مسابقه
مسابقه

سلام
اقا پیشنهاد پیشنهاد
اهم اهم
خوب!!!!!!!!!!!!!!
ببینین من میگم اول نظرسنجی سریع و فوری کنیم که ما واقعا توی تالار به چی احتیاج داریم "چون اکثرا همه کارشناسی هستند "
قابل توجه پیشکسوت ها :ما رو راهنمایی کنن کدوم مبحث ها مهمه یا کدوم نرم افزار کار باهاش راحته و امتیازش بیشتره و ما توی اون زمینه باید اطلاعاتمون 20 باشه
سوال ها توی همون حیطه مطرح شه !!!!"یعنی همون مبحث های مهم .
دوما سوال خارج از حیطه مهندسی عمران نباشه !!!!
سوما سوال مطرح شده اونقد جامع ودقیق باشه که کسی بیراه جواب نده حداقل اگه جوابم نمیدونیم نزدیک ترین جواب رو بگیم "نه اینکه یه سوال مطرح شه مثل همین اولین سوال که 10 جواب درست داره اما مطرح کننده سوال منظورش یه چی دیگس!!!
من میگم
هر کی بیاد جواب بده اما با دلیل بگه که چرا این و انتخاب کرده ام اونوقت اگه هم جوابش غلط بود مطرح کننده سوال با دلیل اون رو نقض کنه
این 2 تا منفعت داره که هم من پی به اشتباهم میبرم هم 4 تا ادم دیگه هم یاد میگیرن که برا فلان کار بهترین کار یا بهترن برنامه اینه
اینطوری ریزترین مطالب اون مبحث رو هم یاد میگیریم و در عین حال یه بحث اساسی هم کردیم
من با حذف کردن جواب های اشتباه مخالفم به نا به دلایل بالا!!!
حالا اونی که جواب درست رو گفت چی!!!!
به نظر من بهتره اونی که true گرفت بیاد با دلیل بگه چرا این کار و کرده"یعنی اگه مثلا سوال نرم افزاری بود بگه:این نرم افزار چیه قابلیتش چیه به چه کاری میاد اهدافش چیه مختص کیاس
بعدش بیاد معرفی کنه کار باهاش رو بگه بعد ما بیام رفع اشکال و کامل کردن اون مبحث توسط خود بچه ها و کسانی که واردتر از همه هستند
خلاصه اونقد بحث شه که ما اون مبحث رو فول شیم
میگن 10 ده اباد بهتر از 100 شهر ویران!!!
"""""""یه مطلب"""""
اینکه من میگم این مسابقه ما یه حالت کلاس مانند بگیره یه حالت اموزش
میدونم سخته ولی غیره ممکن نیست ما خودمون برا رشته خودمون توuni خودمون همین کار رو کردیم!!!!!!
در مورد مدت جواب دهی و بحث و اینا ما خودمون 15 روز فرصت برا کل اون مبحث اختصاص میدیم "یعنی فرصت جوابگویی 5 روز فرصت بحث و یادگیری و رفع اشکال 10 روز.
در مورد امتیاز دهی هم
خوب همه میدونیم امتیازدهی توسط عمو محدودیت های داره
اینکه وحید میگن به 10 پست دیگه طرف امتیاز داده شه مخالفم!!!
چون اگه راه بیافتیم خودتون میبینین که بیشتر از 10 امتیاز توی بحث ها گرفته میشه تازه اینجا اومدیم چیز یادبگیریم نه اینکه فرت فرت هم رو تائید کنیم و هندونه بازی!!

من فک کنم اینطوری خیلی بهتره تا اینکه یکی بیاد یه سوال قراضه مطرح کنه بعد ما بگیم اقا اینه اونه تو جیب جا میشه بیسکوییته یا...........