hadaf1368
عضو جدید
من الکترونیک آنالوگ قبول شدم
منم دیجیتال بهشتی قبول شدم.
دوستان میشه لطف کنید درصداتونو بگید؟
لطفا شما از طرف اعضای سایت جواب ندیدبچه های این سایت از اون درس خونان !
به نظرشون فقط روزانه هم ارزش داره !
از نظر این دوستان این همه غیر انتفاعی و آزاد که ارشد دارن هیچ کدوم ارزش ندارن !
اگه شاغل باشی که مدرک همه یه ارزش داره ! اگه هم برای کار آدم میخواد کار تو ایران فقط پارتیه
چقدر همین استادا ارشدشونو تو آزاد گرفتن !
بیخیال جو این دوستان باش !
از دوستان اینجا کسی بهشتی گرایش میدان قبول شده؟
سلام دوستان من مخابرات روزانه بین المللی قزوین اوردم ولی به دلیل مشغله کاری این ترم نمی تونم برم دانشگاه .کسی میدونه ترم یک ارشد مرخصی میدن یا نه؟ با چه بهونه و یا مدارکی راضی می شن ؟ موقع ثبت نام دانشگاه باید اقدام کنم ؟با توجه به اینکه اطلاعاتی درباره دوره ارشد ندارم .مشکلاتی که برام ممکنه پیش بیاد چیه؟ بخصوص که من الکترونیکیم و ارشد میدان آوردم و قطعا پیش می خورم مرسی که راهنماییم می کنید
سطح دانشگاهش قبلا که عالی بود.کلا صنعتی بابل اگر به آمار قبولی ها هم نگاه کنید متوجه میشین که بعد از دانشگاه های مادر اولین دانشگاهی هست که پر میشه یعتی معمولا بعد از تبریز (که mother uni هست) هست و رتبه های قبولیش کلا از ابن سینا،گیلان،باهنر،... حتی اراک و چمران و .... پایینتره.جدی میگین ؟؟؟ من اصلا نمیدونم دانشگاش در چه سطحیه !
آخه مالکم دانشگاهه،نظامی!! شاهدم که آه در بساط نداره انگار نه انگار تهرانه. دانشگاه که نزدیک مقبره آقای خمینی هست و خوابگاهاش ونک تا پارک وی!! آزمایشگاه های خوبی هم نداره چون من 2بار زنگ زدم از دانشجوها و استاداش پرسیدم. البته استاداش اینجوری نگفتن.فقط واسه کنترل گفتن اصلا استاد نداره(2تا استادیار)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نوشیروانی سطحش قبلا که خیلی خوب بود و میدونم چند تا از تاپ ترینهاش رفتن آمریکا متاسفانه حدود 6،7سال پیش. ولی بازم باید خوب باشه. کلا بعد از دانشگاه های از همه اولویت بالاتری داره. بعد از تبریز این پر میشه. به آمار قبولی های سال گذشته نگاه کنید.بچه ها من با 1500 الک بابل قبول شدم.خیلی زیاد خونده بودم ولی دفترچه اول رو خراب کردم.
انتظار داشتم حداقل شاهد قبول بشم.دوستم مرز دوهزار قبول شده؟
مصاحبه اش ظاهرا قبول نشدم.
ولی اونموقع واسه مصاحبه مالک نرفتم
حالا تا حدودی پشیمونم.
بنظرتون انتقالی بگیرم واسه مالک؟
اینایی که گفتی نمیدونم اما لیسانس من بینل بودم اطلاعات استاد و اینجور چیزا خواستی در خدمتم
البته اینم بگم قزوین نحوه ارائه دروسش کاملا زوج و فرد هستش یعنی خیلی کم پیش میاد که درس ترم زوج ترم فرد ارائه بشه
یه مسلمون گیر نمیاد درصداش و بگه....بابا کشتین همه رو خوب درصداتونم بگید ..........
روزانه بابل بهتر از مالک اشتر و شاهد نیست ؟؟؟
سطح دانشگاه بابل خیلی پایینه ؟
سلامسلام
میشه لطف کنی رتبه ات رو بگی؟ میدان بهشتی قبول شدی دیگه درسته؟
دورود بر دوستان
اول به تمام دوستانی که جاهای که دوست داشتن قبول شدن تبریک میگم .
=====
یه سوال داشتم .
من دوستم قبول شده ولی الان پادگان در حال خدمته . رفته برای مرخصی گرفتن که بیاد کاراشو انجام بده . گفتن مرخصی تا اول پاییز نمیدیم . چه کار کنه به نظرتون ؟؟؟ میشه از دانشگاه محل قبولی نامه ای چیزی بگیریم براش بفرستیم که راضی بشن مرخصی بدن ؟؟ یا اینکه میشه کسی دیگه به جاش ثبت نام کنه ؟؟
دوستان مدرسی
تو سایت دانشگاه در مورد ثبت نام حضوری زده:
"مرحله پنجم- مراجعه حضوري شخص پذيرفته شده براي دريافت كارت دانشجويي در يكي از روزهاي 21 و 22 شهريورماه مطابق برنامه زمانبندي كه در روز 18شهريور ماه از طريق سايت معاونت آموزشي اعلام خواهد شد."
این 2 روزی که اعلام شده 5شنبه جمعس!
واقعا روز تعطیل باید بریم؟
دورود بر دوستان
=====
یه سوال داشتم .
من دوستم قبول شده ولی الان پادگان در حال خدمته . رفته برای مرخصی گرفتن که بیاد کاراشو انجام بده . گفتن مرخصی تا اول پاییز نمیدیم . چه کار کنه به نظرتون ؟؟؟ میشه از دانشگاه محل قبولی نامه ای چیزی بگیریم براش بفرستیم که راضی بشن مرخصی بدن ؟؟ یا اینکه میشه کسی دیگه به جاش ثبت نام کنه ؟؟
قانون میگه به محض قبولی در دانشگاه باید مرخصی بدن
بگو زنگ بزنه 110 اونجا راهنماییش میکنن
سلام
شرمنده دیر جواب میدم.
رتبه ام تو مخابرات 755 بله میدان بهشتی قبول شدم.
شما هم میدان بهشتی قبول شدین؟
فرار کنه! یا میتونه مرخصی ساعتی بگیره بره کارهاشو انجام بده و برگه تسویه که گرفت بره تسویه کنه! اونا حق ندارن مرخصی ندن.دورود بر دوستان
=====
یه سوال داشتم .