با سلام
درمورد تصویر زیر چه کاری باید انجام بدم تا تصویر سمت چپی مثله تصویر سمت راست سفید بشه؟
من تازه فلوئنت رو دارم یاد میگیرم اگر مراحل رو کامل شرح بدین ممنون میشم
سپاس بیکران
با سلام می خواستم بدونم برای نصب نرم افزار فلوئنت حتما قبلش باید نرم افزار ansys رو نصب کرده باشم یا اصلا ربطی به هم ندارن. اگه ممکنه در باره نصبش یه توضیحی بدین
سلام دوستان من در یه کانال به طول 20 متر و عرض 1 متر به صورت 2 بعدی پرفیل سرعت رو رسم کردم ولی پرفیل سهمی نمیشه یعنی وسط پرفیل یه خط صاف میشه و در لبه ها سرعت صفر میشه تعداد مش کم زدم و سرعت ورودی رو 0.2 وارد کردم دیوارها هم ثابت وارد کردم
چکار کنم که پرفیل سرعت یه سهمی کامل بشه نه سهمی که فقط پالا و پایینش منحنی باشه
سپاس دوستان
مرسی عزیز خیلی لطف کردی تمام مشکلات رو برام حل کردی
تمام مواردی که گفتی رو چک کردم و پرفیل خیلی خوبی گرفتم
دوست من سایت نواندیشان باز نمی شه ظاهرا بازم مشکل پیدا کردهخواهش میکنم
توی لینک زیر من یه آموزش از همین مدلسازی جریان داخل لوله رو به زبان فارسی گذاشتم میتونی به اونجا مراجعه کنی تا جوابت رو چک کنی. در ضمن مثالهای دیگه هم از فلوئنت اونجا هست
http://www.noandishaan.con/forums/thread113527.html#post1243121
دوست من سایت نواندیشان باز نمی شه ظاهرا بازم مشکل پیدا کرده
یه سوال دیگه دارم
روی سطح شیب دار دوتا سیال که با هم مخلوط نمیشن بین دوتا سطح چریان دارند(یه لوله که بالاش و پایینش سیال متفاوته) مدلشو ساختم دوتا سطحو هم زون تعریف کردم (2بعدی)
جریان هم از بالا به پایین جریان داره ولی دوتا سیال پرفیل سرعتشون درست نیست و مثلا سیال بالایی خالی از کانتوره یا با عوض کردن جهت سیال ها به هم میریزه
سیال رو اب و روغن ماشین انتخاب کردم فکر کنم اختلاط اتفاق میفته که اینجور میشه شما تجربه ای دارید در این خصوص (دو سیال با میو متفاوت)؟
با سپاس
مرسی دوست عزیزتوی اون آدرسی که گذاشتم به جای .com به اشتباه .con گذاشته شده اون رو اصلاح بفرمایید درست میشه.
در مورد سوالتون باید بگم توی این شرایط اختلاط اتفاق نمیوفته . جریانتون قراره بر اثر جاذبه اتفاق بیوفته یا ورودی سرعت تعریف کردین؟ اگه ورودی دارین، چه سیالی از ورودی وارد میشه؟ یه عکس هم از کاری که میخواید انجام بدید هم بزارید شاید بتونم کمکتون کنم.
مرسی دوست عزیز
من این پست های نو اندیشانو قبلا دیده بودم و از همون جا فلوئنت یاد گرفتم و نمیدونستم از شماست بازم ممنونم
فایل گمبیتم درست بود از اول بارگذاری کردن وسرعت رو به بالا و ورودی هم ولاسیتی اینات دادم نتیجه دادمشاهده پیوست 163342
الان سوالم اینه که چطوری می تونم سرعت در جهت محور سطح شیبدارو بدست بیارم چون تو حل دستی با چرخش محور مختصات سرعت در جهت ایکس در جهت محور مختصاته ولی الان سرعت ایکس نرم اغزار سرعت در جهت افقه
چیزی به ذهنتون میرسه؟
خواهش میکنم.
دوتا راه الان به ذهنم میرسه.
راه اول: هندسه ی لوله رو در گمبیت افقی بکشید ولی برای اینکه تاثیر سطح شیب دار بودن رو لحاظ کنید در پنل operating condition جاذبه رو ترکیبی از x و y وارد کنید. (تقریبا همون چرخوندن محور) در این صورت دیگه سرعت در راستای x همون سرعت در لوله ست.
راه دوم: توی همین حالتی که الان مسئله رو حل کردین سرعت در راستای لوله ترکیبی از سرعت در راستای افقی و عمودیست که رابطه ش هم با توجه به مقدار زاویه با افق قابل محاسبه ست. پس شما برای بدست آوردن سرعت در راستای لوله، یک پارامتر در custom field function تعریف کنید و رابطه ی آن با سرعت ها رو وارد کنید. به این صورت شما یک پارامتر جدید دارید که همون سرعت در راستای لوله ست
خواهش میکنممرسی عزیز خدا حفظت کنه
خیلی کمکم کردی
سپاس
سلام به دوستان کسی اموزشی در زمینه احتراق بوسیله شمع مانند احتراق در خودرو داره؟ با هزینه یا بی هزینه
سلام
این لیست آموزش های فلوئنت در زمینه ی احتراق که من دارمشون.
ببین کدوم به کارت میاد تا واست آپلود کنم
با سپاس از اقا صادق
سلام دوستان من روی سطحشیب دار دارم تحلیل سیالاتی می کنم شکلش در صفحه 40 هست
متاسفانه هر جور اینلت و اوتلت رو تعریف می کنم جریان به سمت بالاست و اصلا پرفیل به سمت پایین نمیده
سرعت ورودی رو منفی کردم جریان به سمت پایین شد ولی سرعتها از نظز فیزیکی بی معنی میشه
راهی هست که سرعت رو پایین بشه؟
ممنونم
آیا با بلد بودن فلوئنت دیگر به انسیس احتیاج خواهیم داشت یانه؟
یعنی فلوئنت کار انسیس را برای ما انجام می دهد یا نه؟
یه جای کار دارین اشتباه میکنین. این مسئله ی پیچیده ای هم یست آخه!
اگه مرز بالا Velocity inlet باشه و مرز پایین Pressure Outlet باشه 100% این اتفاق میوفته. واسه اینکه مطمئن بشید من اینکار رو کردم که نتیجه رو در تصویر پایین میبینید
مشاهده پیوست 164372