تاپيك سوال و درخواست (محل پاسخ گويي به نياز هاي اعضا)

احسان-صادقی

عضو جدید
با سلام

من دنبال آموزش نرم افزار انتخاب کمپرسور Bitzer هستم . شما اطلاعاتی در موردش دارید ؟ یا کسی رو می شناسید بتونه کمکم کنه ؟ ممنون و سپاسگذارم

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
با سلام

من دنبال آموزش نرم افزار انتخاب کمپرسور Bitzer هستم . شما اطلاعاتی در موردش دارید ؟ یا کسی رو می شناسید بتونه کمکم کنه ؟ ممنون و سپاسگذارم

سلام
شما خود این نرم افزار رو دارید؟اگه نصبش کنید استفاده کردن ازش ساده اس فقط کافیه پارامترهای مورد نظر رو داشته باشید که بهش بدین و اینکه نوع کمپرسورتون مشخص باشه

mech.shima

کاربر ممتاز
با سلام

برنامه رو که اجرا میکنید بر طبق محل استفاده،توان مورد نیاز و...نوع کمپرسور مورد نظرتون رو کلیک میکنید
درسمت چپ برنامه که نوشتهinput dataباید پارامترهاتون رو وارد کنید که خیلی اهمیت داره و بخش مهمشه
مثلا:نوع مبرد،دمای کندانسور ،دمای اواپراتور و...و فک میکنم معمولا power supply رو 50هرتز انتخاب میکننن
بعد از تکمیل کردن این قسمت در قسمت بالا سمت چپ گزینه Calculate رو بزنید با توجه به ورودی های شما نزدیکترین کمپرسور موجود در کاتالوگ که با پارامترهای شما همخوانی داشته باشه رو نشون میده با تمام اطلاعات میتونید گزینه Exportرو بزنید و به صورت گزارش در پروژه خودتون داشته باشید

موفق باشید

sabadi

عضو جدید
سلام شما دمای اب ورودی تابستانو برا چی میخواید؟
تو شهرای مختلف قطعن فرق میکنه اما اکثر مراجع دمای اب ورودی رو 60 فارنهایت درنظر گرفتن که تا 140 فارنهایت برای آبگرم مصرفی گرم میشه

سلام
ببخشید که دیگه دیر به دیر میام درگیر تحویل پروژم هستم و کارای اتمامی اگه خدا بخواهد

برای انرژی خورشیدی میخوام
من توی زمستون 4 درجه سانتیگراد گرفتم و تو تابستون هم همین مقدار رو گرفتم

به نتیجه جالبی رسیدم
برای یه ساختمون 10 طبقه 40 واحدی در سال اگه از اب گرمکن خورشیدی استفاده بشه 14 میلیون و خورده ای به صرف ساختمون هستش
و مطمئنا اگه قیمت گاز خانگی افزایش پیدا کنه این منفعت همینطور میره بالاتر

eslaminia

عضو جدید
سلام در رابطه با مبدل گرمايي هوا-هوا هرچه ميدونيد از نرم افزار گرفته تا كتاب و جزوه و سايت ........هرچي داريد بمن بگوييد كه واقعا درمانده ام

sabadi

عضو جدید
سلام دوستان
کسی کتاب اموزشی رویت مپ revit mep سراغ داره معرفی کنه
برای نمایشگاه کتاب میگم
لطفا اگه خوبه بگین ؟
ممنون

moatamed

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
برای نمایشگاه کتاب میگم
لطفا اگه خوبه بگین ؟
ممنون
سلام درمورد چی هست؟
منکه اسمشم نشنیدم

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام دوستان
برای نمایشگاه کتاب میگم
لطفا اگه خوبه بگین ؟
ممنون

در این ارسال شما می توانید آموزش نرم افزار قدرتمند Revit MEP 2012 را دانلود کنید.
این کتاب به زبان انگلیسی می باشد.

توضیحات سایت اتودسک:

Autodesk® Revit® software provides mechanical, electrical and plumbing (MEP) engineers with the tools to design even the most complex building systems. Revit supports Building Information Modeling (BIM), helping you drive accurate design, analysis, and documentation of more efficient building systems from concept through to construction. Use information-rich models to support building systems design throughout the building lifecycle.
فُرمت: PDF
زبان: انگلیسی
حجم: 30.9 مگابایت
منبع: وبلاگ مهندسی مکانیک و تأسیسات مکانیکی ساختمان
دانلود (غیر مستقیم)

اگه خواستید با این نرم افزار آشنا بشید یه سری مطلب در این خصوص هست میتونید ازش استفاده کنید.
چون منبعش یه جای دیگه غیر از باشگاه هستش نمیتونم لینک بذارم
شاید مطلبش رو بعدا" بگذارم

MOONSPELLL

عضو جدید
در موردچيدمان پالت در سردخانه و اينكه چند رديف جعبه ميشه روي يك پالت گذاشت؟
مثلاميشه 4رديف جعبه رو روي هم روي يك پالت بگذاريم؟؟؟؟؟؟
:confused:

محمد6

عضو جدید
سلام دوستان
من يه سوال فني داشتم كه در قسمت مسائل فني ساختمان گذاشتم ولي جوابي نگرفتم لطفا كسي ميدونه راهنمايي كنه. ممنون
من ميخواستم واشر يه شير آب كروي رو عوض كنم كه ظاهرش مثل عكس زير هست ولي چون با شيرهاي كلاسيك كه براي باز كردنش يه پيچ روش داره فرق ميكنه نميدونم دقيقا رويه شير رو چطور بازش كنم، گفتم قبل از اينكه بخوام با روش كوشش و خطا اينكارو كنم! بپرسم شايد كسي بتونه راهنمايي كنه كه چطور رويه شير رو باز كنم.
خيلي ممنون :gol:
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=207295&d=1399284106&thumb=1

mech.shima

کاربر ممتاز
در موردچيدمان پالت در سردخانه و اينكه چند رديف جعبه ميشه روي يك پالت گذاشت؟
مثلاميشه 4رديف جعبه رو روي هم روي يك پالت بگذاريم؟؟؟؟؟؟
:confused:

بستگی به پالتتون داره اما فکر میکنم نهایتا بشه 3تارو روی هم گذاشت
برید تاپیک سردخانه توی همین قسمت تاسیسات کاملا به جواب سوالتون میرسید

rammmy

عضو جدید
[FONT=&quot]سلام دوستان[/FONT]
[FONT=&quot]کسی اطلاعی از نوع کاربرد اسپلیت گازی(سرمایش با گاز و لوله مسی) و فن کویل آبی دیواری (سرمایش با مینی چیلر )داره که کدوم برای مناطق شرجی جنوب بهتره؟ و چرا؟[/FONT]

moatamed

کاربر ممتاز
سلام دوستان
کسی اطلاعی از نوع کاربرد اسپلیت گازی(سرمایش با گاز و لوله مسی) و فن کویل آبی دیواری (سرمایش با مینی چیلر )داره که کدوم برای مناطق شرجی جنوب بهتره؟ و چرا؟

سلام دوست گرامی
مکانیزم هردو سیستمی که ذکر کردین یکیه فقط در اسپلیت گاز به فضای مورد نظر فرستاده میشه و اونجا عمل تبخیر و سرمایش انجام میشه ولی در چیلر ، اواپراتور اول اب راسرد میکنه و اب خنک شده به فضا میره مگر اینکه مینی چیلر از نوع جذبی باشه که مکانیرمش فرق میکنه...
به نظر من برای مناطق جنوبی کشور که نیاز زیادی به گرمایش ندارند ونمیخوان در زمستان اب گرم به فضاها بفرستن استفاده از کولر اسپلیت خیلی بهتره چون راندمان بالاتری داره و یک واسطه به نام اب از وسط حذف میشه و مدلهای متنوع تر و دکوراتیو تر دربازار داره اما اگه برای جاییه که برای گرمایش زمستان هم میخواین استفاده بشه خوب فن کویل بصورت دو منظوره استفاده میشه اما کلن دردسر سیستم چیلرها زیاده اگه کلن بطونین با کولر گازی جمعش کنین به نظر من خیلی بهتره

moatamed

کاربر ممتاز
سلام دوستان
من يه سوال فني داشتم كه در قسمت مسائل فني ساختمان گذاشتم ولي جوابي نگرفتم لطفا كسي ميدونه راهنمايي كنه. ممنون
من ميخواستم واشر يه شير آب كروي رو عوض كنم كه ظاهرش مثل عكس زير هست ولي چون با شيرهاي كلاسيك كه براي باز كردنش يه پيچ روش داره فرق ميكنه نميدونم دقيقا رويه شير رو چطور بازش كنم، گفتم قبل از اينكه بخوام با روش كوشش و خطا اينكارو كنم! بپرسم شايد كسي بتونه راهنمايي كنه كه چطور رويه شير رو باز كنم.
خيلي ممنون :gol:
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=207295&d=1399284106&thumb=1
سلام دوست گرامی من دیدم دوستان کسی جواب نداده نظرخودمو مینویسم که البته چون من این مدلو ندیدم کامل نیست
انچه مسلمه مدل این شیر از همون انواع قدیمی با دو مغزی برنجی در دوطرفه چون شیرای اهرمی جدید ازاین مغزیای برنجی ندارن و قطعن برای دسترسی به این مغزیها باید دو کله کروی روی انها بهر طریقی برداشته شود و برای برداشتن انها از دوسه حالت بیشتر نیست. اونیکه عمومیه بسته شدن این کره ها با یه پیچ است که شما میفرماین نداره پس اختمالن یا خود این کره ها رزوه دارن و بعنوان یه مهره عمل میکنند و روی مغزی بسته شده اند ولذا شما وقتی شیر رو تااخر باز کردین یه کم ادامه بدین تا کله کروی از روی ان باز بشه ویا نهایتن میتونه فشاری باشه وبا یه خار ضامن جاخورده باشه ولی اولی احتمالش بیشتره
خوب صد البته ممکنه با توجه به تنوع اجناس موجود دربازار مدل دیگری باشه که من ندیدم
موفق باشین

sabadi

عضو جدید
سلام

خوبین
یه سئوالی داشتم

کلا چه زمانی از چند چیلر استفاده میشه چه زمانی از یک چیلر استفاده میشه
جه زمانی از چند دیگ استفاده میشه و چه زمانی از چند....

و کلا یه سئوال دیگه
چیلر
دیگ
پمپ
فن کویل دیواری و سقفی
کولر گازی
منبع کویلی
منبع=ع دوجداره
چه کارخانه هایی خوب هستن ؟ چه مارک هایی خوب هستند؟

یک سئوال دیگه
ضخامت منبع انبساط درون کاتالوگ ها قید میشه
چه معیاری هست که مثلا برای منبع انبساط اب گرم از فلان ضخمت استفاده بشه و برای منبع انبساط اب سرد از فلان ضخامت

و یک سئوال دیگه

در مجتمع های مسکونی بیشتر از منبع انبساط بسته استفاده میکنند با منبع انبساط باز

sabadi

عضو جدید
یه سئوال دیگه

برای گرمایش اب گرم مصرفی ما احتیاج به دبی گذرنده از وسایل رو داریم
که با توجه به تجهیزات مثل دوش اب و سیفون و ... ما اون دبی رو انتخاب میکنیم و حالا ضریب تقاضا و ووو
و مقدار توان کرمایشی رو بدست میاریم
حالا ما برای بدست اوردن این دبی ها دو تا استاندارد داریم
یدونه استاندارد دکتر طباطبائی هستش
و یدونه دیگه که استاندارد اشری هستش که برای امریکا هست

حالا سئوال من اینجاست ما اگه بخواهیم با استاندارد دکتر طباطبائی بریم جلو یه دیگی رو انتخاب میکنیم که میشه گفت 1.5 برابر اون دیگی میشه که با اشری انتخاب میکنیم شایدم بیشتر شایدم کمتر
و جالب تر ایونجاست که در کتاب دکتر طباطبائی ذکر شده که باید برای دیگ یه ضریب اطمینان بیست درصدی الی پنج درصدی هم داشته باشیم که دیگه با احتساب اون ضریب اطمینان ها برای بار گرمایشی توی ساختمون ... دیگه میشه گفت دیگ انتخابی ما دارای ظرفیتی 1.7 برابری ظرفیت اصلیش میشه

حالا نظر شما چیه
باید با کدوم دبی بریم جلئ
دکتر طباطبائی یا اشری

فکر کنم نظام مهندسی دکتر طباطبائی رو قبول داشته باشه؟ درسته

moatamed

کاربر ممتاز
سلام

خوبین
یه سئوالی داشتم

کلا چه زمانی از چند چیلر استفاده میشه چه زمانی از یک چیلر استفاده میشه
جه زمانی از چند دیگ استفاده میشه و چه زمانی از چند....

و کلا یه سئوال دیگه
چیلر
دیگ
پمپ
فن کویل دیواری و سقفی
کولر گازی
منبع کویلی
منبع=ع دوجداره
چه کارخانه هایی خوب هستن ؟ چه مارک هایی خوب هستند؟

یک سئوال دیگه
ضخامت منبع انبساط درون کاتالوگ ها قید میشه
چه معیاری هست که مثلا برای منبع انبساط اب گرم از فلان ضخمت استفاده بشه و برای منبع انبساط اب سرد از فلان ضخامت

و یک سئوال دیگه

در مجتمع های مسکونی بیشتر از منبع انبساط بسته استفاده میکنند با منبع انبساط باز

سلام
همیشه استفاده از دو دستگاه بهتر از یکیه چون اگه برای یکیش مشکلی پیش اومد اونیکی هست و سیستم کاملن از کار نمیفته حالا چه برای چیلر و چه برای دیگ ، مگر در ظرفیتهای خیلی پایین یا مشکل کمبود فضا یا کم اهمیت بودن ساختمان مورد نظر و وقتی که دستگاهها خیلی بزرگ درامد از سه یا بیشترم میشه استفاده کرد
نامبردن کارخانه ها اینجا ممکنه تبلیغ حساب بشه خواستی برات ایمیل میکنم یا اگه تبلیغ نیس تا نظرمو همینجا بنویسم
ضخامت کلیه منابع چه انبساط و چه ابگرم و... داخل کاتالوگها ذکر شده است اینها یه نرم دارن که کارخانه های معروف مثله تهران مبدل و ایران مخزن که به نظرم شرکتای خوبین رعایت میکنن و معمولن همونها خوبه
نوع منبع انبساط به نوع ساختمان بستگی نداره اولویت اول با منبع باز به خاطر سهولت کاربریشه چون منبع بسته راهبریش یه کم مشکله البته از نظر صرفه جویی انرژه منبع بسته پرت حرارت کمتری داره اما بعضی مواقع با توجه به طولانی بودن مسیرها و ارتفاع ساختمان و فشارسیستم استفاده از منبع بسته اجباری میشه

m.salimi

عضو جدید
سلام دوستان بنده نیاز به اطلاعاتی در مورد اپراتوری و نگهداری چیلر جذبی دارم لطفا در صورت امکان بنده را راهنمایی فرماییدئ
با تشکر

moatamed

کاربر ممتاز
یه سئوال دیگه

برای گرمایش اب گرم مصرفی ما احتیاج به دبی گذرنده از وسایل رو داریم
که با توجه به تجهیزات مثل دوش اب و سیفون و ... ما اون دبی رو انتخاب میکنیم و حالا ضریب تقاضا و ووو
و مقدار توان کرمایشی رو بدست میاریم
حالا ما برای بدست اوردن این دبی ها دو تا استاندارد داریم
یدونه استاندارد دکتر طباطبائی هستش
و یدونه دیگه که استاندارد اشری هستش که برای امریکا هست

حالا سئوال من اینجاست ما اگه بخواهیم با استاندارد دکتر طباطبائی بریم جلو یه دیگی رو انتخاب میکنیم که میشه گفت 1.5 برابر اون دیگی میشه که با اشری انتخاب میکنیم شایدم بیشتر شایدم کمتر
و جالب تر ایونجاست که در کتاب دکتر طباطبائی ذکر شده که باید برای دیگ یه ضریب اطمینان بیست درصدی الی پنج درصدی هم داشته باشیم که دیگه با احتساب اون ضریب اطمینان ها برای بار گرمایشی توی ساختمون ... دیگه میشه گفت دیگ انتخابی ما دارای ظرفیتی 1.7 برابری ظرفیت اصلیش میشه

حالا نظر شما چیه
باید با کدوم دبی بریم جلئ
دکتر طباطبائی یا اشری

فکر کنم نظام مهندسی دکتر طباطبائی رو قبول داشته باشه؟ درسته
سلام
احتمالن منظور شما مهندس طباطبایی باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهندس یا دکتر ط که نمیتونه استاندارد مخصوص خودش داشته باشه پس اگرم چیزی در کتابش اومده اسمش استاندارد دکتر ط نیست بلکه جدولی است که از یه مرجعی اورده و ذکر کرده است
اگه منظورتون جدول 5-2 کتاب مهندس طباطبایی هست اون جدول فقط در چهار مورد با اشری فرق میکنه که ماشین رختشویی در اپارتمان و منزل مسکونیه باضافه دستشویی و دوش در ورزشگاه و گرنه بقیه مواردش با هم یکسان هستن که در این چهارمورد مقادیر اشری کمترند
پس در کل خیلی با هم فرقی ندارن و درکتاب طباطبای گفته حجم منبع ذخیره را 25 درصد بیشتر بگیرین در مورد دیگ چیزی نگفته خوب البته استفاده ضرایب اطمینان در حد معمول برای کلیه تجهیزات لازمه اینجور نیست که شما اگه از اشری رفتی نیاز به ضریب اطمینان نداشته باشی
البته ممکنه من منظورتونو اشتباه کتوجه شده باشم که اگه اینطوره لطفن اصلاح فرمایید

sabadi

عضو جدید
سلام
مهندس همون دوش حمام فکر کنم کار رو خراب کرده باشه
دوش حمام تو اشری 30 هست و برای اقای طباطبئی 100
فرض که ما 40 واحد داشته باشیم
اشری 40*30=120
اقای طباطبائی = 100*40=400
400*833=333200 btu/hr
120*833=99960 btu/hr
مهندس بیشتر از 3 برابر گرما احتیاج داره ؟!.
البته بنده ضریب تقاضا رو دیگه وارد نکردم

moatamed

کاربر ممتاز
سلام
مهندس همون دوش حمام فکر کنم کار رو خراب کرده باشه
دوش حمام تو اشری 30 هست و برای اقای طباطبئی 100
فرض که ما 40 واحد داشته باشیم
اشری 40*30=120
اقای طباطبائی = 100*40=400
400*833=333200 btu/hr
120*833=99960 btu/hr
مهندس بیشتر از 3 برابر گرما احتیاج داره ؟!.
البته بنده ضریب تقاضا رو دیگه وارد نکردم
زیاد حساس نشو رفیق... با هرکدوم که بیشتر حال میکنی همونو بزن:D
ضمانتش بامن که هیچکی از شما نپرسه چرا این یا اونو گرفتی شما میانگین بگیر خیرشو ببینی...
قبلیا ایکارو ردن شد، ماهم کردیم شد، شماهم با خیال راحت.... مطمعن باش میشه
کشوری که کمترین ایین نامه هارو از خودش نداره پس هرکی از هرجا بخواد کپی میکنه:)

amir.azm

عضو جدید
با سلام ...یک فایل درباره نقشه کشی تاسیسات میخواستم....باتشکر...

sabadi

عضو جدید
با سلام ...یک فایل درباره نقشه کشی تاسیسات میخواستم....باتشکر...

دقیقا چی میخواهید

اگه فایل محاسباتی و نقشه کشی میخوایید فکر کنم تو تاپیک درخواست نقشه و از این چیزا من نقشه دیده بودم

sabadi

عضو جدید
زیاد حساس نشو رفیق... با هرکدوم که بیشتر حال میکنی همونو بزن:D
ضمانتش بامن که هیچکی از شما نپرسه چرا این یا اونو گرفتی شما میانگین بگیر خیرشو ببینی...
قبلیا ایکارو ردن شد، ماهم کردیم شد، شماهم با خیال راحت.... مطمعن باش میشه
کشوری که کمترین ایین نامه هارو از خودش نداره پس هرکی از هرجا بخواد کپی میکنه:)

سلام
مهندس من یه جا رفتم سر کار مربوط به گرمایش و تاسیسات ساختمونی یه شرکت مهندسی مشاوری هست که حالا مکانیکال هم داره
من فایل یکی از نقشه هایشون رو گرفتم به همراه گزارش کریرش و گزارش رد شده برای تاییدیه
بعدش
مهندس یه وضعی بود
اولش که تمام واحدها رو روی فضای تهویه نشده فرض کرده بود و تمام فضاها رو پشت بام فرض کرده بود
و ضریب u کف رو مشخص نکرده بود و از پیش فرضهای کریر استفاده کرده بود و حتی دماها رو تغییر نداده بود؟؟؟!!!

و بعدشم اینکه این نقشه از چند واحد تشکیل شده بود که شباهتی به هم مداشتند ولی کلا بار گرمایشی سرمایشی یه واحدشون رو تو کریر محاسبه کرده
و تو بخش سیستم دو تا تعریف کرده
1single zone cav
2- pakaged dx fan coil
داستان چیه
از cav چرا استفاده کرده
حالا پکیج رو میشه گفت مثلا برای بار گرمایشی و سرمایشی استفاده میکنه ولی دیگه cav چیه؟
یه چیز دیگه
من با یه نفر مشورت کردم گفتش برو برای ارشد بخون و خیلی تاکید کرد که بخون و از این حرفا
شما چی میگید
بخونم یا نه برم سربازی و برگردم و برم دنبال کار و ...

moatamed

کاربر ممتاز
سلام
مهندس من یه جا رفتم سر کار مربوط به گرمایش و تاسیسات ساختمونی یه شرکت مهندسی مشاوری هست که حالا مکانیکال هم داره
من فایل یکی از نقشه هایشون رو گرفتم به همراه گزارش کریرش و گزارش رد شده برای تاییدیه
بعدش
مهندس یه وضعی بود
اولش که تمام واحدها رو روی فضای تهویه نشده فرض کرده بود و تمام فضاها رو پشت بام فرض کرده بود
و ضریب u کف رو مشخص نکرده بود و از پیش فرضهای کریر استفاده کرده بود و حتی دماها رو تغییر نداده بود؟؟؟!!!

و بعدشم اینکه این نقشه از چند واحد تشکیل شده بود که شباهتی به هم مداشتند ولی کلا بار گرمایشی سرمایشی یه واحدشون رو تو کریر محاسبه کرده
و تو بخش سیستم دو تا تعریف کرده
1single zone cav
2- pakaged dx fan coil
داستان چیه
از cav چرا استفاده کرده
حالا پکیج رو میشه گفت مثلا برای بار گرمایشی و سرمایشی استفاده میکنه ولی دیگه cav چیه؟
یه چیز دیگه
من با یه نفر مشورت کردم گفتش برو برای ارشد بخون و خیلی تاکید کرد که بخون و از این حرفا
شما چی میگید
بخونم یا نه برم سربازی و برگردم و برم دنبال کار و ...
سلام
اون احتمالن بلد نبوده همیجور یه چیزی زده
ولی خوب بطور کلی سیستمهای هوارسانی باکانال یاcav یعنی مقدار هوا ثابت ویا vav یعنی مقدار هوا متغیرند که متداولش همون حجم هواثابته در نوع حجم هوامتغیر سیستم خیلی پیچیده میشه و فن هواسازها بصورت دور متغیرن و کلن در ایران چن جا بیشتر اجرا نشده اونم ناقص
در سیستم های cav ما برای کنترل گرمایش و سرمایش با شیر موتوری مقدار اب ورودی به کویل رو تغییر میدیم ولی درvav حجم هوا ود نتیجه دور فن هواساز کم و زیاد میشه
ولی کلن چون نرم افزار های کریر موجود درایران غیرقانونی و قفل شکسته هس ما نمیتونیم استفاده کامل ازاون بکنیم و بیشتر در حد فقط محاسبه بار و برداشت اعداد استفاده میشه براهمون شما هرچی تو سیستم بزنی اون بار خروجی رو دارین
در مورد فوق خوندنم والا به زندگی شخصی افراد خیلی بستگی داره من خودم تا حالا از علمی که تو فوق یاد گرفتم یک کلمه هم استفاده نکردم ولی خوب در موقعیت کاری و اجتماعی بی تاثیر نبوده و بطور کلی من خوندنشو به نخوندنش ترجیح میدم

sabadi

عضو جدید
سلام
اون احتمالن بلد نبوده همیجور یه چیزی زده
ولی خوب بطور کلی سیستمهای هوارسانی باکانال یاcav یعنی مقدار هوا ثابت ویا vav یعنی مقدار هوا متغیرند که متداولش همون حجم هواثابته در نوع حجم هوامتغیر سیستم خیلی پیچیده میشه و فن هواسازها بصورت دور متغیرن و کلن در ایران چن جا بیشتر اجرا نشده اونم ناقص
در سیستم های cav ما برای کنترل گرمایش و سرمایش با شیر موتوری مقدار اب ورودی به کویل رو تغییر میدیم ولی درvav حجم هوا ود نتیجه دور فن هواساز کم و زیاد میشه
ولی کلن چون نرم افزار های کریر موجود درایران غیرقانونی و قفل شکسته هس ما نمیتونیم استفاده کامل ازاون بکنیم و بیشتر در حد فقط محاسبه بار و برداشت اعداد استفاده میشه براهمون شما هرچی تو سیستم بزنی اون بار خروجی رو دارین
در مورد فوق خوندنم والا به زندگی شخصی افراد خیلی بستگی داره من خودم تا حالا از علمی که تو فوق یاد گرفتم یک کلمه هم استفاده نکردم ولی خوب در موقعیت کاری و اجتماعی بی تاثیر نبوده و بطور کلی من خوندنشو به نخوندنش ترجیح میدم
مهندس تو موقعیت کاری چقدر موثر بوده؟
یه سئوال دیگه؟
کلا بحث تاسیسات بحث زیاد شلوغی نیستش منظورم همین تاسیسات اپارتمان های 5 طبقه یا 6 طبقه
یعنی چیز خاصی نداره و سخت نیستش

با کسی که مشاوره کردم گفتش اگه بخواهی برای کنکور ارشد بخونی باید ازاد باشی و نباید بری سرکار رو باید خوب بخونی یعنی خیلی سخت میشه
و بعد یه چیز دیگه

کلا تو بحث تاسیسات محاسباتش که خوب زیاد سخت نیست و فکر کنم مرحله سختش بحث نقشه کشی و داکت کشی اش باشه و عبور لوله ها و بحث فاضللابش و ...
میخواستم بدونم برای تاییدیه بیشتر تو کدوم مورد گیر میدن
فکر نکنم تو بحث محاسباتیش زیاد گیر بدن
به نظر خودم بیشتر مشکلات تو بحث نقشه کشی اش باشه؟ درسته؟؟؟؟

moatamed

کاربر ممتاز
مهندس تو موقعیت کاری چقدر موثر بوده؟
یه سئوال دیگه؟
کلا بحث تاسیسات بحث زیاد شلوغی نیستش منظورم همین تاسیسات اپارتمان های 5 طبقه یا 6 طبقه
یعنی چیز خاصی نداره و سخت نیستش

با کسی که مشاوره کردم گفتش اگه بخواهی برای کنکور ارشد بخونی باید ازاد باشی و نباید بری سرکار رو باید خوب بخونی یعنی خیلی سخت میشه
و بعد یه چیز دیگه

کلا تو بحث تاسیسات محاسباتش که خوب زیاد سخت نیست و فکر کنم مرحله سختش بحث نقشه کشی و داکت کشی اش باشه و عبور لوله ها و بحث فاضللابش و ...
میخواستم بدونم برای تاییدیه بیشتر تو کدوم مورد گیر میدن
فکر نکنم تو بحث محاسباتیش زیاد گیر بدن
به نظر خودم بیشتر مشکلات تو بحث نقشه کشی اش باشه؟ درسته؟؟؟؟
من خودم نمیتونم تشخیص بدم چقدر موثر بوده چون نمیدونم اونایی که من براشون کارمیکردم ومیکنم چقد به مدرک من دلخوش کردن ولی تا حالا هیچکس بهم نگفته کپی مدرکتو بیار ببینیم و کارمم یه جوریه کارفرماهام منو به هم معرفی کردن
خوب من چن ساا پیش مدرک گرفتم نسبت به الان فوق کمتربود من با همون تویکی از واحدای دانشگاه ازاد پاره وقت تدریس میکنم الانم ادامه داره قطعن از نظر اجتماعی موثر بوده در هر صورت من خوندنشو اگه موقعیت داری توصیه میکنم مدرک چیزی نیست که ضرری داشته باشه.
من با نظر مشاورت مخالفم به نظرم اونقد ادم تو زندگی وقتای تلف شده داره که براحتی میشه هم سرکار رفت هم درس خوند نهایتش یه ماه اخررو مرخصی میگیری ولی اگه موقعیت کار پیش اومد حتمن برو
معمولن تو اکثر شرکتا نقشه کش دارن یعنی شما راهنماییش میکنی اونام حرفه این نقشه رو دقیق میکشن میمونه بحث شرکت در جلسات با بقیه رشته ها و کارفرما
حوب بعضی کارفرماها به محاسبات گیر میدن بعضی به نقشه کشی ولی کلن همون جلسه اول محک میزنن اگه ببینن کننده کاری و تجربه داری دیگه همه چی میفته دست خودت چون واقعن دربسیاری از موارد شما باید تصمیم بگیری و استاندارها اجرایی نیستن ولی اگه نتونی جلسه اول قانعشون کنی و با اقتدار حرف نزنی کار سخت میشه باید ببینی اون نماینده کارفرما چی بلده...
خوب کارم که همیشه یه ساختمان مسکونی نیست کاربریهای متفاوت داره که باید تجربش کنی ولی درکل اصلن جای نگرانی نیست و خوب هرجا ادم گیرکنه میتونه سریع اطلاعاتشو ازجاهای مختلف بدست بیاره