یه مطلبی رو بگم،البته دوستان همه نظرشون رو کامل و دقیق گفتن ولی این چندتا خط بنده ناقابل شاید بدردتون خورد،
من خودم ذاتا آدم درس خونی نبوده و نیستم،(البته هوش خوبی دارم)،حتی رتبه کنکور سراسریم هم 9000 شد و دانشگاه آزاد اطراف تهران قبول شدم و اون رو رفتم،اما 4 ماه (فقط 4 ماه) خوندم و تونستم شهید بهشتی قبول بشم،
نه اینکه بگم من خیلی زرنگم و این حرفا،نه، میخوام بهتون بگم که چجوری میشه از دانشگاه ازاد فلان جا ادم بیاد سراسری دولتی تهران بخونه.
رک بهتون بگم من دانشگاهی که درس خوندم فوق العاده مخصوصا تو مخابرات مذخرف بود و خیلی هم بچه ها رو اذیت میکردن (این رو میگم واسه اون کسایی که میگن هرچی بود برو یه سال عقب نمون)،درضمن منم موقع کنکورم واسم مشکلی پیش اومد و باعث شد سراسری گند بزنم و هیجا قبول نشم،بگذریم،قصد ندارم دانشگاه آزاد رو خدایی نکرده خراب کنم ولی سعی کنید دانشگاه آزاد نرید (حتی اگه پولش رو دارین)،
ذات کنکور مخصوصا تو ارشد تجربه هست و کمتر به چقدر خوندن و این حرفها بستگی داره،اگه
منبع درست رو بخونید(یعنی اون منبع رو باید جویده باشید

) و فکرتون
فقط کنکور باشه راحت میشه نتیجه خیلی خوب گرفت،اما آدم یه سال که کنکور میده تازه متوجه میشه چیکارست،بنده خودم تو کنترل و ریاضی مهندسی به دلیل اولی منبع غلط و دومی نزدن تست چوبش رو خوردم و واقعا هم خودم رو نخواهم بخشید،اما حساب کنین،منی که امسال سیگنال رو 75 زدم،به نظرتون سال بعد میام زیر 50 !!! احتمال زیاد نه،پس به نظر من پشت کنکور موندن واسه اونایی که نتیجه بدرد بخوری نگرفتن منطقیه چون ارشد پلی واسه دکتری هستش و مسلما کسی که تو دانشگاه بهتری خونده باشه راحتتر قبول میشه مخصوصا این که مصاحبه و رزومه تو گزینه نهایی تاثیر زیادی داره.
پس اگه میتونین منابع درست رو بگیرین اینکار رو بکنین،من خودم دیر با اینجا آشنا شدم و اگر میدونستم چنین بچه هایی داره دیگه دست از سرشون ور نمیداشتم

درضمن خودتون رو با کتاب های زیاد گیج نکنین واسه هر درس یه منبع خوندنی و یه کتاب تست (فقط و فقط از سالهای قبل) کفایت میکنه،در کنارشم خواستین تالیفی بزنین ولی کنکور همیشه مثل سالهای قبلش سوال میده.
دوستانی که تو درس های خاصی درصدهای بالا میزنن معمولا بهترین منابع رو خوندن.
خلاصه اگر بخواین میشه من خودم تو کتاب خونه که درس میخوندم رتبه 3 کنکور پارسال هم بود،رتبه 700،هم بود،اما من هیچوقت فکر نمیکردم بین اونا رتبه بیارم،ولی خودتون رو باور داشته باشین.
درنهایت اینکه از خدا بخواین که هرچی به صلاحتون هست بهتون بده،باور کنین به صلاح همه نیست شریف و امیرکبیر و تهران آوردن (نگین با خودتون که چون خودش نیاورده

)اما شما باید سعی و تلاشتون واسه اونها باشه.
و موفق باشین