیک به اصطلاح بی سرپرست میمونه و .... .
شاید کپی به جای انتقال بهتر باشه .
متشکر که اجازه دادید سرتون رو درد بیارم .

موفق باشید .