تاثيرگذارترين جمله اي كه شنيدي چي بوده ؟؟

mr.edison

عضو جدید
مواظب افكارت باش كه گفتارت ميشود.

مواظب گفتارت باش كه رفتارت ميشود.

مواظب رفتارت باش كه عادتت ميشود.

مواظب عادتت باش كه شخصيتت ميشود.

مواظب شخصيتت باش كه سر نوشتت ميشود.
:gol:

soraya_shz

عضو جدید
در دوران كارشناسي توي دانشگاه ، استاد درس آز مهندسي نرم ، آخر ترم يه كاغذ آورد و گفت هر كي بياد اسمشو بگه و بگه چه نمره اي به پروژه اي كه خودش نوشته مي ده .
و گفت كه اين ربطي به نمرتون نداره ،‌ نمره نهايي رو خودم براساس كارتون مي دم اين يه تست واسه تشخيص درجه انصاف شماست.

پروژه يه ترم كار برده بود و من خودم از اونايي بودم كه خيلي واسش وقت گذاشتم و استاد مي دونست كي كار كرده كي نكرده و رفته پروژه خريده.
خلاصه من به خودم 17 دادم هرچند كارم از همه ي كلاس بهتر بود ، حتما نمره تاپ مال من مي شد اما مي دونستم اگه خوابگاهي نبودم و شرايط بهتري بود خيييييييييلييي از اين بهتر پروژه رو انجام مي دادم.

نمره ها رو زدن توي برد . من 17 بودم . اوني كه پروژش حتي اجرا نمي شد 20 بود . آقايي كه اصلا كلاس نمي يومد 19 بود و.....
من اعتراض كردم كه استاد اجحاف كرديد ، من حقم بيشتر از اينا بود .
استادم گفت مي دونم بايد بيست مي شدي اما خودت نمره 17 به كارت دادي . وقتي خودت ، كارتو قبول نداري و به خودت بيست نمي دي ، توقع داري من بهت بيست بدم؟؟؟؟؟

تجربه خييييلييي خوبي بود و آويزه گوشم شده ، استاد همون نمره هايي رو واسه پايان ترم گذاشته بود كه خود بچه ها گفته بودن.

دنيا ،‌ دنياي باورها و بهترين هاست ... باور داشته باش كه هميشه لايق بهتريني... :)

arnak

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه جمله از هوشنگ معین زاده تمام زندگیمو از این رو به اون رو کرده و خودمو تا ابد مدیونش میدونم...
هرگز از باور کردن حقیقت ولو برخلاف تمام اعتقاداتت نترس

dieas

عضو جدید
در دوران كارشناسي توي دانشگاه ، استاد درس آز مهندسي نرم ، آخر ترم يه كاغذ آورد و گفت هر كي بياد اسمشو بگه و بگه چه نمره اي به پروژه اي كه خودش نوشته مي ده .
و گفت كه اين ربطي به نمرتون نداره ،‌ نمره نهايي رو خودم براساس كارتون مي دم اين يه تست واسه تشخيص درجه انصاف شماست.

پروژه يه ترم كار برده بود و من خودم از اونايي بودم كه خيلي واسش وقت گذاشتم و استاد مي دونست كي كار كرده كي نكرده و رفته پروژه خريده.
خلاصه من به خودم 17 دادم هرچند كارم از همه ي كلاس بهتر بود ، حتما نمره تاپ مال من مي شد اما مي دونستم اگه خوابگاهي نبودم و شرايط بهتري بود خيييييييييلييي از اين بهتر پروژه رو انجام مي دادم.

نمره ها رو زدن توي برد . من 17 بودم . اوني كه پروژش حتي اجرا نمي شد 20 بود . آقايي كه اصلا كلاس نمي يومد 19 بود و.....
من اعتراض كردم كه استاد اجحاف كرديد ، من حقم بيشتر از اينا بود .
استادم گفت مي دونم بايد بيست مي شدي اما خودت نمره 17 به كارت دادي . وقتي خودت ، كارتو قبول نداري و به خودت بيست نمي دي ، توقع داري من بهت بيست بدم؟؟؟؟؟

تجربه خييييلييي خوبي بود و آويزه گوشم شده ، استاد همون نمره هايي رو واسه پايان ترم گذاشته بود كه خود بچه ها گفته بودن.

دنيا ،‌ دنياي باورها و بهترين هاست ... باور داشته باش كه هميشه لايق بهتريني... :)

تشکر فراوان که توصیف موقعیت رو هم به جا آوردید
به نظرم شما تو این درس چیز خیلی بیشتری نسبت به بقیه کسب کردید

dieas

عضو جدید
یه جمله از هوشنگ معین زاده تمام زندگیمو از این رو به اون رو کرده و خودمو تا ابد مدیونش میدونم...
هرگز از باور کردن حقیقت ولو برخلاف تمام اعتقاداتت نترس

قشنگه جملش

کی هست هوشنگ معین زاده؟

soraya_shz

عضو جدید
تشکر فراوان که توصیف موقعیت رو هم به جا آوردید
به نظرم شما تو این درس چیز خیلی بیشتری نسبت به بقیه کسب کردید

درسته اما اولش ناراحت شدم از زحمتي كه واسه پروژه كشيده بودم اما درسي كه اين تجربه به من داد بيشتر از خود درس آز مهندسي نرم به دردم خورد.
ما همه جملات زيباو تاثيرگذار زيادي رو مي شنويم اما فراموششون مي كنيم. اما اگه همراه با يه مثال يا خلاصه اي از جريان باشه ، بيشتر بياد مي مونه.
در غير اينصورت مثل اين ميمونه كه يه فرمول رو حفظ كنيم اما نمي دونيم مربوط به كدوم مسالست.

حتما شنيديد كه ميگن :
دردنيا چيز جديدي واسه يادگيري وجود نداره ، فقط بايد به دانسته هامون عمل كنيم.

soraya_shz

عضو جدید
مغز انسان مثل يه اسب وحشي مي مونه
اگه تونستي رامش كني و سوارش بشي ، مي بردت هر جا كه دوست داري ،
اما اگه نتوني رامش كني ، زير دست و پاش له ميشي!

dieas

عضو جدید
ایرانی هرگز زانو نخواهد زد حتی اگر آسمانش کوتاه تر از قامتش شود. کوروش کبیر

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/progress.gif خیلی باحاله...............ایران یدونست

mojtaba007

کاربر فعال
کاربر ممتاز
عمر کوتاه نیست بلکه کوتاهی از ماست:gol::heart:
خدایا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن:gol:

itorict

عضو جدید
رفته بودم خارج از شهر واسه تفريح ديدم يه پير مرد تلمبه اي داره و سبزي كشت كرده بود رفتم پايين تا ازش سبزي بخرم يدفعه چندتا از دوستام از اونجا رد شدن و منو صدا زدن منم يدفه اي خوشحال شدم و گفتم چاككككككككككرم.پير مرد با سري پايين و آرام گفت:
توي زندگيت چاكر هيچ كس نباش
اين جمله خيلي رو من تاثير گذاشت و الان 3 سال هست حتي توي احوال پرسي ها هم از اين كلمه استفاده نميكنم

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
سلام
موضوع كه مشخصه

اگر كسي جمله اي يا حرفي شنيده كه تو موقعيتي خاص زندگيش رو تغيير داده
و به نحوي تاثير گذار بوده اينجا ميتونه مطرح كنه تا براي بقيه تجربه خوبي بشه

فقط هر كسي كه دوست داشت بگه

با تشكر
فك ميكنم تاثير گزارترين جمله ها رو وقتي كه بچه بوديم شنيديم كه تو زندگيمون تاثير گذاشته
مثلا من وقتي بچه بودم بابا و مامانم هميشه ميرفتن سر كار و مو ميسپردن دست خاله هاي ديوونم:biggrin:اونا هم ميدين من اذيتشون ميكنم براي اينكه حرصه منو دربيارن ميگفتن مامانت رفته و ديگه نمياد دنبالت اون ديگه دوست نداره اين شد كه با وجود اينكه 21 سالمه گاهي فك ميكنم مامانم منو ميزاره و ميره واسه همين همش يه ترس پنهان تو وجودم دارم:cry:
نتيجه اخلاقي:
جلو بچه هر حرفي رو نزنيد چون خيلي رو آيندش تاثير داره ممكنه دچار افسردگي بشه مث من

itorict

عضو جدید
فك ميكنم تاثير گزارترين جمله ها رو وقتي كه بچه بوديم شنيديم كه تو زندگيمون تاثير گذاشته
مثلا من وقتي بچه بودم بابا و مامانم هميشه ميرفتن سر كار و مو ميسپردن دست خاله هاي ديوونم:biggrin:اونا هم ميدين من اذيتشون ميكنم براي اينكه حرصه منو دربيارن ميگفتن مامانت رفته و ديگه نمياد دنبالت اون ديگه دوست نداره اين شد كه با وجود اينكه 21 سالمه گاهي فك ميكنم مامانم منو ميزاره و ميره واسه همين همش يه ترس پنهان تو وجودم دارم:cry:
نتيجه اخلاقي:
جلو بچه هر حرفي رو نزنيد چون خيلي رو آيندش تاثير داره ممكنه دچار افسردگي بشه مث من
راستي هنوزم از لولوخرخره ميترسي و يا گربه نره وغيره...

alborz_3000

اخراجی موقت
نتيجه اخلاقي:
در مورد دختر بچه ها نیمدونم
اما در مورد پسر بچه ها
توصیه اکید شده، که فرزندانی شجاع تربیت کنید و از ترساندن انها (با مجودات خیالی- تاریکی و ...) خودداری کنید که موجب بزدل شدن انها میشود.

dieas

عضو جدید
در مورد دختر بچه ها نیمدونم
اما در مورد پسر بچه ها
توصیه اکید شده، که فرزندانی شجاع تربیت کنید و از ترساندن انها (با مجودات خیالی- تاریکی و ...) خودداری کنید که موجب بزدل شدن انها میشود.

آره
همین طوره
واسه همه بچها باید یه چیزایی رعایت شه واگر نه بیچاره میشن

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو تا شعر هست که روی من خیلی تاثیر میگذاره و خیلی وقتها که غصه فرصتهای از دست رفته ام را میخورم آرامم میکنه:

برگشتن روزگار سهل است
یارب نظر تو برنگردد...

دومی هم اینه:

تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد
دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی...