چه جوری جواب دادم؟ سلام کردم دیگه!چرا اینجوری جواب میدی؟ ترسیدم
خیلی ممنون. خوبم فقط خیلی خوابم میاد. توی این تاپیکم که میام می بینم سوت و کور شده، دلم یه خرده میگیره. چه شب هایی که دور هم میشستیم و آرامش رو میذاشتیم رو آنیش تا بپزه! یادش به خیر!قیافت ترسناک بود اولش :دی
الان دیگه رسناک نیست.
خوبی؟
خوابم میاد ولی حواسم سر جاشه. آرامش بود که رو آتیش جلز ولز می کرد.آره معلومه خیلی خوابت میاد، توهم زدی. اخه ما همیشه گنجشک کباب میخوردیم اینجا
اوهوم خیلی سوت و کور شده اینجا.
سلومممم خوبی ملودی؟؟؟؟میگم چرا دیگه باشگاه نمیره تو تونلسيلام ناناس..
خوبم.خوبي؟
چيرا؟!!![]()
الان من مي ذارم!:دي
سلوم معصومه کسی هس؟
منم خوبمسيلام ناناس..
خوبم.خوبي؟
چيرا؟!!![]()
الان من مي ذارم!:دي
سلامسلومممم خوبی ملودی؟؟؟؟میگم چرا دیگه باشگاه نمیره تو تونل
فونتت رو كپي كردي؟يعني مال جاي ديگه س؟قبلا متني چيزي نوشتي خارج از اينجا؟منم خوبم
نمیدونم، آزار داره، میگه این فونت نمیشه :دی
من از اون موقعه نیومده بچه هام نیستن دیگه شادمهرباز مریم آلوین و ... نیستن هیشکدوم تازه ارامم که مدیر شده نمیشه باهاش حرف زدسلام
خوبي؟
وا آيدين!!!!حالا درسته كه يه شصتاد قرني هست كه نيومدي حالا ديگه ما به روت نمياريم خودت هم تابلو نكن!(نه كه اصلا به روت نيوردم!!)![]()
اون كه مال n قرن پيش بود!...الان ديگه درست شده...چرا بهتون مي زني به سايت مردم!!!
شادمهر كه هست.....مقداد هم...هعييييييييمن از اون موقعه نیومده بچه هام نیستن دیگه شادمهرباز مریم آلوین و ... نیستن هیشکدوم تازه ارامم که مدیر شده نمیشه باهاش حرف زد
:دي!نه همین جا نوشتمش، قبلش یه شکلک گذاشتم نشد بفرستم
بعد اونو پاک کردم و یه چیزی نوشتم.اونم نشد بفرستم:دی
وای ستایش اسمت چقدر آشناستدلم واسه اینجا تنگ شده...![]()
دلم واسه اینجا تنگ شده...![]()
اي بابا!!اشكال نداره ميثم جان..نميشه به پا به سن گذاشته خرده گرفت!!!ای بابا! دیدید چی شد؟ من می خواستم بر و بچ زیر کرسی رو برای شب عید قربان دعوت کنم، پیریه دیگه!... یادم رفت!
بر و بچ، هر کی که امشب یا فردا میاد تو تاپیک:
قرار ما، چهارشنبه شب، ساعت 23، زیر کرسیِ باشگاه!
شما، هم هر کسی رو دیدید خبر کنید!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |