ا.حبیب زاده
عضو جدید
آقای y..or..z شما نمیدونی؟؟
آقای y..or..z شما نمیدونی؟؟
در کدام قسمت نرم افزار باید دمای طرح داخل را وارددکرد؟دمای طرح داخل رو خود کاربر باید وارد کنه
که یک سری استانداردا وجود داره که میگه مثلا دمای کتابخانه باید این مقدار باشه و دمای اتاق خواب و دمای....
اصولا دمای مسکونی 21 درحه است
برای حمام از چه گزینه ای استفاده می شود ؟ دیواره های متصل به اتاق مجاور را پارتیشن تعریف کنیم دما داخل با مجاور اختلاف دارد چطور این مورد را در نرم افزار انجام دهیم ؟سلام
شما در کریر نوع کاربری فضا رو مشخص میکنی و دمای طرح داخل در خود نرم افزار ذخیره شده است
برای حمام از چه گزینه ای استفاده می شود ؟ دیواره های متصل به اتاق مجاور را پارتیشن تعریف کنیم دما داخل با مجاور اختلاف دارد چطور این مورد را در نرم افزار انجام دهیم ؟
در کدام قسمت نرم افزار باید دمای طرح داخل را وارددکرد؟
منظورم واضحه که دوست عزیز.کلا از لحاظ ظرفیت چند نوع پکیج داریم و نحوه انتخابش برا یه واحد ساختمانی بر چه اساسه؟ تونستم منظورمو برسونم؟دوست من منظورت از محاسبات دقیق چیه ؟
محاسبات دقیق بار حرارتی ساختمان را میخوای ؟
منظورتون از محاسبات را واضح تر بگید
منظورم واضحه که دوست عزیز.کلا از لحاظ ظرفیت چند نوع پکیج داریم و نحوه انتخابش برا یه واحد ساختمانی بر چه اساسه؟ تونستم منظورمو برسونم؟
سلامتو قسمت system
zone componenet
thermoustats
هم دمای فضای اشغال شده رو وارد میکنید و هم فضای اشغال نشده
البته اکثرا حداقل من اینطور فکر میکنم که ما کمتر به فضای اشغال نشده نیاز داریم و عموما فضای اشغال شده رو نیاز داریم
موفق باشید
میتونی حمام را یک زون تعریف کنیسلام
شما اگه اونو دست کاری کنین کل زون بهم میریزه
چون شما تو یک زون ممکنه چندین فضا با کاربریهای متفاوت داشته باشین
البته من تاحالا امتحان نکردم اما شما هرکاری میخوای تو محاسبه بار فضا بکنی به نظرم باید توی همون space انجام بدی
سلام
شما اگه اونو دست کاری کنین کل زون بهم میریزه
چون شما تو یک زون ممکنه چندین فضا با کاربریهای متفاوت داشته باشین
البته من تاحالا امتحان نکردم اما شما هرکاری میخوای تو محاسبه بار فضا بکنی به نظرم باید توی همون space انجام بدی
براي انتخاب پكيج بايد بار گرمايشي فضا را داشته باشي
براي محاسبات بار حرارتي مورد نياز يا بايد از روش سرانگشتي استفاده كني و حدس بزني يا اينكه دقيقا محاسبات انجام بدي
منظورم اينه كه كدوم روش را توضيح ميخواي ؟
روش سرانگشتي يا محاسباتي
از نظر ظرفيت پكيج هاي ديواري با ظرفيت مختلف توليد ميشه اما پكيج هاي زميني با ظرفيت هاي بزرگتر توليد ميشه
پكيج ها يه فن دار هستن يا بدون فن
يا تك مبدل هستن يا دو مبدل
چون واسه همه space هات فقط یه سیستم تعریف میشه و همشون وابسته به اونه و وقتی شما تو system تغییرات ایجاد میکنی همه اونا تغییر میکنه.شما همون کاربری فضاتو که تعیین کنی خود نرم افزار پیش فرضاشو داره و حساب میکنه.این که شما رو این قضیه تاکید داری خوبه اما تو بار نهاییتم تاثیر زیادی نداره.پس به قول دوستمون زیاد حساس نشو..اره درسته
من نمیدونستم که با تغییر تو فضای حالت دمای زون تغییر میکنه
مرسی
یه سئوال
چرا با تغییر اون کل زون بهم میریزه
متشکرم.خب من فک کن الان بار گرمایشی رو دارم چطوری حساب کنم؟ فرمول خاصی داره یا استاندارد خاصی؟
آقا مرسی کاملا قانع شدمبار گرمايشي بايد جنس و ضخامت تمام جداره ها ديوار ها شيشه ها درب ها پنجره ها سقف و كف را داشته باشي و از فرمول
Q=AU(T2-T1 l
محاسبه كنيد
سلام.بهترین عایق برای لوله های حرارت مرکزی پشم وشیشه هستش.
سلام .ایتم های اصلی انتخاب پمپ هد ودبی هستش
سلام مهندس من چون تازه وارد هستم یسری اشتباهاتی درسایت کردم.حالا بی زحمت اگه میشه برام توضیح بدین ارتفاع مثبت مکش خالص در پمپ های سانتریفیوزیعنی چی؟ممنون
سلامسلام مهندس
یه سئوال داشتم
چرا برای انتخاب چیلر تو هیچ منبع رسمی نگفته که باید ضریب اطمینان لحاظ کنیم ولی برای انتخاب بویلر ضریب اطمینان بالایی داریم؟
سلام
البته به این نکته تابحال من دقت نکردم و به نظر من ضریب اطمینان برای انخاب کلیه تجهیزات لازمه
اما مواردی رو که الان به ذهنم میرسه میگم اگه به نکته جدبدی رسیدم بعدن مینویسم
چیلرها یک ظرفیت نامی دارند ویک ظرفیت واقعی، که موقع انتخاب ان باید براساس ظرفیت واقعی انتخاب بشن در انتیجه اختلاف ظرفیت نامی و واقعی میشه همون ضریب اطمینان و درواقع وقتی ضریب اطمینان در انتخاب دیگ بکار میبریم به ظرفیت واقعی دیگ میرسیم
یک نکته دیگه هم هست که دیگها اگر بزرگ هم انتخاب شوند مشکلی پیش نمی اید با ترموستات بارها روشن وخاموش میشوند اما چیلر ها هرچه با حداکثرظرفیت کارکنند راندمان بالاتری دارند و چنانچه در ظرفیت پایین کارکنند بازده انها کاهش میابد و لذا مناسب است در حداکثر ظرفیت کارکنند
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
پرسش و پاسخ در مورد پایپینگ، نقشه ها، مدارک و ... | مهندسی تاسیسات | 26 |