با سلام
اگه ممکنه لطفا توضیح مختطری راجع به فشار بارومتر پمپ آب بهم بدید واسه یه ساختمان یک طبقه
من تیوپ منبع انبساط را عوض کردم و فشارش رو روی 30 بار تنظیم کردم
ولی الان وصلش که کردم به پمپ عقربه پمپ روی 6 میاد !!
میخوام بدونم رو چند استاندارشه ؟ و اینکه چه جوری میشه کمش کرد که از حد استاندارد فشار نزنه بالا
سلام دوست گرامی
همینطور که خودتون هم حتمن میدونین واحد اصلی فشار نیوتن بر متر مربعه یعنی نیرو تقسیم بر سطح
هر نیوتن بر مترمربع یک پاسکال نیز گفته میشه اما فشار یک پاسکال مقدار خیلی کوچیکیه واگه بخواییم فشارهارو برحسب پاسگال بیان کنیم اعداد خیلی بزرگی همیشه باید بگیم، بنابراین هر 100000 یکصدهزار پاسگال معادل یک بار نامگذاری شده است
که معادل یک اتمسفر نیز میباشد فشار پشت شیرالات اگه یک تا دوبار باشه مناسبه که البته در مراجع مختلف برای هر نوع مصرف کننده یک خداقل فشاری ذکر شده است .اما در هرصورت شیرالات موجود متداول فشار بیشتر از 4بار را نمیتونن تحمل کنن پس حداکثر فشار برای مصرف کننده ها نباید از 4 بار بیشتر بشه پس شما برای یک ساختمان یک تا دوطبقه اگه فشار 2 بار تنظیم کنین عالیه (بین حداقل و حداکثر مجازه)
اما اون فشاری که شما روی 30 تنظیم کردین واحدش پوند بر اینچ مربع بوده (psi) و چون حدودن 15 پوند براینچ مربع معادل یک بار هس پس فشارخوبی تنظیم کردید
از طرفی هر بار تقریبن معادل فشاریه که 10 متر ستون اب ایجاد میکنه بنابرین اکثر مواقع روی پمپها برحسب متر ستون اب فشار رو مینویسن که اگه اونو بر 10 تقسیم کنین همون فشار برحسب بار بدست میاد