mona.yektaa
عضو جدید
کمک
کمک
-
سلام لطفا دوستای مهربان این سایت گزارش کار مکانیک سیالات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در مورد سری و موازنه بستن پمپ ها بهم کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک
-

1-با نفت برو رو باسکول بدون نفت هم که مشخصه چگالی نفت هم که معلومهفرض کنید یه نفنکش داریم که تانکره نفتش از داخل منظم نیست!!
به نظرتون چطوری میتونیم حجم نفت درون ای نفتکش رو بدونه خالی کردنه نفت بدست بیاریم؟
بابت توجهتون ممنون![]()
اینجا چند تا گزارش کار سیالات هست:http://pdfbook.persianblog.ir/tag/گزارش_کار_آز-سلام لطفا دوستای مهربان این سایت گزارش کار مکانیک سیالات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در مورد سری و موازنه بستن پمپ ها بهم کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام, خوبین؟
ببخشید یه سوال داشتم, من رشته م مکانیکه واسه ارشد میتونم عمران شرکت کنم؟ تو دفترچه نوشته فقط 2تا رشته میشه شرکت کرد یکی رشته اصلی(از جدول رشته های اصلی) ویکی شناور(از جدول رشته های شناور) ولی رشته اصلی رو تعریف نکرده, یعنی حتما نباید رشته کارشناسیم باشه که؟؟؟ میتونم جای مکانیک عمران شرکت کنم؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
مرسی از راهنمایی...آره می تونی، فقط دیگه مکانیک رو نمی تونی شرکت کنی.
سلام بچه ها
Bluff Body یعنی چی ؟ بدنه توپی ؟
باسلام خدمت دوستان...
من الان ترم 3 مکانیک شیرازم....میخواستم انتقالی بگیرم برم مکانیک صنعت نفت ....میخواستم بدونم به نظر شما کار درستیه؟؟؟؟
2)الان معدلم حدود 16 است میخواستم بدونم میتونم واسه ارشد به دانشگاه های تهران فکر کنم یا نه؟
3)در مورد اینده شغلی هم خیلی میترسم...در این مورد هم راهنمایی میخواستم...
ممنون میشم.
سلام دوستان....من نیاز به یه روش حل افت فشار سیالات 2فازی دارم .....البته به غیر از لاکهارت مارتینلی...من رشته مهندسی شیمی هستم اما فکر کردم این مبحث بیشتر مرتبط با این بخش باشه.....ممنون میشم اگه کتاب یا مقاله ای بهم پیشنهاد کنید
موافقم.به نظر من از مکانیک به نفت تغییر نده، بازارش خیلی محدودتره، الانم اصلا وضعش خوب نیست. شیراز هم دانشگاه خیلی خوبیه
معدل لیسانس هیچ ربطی به رتبه ی ارشدت نداره، تو جزوه های استاد رو بخونی معدل میاری اما امکان داره هیچی از اون درس نگرفته باشی.
آینده ی شغلی تو ایران کلا خوب نیست. هر روزم داره بدتر میشه. ولی خوب باز برای مکانیک دستت بازتره
لطفا اگه کسی جواب این سوالو میدنه کمکم کنه ضروریه نحوه برقراری تشابه دینامیکی بین مدل و نمونه اصلی در ساخت کشتی