خوش به حالتون.ما هم پارسال مثل شما راحت بودیم ولی امسال نتونستیم قصر دربریمآخی. خسته نباشی
ما که خیلی وقت نیست اومدیم تو این خونه ی جدیدمون واسه همین امسال خونه تکونی نداشتیم به اونصورت!![]()

خوش به حالتون.ما هم پارسال مثل شما راحت بودیم ولی امسال نتونستیم قصر دربریمآخی. خسته نباشی
ما که خیلی وقت نیست اومدیم تو این خونه ی جدیدمون واسه همین امسال خونه تکونی نداشتیم به اونصورت!![]()
ظاهر مهم نیست
مهم این است که دری را باز میکند
الف . ب . ج
چه دنیای عجیبی است که باید صحبت دلت را با حروف دنیایی بیان کنی
نیک بنگر
نیک بنگر
شب ها از روز روشن تر است
...........
اینجا تا شب تعطیل است
جدی .....حالا بیا غافلگیرشون کنیم .....خیلی جالب بود....
میگم زهرا اینجا فقط شبا باید بیای... الان صاحابش میاد اعتراض میکنه ها ...بیا بریم شب برگردیم
شب مهتابی مثل روز روشنه ....نیک بنگر
شب ها از روز روشن تر است
...........
اینجا تا شب تعطیل است
اینو ببین فانوسه
هستم تا اخرششششششششش
اینو ببین فانوسه.....سبز رو میگماااااا![]()
اون زرده هم منم
جدی .....حالا بیا غافلگیرشون کنیم .....خیلی جالب بود....
میگم زهرا اینجا فقط شبا باید بیای... الان صاحابش میاد اعتراض میکنه ها ...بیا بریم شب برگردیم
دقیقا ....نه بابا...
سبزه خانومشه زرده هم خودشه
عالیه .....من که گفتم این خوبه .....زهرا دیدی اخر اوارتارم هم بنفش شد... هی گفتم اینو نذارم... اما باز هم ....
چند بار چند بار جواب میدی؟جدی .....حالا بیا غافلگیرشون کنیم .....
غریبه های اشنا ........... از فانوس یاد گرفتمااااامیگم زهرا... از بچه های دیشب کدومشونو میشناختی؟ من که هیچکدومشونو... به جز تنهایی و مرمت... خیلی بده ها... هیچکسو نمیشناسیم....
فکر کنم از دست ما روزا اینجا رو قفل کنن..شبا که خودشون میخوان بیان بازش کنن...![]()
تکرار همیشه هم بد نیستاااااا .....نه اینجوری بهتره ...چند بار چند بار جواب میدی؟
غریبه های اشنا ........... از فانوس یاد گرفتمااااا
اره عزیزم... اینجا خونه خودته راحت باش... مشکلی نیست.... اصلا همه پستاتو دو تا دوتا ارسال کن...تکرار همیشه هم بد نیستاااااا .....نه اینجوری بهتره ...
تکرار همیشه بد نیست
خونه خالیست .... اما ....
مگه تنهایی چیزی هم بلده که حالا بخوای ازش یاد بگیری
اره عزیزم... اینجا خونه خودته راحت باش... مشکلی نیست.... اصلا همه پستاتو دو تا دوتا ارسال کن...![]()
خونه خالیست .... اما ....
اری بگذار ......ایکیوساناما چی؟
فکر کنم الان تو داری نقش تنهایی رو بازی میکنی... منم هم باید نقش تو رو بازی کنم....یعنی برم عکس بیارم واسه
اری بگذار ......ایکیوسان![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |