پست 518 تاپیک مرجع و آموزش نرم افزار Solid Worksبا سلام خدمت تمام مهندسان گل ایران زمین اگه کسی آموزش نرم افزار سالیدورک روداره لطفا کمکم کنه چون در بازار همه نرم افزارها ناقصند با تشکر
سلام کسی فایل حل دستگاه معادلات به روش حذفی گوس با برنامه فرترن داره؟لطفا
من از کتیا به اباکوس 12 میارم. یه چنتا ارور میده اما میارتش و مشکلی هم نداره. این تاژیک کتیا کوووووووووووووووو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلام بکس
میخام یه مدل(پارت) را از کتیا بیارم تو آباکوس از طریق ایمپورت مدل اررور میده!!!
گشتم یه چیزی به اسم ABAQUS Elysium Neutral transfer دیدم تو نت ایده ایی ندارین بچه ها؟
سپاس
(تاپیک کتیا حدف شده چراااااااااااااااااااااا!؟؟؟)
من از کتیا به اباکوس 12 میارم. یه چنتا ارور میده اما میارتش و مشکلی هم نداره. این تاژیک کتیا کوووووووووووووووو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا قدیمی ، پیشکسوت ، تجربهسلام به همه دوستان.بعد از 6 سال عضویت و به دلیل مشغلات کار در صنعت، اومدم که سهمی در تبادل اطلاعات با دوستان داشته باشم ولی متاسفانه الان چند روزه که تاپیک گذاشتم و هنوز تایید نشده.خوبه که شما این تاپیکو گذاشتی.امیدوارم که روال طوری نباشه که باعث دلسرد شدن دوستانی مثل من بشه.یا علی
سلام و خسته نباشید
لیسانس ساخت و تولید هستم و خدمت سربازیم تازه تموم شده (یادش بخیر 2 سال پیش همین جا تاپیک ارشد و پیگیری میکردم خیلی شدید )
تصمیم ندارم ادامه تحصیل بدم ولی می خوام اطلاعات کسب کنم در زمینه بازار کار نرم افزار ها مثل کتیا و ...
هر چی می بینم تو آگهی ها خیلی کم پیش میاد مثلا کتیا لازم باشه
اصلا کتیا بازار کار داره ؟ ارزش داره مجتمع فنی تهران ثبت نام و حدود 900 هزار تومن هزینه یادگیریش کنم ؟ کلا باهاش میشه چی کارا کرد ؟ (منظورم از نظر در آمد زاییه) کلا واسه منه ساخت و تولیدی و لیسانسه چه چیزایی بهتره که یاد بگیرم ؟
واقعا نیاز به مشاوره دارم ، اگر هم جایی رو یا کسی رو سراغ دارید که بتونه مشاوره کلی بهم بده ممنون میشم بهم معرفی کنید
تقریبا تنها جاییه اینجا که می دونم واقعا اعضاش کمک می کنن اگر بتونن ، اگر جوابی ندادین میزارم رو حساب این که مطلع نبودید ، و الا پرچم این سایت بالاست همیشه
با تشکر فراوان
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار انسیس | نرم افزارهای مکانیک | 4 |