[تاپیک امور مدیریتی تالار مهندسی عمران]

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
:surprised:
نقض قوانین اونم با اعتراف در ملاء عام؟؟؟!!!:surprised:
سپهر شدیدا درخواست رسیدگی و برخورد با خاطی رو دارم!!!! :redcard:
:دی!
مریم جان، اولاً که سلام!!
ثانیاً میشه بند و تبصره ماده قانونی که با بزرگ نویسی مخالفت کرده رو بهم نشون بدی؟! :surprised:
اما چشم، من که هنوز دارم تاپیک هایی که عضوم رو بررسی می کنم، اما به زودی زود با اون تاپیک هم برخورد میشه و به حالت عادی بر می گرده!!!
ممنونم که بهم خبر دادی!!!
راستی، می خوای بگم 2تا چایی بیارن؟! :D

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اعتراضيه

اعتراضيه

بيا يه خانوم مدير اعتراض كرد اوستا كل تاپيك رو قفليد:smoke::smoke:
حالا خانوم مدير هي بگو خلاف قانونه
بابا اينجا قانون كليك چپ موس اق مديره:D:D:thumbsup2::thumbsup2:
:w18::w18::w18:

civilica2008

عضو جدید
اقا سپهر اگه میشه این تاپیک مسابقه را از حالت قفلیت خارج کنید.
به نظر من تاپیک خوبیه;)
میتونی برای اینکه صفحه هم شلوغ نشه هر کی جواب اشتباه میده پستش را حذف کنی تا در نهایت فقط جواب درست بمونه و در اخر تاپیک پرباری داشته باشیم:)
اینقدر گیر نده بذار تاپیک را بیفته:D

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
اقا سپهر اگه میشه این تاپیک مسابقه را از حالت قفلیت خارج کنید.
به نظر من تاپیک خوبیه;)
میتونی برای اینکه صفحه هم شلوغ نشه هر کی جواب اشتباه میده پستش را حذف کنی تا در نهایت فقط جواب درست بمونه و در اخر تاپیک پرباری داشته باشیم:)
اینقدر گیر نده بذار تاپیک را بیفته:D
من که گفتم، این کار رو بکنید، اما از طرف عموم نباشه!
راستی، این تاپیک قفل شد، اما دوباره 1 تاپیک بزنید، مسابقه بذارین!!!
مسابقه ای که من بهش اعتقاد دارم رو از پاییز راه اندازی می کنیم!
راستی، وحید می دونه من قدرت امتیاز دهی زیاد به کسی ندارم!
واسه همین شما 1 مسابقه دوستانه راه بندازین، شاید 1هو دیدی ما هم جذب شدیم!;)

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب من كه گفتم اگه شما نميتوني امتياز بدي بفرما من يه جور ديگه ميگم مثلا سوال كننده ميره به ده تا از جواباي پرسشگر امتياز ميده :D:D
تيكه قانونو داشتي هيچ جوابي واسش نداري من خودم كف كردم چي گفتم:smoke::smoke:
چرا نبايد عموميت داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟:wallbash:

آخرین ویرایش:

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستي يه چيزي اولا در مورد تاپيكي كه گفتم چيزي نفرمودين
اگه من قانون مسابقه رو عوض كنم ميشه همونو اجرا كرد؟؟؟

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
آره، میشه!!!
من میگم اگه داری از طرف عموم عمرانی ها مسابقه برگزار می کنی، باید از تموم عموم حاضر نظر سنجی کنی!!
شما مسابقه رو شروع کن، من هم بهت کمک می کنم، اما اگه 1طرح بهتر پیدا کردم، من اون مسابقه رو شروع می کنم!!!
اما تمام مسابقات یا در 1 تاپیک باید باشه یا از صاحب تاپیک واسه حذفش اجازه گرفت!

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب اوستا الان من كمك ميخوام شما بگو نظر سنجي ديگه چه صيغه اي ما ميزنيم هركي نظر بهتري داشت تو روند موسابقه دخالت ميدم همش سيره تكاملي بهش ميديم
مگه ميشه كسي مخالفت كنه اگه هست شما اسم بده اون با من:D:D

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ديگه ميخوام با ادب برخورد كنم:D
با عرض سلام خدمت مديريت محترم تالار عمران
جناب خسرو داد با عرض خسته نباشيد و قبولي طاعات و عبادات جناب عالي بنده تقاضايي داشتم
اينجانب والكانو از شما درخواست دارم كه تاپيكي به اسم فرسودگي بتن وجود داره ه جناب اقا جاويد گل گلاب اين تاپيك رو ايجاد كردن
از شما ميخواهم با كسب اجازه از اقا جاويد گل گلاب اسم اين تاپيك رو به بتن تغيير دهيد تا اينجانب و هر كس ديگري مطالبي راجب بتن دارند را در اتاپيك مزبور قرار دهند تا از زدن تاپيك جديد و كم محتوا جلوگيري به عمل بيايد
با تشكر فراوان خدمت شما
والكانو
خدايي كيف كردي:D

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازم ميخوام با ادب باشم(حالا الان اوستا ميگه اين بچه امشب چقدر پيشنهاد داره)
با عرض سلام خدمت مديريت محترم تالار عمران جناب خسرو داد
با ارزوي قبولي طاعات و عبادات جناب عالي
شما در چند پست قبل به بنده اين اجازه رو دادين تا با تغيير در قانون مسابقه ميتوانيم همان تاپيك رو ادامه بديم ولي شما به اين موضوع دقت نفرمودين كه با قفل كردن تاپيك مزبور من هيچ گونه ويرايشي نميتوانم در پستها انجام بدهم
با تشكر از اينكه اين تاپيك رو قفل فرمودين براي اينكه من بتوانم دست به ويرايش بزنم از شما تقاضا دارم تا براي لحظاتي هر چند كوتاه اين تاپيك كه از لحاظ اخلاقي مشكل دار ميباشد و با صلاح ديد شما قفل شد باز شود تا من ويرايش مورد نظر را روي ان اعمال فرمايم
با تشكر فراوان از جناب عالي و همكاران محترمتان
والكانو:D

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقت

موافقت

پس منتظر نظر جاوید میمونم!
با سلام
آقا سپهر چوبکاری نفرمایید:redface: شما خودت صاحب اختیاری هر جور شما صلاح بدونید منم با شما موافقم;)
در ضمن از وحید عزیز هم به خاطر توجه خوبی که به تاپیکها داره تشکر و قدردانی میکنم:w27:

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول ایول داش وحید رو ایول

ایول ایول داش وحید رو ایول

ديگه ميخوام با ادب برخورد كنم:D
با عرض سلام خدمت مديريت محترم تالار عمران
جناب خسرو داد با عرض خسته نباشيد و قبولي طاعات و عبادات جناب عالي بنده تقاضايي داشتم
اينجانب والكانو از شما درخواست دارم كه تاپيكي به اسم فرسودگي بتن وجود داره ه جناب اقا جاويد گل گلاب اين تاپيك رو ايجاد كردن
از شما ميخواهم با كسب اجازه از اقا جاويد گل گلاب اسم اين تاپيك رو به بتن تغيير دهيد تا اينجانب و هر كس ديگري مطالبي راجب بتن دارند را در اتاپيك مزبور قرار دهند تا از زدن تاپيك جديد و كم محتوا جلوگيري به عمل بيايد
با تشكر فراوان خدمت شما
والكانو
خدايي كيف كردي:D
دمت گرم وحید جان تو همه کارهات جذاب هستن:surprised:
ولی این رسمی حرف زدن دیگه چه صیغه ای بود:que::biggrin::biggrin:

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا جاويد اينجا دفتر مديريت نبايد مثل هر جاي ديگه برخورد فرمورد:D

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با عرض سلام خدمت مديريت محترم جناب اقاي خسروداد
ببخشيد اين نامه رو ميخواستم شخصا مطالعه فرماييد چون منشيتون اخبار رو كامل عرض نميكند
من چند عدد پيشنهاد عرض كردم يكيش قرار به موافقت اقا جاويد گل گلاب شد كه موافقت فرمودند ولي اعمال نشد و همين امر باعث شد همين امروز تاپيكي با اسم بتن ايجاد شود كه اين باعث تعدد تاپيك ميشود كه من از شما مديريت محترم تقاضا دارم مطالب تاپيك بتن را به تاپيك اقا جاويد گل گلاب منتقل فرماييد و همه را در يه تاپيك گرد هم اوريم اينطوري براي دسترسي هم بهتر ميباشد
در مورد پيشنهاد دوم هم مورد جنجالي مسابقه ميباشد كه شما به علت سستي خانوم منشي آزرا دارتون كه خبر رو به شما نرسوندن هيچ عملي رو انجام نداديد
پيشنهاد سوم هم زدن يك تاپيك براي يادگيري نقشه خواني ميباشد كه اين هم خانوم منشي آ‍زرا دارتون به شما خبر ندادن به همين علت من اين نامه رو شخصا به دست شما ميسپارم با اميد التفات جناب عالي
با تشكر فروان و آرزوي قبولي طاعات و عبادات
والكانو:smoke:

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
من چند عدد پيشنهاد عرض كردم يكيش قرار به موافقت اقا جاويد گل گلاب شد كه موافقت فرمودند ولي اعمال نشد و همين امر باعث شد همين امروز تاپيكي با اسم بتن ايجاد شود كه اين باعث تعدد تاپيك ميشود كه من از شما مديريت محترم تقاضا دارم مطالب تاپيك بتن را به تاپيك اقا جاويد گل گلاب منتقل فرماييد و همه را در يه تاپيك گرد هم اوريم اينطوري براي دسترسي هم بهتر ميباشد
در مورد پيشنهاد دوم هم مورد جنجالي مسابقه ميباشد كه شما به علت سستي خانوم منشي آزرا دارتون كه خبر رو به شما نرسوندن هيچ عملي رو انجام نداديد
پيشنهاد سوم هم زدن يك تاپيك براي يادگيري نقشه خواني ميباشد كه اين هم خانوم منشي آ‍زرا دارتون به شما خبر ندادن به همين علت من اين نامه رو شخصا به دست شما ميسپارم با اميد التفات جناب عالي
با تشكر فروان و آرزوي قبولي طاعات و عبادات
والكانو:smoke:
در مورد بتن، چون 1مسئله همگانی، اجازه می خوام که چند نفر دیگه هم با شما موافقت کنم!!
خودم در اولین نظر می گم مخالفم، اما نظر همه مهمه!!:smile:
در مورد مسابقه، من چندین بار گفتم، شما با 1 تاپیک جدید شروع کن، اما قولی از طرف من به کسی نده و نظراتت رو به همه ی عمرانی های تالار نسبت نده!
شاید ههمه ی ما هم روزی همراه و هم مسیرت در اون تاپیک بشیم، شاید هم با اجازت اون تاپیک رو حذف کردی و با 1 تاپیک قوی تر شروع کردیم!
برای شروع هم به مسابقات بقیه تالار ها سر بزن و قوانینش رو ببین!
نمی گم کپی برداری کن، اما از ایده هاشون استفاده کن!
در مورد نقشه خوانی بگم که همه جا لازم نیست من تاپیک بزنم، شما تاپیک بزن، من هم تا جایی که بتونم بهت کمک می کنم، مثل ساختمون فرضی!!;)
.
راستی، اگه منشیم آزرا داشت که .....:razz:

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با عرض سلام مجدد خدمت مديريت محترم تالار عمران جناب مهندس خسروداد
نامه شما روئت شد
من از نقشه خواني هيچي بلد نيستم اگر قول شرف:Dميدهيد كه كمك كنيد چشم فردا ايجاد ميكنم
در مورد مسابقه من بيشتر قوانين رو كپي كرده بودم:Dاز تالاراي ديگه فردا اين كار هم انجام ميشود
با تشكر فراوان و آرزوي قبولي طاعات و عبادات
والكانو

niyaz_sepas

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسابقه

مسابقه

:cool:سلام
اقا پیشنهاد پیشنهاد
اهم اهم
خوب!!!!!!!!!!!!!!
ببینین من میگم اول نظرسنجی سریع و فوری کنیم که ما واقعا توی تالار به چی احتیاج داریم "چون اکثرا همه کارشناسی هستند "
قابل توجه پیشکسوت ها :ما رو راهنمایی کنن کدوم مبحث ها مهمه یا کدوم نرم افزار کار باهاش راحته و امتیازش بیشتره و ما توی اون زمینه باید اطلاعاتمون 20 باشه
سوال ها توی همون حیطه مطرح شه !!!!"یعنی همون مبحث های مهم .
دوما سوال خارج از حیطه مهندسی عمران نباشه !!!!
سوما سوال مطرح شده اونقد جامع ودقیق باشه که کسی بیراه جواب نده حداقل اگه جوابم نمیدونیم نزدیک ترین جواب رو بگیم "نه اینکه یه سوال مطرح شه مثل همین اولین سوال که 10 جواب درست داره اما مطرح کننده سوال منظورش یه چی دیگس!!!
من میگم
هر کی بیاد جواب بده اما با دلیل بگه که چرا این و انتخاب کرده ام اونوقت اگه هم جوابش غلط بود مطرح کننده سوال با دلیل اون رو نقض کنه
این 2 تا منفعت داره که هم من پی به اشتباهم میبرم هم 4 تا ادم دیگه هم یاد میگیرن که برا فلان کار بهترین کار یا بهترن برنامه اینه
اینطوری ریزترین مطالب اون مبحث رو هم یاد میگیریم و در عین حال یه بحث اساسی هم کردیم
من با حذف کردن جواب های اشتباه مخالفم به نا به دلایل بالا!!!
حالا اونی که جواب درست رو گفت چی!!!!
به نظر من بهتره اونی که true گرفت بیاد با دلیل بگه چرا این کار و کرده"یعنی اگه مثلا سوال نرم افزاری بود بگه:این نرم افزار چیه قابلیتش چیه به چه کاری میاد اهدافش چیه مختص کیاس
بعدش بیاد معرفی کنه کار باهاش رو بگه بعد ما بیام رفع اشکال و کامل کردن اون مبحث توسط خود بچه ها و کسانی که واردتر از همه هستند
خلاصه اونقد بحث شه که ما اون مبحث رو فول شیم
میگن 10 ده اباد بهتر از 100 شهر ویران!!!
"""""""یه مطلب"""""
اینکه من میگم این مسابقه ما یه حالت کلاس مانند بگیره یه حالت اموزش
میدونم سخته ولی غیره ممکن نیست ما خودمون برا رشته خودمون توuni خودمون همین کار رو کردیم!!!!!!
در مورد مدت جواب دهی و بحث و اینا ما خودمون 15 روز فرصت برا کل اون مبحث اختصاص میدیم "یعنی فرصت جوابگویی 5 روز فرصت بحث و یادگیری و رفع اشکال 10 روز.
در مورد امتیاز دهی هم
خوب همه میدونیم امتیازدهی توسط عمو محدودیت های داره
اینکه وحید میگن به 10 پست دیگه طرف امتیاز داده شه مخالفم!!!
چون اگه راه بیافتیم خودتون میبینین که بیشتر از 10 امتیاز توی بحث ها گرفته میشه تازه اینجا اومدیم چیز یادبگیریم نه اینکه فرت فرت هم رو تائید کنیم و هندونه بازی!!:cool:
من فک کنم اینطوری خیلی بهتره تا اینکه یکی بیاد یه سوال قراضه مطرح کنه بعد ما بگیم اقا اینه اونه تو جیب جا میشه بیسکوییته یا...........:biggrin:;):)

آخرین ویرایش:

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولا شما با اين پيشنهادتون به تعدادي از اعضاي فوق العاده محترم باشگاه توهين فرمودين:d
تازه من با اق مدير كلي راجبش صحبت كردم كاش اول به من ميفتي تا بهتون ميگفتم چه خبره
سوما اينايي كه شما نوشتي كاملا مخالف با نظر اوستاس
4روما شما جواب سوال رو نميدوني دليل نداره سوال مسخره باشه:d
ديگه بقيشو بعدا در جوابتون خواهم گفت
راستي همه مطلع باشيد توي اين تاپيك بايد بر اساس قوانين نامه نويسي بنويسيد همين طوري هردمبيلي ننويسيم:D

niyaz_sepas

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا شما با اين پيشنهادتون به تعدادي از اعضاي فوق العاده محترم باشگاه توهين فرمودين:d
تازه من با اق مدير كلي راجبش صحبت كردم كاش اول به من ميفتي تا بهتون ميگفتم چه خبره
سوما اينايي كه شما نوشتي كاملا مخالف با نظر اوستاس
4روما شما جواب سوال رو نميدوني دليل نداره سوال مسخره باشه:d
ديگه بقيشو بعدا در جوابتون خواهم گفت
راستي همه مطلع باشيد توي اين تاپيك بايد بر اساس قوانين نامه نويسي بنويسيد همين طوري هردمبيلي ننويسيم:D
اولا توهین به کسی نشده مهندس
دوما منظورم شما نبودی به شما که زورم میرسه :cool:سوما من یه طراحم باید به برنامه های طراحی مسلط باشم که کارم رو به بهترین وجه انجام بدم:cool:
چهارما خوب هر جاش غلط بود غلط گیری میکنیم خوب اینم یه پیشنهاد بود ;)

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
من با نظر مهندس سپاس موافقم،ایشون اینقدر کامل توضیح دادن که دیگه جای بحث نداره
متاسفانه ما بعضی اوقات توی تاپیکهامون از بحث اصلی زیاد منحرف میشیم
با تشکر از مهندس سپاس

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام خدمت مديريت محترم(اقا سپهر گل گلاب)
دوتا تقاضا داشتم اول اينكه پست هاي اضافي تاپيك اموزش نقشه خواني حذف بشه تا به صورت خيلي جدي شروع كنيم الان خيلي اوضاع بهم ريخته اي داره علي اقا هم يه تاپيكي اوردن كه دوباره به صفحه عقب برگشت راجب نقشه خواني ميخواستيم مطالب مفيد اونم به اين تاپيك منتقل شود
اول هم اسم يه تاپيك مواد نانو در بت 1 ميباشد كه با هماهمنگي خاستار به تغيير اسم به كاربرد مواد نانو در مهندسي عمران هستيم پستاي اضافي حذف شود
ممنون از توجه جناب عالي;)
اقا تبريك ميگما:D
والكانو

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
lady و jentelman يه مسابقه خفن قرار با كمك معماريا راه بندازيم همه عمرانيا از بيسوادايي مثل من تا اون باسواداش مثل شما بياين ميخوام خودم تكي كل همرو بخوابونم
اقا نفس كش ميطلبم براي اعلام آمادگي يه سري به تاپيك مسابقه كه از سوي مدير مهم شده بزنيد
هركي نياد خدا بگم چي كارش كنه:d:d