[تاپیک امور مدیریتی تالار مهندسی عمران]

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان من سلام:smile:
من می خواستم پیشنهاد ارئه یه تاپیک بدم که بیشتر به درد بروبچ ناظر میخوره اونم اینطوری که این تاپیکو اختصاص بدیم به بحثای نظارتی اینکه چه نکات ظریفی ممکنه در نظارت وجود داشته باشه که فقط با تجربه کردن به دست میاد و باید بچه ها حواسشونو بهش جمع کنن اینکه چه ترفندا و شگردایی ممکنه پیمانکارا به کار ببرند تا چیزایی رو از چشم مهندس ناظر پنهون کنند و مسائل و نکاتی که مهندس باید رعایت کنه، رفتار با گارگران و پیمانکاران چه طوری باشه و... امیدوارم استقبال بشه!:);)

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
تاپیک قفل می شود، لطفاً پیشنهاداتون رو فعلاً نگه دارید!! :)
و اونها رو در 1گوشه یادداشت کنید تا بعداً مطرحشون کنید!
ممنون!

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
تاپیک باز شد!!!
تا آخر این هفته هم باید تالار به اوج فعالیتش برسه وگرنه من میدونم و شما!!! :thumbsup2:

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
;)
تاپیک باز شد!!!
تا آخر این هفته هم باید تالار به اوج فعالیتش برسه وگرنه من میدونم و شما!!! :thumbsup2:
اگه اجازه بدین من می خوام باز هم پیشنهادمو تکرار کنم اونم اینکه یه تاپیک اختصاص بدیم به بحثای نظارتی.;);):gol:

niyaz_sepas

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به عمو اینا ودوستاش
اقا جسارتا یه عرضی داشتم و زود میرم
اخه من چرا اینقد این تالار و دوست دارم:crying2::crying2:
بگذریم!
2تا برنامه توپ داریم :whistle::smoke:
یکی هفته بعد و یکی هفته اخر برج آذر ماه
"تیر باران نیست ها":child:
بعد نگی نگفتی:w00::thumbsup2:
اطلاعات بعدی و خانوم مدیرمون وقتی از اراک برگشت اساسی میرسونم خدمتون:w01:
بای بای:thumbsup:

علی(110)

عضو جدید
پیشنهاد

پیشنهاد

سلام آق مدیر جان
میخواستم عرض کنم که تا اونجایی که یادمه یه تاپیک داشتیم که توش در مورد رزرو کارشناسی ارشد قبل از کنکور( به وسیله ی المپیاد ) یه سری سوالات و جوابهایی داده شده بود، فکر کنم بد نباشه اونو با تاپیک ارشد آقا سینا یکی کنیم.

آدرسش هم این بود:http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=53016

آخرین ویرایش:

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
سلام، تاپیک "بتن و تکنولوژی بتن" 1مرجع فوق العاده شد!!!
واقعاً دست مصطفی درد نکنه!
.
و اینکه تاپیک ها مهم هم تغییراتی کرد تا از شلوغی ها کاسته شه!
دسترسی به اون تاپیک هم رفته به تاپیک دسترسی به تاپیک های مرجع و مهم!
بعدی، نوبت تاپیک ارشد و سر و سامون دادن به اطلاعات در مورد ارشده، کمک کنید دوستان!

از این به بعد هر تشکری خواستین در رابطه با مدیریت بکنید، یادتون باشه که مصطفی هم به نوعی مدیره تالاره!

آخرین ویرایش:

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
خوب، امشب حسابی واسه تالار وقت گذاشتم!!! :D
تاپیک تحصیلات تکمیلی هم شده مجلی واسه جمع آوری اطلاعات برای کسانی که مایلند ادامه تحصیل در مقاطع ارشد یا دکترا بدهند!
امیدوارم تاپیکی مفید باشه!
موفق باشید!

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
مسابقه ی تالار چگونه باشد؟!

مسابقه ی تالار چگونه باشد؟!

سلام!
اسم تاپیک مشخص کنندست که می خوایم مسابقه ای برگزار کنیم!
از طرف مدیریت دو عنوان مسابقه پیشنهاد میشه و در انتظار پیشنهاد های سازنده شما هم هستیم!
تا با رسیدن به اتفاق نظر، مسابقه رو برگزار کنیم!
در مسابقاتی که با گروه معماری انجام می دادیم، نقاط ضعفی وجود داشت که قرار بود بررسی بشه اما آقا سعید رفتند و .....

به هر حال، دو پیشنهاد عبارتند از:
  • سوالی مطرح شود و کاربران بیان جواب بدن و کسی که کاملترین جواب رو داده، نفر اول میشه و بهش جایزه (در صورت موافقت مدیران باشگاه مقداری امتیاز) داده میشه!
  • مسابقه رو در چند دسته مطرح کنیم ، به این صورت که مثلاً در گروه های زیر:
الف) حل مسائل ایستایی (استاتیک و مقاومت)
ب) حل مسائل مربوط به مکانیک خاک و تکنولوژی بتن
ج) طراحی و نقشه های معماری
د) بتن و فولاد
و.......

و در هر دسته هم به نسبت سختی کار، امتیازات متفاوت است!!
شما نظرات رو مطرح کنید تا مدیریت اون ها رو بررسی کنه و برای وضع قوانین و مقررات، تصمیم گیری کنه!
لازم به ذکره، باید توجه داشته باشید که مسابقه باید فراگیر باشه!
نه اینکه فقط فارغ التحصیلان قادر به شرکت در مسابقه باشند، یا انقدر آسون باشه که بلافاصله پاسخ مشخص بشه!
در ضمن، مسابقات در هر دوره، حتی بدون شرکت کننده هم برگزار میشه و شاید در هر دوره برنده هم نداشته باشه!
مدیریت بعد از ایجاد این تاپیک هیچ گونه اظهار نظری نخواهد کرد و بعد از 14 دی 87 و پس از بررسی نتیجه و نحوه مسابقه رو اعلام خواهد کرد!
به بهترین فکر و خلاقترین فکر هم از طرف مدیریت 20امتیاز داده خواهد شد!!!
مدیریت هم در تغییرات لازم و بهره برداری از نظرات آزادانه عمل خواهد کرد!

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif با تشکر، مدیریت تالار عمران، خسروداد / بیدهندی http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif​

آخرین ویرایش:

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
آرچی جان، سلام، مجبورم کردی که بازم پست بدم!
اینجا برای طرح پیشنهاده، نه بیان مشکلات، برای مشکلات تشریف بیارین در دفتر تالار (تاپیکی برای پیشنهادات)!!!
ممنون!

The Lunatic

عضو جدید
  • سوالی مطرح شود و کاربران بیان جواب بدن و کسی که کاملترین جواب رو داده، نفر اول میشه و بهش جایزه (در صورت موافقت مدیران باشگاه مقداری امتیاز) داده میشه!
د) بتن و فولاد
و.......
سپهر جان من با پیشنهاد دومی که دادی موافقم
چون اینجوری اکثر بچه ها میتونن شرکت کنن.

salman hatami

کاربر فعال
سلام!
اسم تاپیک مشخص کنندست که می خوایم مسابقه ای برگزار کنیم!
.....
د) بتن و فولاد
و.......

......

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif با تشکر، مدیریت تالار عمران، خسروداد / بیدهندی http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif​

سلام

در حالت کلی ایجاد این تاپیک پیشنهاد خیلی خوبیه .
در مورد اون دو تا گزینه هم ، به نظر من دومی بهتره ، در حالت کلی من با طبقه بندی و نظم موافقترم .
در ضمن :
- نحوه ارسال جوابها به چه صورتیه ؟
- طراح سوالات کیه ؟
- تمام زیر مجموعه هایی که در موردشون سوال میاد کدومه؟
- امتیاز جای خود ! بهتر نیست بعد از هر چند دوره طرح سوال (مثلاً هر 6 ماه) یه قرار بذاریم دور هم جمع بشیم به برنده ها جایزه بدیم ؟ (یه بار یه پیشنهادی هم داده بودم که دور هم جمع بشیم . لااقل واسه آشنایی بد نیست! مثلاً ایام عید ، شمال ، خونه سپهر اینا !!!! )
- به نظرم طرح یه کم جا داره تا پخته تر بشه ، یا اگه طرح کامل هم هست اطلاع رسانی نشده.
- اگه جوایزی واسه طراح یا طراح های سوال هم در نظر گرفته بشه بد نیست .

حاتمی

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منم پیشنهاد دارم .. اول اینکه سوالات هفتگی باشه ، خیلی طولانی هم نشه ، مثلا آقا از شنبه تا جمعه شب بیاید فایل سوالات رو دریافت کنید ، برید جواب بدید ، ارسال کنید ... مطمئناً همه دوستان دیگه Word بلدند یا Excel که اگه بلد نیستند یک تمرینی میشه تا یاد بگیرند .
دوم اینکه هر هفته از هر درس یک سوال طرح بشه .. منظورم اینه که استاتیک یکی ، مقاومت یکی ، خاک یکی ، هیدرولیک سیالات یکی ، فولادی یکی ، بتنی یکی ، راه و خاک یکی .مثلاً میگم یه 10-12 تا سوالی بشه دیگه .. حالا دیگه هرکی هرچقدر هنر داشت جواب میده :) مطمئناً کسی هم که فولاد داره وقتشو روی استاتیک نمیذاره :)
سوم اینکه کار به تنهایی باشه ..
چهارم اینکه طراحش خود بچه ها باشند ، چه اشکالی داره اگه آقا سلمان که دفتر فنی کار میکنه یک سوال متره بده ، یا آقا فرشید سوال فولاد بده ، یا آقا مسعود .. ، به هر حال استقبال میشه ...
من خودم با عرض شرمندگی عضو تیم مدیریتم ، ولی با این حال اومدم اینجا پیغام گذاشتم که دوستان نظر بدند .
پنجم اینکه اگر شرکت نمیکنید ، حداقل نظر بدید :)
ششم اینکه توی یک سری دروس که مشترک با بچه های معماری هستیم ، بخاطر اینکه دور هم باشیم ، بچه های معماری هم شرکت کنند چه ایرادی داره ؟

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
خوشحالم که پست های قشنگی در اینجا بود!
خوب، من 1جواب کلی بدم که در طول پاسخ مصطفی خان ه!
.
پیشنهاد ها زیبا بود، خوب، این قدم اول و انتخاب نوع مسابقست!!!
وقتی مسابقه نوعش مشخص بشه، به صورت ضرب العجلی، به کلیاتش رسیدگی میشه و بعد میایم براش قانون تعریف می کنیم!
در مورد جایزه صحبت می کنیم!
در مورد نحوه سوالات و .....
احتمالاً برگزاریش تا اول بهمن به طول می انجامه!
پس، فعلاً نحوه برگزاری بحث بشه بعد روی جزییات تا جایی که قضیه بهتر و کاربردی تر و از همه مهم تر مفید تر بشه، روی طرح تایید شده مانور میدیم!
خوب، معماری ها هم می تونن در برخی از مسابقات و شاخه ها مثل استاتیک شرکت کنند!
معماری ها هم نظر های خوب بدن، استقبال میشه و در بررسی ها شرکت داده میشه!
ممنون! :w27:

abfa

عضو جدید
سلام .
مسابقه ی خیلی خوبیه .
پیشنهاد آقا مدیر و همکارشون خیلی خوب بود . به نظر من اگه دو گزینه ی سپهر با هم تلفیق بشن مسابقه ی گرمی از کار در میاد.( یعنی گزینه ی 2 با کاملترین جواب )

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
سلام!
به پیشنهاد خیلی خوبه آقا سعید با نام کاربری sma519 از این به بعد (اول دی ماه) هر دو هفته، کاربری که بیشترین فعالیت رو در تالار داشته باشه، اسمش به عنوان فعال تالار، در امضاء بنده نوشته میشه و در تاپیکی مخصوص این کار، مراسم تجلیل و تشکر برگزار خواهد شد!!

noosh_l

عضو جدید
با سلام
پيشنهاد جالبيه:redface:
مسابقه، هفتگي باشه خوبه:smile:
ولي من يه پيشنهاد ديگه هم دارم:surprised:
اگه بشه يه تعدادي از بچه ها كه بتونن، جمع بشيم بريم يه مسابقه تلويزيوني:eek:
مثلا مسابقه 101 :biggrin::D(101 نفر ميخواد:eek:):(
خيلي جالبه ها;)
من كه هستم;)

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
خوب، همونطور که انتظارش رو داشتم، میبینیم که تنها افراد معدود و محدودی در این نظرخواهی شرکت کردند!
مهم نیست، مهم اینه که هنوز تالار با این افرادش پا برجاست!
خوب پس طرح شماره 2 انتخاب شد، حالا لطفاً دسته بندی ها رو پیشنهاد بدین! :)
و اینکه اگه کسی سوال جالبی داره که به درد مسابقه می خوره، همراه با حلش به صورت شخصی برای من یا آقای بیدهندی بفرسته تا کم کم آرشیوی از سوالات رو داشته باشیم!
ممنون!

sma519

کاربر بیش فعال
با سلام .:gol:
اگه این مسابقه بگیره ، چی میشه .:)
من یکی که خسته شده بودم از بس نوشته های دیگران اینجا چسبونده میشد تا یه عده مثل من مطالب آماده رو یه عالمه زحمت بکشن و با دو تا کلیک تو کامپیوترشون ذخیره کنن . ( البته عیب نیست . ولی اشکالی داره که یه خورده هم به مخمون فشار بیاریم !!! – من خودمو عرض کردمااااااااااا )
آقا سپهر اینو بنده هستم اساسی . :):gol:

• Like
واکنش ها: vpa

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام!
اقا اجازه؟!

میشه یه سوال بپرسم؟! :w05:
این تاپیک نكات اجرايي ساختمانهاي اسكلت بتني و فلزي موقتیه؟ یعنی اینم واسه کارای مدیریتی فعلا گذاشته شده؟ یا نه هر چی تاپیک فنی باشه میخواین بفرستین اینجا؟!:w05:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام!
اقا اجازه؟!

میشه یه سوال بپرسم؟! :w05:
این تاپیک نكات اجرايي ساختمانهاي اسكلت بتني و فلزي موقتیه؟ یعنی اینم واسه کارای مدیریتی فعلا گذاشته شده؟ یا نه هر چی تاپیک فنی باشه میخواین بفرستین اینجا؟!:w05:

این کار من بود ، حسابی یه جای شلوغ پیدا کردم ، فعلاً همه فنی ها رو میفرستم اونجا با اسپم و ... تا اول جمع و جور بشه ، بعدش مرتبش میکنم و اضافات و پاک و میشه یه مرجع خوب برای تمام کسایی که میاند میخواند بگند آی اینو دارید اونو دارید :) حالا چطور مگه ؟ :)

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
قوانین تالار مهندسی عمران

قوانین تالار مهندسی عمران

قوانین پایه باشگاه:
  • لطفاً فارسی تایپ کنید و برای دانلود فونت فارسی می توانید به آدرس زیر مراجعه کنید.

• به قوانین باشگاه که در هنگام ثبت نام آن را مطالعه کرده اید احترام بگذارید.
  • قبل از زدن هر پست برای درخواست با یک جستجوی ساده در باشگاه از تاپیک یا پست هایی با موضوع و مضمون نوشته ی شما مطلع شوید و در صورتی که پاسخ خود را در بین پست های قبلی پیدا نکردید، با زدن پست جدید، درخواست خود را بیان نمایید.
  • قبل از زدن هر تاپیک نیز با جستجو، از تاپیک های قبلی با همان موضوع مطلع شوید و در صورت وجود تاپیک های قبلی و قدیمی، مطالبتان را در همان تاپیک قرار دهید تا به انسجام مطالب و یکپارچگی آنها در 1تاپیک کمک کنید و در نتیجه شاهد ارائه خدمات بهتر، اطلاع رسانی سریعتر و همچنین بازدهی بیشتر اطلاعاتی که در اختیار دیگران قرار می دهید، باشیم.
  • احترام قائل شدن برای اعضای دیگر از جمله وظایف انسانی و همکاری است، پس:
  1. در اظهار نظر به دیگران توهین نکنیم و تنها گوینده نظر خود باشیم.
  2. انتقاد شخصی و نقد پاسخ ها و مطالب گفته شده باید در حیطه ی فرهنگ یک مهندس و یا دانشجوی مهندسی باشد.
  3. با انتخاب موضوع درست و نزدیک به متن وقت دیگران را هدر ندهیم.
معرفی تالار:

این تالار با 4بخشِ صفحه اصلی تالار، بخش عمران – آب، بخش فیلم و عکس عمرانی، درخواست ها در حال فعالیت است که اکنون و به اختصار به معرفی هر کدام از بخش ها می پردازیم:

1) صفحه ی اصلی: این بخش شامل تمام مباحث عمرانی می شود که برای آنها بخشی اختصاص نشده است.

2) عمران – آب: این بخش شامل مباحث و اطلاعاتی که مربوط به رشته ی مهندسی عمران گرایش آب، سد و ... می شود و مباحث مربوط به این زیرتالار نباید در صفحه ی اصلی یا جای دیگری قرار بگیرد.

3) فیلم و عکس عمرانی: این زیر تالار برای تاپیک هایی اختصاص داده شده است که محوریت تاپیک، فیلم یا عکس های مربوط به عمران است و از این اشتباه باید جلوگیری کرد که هر تاپیکی که عکس دارد را در این بخش قرار دهیم.

به زبان ساده، اگر متن زیر هر عکس، 3 یا 4خط باشد، آن تاپیک در این بخش قرار می گیرد.

4) درخواست ها: با توجه به اسم آن پر واضح است که کلیه درخواست ها باید در این بخش مطرح شوند. در تاپیک های این بخش بهتر است که اگر پستی در پاسخ آن سوال مطرح شده از قبل وجود داشت، آدرس آن پست را به کاربر درخواست کننده، داده شود.

اما سوالاتی که تازگی دارند و اطلاعات علمی جالب و مفیدی را به همراه خود در 1تاپیک فراهم می کنند با نظر مدیریت تالار و حذف اسپم ها می تواند به صفحه ی اصلی یا بخش مربوطه منتقل شود.

نکته ای که باید به آن دقت کرد، این است که کلیه در خواست ها و سوالات و مشکلات عمرانی، باید در این بخش مطرح شود، حتی اگر سوالاتی در مورد موضوعاتی باشند که با آن تالاری اختصاص داده شده است. (مثل زیر تالار عمران – آب). به عبارت دیگر، از این به بعد نباید شاهد تاپیکی برای درخواست مقاله، مطلب، سوال و .... در صفحه ی اصلی و زیر تالار های دیگر باشیم.

البته لازم به ذکر است، گاهی بر حسب نیاز سوال در تاپیکی مطرح می شود که پیرامون آن سوال در آن تاپیک صحبت شده که از نظر مدیریت تالار موردی ندارند اما بهتر است کلیه سوالات در تالار درخواست ها مطرح شوند تا یکپارچگی و انسجام مطالب برای خواننده وجود داشته باشد.

کلمه ی (مرجع) جلوی نام بعضی از تاپیک ها چیست؟!

کلمه ی مرجع، با توجه به معنای آن به تاپیک هایی اختصاص داده می یابد که بصورت جامع و کامل در مورد موضوع تاپیک، بحث شده و اطلاعات به حد قابل قبولی رسیده اند که در این صورت با صلاحدید مدیریت آن تاپیک مرجع می شود.

قانون: زدن پست بی ربط به موضوع تاپیک، مطرح کردن سوال و ... که به تنهایی هیچ پیشرفت علمی در تاپیک ایجاد نکند، با اعمال قانون بدون چشم پوشی همراه است.

تاپیک های قابل توجه، پراستفاده و مهمی وجود دارند که اگر مدیریت قصد مهم کردن همه ی تاپیک های مذکور را داشته باشد، صفحه ی اصلی بسیار شلوغ شده و تعداد تاپیک های عادی قابل نمایش، در هر صفحه کم می شود، در نتیجه، تاپیک هایی که مرجع می شوند و یا استعداد مرجع شدن را دارن، نامشان در این تاپیک قرار می گیرند و با کلیک روی عنوان هر تاپیک، شما به آن تاپیک هدایت می شوید.

سخنی کوتاه با تازه واردان:

در درجه ی اول، ورود شما عزیزان را به باشگاه مهندسان ایران و تالار مهندسی عمران خوش آمد می گوییم. توجه و استفاده از موارد فوق الذکر که قوانینی، در طول قوانین باشگاه است، الزامیست. پس با احترام به قوانین ما را در ارائه بهتر خدمات و اطلاعات به دیگر کاربران، یاری کنید.

امید است با آشنایی بیشتر با تالار و جو حاکم بر باشگاه به فعالان این تالار و باشگاه تبدیل شوید.

و اما چند نکته:

• برای معرفی خود به آدرس زیر مراجعه کنید:
معرفی اعضای تالار مهندسی عمران

در این آدرس بر حسب تمایلات خود می توانید بخشی از رزومه ی خود را برای آشنایی با همکارانتان، بیان کنید.

• اسپم ممنوع است. اسپم، به پست های بی ربط به موضوع تاپیک اطلاق می شود.
برای تشکر از مطلب و یا نوشته ای می توانید http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/post_thanks.gif و http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reputation.gif استفاده کنید. که تشکر های بجا می تواند مشوقی برای فعالیت دیگر عزیزان باشد.
برای آشنایی بهتر با امکانات باشگاه می توانید در آدرس زیر، پس از مطالعه مطالب سوالات خود را مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط افراد با تجربه پاسخ داده شود.
راهنمای سایت

• اگر در تالار مشکلی داشته اید، می توانید با مراجعه به مدیر تالار و همکار مدیر یا اعضای فعال تالار مهندسی عمران و یا دفتر مدیریت تالار، مشکل خود را رفع کنید.
  • تبلیغات، به هر نحوی ممنوع است.
  • لطفاً با احترام به حقوق دیگران، مطالبتان را با ذکر منبع ارائه بفرمایید.
  • این باشگاه، محلی برای تبادل اطلاعات و کمک به همکاران گرامی می باشد و تا جایی که امکان داشته باشد، به همدیگر کمک خواهیم کرد، اما به این معنا نمی باشد که حتماً پاسخ سوالاتتان را در اینجا پیدا کنید.
  • ترجیحاً پاسخ هایتان در رابطه کمک به دیگران، در باشگاه قرار بدین و از ایمیل کردن به صورت شخصی، خودداری کنید. زیرا ممکن است مطلبی که قرار می دهید، پاسخ بسیاری از افراد را بدهد.
  • این تالار متعلق به شخص یا گروه خاصی نمی باشد و صاحبان آن تمام کسانی هستند که در تالار فعالیت می کنند و مدیر تالار و همکار مدیر تنها برای نظم دهی به تاپیک ها و مطالب خدمتگذاری می کنند.
بالطبع، زمانی که قوانین بالا که به صراحت بیان شده اند نقض شوند، با اعمال قانون مواجه شده و شخص خاطی، جریمه می شود.

و در آخر از همه ی افرادی که به قوانین احترام می گذارند، تشکر می کنیم و خاطر نشان می کنیم که مدیریت باشگاه و مدیریت تالار حق هرگونه دخل و تصرف را در نوشته های شما عزیزان، اعم از ویرایش، حذف، جابجایی و ... را دارند و در این موارد موظف به پاسخ گویی نمی باشند.

با تشکر و آرزوی سرافرازی و موفقیت

مدیریت تالار مهندسی عمران، خسروداد / بیدهندی

10/10/1387

آخرین ویرایش:

noosh_l

عضو جدید
سلام
اقا يه پيشنهاد:D
يه نفر سوال مطرح كنه
كسي كه پاسخ درست بده
طراح سوال بعدي اوشون باشه:surprised:
اينجوري خوبه؟;)
اينجوري سريعتر پيش ميريم
و به سوالهاي خوب هم جايزه بديم:redface:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
اقا يه پيشنهاد:D
يه نفر سوال مطرح كنه
كسي كه پاسخ درست بده
طراح سوال بعدي اوشون باشه:surprised:
اينجوري خوبه؟;)
اينجوري سريعتر پيش ميريم
و به سوالهاي خوب هم جايزه بديم:redface:

مرسی از پیشنهادت ، ولی یکم غیر منطقی میشه .. مثلاً من سوال مطرح کنم از زلزله ، دوستانی که ترم های پایین هستند نه چیزی سر در میارند ، نه میتونند جواب بدند .. از دستشون در میره ...
پیشنهاد من همچنان اینه ...
سوالات طرح بشه ...
پیشنهاد سوالات در دروس زیر :
1- استاتیک
2- مقاومت مصالح
3-مکانیک سیالات
4-هیدرولیک
5-هیدرولوژی مهندسی
6-مکانیک خاک
7-راهسازی
8-روسازی
9-فولاد 1
10-فولاد 2
11-بتن 1
12-بتن 2
13-تکنولوژی بتن
14-بارگذاری
15-زلزله

البته از اونجایی که من هیچ علاقه ای به شاخه آب و راه ندارم ، هیچ اظهار نظری نمیکنم :)

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تالار شما ...

تالار شما ...

سلام ... امیدوارم همتون خوب باشید :) من این تاپیک رو نه به عنوان همکار مدیر ، به عنوان یک عضو دارم مینویسم .. دوست دارم نظر شما رو بدونم تا با کمک هم تالار رو مرتب کنیم ..
من تقریباً دارم کاملاً سلیقه ای عمل میکنم .. امروز گفتم از شما که کاربرای این تالارید بپرسم ... اصلاً این سیستمی که من ( تاکید میکنم من ، نه سپهر عزیز مدیر محترم ) دارم عمل میکنم یعنی مرتب کردن تالار به سلیقه شخصی و ترکیب کردن تاپیک های قدیمی اصلاً کاربردی و دوست داشتی هست یا نه ؟ برای همین یک نظر سنجی آزاد گذاشتم از تمام دوستان که دوست دارند فرم تالار چطوری باشه ...
کار و سیستمی که من دارم میکنم به این صورته که اول بیام همه تاپیک های درهم و برهم و مخلوط و جمع آوری کنم .. همشو بریزم توی یک تاپیک کلی ... که خودش کلی زمان میبره .. شاید خیلی از تاپیک ها بعلت اینکه یک لینک بودند ، یا لینک دریافت فایل بودند ، الان از کار افتاده باشند .. شاید خیلی مطالب قدیمی باشند ، شاید اصلاً به درد نخور باشند و ...
به هر حال تو این مدتی که همکار مدیر بودم صفحات تالار از 43 به 29 کاهش پیدا کرده که به نظر من خودش یک غنیمتیه .. اما قسمت بعدی ، اینه که بعد از جمع و جور کردن مطالب اونها رو سر جای خودشون قرار بدم ... ، البته با هماهنگی مدیر محترم تالار .. مثلاً دارم میگم خدمتتون ... الان یک تاپیکی درست کردم کتب ، ضوابط ، آیین نامه ها و ... اگر در آینده تکمیل بشه و همه مطالب مربوط به این تاپیک از تالار جمع آوری بشه ، خودش بشه یک بخش ( مثل درخواستها و ... ) با 4 تا تاپیک ... که مثلاً ضوابط یک تاپیک ، آیین نامه ها یک تاپیک ، کتب یک تاپیک و استانداردها یک تاپیک ... البته این قضیه به اینم بر میگرده که مثلاً استانداردهای بتن یا فولاد ، دیگه از قسمت فولاد و بتن و ... در میاند و میرند توی اون قسمت .. حالا اون برنامه بلند مدته ...
دیگه اینکه گسترش تالار به چه صورت باشه ؟ عرضی باشه ، مثل الان که هر چیزی که تاپیکی داره ، یا اینکه طولی باشه .. مثلاً 4-5 تا زیر تالار دیگه اضافه بشه مثل بتن ، فولاد ، خاک - راه ، زلزله ، آب هم که الان شدیداً فعال هستش با اینکه دوستان کم لطفی میکنند ..
خلاصه اینکه دوستان گویا خوابتون برده .. کمکی کنید :) به هر حال مرتب شدن این تالار خودش باعث میشه تا دسترسی به اطلاعات سریعتر باشه ...
از یک سری از دوستان هم گله دارم که مطالب تکراری قرار میدند :)
به هر حال امیدوارم به چشم یک دوست به من نگاه کنید و پیشنهاد بدید .. چون منم باید این پیشنهاد هارو با مدیر در میون بذارم تا اگر ایشون صلاح دیدند عملی انجام بشه ... من بیشتر به عنوان یک رابط کار راه بنداز هستم براتون :)
خلاصه کمک کنید بابا ...