[تاپیک امور مدیریتی تالار مهندسی عمران]

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
يه روز چشاتو وا كني ميبيني اين روزا تموم شده:D
ميبيني همشون خاطره شده پس ميريم توي اين خاطره يه حال اساسي از كسايي كه تو مسابقه شركت كردن بگيريم بيا بيا بيا بيا:D
ببينيد من كه هيچي ولي همتون لهيد لطفا به ترتيب از بزرگ به كوچيك مشغول ابياري گلا بشين همه لنگ(ببين چقدر خفنم كه ابهام داره حرفام:D) بندازن والكانو ميخواد پشت همرو با خاك اشتي بده
راستي گلا رو كه آب دادين يه سريه به پشت بوم بزنيد ببنيد نم نداده باشه
اگرم تحمل مسابقه با منو نداريد ميتونيد 13 ثانيه دكمه ترن اف كامپيرو نگه داريد صفحه روبرو سياه ميشه:D

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه اون جوجه هايي كه شما ميخواستي اخر پاييز بشمري ديشب افطاري زديم به بدن الان تو شيكم بنده دارن جيك جيك ميكنن:D
من وقتي ميگم همه لهن شما بايد بگي چشم ما براي دومي تلاش ميكنيم:D

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
سلام، 1پیشنهاددارم که مربوط به تالار عمران نمیشه!!!
پیشنهاد می کنم در اولین فرصت از آدمین تشکر کنید، بابت اینکه تاریخ باشگاه به شمسی برگشته....

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
معرفی نامه تالار...

معرفی نامه تالار...

سلام.
این تالار در تاریخ 9/7/1387 افتتاح شد.
تا مطالب کاملاً منتقل شن، شاید زمان ببره!!
نام تالار، قطعاً معرف هدف تالار هست.
فقط لطفاً درخواست ها رو در تالار مربوط به درخواست ها بیان کنید، حتی اگر سوال در مورد عمران - آب باشه!!!
ممنون و متشکر.
در ضمن، این تالار نیاز به فعالان مربوط به خودش داره، پس کسایی که توانایی این کار رو دارند، در 1پیام خصوصی بهم خبر بدن تا بعد از بررسی و رای گیری در جمع مدیران، متخصص مربوطه اعلام بشه.

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
راستی، حالا که این تالار جدیدالتاسیس است، خواهش می کنم قبل از زدنی تاپیک جدید، با 1جستجوی ساده، در صورت وجود تاپیک قدیمی مربوط به موضوع شما، اطلاعات رو در همون تاپیک قرار بدین تا هم مطالب 1جا باشه و دسترسی بهش آسون باشه و هم اینکه به من کمکی کرده باشین....
ممنون.

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من يه پيشنهاد دارم:
سلام
اقاي سپهر خسروداد لطفا رسيدگي فرماييد
من تقاضا دارم پستهاي اضافي تاپيك هاي اگه بخوني ضرر نميكني و سبك سازي و نانو تكنولوژي بتن حذف گردد
ممنون

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
من يه پيشنهاد دارم:
سلام
اقاي سپهر خسروداد لطفا رسيدگي فرماييد
من تقاضا دارم پستهاي اضافي تاپيك هاي اگه بخوني ضرر نميكني و سبك سازي و نانو تكنولوژي بتن حذف گردد
ممنون
چشم در اولین فرصت...

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لطفا فقط نگو همه بايد موافقت كنن شما انجام بده هركي مخالفت كرد ارجاع بده به من بگو والكانو گفته:D
خيلي از تاپيكا هم اينطوري بايد بشه ولي اينا رو چون من زدم يكيشونم از صاحبش اجازه گرفتم
اون نانو اسمش درست شد؟؟؟

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
1. اشکالش چی بود؟!
2. واسه حذف اضافات و اسپم ها نیاز به اجازه کسی ندارم.
این ها در حوزه اختیارات بنده است....

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
پخش تاپیک ها ی مهم

پخش تاپیک ها ی مهم

سلام.
این 1پیشنهاده و در صورت موافقت اکثریت و طبق نظر دیگران اقدام به این کار می کنم!!!
صفحه اصلی تالار با اومدن زیرتالار های جدید، خیلی شلوغ شد!!
من هم می خواستم این زیر تالار ها رو به 1جا دیگه انتقال بدم که باتجربه های باشگاه بهم پیشنهاد کردن اینکار رو نکنم.
به هر حال، بگذریم.
پیشنهاد من اینه که تاپیک های مهم رو در زیر تالار ها پخش کنیم.
در صورت موافقت بگین کدوم تاپیک مهم به کجا منتقل بشه....
فقط، معرفی و تاپیک جزوات جاش عوش نمیشه!
تا پند روز دیگه، تاپیک کتاب ها هم مهم میشه...:smile:

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اق مدير تاپيكايي هم كه به يه جايي رسيدن يعني بحثشون بسته شده و كامل و جامع هستن رو يه فكري واسشون بكن

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
این 1پیشنهاده و در صورت موافقت اکثریت و طبق نظر دیگران اقدام به این کار می کنم!!!
صفحه اصلی تالار با اومدن زیرتالار های جدید، خیلی شلوغ شد!!
من هم می خواستم این زیر تالار ها رو به 1جا دیگه انتقال بدم که باتجربه های باشگاه بهم پیشنهاد کردن اینکار رو نکنم.
به هر حال، بگذریم.
پیشنهاد من اینه که تاپیک های مهم رو در زیر تالار ها پخش کنیم.
در صورت موافقت بگین کدوم تاپیک مهم به کجا منتقل بشه....
فقط، معرفی و تاپیک جزوات جاش عوش نمیشه!
تا پند روز دیگه، تاپیک کتاب ها هم مهم میشه...:smile:
ممنون آقا سپهر که جای تاپیک جزوات رو عوض نمیکنی
راستش تنها امیدی که منو به این تالار میاره فعالیت توی تاپیک جزوات هستش که اگه اونم قرار باشه بلایی سرش بیاد دیگه هیچ انگیزه ای برای موندن ندارم
ایشالا با سر وسامان گرفتن دانشگاهها تاپیک جزوات رو فعالتر هم میکنم
موفق و سربلند باشی

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نظر خودمو ميگم
به نظرم تاپيك سبك سازي ساختمون ديگه فعلا چيزي نداره مگه اينكه كسي چيز ديگه بهش اضافه كنه
شما ميتوني با حذف اسپماش اون كاري كه ميخواي باهاش انجام بدي بنظرم خيلي از تاپيكا وجود داره كه ديگه فعلا جاي بحث نداره درواقع به اخرش رسيده ولي از طرفيم حيفه كه از دست بره
ولي هر طوري كه شما راحتي

abfa

عضو جدید
سلام . از ایجاد این تالار ممنونم . کار خوبی بود . امیدوارم بتونم این تالار رو با کمک بقیه دوستان فعال کنیم.

نیما شهرکی

عضو جدید
سلام

سلام

سلام.
این تالار در تاریخ 9/7/1387 افتتاح شد.
تا مطالب کاملاً منتقل شن، شاید زمان ببره!!
نام تالار، قطعاً معرف هدف تالار هست.
فقط لطفاً درخواست ها رو در تالار مربوط به درخواست ها بیان کنید، حتی اگر سوال در مورد عمران - آب باشه!!!
ممنون و متشکر.
در ضمن، این تالار نیاز به فعالان مربوط به خودش داره، پس کسایی که توانایی این کار رو دارند، در 1پیام خصوصی بهم خبر بدن تا بعد از بررسی و رای گیری در جمع مدیران، متخصص مربوطه اعلام بشه.
سلام.من دانشجوی ارشد سازه های آبی هستم.امیدوارم این تالار منبع خبری و علمی مناسبی شود

aryashah

عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان عزیز.

کوچیک جمع هادی هستم.
ضمن تشکر از همه برو بچ و دست اندرکاران و زحمتکشان و........

میخواستم بدونم میتونید بخشهای مختلف عمران رو از هم جدا کنید و این همه مطلب که حدود 50 صفحه شده رو به بخش های خودشون انتقال بدید؟؟ فکر کنم اینطوری خیلی منظم تر بشه. بابا شما ناسلامتی مهندسید!! مثلا الان اب و راه رو گذاشتید خیلی خوب شده. مثلا یه یه بخش کتاب وجزوات و سوالات کنکوری ،، مههندسی زلزله ای،، نقشه برداری،،مواد و مصالح ساختمانی،، بتونی ....... و ازین موارد اضاف کنید ومطالب 50 صفحه رو انتقال بدید به بخش خودش. بابا یه خونه تکونی کنید بد نمیشه ها.;);)
فکر کنم یه عذر خواهی به جناب مدیر بابت تندی رفتارم از قبل بده کارم!! آقا من کوچیکتم.:redface::redface:

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
نه عزیزم، انتقاد و پیشنهاد های سازنده رو با کمال میل گوش می دم.
عرضم به حضورتون که تعداد زیاد بخش ها، هم خیلی مفید نیست و باعث سر در گمی میشه!!!
در تالار های دیگه تست شده و جواب نداده!!!
در مورد انتقال، 1کارهایی دارم می کنم اما یادمون باشه من 2ماهه که شدم مدیر تالار و این باشگاه حدود 2سله که افتتاح شده و امکان نقل و انتقال همه تاپیک ها واقعاً برای من مقدور نیست....