<*<*< تاپيك مربوط به آزمون دكتري مكانيك >*>*>

انیشتن

عضو جدید
اول متنم معرفی بود.
منابع ما شامل ترموديناميك و مقاومت و ديناميك مي باشد. 1-ايا براي منابع ترموديناميك در حد ارشد سوالات طرح خواهند شد؟يا مروري بر ترموديناميك پيشرفته بايد داشت؟ 2-ايا منبع ديناميك تمام سرفصل هاي ان را بايد خواند؟اين فصل هاي ديناميك شامل موارد زير مي باشد. (1)اشنايي با ديناميك، (2)سينماتيك ذرات، (3)سينتيك ذرات، (4)سينتيك مجموعه ذرات، (5)سينماتيك اجسام صلب در صفحه (6)سينتيك اجاسم صلب در صفحه (7)اشنايي با ديناميك سه بعدي اجسام صلب (8)ارتعاشات و پاسخ زماني ايا همه موارد بالا را بايد خواند؟چون مورد 7 و 8 در دانشگاه در دوره ليسانس حذف شده است. 3- ايا براي بهتر خواندن دروس عمومي مانند استعداد بايس GMATبين المللي خوانده شود؟ این متن بلندبالای من بود.
آخرش اینو جواب دادن
با سلام
ازمون از دروس پايه -اصلي و درسطح ليسانس خواهد بود.دروس اختصاصي داراي ضريب 4 و زبان و استعداد تحصيلي ضريب يك خواهند داشت.
با سپاس

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
حالا که منابع مشخص شده چرا وقت الکی میگذرونین.بجا این حرفا دنبال منبع خوب باشبن.داداش معصوم خیلی نا امید هستیا این چه وضعشه؟بحساب مردی محکم باش
با سلام
ازمون از دروس پايه -اصلي و درسطح ليسانس خواهد بود.دروس اختصاصي داراي ضريب 4 و زبان و استعداد تحصيلي ضريب يك خواهند داشت.
با سپاس
نه بحث نامیدی نست. بحث اینه همیشه در حق ساختیا اجحاف میشه. هم تو ارشد هم تو دکترا هم تو کار ....
خدایش شما جامداتیا و سیالاتیا بیاین منابع خوبو معرفی کنید ما ساختیا هم خودمونو برسونیم

آخه آبجی این سوالات که پرسیدی اینا بهشون برخورده فکر کردن می خوای مشاوره رایگان ازشون بگیری

آخرین ویرایش:

انیشتن

عضو جدید
نه بحث نامیدی نست. بحث اینه همیشه در حق ساختیا اجحاف میشه. هم تو ارشد هم تو دکترا هم تو کار ....
خدایش شما جامداتیا و سیالاتیا بیاین منابع خوبو معرفی کنید ما ساختیا هم خودمونو برسونیم

آخه آبجی این سوالات که پرسیدی اینا بهشون برخورده فکر کردن می خوای مشاوره رایگان ازشون بگیری

وظیفشونه که جواب بدن.خب یعنی چه من سه بعدی اصلا بهمون درس ندادن خب بایس حذف بشه.الان نامفهمومه.یهنی چی فصل آخرش
ارتعاشاتیه .الان بایس ارتعاشم حتما بخونیم نکه خیلی وقت داریم بخوایم ارتعاشاتم بخونیم.😭😭😭😭😭.خب براهمین میگم منابع خوب گیربباریم.این همه منابع معرفی کردیم توجه نکردی؟واقعاکه داداش معصوم

انیشتن

عضو جدید

موقع انتخاب منابع ازما نظر خواستن؟حق ماروخوردن بایدجواب بدن.به ماهم برخورده ارشدمملکت بریم کارشناسی بخونیم والا اگرمن علاقه به سیالات داشتم ارشدمو جامدات نمیرفتم.والا اگرعلاقه به دینامیک داشتم میرفتم گرایش ارتعاشاتی.وظیفشون جواب تک تک سوالارو بدن.

انیشتن

عضو جدید
بچه ها کنفرانس مکانیک و صنایع تمدید شده هرکی مقاله داره بفرسته اینجا شهریور هم برگزارمیشه تا ده شهریور هم فرصت فرستادن مقاله داره

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
بچه ها کنفرانس مکانیک و صنایع تمدید شده هرکی مقاله داره بفرسته اینجا شهریور هم برگزارمیشه تا ده شهریور هم فرصت فرستادن مقاله داره
کنفرانس کجاست؟ در چه سطحی؟آدرس سایتشو میدید؟

sadeghjalilian

عضو جدید
داداشا پاسخ سازمان سنجش درقبال متن بلندبالای من که اینجور جواب دادن واقعا متاسفم.
با سلام
با سپاس
انیشتن ...........................اخه اینا نمیدونند زیاد............. و حق دارند که درست حسابی جواب ندهند(منابع کنکور
اینده رو گفته میشه اساتید دانشگاه تهران بر ا وزارت علوم و سنجش فرستادند(وزارت علوم اینطور خواسته)و در نتیجه اونها باید پاسخگو باشند و همونطور که شاید برخی بدونید سه منبعی که دانشگاه تهران برا مکانیک تعریف کرده همون سه درسیه که تو ازمون جامع دانشجوهای دکتری شون میارن ....و به این دلیله که اینا رو انتخاب کردند و...(دوست من که تهران خونده اینا رو بهم گفته و من اصلا دانشگاه تهران و..نبودم و..)سنجش اختیاراتش محدوده..(ازمون جامع ازمونیه که بعد از گذراندن 15واحد درسی و در ترم 3 یا4 ارائه میشه و بایست در یک امتحان سه درسه نمره میانگین 16رو بیارید...

آخرین ویرایش:

انیشتن

عضو جدید
انیشتن اخه اینا نمیدونند زیاد و حق دارند که درست حسابی جواب ندهند(منابع کنکور
اینده رو گفته میشه اساتید دانشگاه تهران بر ا وزارت علوم و سنجشفرستادند(وزارت علوم اینطور خواسته)و در نتیجه اونها باید پاسخگو باشند و همونطور که شاید برخی بدونید سه منبعی که دانشگاه تهران برا مکانیک تعریف کرده همون سه درسیه که تو ازمون جامع دانشجوهای دکتری شون میارن ....و به این دلیله که اینا رو انتخاب کردند و...(دوست من که تهران خونده اینا رو بهم گفته و من اصلا دانشگاه تهران و..نبودم و..)سنجش اختیاراتش محدوده..
آهان.ببخشیدا بیجاکدن.میرم دونه دونه موهای سرشونو میکنننم.خیلی بدجنسن این اساتید شیطونه میگهه.....خب داداشا بیان فعالیت کنین امیدواری بدین.دیگهههههههه.منم امتحان دارم کجایین دکترهای باهوش

انیشتن

عضو جدید
بچه ها شرمنده اسپم کردم اما چون در حال خوندن بایس فکر ماشین خریدن هم باشین برا تنوع این خبرو شنیدم گفتم بهتون بگم داداشا

سایپا و ایران خودرو به کمیته امداد، بهزیستی، ارتش، سازمان تامین اجتماعی و سایر ادارات دولتی بخاطر شرایط بوجود آمده خودروی دم قسط واگذار میکند و ازحقوق آنها کم میشود. منتظر ورود تولیدات جدید رنو پژو فرانسه با قیمت تمام شده زیر 18میلیون باشید. خودروهای چینی تا چهارشنبه هرکدام بین 15 تا 17 میلیون ارزان شدن. بطور مثال ام وی ام 17 میلیون کاهش قیمت داشته رانا 3 میلیون با تحویل یک ماه بعد ,,,,کپی کنید تا کسانی که قصد خرید قسطی یا نقدی دارند دست نگه دارند.
دکتر روحانی دی ماه 93 به سایپا و ایران خودرو اولتیماتوم داد که محصولات خود را کاهش قیمت بدهند اما توجهی نکردند تا در جواب آنها با خودرو سازان قدر دنیا از جمله فرانسه و آلمان در بهمن ماه سال پیش در ایران پیش قرارداد امضا کرد که خودرو سازان چین و کره آخرین کسانی بودن که به شرط کاهش یک ونیم برابری قیمت خودروهایشان قرارداد مشروط بسته شد ,,,,اتریش خودروی 3سیلندر فول آبشن خود را بخاطر آلودگی هوای تهران به ایران عرضه میکند با قیمتی کمتر از15میلیون.( همکاران و دوستان خواهش می کنم صبر کنید و همان طور که در این 6 ماه صبر کرده اید و باعث کاهش قیمت شده یک سال دیگر هم تحمل کنید و فعلا فریب این ها را ( ا اقساطی کردن و سایر شرایط) نخورید خودشان مجبور می شوند که ماشینی مثل پراید را همان 7 میلیون سال 90 دهند).بحث دیگر صحبت های روز گذشته مدیر عامل ایران خودرو بود که برای تحت فشار دادن افکار عمومی اعلام کرد خودرو را 10 درصد گران می کنیم که بدین ترتیب مشتریان ترغیب شوند و تا گران نشدن خودرو اقدام کنند. ولی همگان می دانند پارکینگ هر 2 خودرو ساز مملو از اتومبیل هایی هست که روی دست آنها مانده است. پس صبر کنید تا خودرو را به قیمت اصلی خود خریداری کنید. به همه اطلاع رسانی کنید.

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
بچه ها شرمنده اسپم کردم اما چون در حال خوندن بایس فکر ماشین خریدن هم باشین برا تنوع این خبرو شنیدم گفتم بهتون بگم داداشا

سایپا و ایران خودرو به کمیته امداد، بهزیستی، ارتش، سازمان تامین اجتماعی و سایر ادارات دولتی بخاطر شرایط بوجود آمده خودروی دم قسط واگذار میکند و ازحقوق آنها کم میشود. منتظر ورود تولیدات جدید رنو پژو فرانسه با قیمت تمام شده زیر 18میلیون باشید. خودروهای چینی تا چهارشنبه هرکدام بین 15 تا 17 میلیون ارزان شدن. بطور مثال ام وی ام 17 میلیون کاهش قیمت داشته رانا 3 میلیون با تحویل یک ماه بعد ,,,,کپی کنید تا کسانی که قصد خرید قسطی یا نقدی دارند دست نگه دارند.
دکتر روحانی دی ماه 93 به سایپا و ایران خودرو اولتیماتوم داد که محصولات خود را کاهش قیمت بدهند اما توجهی نکردند تا در جواب آنها با خودرو سازان قدر دنیا از جمله فرانسه و آلمان در بهمن ماه سال پیش در ایران پیش قرارداد امضا کرد که خودرو سازان چین و کره آخرین کسانی بودن که به شرط کاهش یک ونیم برابری قیمت خودروهایشان قرارداد مشروط بسته شد ,,,,اتریش خودروی 3سیلندر فول آبشن خود را بخاطر آلودگی هوای تهران به ایران عرضه میکند با قیمتی کمتر از15میلیون.( همکاران و دوستان خواهش می کنم صبر کنید و همان طور که در این 6 ماه صبر کرده اید و باعث کاهش قیمت شده یک سال دیگر هم تحمل کنید و فعلا فریب این ها را ( ا اقساطی کردن و سایر شرایط) نخورید خودشان مجبور می شوند که ماشینی مثل پراید را همان 7 میلیون سال 90 دهند).بحث دیگر صحبت های روز گذشته مدیر عامل ایران خودرو بود که برای تحت فشار دادن افکار عمومی اعلام کرد خودرو را 10 درصد گران می کنیم که بدین ترتیب مشتریان ترغیب شوند و تا گران نشدن خودرو اقدام کنند. ولی همگان می دانند پارکینگ هر 2 خودرو ساز مملو از اتومبیل هایی هست که روی دست آنها مانده است. پس صبر کنید تا خودرو را به قیمت اصلی خود خریداری کنید. به همه اطلاع رسانی کنید.
اینا رو هم بگید بازم یه عده هستن میرن 20 میلیون پول بی زبون میدن پراید 111 میخرن که صد رحمت به فرقون !! خودرو های داخل واقعا بی کیفیت و بی اساس گرون هستن و حقشونه که بازار داخل و به رقبای فرانسه و آلمان و ... بدن . من به شخصه هیچوقت خوردوی داخل نیمخرم تا وقتی قیمتش به خودش بارزه.اونا با شعار حمایت از تولید داخل ملت و گول میزنن و ماشینای بنجلشونو قالب می کنن.

انیشتن

عضو جدید
شب خیر داداشای دکترای 95 انشالله تا کنکور باهم هستیم.منم آبجی کوچولوی کنکوری شمام.یادتون نره رزومتونم قوی کنین

انیشتن

عضو جدید
سلام داداشای گل.وای چقدر همه درس خون شدن گفتم دلس بخونین نه اینطوری .یکم اینجا بیاین حضوری بزنین.بخونین بخونین وقت کمه.هرکی منابع خوب تر دست یافت به ماهم خبربده.مرسیییییییی

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
تف به این شانس. آخرین رتبه قبولی 8 بوده من شدم 9!!!:(:razz:

انیشتن

عضو جدید
اشکال نداره اکی؟محکم باش انشاالله قبول میشی،منم. شانس ندارم اما میدونم خدا صلاحمو بهتر میدونسته.والا بخدا من دانشجوی هوافضا بودم تغییر دادم به مکانیک ایقد دعاکردم که بشم مکانیک چون رتبه اورده بودم.اما در دانشگاه درجه دو با یه وضعی کارم درست شد که برم مکانیک اما بدبختی اینجاس که گیر استادی افتادم که سر جلسه دفاع گریمو در اورد و فروردین مقاله دوم دادم دستش الان میلمو جواب داده خودت ویرایش کن من وقت ندارم.بعد پنج ماه .بخدا ایقد حرصم میده دوسال با استادم مکافات داشتم.همش میگفتم کاش هوافضا میموندم واقعا ضررکردم.اما براهمین میگم که ناشکری نکن خداصلاح وبهترمی مونه.الان یکی ارز بچه ها که هوافضا بود که میشناسمش الان دکترامکانیک میخونه تو تهران.خب ضررمن کردم.اگه الان تهران بودم دکترام تضمین شده بود.اما داداش معصوم خدا صلاحتو بهتر میدونسته.خواهرم دکترا میخونه ایفد حرصه دکترا داشت خب رفت اما به چه قیمتی گیر استادی افتاده که به دانشگله نگفته رفته امریکا طفلی خواهرم بامیل و چت و اینا طفلی داره کارشو پیش میبره بخدل ایقد اتادش گریشو درمیاره شش ساله شد بخاطر استاده که رفته پژوهشگری کنه اونجا.بخدا توکل کن.خواهرم میگه ازهمه دوستام رودتر قبول شدم اونا دفاعشون تموم شد.ببین اخر داستان بایس خوش باشه.پس این حرفارو زدم که بفهمی کارخدا بی حکمت نیس

انیشتن

عضو جدید
شکال نداره اکی؟محکم باش انشاالله قبول میشی،منم. شانس ندارم اما میدونم خدا صلاحمو بهتر میدونسته.والا بخدا من دانشجوی هوافضا بودم تغییر دادم به مکانیک ایقد دعاکردم که بشم مکانیک چون رتبه اورده بودم.اما در دانشگاه درجه دو با یه وضعی کارم درست شد که برم مکانیک اما بدبختی اینجاس که گیر استادی افتادم که سر جلسه دفاع گریمو در اورد و فروردین مقاله دوم دادم دستش الان میلمو جواب داده خودت ویرایش کن من وقت ندارم.بعد پنج ماه .بخدا ایقد حرصم میده دوسال با استادم مکافات داشتم.همش میگفتم کاش هوافضا میموندم واقعا ضررکردم.اما براهمین میگم که ناشکری نکن خداصلاح وبهترمی مونه.الان یکی ارز بچه ها که هوافضا بود که میشناسمش الان دکترامکانیک میخونه تو تهران.خب ضررمن کردم.اگه الان تهران بودم دکترام تضمین شده بود.اما داداش معصوم خدا صلاحتو بهتر میدونسته.خواهرم دکترا میخونه ایفد حرصه دکترا داشت خب رفت اما به چه قیمتی گیر استادی افتاده که به دانشگله نگفته رفته امریکا طفلی خواهرم بامیل و چت و اینا طفلی داره کارشو پیش میبره بخدل ایقد اتادش گریشو درمیاره شش ساله شد بخاطر استاده که رفته پژوهشگری کنه اونجا.بخدا توکل کن.خواهرم میگه ازهمه دوستام رودتر قبول شدم اونا دفاعشون تموم شد.ببین اخر داستان بایس خوش باشه.پس این حرفارو زدم که بفهمی کارخدا بی حکمت نیس

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
شکال نداره اکی؟محکم باش انشاالله قبول میشی،منم. شانس ندارم اما میدونم خدا صلاحمو بهتر میدونسته.والا بخدا من دانشجوی هوافضا بودم تغییر دادم به مکانیک ایقد دعاکردم که بشم مکانیک چون رتبه اورده بودم.اما در دانشگاه درجه دو با یه وضعی کارم درست شد که برم مکانیک اما بدبختی اینجاس که گیر استادی افتادم که سر جلسه دفاع گریمو در اورد و فروردین مقاله دوم دادم دستش الان میلمو جواب داده خودت ویرایش کن من وقت ندارم.بعد پنج ماه .بخدا ایقد حرصم میده دوسال با استادم مکافات داشتم.همش میگفتم کاش هوافضا میموندم واقعا ضررکردم.اما براهمین میگم که ناشکری نکن خداصلاح وبهترمی مونه.الان یکی ارز بچه ها که هوافضا بود که میشناسمش الان دکترامکانیک میخونه تو تهران.خب ضررمن کردم.اگه الان تهران بودم دکترام تضمین شده بود.اما داداش معصوم خدا صلاحتو بهتر میدونسته.خواهرم دکترا میخونه ایفد حرصه دکترا داشت خب رفت اما به چه قیمتی گیر استادی افتاده که به دانشگله نگفته رفته امریکا طفلی خواهرم بامیل و چت و اینا طفلی داره کارشو پیش میبره بخدل ایقد اتادش گریشو درمیاره شش ساله شد بخاطر استاده که رفته پژوهشگری کنه اونجا.بخدا توکل کن.خواهرم میگه ازهمه دوستام رودتر قبول شدم اونا دفاعشون تموم شد.ببین اخر داستان بایس خوش باشه.پس این حرفارو زدم که بفهمی کارخدا بی حکمت نیس
بله همیشه همه چیو باید واگذار کرد به خواست خدا. من تو ارشد بیشتر به این قضیه ایمان داشتم. وقتی سال اول رتبم شد 1800 کسی فکرشو نمیکرد سال دوم رتبم بشه 11 !! ممنون خواهر
با امید قبولی همه
ای بابا
جای دیگه هم نشد؟
نه فقط یک جا مصاحبه دادم

آخرین ویرایش:

sadeghjalilian

عضو جدید
نگران نباش ان شالله سال دیگه جای بهتر..........کارنامه من هم اومد::.بعد از من هم سه نفر دیگه قبول شده داشتیم و........تو سن 29-30 سالگی بالاخره رفتیم دکتری...شما که احتمالا سنت کمتره و هنوز جا داری؟؟>.....

انیشتن

عضو جدید
نگران نباش ان شالله سال دیگه جای بهتر..........کارنامه من هم اومد::.بعد از من هم سه نفر دیگه قبول شده داشتیم و........تو سن 29-30 سالگی بالاخره رفتیم دکتری...شما که احتمالا سنت کمتره و هنوز جا داری؟؟>.....

داداشمون کوکولو ی ۲۷هست فک کنم.من ازهمه کوچیکترما.میگم که داداشا هوای مارو داشته باشید برامنابع چه کردید چی خریدین رو کنین دادای گل.

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
حقت کشتنه مردم صدجامیزنن.تو یک جا زدی؟واقعاکه.حالا اشکال نداره امسال رتبه یم میشی
فقط اینجا رو دوسداشتم برم خواهر
خب تبریک به شما بابت قبولی.امیداورم در ادامه مسیر هم موفق باشید
داداشمون کوکولو ی ۲۷هست فک کنم.من ازهمه کوچیکترما.میگم که داداشا هوای مارو داشته باشید برامنابع چه کردید چی خریدین رو کنین دادای گل.
البته من 25 سال سن دارم محض اطلاع:D
منکه هنوز چیزی نگرفتم یعنی وقت نکردم منتظرم ببینم میشه از کسی جور کرد نخوام بخرم ( اصفهانی بازی!!)

Hossein_sh_s

کاربر بیش فعال
منکه هنوز چیزی نگرفتم یعنی وقت نکردم منتظرم ببینم میشه از کسی جور کرد نخوام بخرم ( اصفهانی بازی!!)
هم سن هستیم
چقدر من عقب افتادم، تازه دارم میرم واسه ارشد :(

میگم جناب مهندس یه چند تاسوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید، البته هر کدوم نخواستین جواب ندید:
1. کدوم دانشگاه بودید؟
2. برای کدوم دانشگاه اقدام کردید؟
3. در مورد مصاحبه یکم اطلاعات میخواستم، بیشتر اطلاعات جنرال، بخوام سوال بپرسم خیلی میشه، گفتم خودتون هرچی نظرتون بود بگید،

با تشکر فراوان

انیشتن

عضو جدید
هم سن هستیم

میگم جناب مهندس یه چند تاسوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید، البته هر کدوم نخواستین جواب ندید:
1. کدوم دانشگاه بودید؟
3. در مورد مصاحبه یکم اطلاعات میخواستم، بیشتر اطلاعات جنرال، بخوام سوال بپرسم خیلی میشه، گفتم خودتون هرچی نظرتون بود بگید،

با تشکر فراوان
مگه شما ارشدی؟نخیرم داداش معصوم متولد ۶۸هس.دلوغ میگه داداش باول نکن.۲۶هست.من 25ام.به همه میگم چون من جووونم هنوز هرکی منو میبینه میگه چهارده ساله ام.خب بگذریم خب داداش کوکولو تو این تاپیک چه میکنی اگه میخوای رات بدم بیای اینجا براما مناابع خوب مهرفی کن من موندم واقعا ترمواز رو چی بخونم.هرکی یه چی میگه

انیشتن

عضو جدید

داداش معصوم من که میدونم زلنگی دنبال منابع خوبی هرچی خوندب هرچی گرفتی به منم بگو مرامی کنیا.نری تنها بخری بخونی داداشی.آفلبن.دمت گرم

انیشتن

عضو جدید

داداش مهصوم اون کنفرانس که بهت گفتم بخواد آی ای آی بشه یه میلیون میگیرن تازه مجلش ضریب تاثیرش صفره بنظرم فقط مقالتو براکنفرانس بفرس.یه تومن زیاده تازه ضربی تاثیرم نداره ولی وزارت علوم قبول داره

انیشتن

عضو جدید
هم سن هستیم

1. کدوم دانشگاه بودید؟

با تشکر فراوان
ایشون دانشگاه امیر کبیر بودن.و مصاحبه برا دانشگاه کاشان فرستاده بودن.مصاحبه هم که خودشون توضیح میدن آخه هردانشگاه فرق میکنه .من آبجی داش معصومم دیگه.انشالله درساتو بخون سعی کن با شرط معدل هم دکتراقبول بشی راحت تره.یه توصیه دارم برات.اصلا تو ارشد درسای سخت پاس نکن معدلت پایین میاد سعی کن دروس آسون پاس کنی که بران خوبه.من اشتباهی کردم همین بودن بیشتر درسام با دانشجوهای دکترابود

بالا