سلام..میخواستم بدونم واسه یه سالن سخنرانی با ظرفیت 100 نفر از چه نوع وسیله سرمایش و گرمایش استفاده میکنن وچرا؟به اقلیم هم ربط داره؟مثلا تو اقلیم یزد...ممنون
سلام دوستان،من رشته ام معماری داخلی هست و از سیستم های تاسیساتی چیز زیادی نمیدونم
برای یکی از درس هام یه تولیدی خیاطی طراحی کردم که استادم می گه باید سیستم تهویه های خاصی برای قسمت کارکنان تعبیه شه که دقیقا فضای بالای سر کارکنان رو در حین کار تهویه کنه و فقط باید در حد معرفی و کارایی کلیش توضیح بدم،نمی دونستم کجا دقیقا سوالم رو باید بپرسم.میشه اگه اطلاعاتی دارین در اختیارم بذارین؟
خیلی خیلی ممنون می شم.
مهندس دستت درد نکنهسلام دوست عزیز
سیستم ادزوبشن همان سیستم جذبی میباشد با این تفاوت که دارای ابعاد بزرگتر و مبرد جامد (سیلیکاژل) به جای لیتیوم بروماید می باشد.
هرگونه سوال در مورد سیستم فوق داشتید در خدمتم.
دوستان کسی یه لینک غیر از 4shared از hap 4.5 داره؟ من با این سایت مشکل دارم هی دانلودم رو ریست می کنه
مهندس دستت درد نکنه
راستی میخواستم ببینم این سیستم کجاها کاربرد داره وکلا مزایا و معایبش نسبت به سیستم جذبی قدیمی(ابزوربشن) چی هست؟ و اینکه یه توضیح کلی راجع به سیکلش وتغییراتی که نسبت به ابزوربشن کرده بدین!خیلی مخلصیم![]()
سلام من مهندسی معماری میخونم . دنبال جزوه های تآسیسات رشته معماری دانشگاه تهرانم ...کسی داره؟از جمله مزیت های این چیلر طراحی آسان و بدون استفاده از اجزاء متحرک در ساختمان آن است . هزینه کارکرد آن در مقایسه با سیستم های مرسوم در حدود 0.1 است. در صورتیکه قطع شدن ناگهانی برق روی دهد هیچگونه نگرانی در خصوص کریستال کردن چیلر وجود ندارد.
ادامه مطلب...
سوالي در مورد محاسبات تهويه مطبوع
در كتاب طباطبايي براي محاسبات بار گرمايي يا سرمايي يك اتاق فقط بار هواي تازه ورودي به هواساز (20% هواي كل) در نظر گرفته شده و بار گرمايي يا سرمايي براي 80% هواي برگشتي به هواساز محاسبه نشده است. با توجه به اين توضيحات:
آيا هواي برگشتي از اتاق (80% هواي كل) در ورود به هواساز دماي طرح اتاق را دارد كه در محاسبات بار گرمايي يا سرمايي وارد نميشود؟
با سلام.2تا سوال ديگه داشتم كه اگه كمك كنيد ممنون ميشم.
1- دماي نقطه شبنم (T[SUB]adp[/SUB]) چيست؟ آيا همان دماي هواي خروجي از هواساز در محاسبات بار سرمايي است؟
2- آيا هر دو نوع چيلرهاي جذبي و تراكمي داراي برج خنك كن هستند؟ در تاسيسات ساختمان ها بيشتر از كداميك استفاده ميشود؟
1- دماي نقطه شبنم (T[SUB]adp[/SUB]) چيست؟ آيا همان دماي هواي خروجي از هواساز در محاسبات بار سرمايي است؟
2- آيا هر دو نوع چيلرهاي جذبي و تراكمي داراي برج خنك كن هستند؟ در تاسيسات ساختمان ها بيشتر از كداميك استفاده ميشود؟
سلام دوست عزیز
1-نقطه شبنم در حقیقت دمایی است که در آن دما بخار آب موجود در هوا کندانس میشود و برای محاسبه اش هم میتونید از نمودار سایکرومتیک استفاده کنید و هم از مفهوم فشار جزئی بخار و رطوبت نسبی .دمای خروجی از هواساز برابر دمای رفاه است ( در مواردی همچون فن کویل که نیاز به هوای تازه هم داریم ) وربطی به نقطه شبنم نداره
باز اگر سوالی بود در خدمتم
بعد از هدفمندی یارانه ها اونایی که موتو خونه مرکزی دارن هزینه گازشون وحشتناک میاد دلیلش مربوط به مشعله؟
سلام.ممنون از توجهتون
اين قسمت كه ميگيد "دمای خروجی از هواساز برابر دمای رفاه است" جاي ابهام نداره؟ چون اگه دماي خروج از هواساز رو با دماي ورود هوا از كانال به اتاق يكي فرض كنيم، بايد هواي ورودي دماي بيشتري داشته باشد تا پس از تبادل گرما و اتلافات دماي هوا به دماي طرح داخل برسد(دوستان گفته بودند كه دما در برگشت دماي طرح اتاق رو داره نه رفت).نظر دوستان چيه؟
و يك سوال ديگه.
لوله هاي آهني و مسي براي لوله كشي سيستم هاي حرارت مركزي، هريك در چه مواردي انتخاب ميشوند و كاربرد دارند؟
سلام.ممنون از توجهتون
اين قسمت كه ميگيد "دمای خروجی از هواساز برابر دمای رفاه است" جاي ابهام نداره؟ چون اگه دماي خروج از هواساز رو با دماي ورود هوا از كانال به اتاق يكي فرض كنيم، بايد هواي ورودي دماي بيشتري داشته باشد تا پس از تبادل گرما و اتلافات دماي هوا به دماي طرح داخل برسد(دوستان گفته بودند كه دما در برگشت دماي طرح اتاق رو داره نه رفت).نظر دوستان چيه؟
و يك سوال ديگه.
لوله هاي آهني و مسي براي لوله كشي سيستم هاي حرارت مركزي، هريك در چه مواردي انتخاب ميشوند و كاربرد دارند؟
سوال تاسیساتی هر که داره بپرسه
در مورد مهندسی تاسیسات هر که سوال داره بپرسه تا انجایی که اطلاعاتم برسه جواب میدم
دوست عزیز به نظر من نباید فرق کنه چون اولا که تغییر فاز نداریم ثانیا اختلاف دما در هر دو حالت یکی هست و طبق فرمولدوستان عزیزم!!
یک سوال فنی در مورد چیلر دارم و خیلی ذهنمو مشغول کرده!!! لطفا با پاسخ دادن به این سوال منو کمک کنید!!!
اگر بخواهیم دمای ورودی و خروجی چیلیر(آب چیلر) به ترتیب 12و 7 باشد آنگاه توانی که باید به چیلر داده شود تقریبا 150 کیلو وات خواهد بود . اما اگر دمای ورود و خروج به ترتیب 17 و 12 باشد آنگاه توان لازم برای اینکه دوباره اختلاف دمای 5 درجه سانتی گراد بدست آید 120 کیلو وات خواهد بود. به نظر شما چرا با اینکه در هر دو حالت 5 درجه آب ورودی به چیلر خنک شده است، اما وقتی دمای آب ورودی کمتر است، چیلر برای خنک کردن آن توان بیشتری را نیاز دارد؟؟؟
مرسی از اینکه جواب می دهید!!!
دوستان عزیزم!!
یک سوال فنی در مورد چیلر دارم و خیلی ذهنمو مشغول کرده!!! لطفا با پاسخ دادن به این سوال منو کمک کنید!!!
اگر بخواهیم دمای ورودی و خروجی چیلیر(آب چیلر) به ترتیب 12و 7 باشد آنگاه توانی که باید به چیلر داده شود تقریبا 150 کیلو وات خواهد بود . اما اگر دمای ورود و خروج به ترتیب 17 و 12 باشد آنگاه توان لازم برای اینکه دوباره اختلاف دمای 5 درجه سانتی گراد بدست آید 120 کیلو وات خواهد بود. به نظر شما چرا با اینکه در هر دو حالت 5 درجه آب ورودی به چیلر خنک شده است، اما وقتی دمای آب ورودی کمتر است، چیلر برای خنک کردن آن توان بیشتری را نیاز دارد؟؟؟
مرسی از اینکه جواب می دهید!!!
دوست عزیز به نظر من نباید فرق کنه چون اولا که تغییر فاز نداریم ثانیا اختلاف دما در هر دو حالت یکی هست و طبق فرمولQ=m*C*(t2-t1
باید توان مصرفی یکی در بیاد.![]()
مرسی
شما درست می فرمایید. ما هم نظرمون همینه. اما کاتالوگ چند تا شرکت خیلی معتبر اینو میگن.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پرسش و پاسخ در مورد پایپینگ، نقشه ها، مدارک و ... | مهندسی تاسیسات | 26 |