اول از همه تبریک به همه

دوم ممنون از آقای پاشایی ، منم در مورد امکان تغییر اولویت قبولی سوال داشتم ولی اصلا فکرم به سیستم پاسخگویی نرسید اصلا یادم نبود

سوم ، راستش من وقتی رتبه ها و دانشگاههای قبولی شماها رو دیدم اصلا روم نشد بگم منم قبول شدم

ولی الان خیلی غمگینم دلم میخواست بیام یکم ابراز احساسات کنم
انگار همه مهندسین این سایت از نوابغند ، هیچکس با رتبه های بالاتر و غیر از دانشگاههای تاپ و مطرح کشور اعلام نتیجه نکرد شاید بعضیهام مثل من روشون نشده
تا قبل از اعلام نتایج راضی بودم به اینکه دانشگاه ناکجاآباد هم قبول بشم ! ولی الان که قبولیم چنگی به دل نمیزنه و راه دور هم هست ناراحتم
هرچند با این وجود خدا رو شاکرم و تنها امید و دلخوشیم به اینه که این قبولی به خواست خدا و به مصلحتم بوده باشه
من به چیزیکه خدا برای آدم رقم بزنه خیلی معتقدم و امیدوارم این برای کسایی که الان احساس منو دارن باعث دلگرمی باشه
ممکنه مثلا قبولی در رازی کرمانشاه بیشتر به صلاح یه نفر باشه تا دانشگاه شریف و اینو فقط خدا میدونه
فقط خدا میدونه چرا درست اوایل مهر که بطور جدی درس خوندنو شروع کردم باید مساله ای برام پیش بیاد که هشتاد درصد تمرکزمو بگیره و تا یکهفته بعد از انتخاب رشته هم باهام بمونه و الان که به فرم انتخاب رشته ام نگاه میکنم به نظرم چندان حساب شده نیاد و افسوس روزهای گذشتمو بخورم که شاید میشد منم یه دانشگاه خوب قبول بشم

البته من غیرانتفاعی قبول شدم و دلم میخواد شما دوستان که میدونم از قبولیتون چقدر خوشحالید در این مورد نظر بدید
من مطمئنا و البته اگه خدا بخواد آزاد شهر خودمونم قبول میشم ولی نمیدونم کدوم بهتره
از نوابغ محترم خواهش دارم نگاهی به زیر پاتونم بندازید و نظرتونو بگید
ممنون