سلام یک سوال در مورد درس سیستم تهویه داشتم ممنون میشم اگه زودتر پاسخ بدید
1.چگونه می توانیم دمای جسمی را ثابت نگه داریم به طوری که تنها تغییر فاز یابد؟
2.کوئل سرد و گرم چیست؟و چگونه باعث گرم شدن بدون تغییر نسبت رطوبت می گردد؟
3)دستگاه اسپری آب چیست و چگونه کار می کند؟و چگونه باعث گرم شدن همراه با افزایش رطوبت می گردد؟
من یه تایپیکی درست کردم که خودمم نمیتونم پیداش کنم کسی میدونه چجور پیداش کنم
من یه تایپیکی درست کردم که خودمم نمیتونم پیداش کنم کسی میدونه چجور پیداش کنم
سلامسلام یک سوال در مورد درس سیستم تهویه داشتم ممنون میشم اگه زودتر پاسخ بدید
1.چگونه می توانیم دمای جسمی را ثابت نگه داریم به طوری که تنها تغییر فاز یابد؟
2.کوئل سرد و گرم چیست؟و چگونه باعث گرم شدن بدون تغییر نسبت رطوبت می گردد؟
3)دستگاه اسپری آب چیست و چگونه کار می کند؟و چگونه باعث گرم شدن همراه با افزایش رطوبت می گردد؟
سلام .بفرماییددوستان عزیز...نیازمند گزارش کار مبانی برق هستم....
لطفا کمکم کنید...
http://www.4shared.com/file/w0ZhAr3o/mabani_bargh.htmlدوستان عزیز...نیازمند گزارش کار مبانی برق هستم....
لطفا کمکم کنید...
سلام دوستان
میخواستم ببینم این نظام مهندسی چیه ؟
کارش چیه؟
لیسانس سیالات دارم
اگه لطف کیند توضیح بدید ممنون میشم![]()
سلام دوستان
من دنبال یه کتاب خوبم که انتگرال سطح و دیورژانس و ... رو خوب توضیح داده باشه
منظورم مفهومی هست
این ها رو برای معادلات ناویه استوکس میخواهم
فهم و درک این مطالب برام مهمه
سلام من مي خوام يه سيستم كه شامل 2 تا كمپرسور و چند تا مخزن و شير هست رو اول شكلش رو با نرم افزار بكشم (سه بعدي) و بعد اونو تحليل كنم ابعاد و مشخصات كمپرسور و مخازن و لوله ها و اتصالات رو همش رو دارم فقط مي خوام سرعت و دبي خروجي هوا از لوله ي خروجي كه به تمام مخازن متصل هست رو پيدا كنم.در ضمن نيازيم به تحليل تنش در لوله ها ندارم فقط در مسير لوله ي خروجي يه شير كنترل دارم كه مي خوام ببينم شير بايد در لحظات مختلف چقدر باز باشه كه دبي و ماخ خروجي ثابت باشه.
اگه ميتونين راهنماييم كنين.ممنون ميشم.
سلام دوستان
میخواستم بدونم منی که کادانی پیوسته مکانیک خودرو میخونم میتونم کارشناسی سیالات دانشگاه دولتی بزنم غیر انتفاعی یا ازاد چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و سالی چند نفر پذیرش داره؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب ما را بده!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام دوستان
میخواستم بدونم منی که کادانی پیوسته مکانیک خودرو میخونم میتونم کارشناسی سیالات دانشگاه دولتی بزنم غیر انتفاعی یا ازاد چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و سالی چند نفر پذیرش داره؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یه نفر به من کمک کنه
سلام به نظر منم ایشون درست میگن.من خودم ترم2سیالاتم اما نمیدونم اصلا3سال دیگه میتونم برم سر کار؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
نرم افزار کنترل پروژه پریماورا و ام اس پی هستند که اولیش جدیدتره ولی دومیش عمومی تره و ربطی هم به پروژه نداره.(من هم مکانیک خوندم هم رشته دوم صنایع، خیالت تخت! مهندس)
صورت وضعیت را هم در جایی که ما کار می کنیم توی اکسل می زنن.