چقد دیره من چرا فک میکردم زوده ؟! :دی
سلام خوبین ؟

برو مسواکتو بزن لالا کن

سلام
چقد دیره من چرا فک میکردم زوده ؟! :دی
سلام خوبین ؟
سلام یاسمن خوبی ؟ چه خبرا ؟
برو مسواکتو بزن لالا کن
سلام
امروز خر کیف شدمسلام یاسمن خوبی ؟ چه خبرا ؟
امتحانا شروع شد ؟ نه ؟! :دی
میبینم که به شدت مشغوله مکانیک خاکی :دی
این دل ما چه مرگش هست
جای دگر نمیشود
گفت که میخواره نیی
رفتم میخواره شدم
بعدش برگشت و گفت ما به میخواره ها دختر نمیدیم .
زد به زیر گریه و گفت خانم ما مچل
گفت سخن کوتاه سعدیا جای دگر نمیشود
شعر سپید چرند اثر استاد مقصود دفترسوم
---------------------
سلام بر برو بچ
ذوق زده نشید که اصلا دلمون واستون تنگ نشده بود
سلامسلام به همگی
امروز خر کیف شدم
6 فصلو استاد حذف کرد![]()
سلام به همگی
سلام مقصود جان خوبی ؟ خالت نمیکشی ... :دیاین دل ما چه مرگش هست
جای دگر نمیشود
گفت که میخواره نیی
رفتم میخواره شدم
بعدش برگشت و گفت ما به میخواره ها دختر نمیدیم .
زد به زیر گریه و گفت خانم ما مچل
گفت سخن کوتاه سعدیا جای دگر نمیشود
شعر سپید چرند اثر استاد مقصود دفترسوم
---------------------
سلام بر برو بچ
ذوق زده نشید که اصلا دلمون واستون تنگ نشده بود
مسواک را هر روز به یادت شب وروز میزنمبه به حالا بگو نمیدونم پیامه نور فلان :دی
سلام فروهر گل خوبی ؟
چه خبرا ؟خوش میگذره ؟
ها من گفتم؟به به حالا بگو نمیدونم پیامه نور فلان :دی
سلام فروهر گل خوبی ؟
چه خبرا ؟خوش میگذره ؟
مرغتو عشقه
حال معشوقک کوچک ما چطوره یاسمنیا
بهش خوب برس نذار بره تو جوی
بهش بگو امتحونها که تموم شد اونجان دیگه چیزی به لحظه های وصال نمونده![]()
چه دعای قشنگی کردیبچه ها من هم برم امتحونها شروع شده باید صبح زود بیدار بشم
خیلی خوشحالیدیم دیدیمتون
شبتون پر فروغ
خوابهایی سرشار از خوبی بینید
و از خدا براتون میخواهم هیچگاه شما رو شرمنده ورقه امتحانتون نکنه .دوستتان داریم فراوان فراوان
دینگ دینگ ...
مسافرین محترم توجه فرمایید، کاپیتان محمد صادق هستم از کادر پرواز هواپیمایی امتحانات پایان ترم دانشگاه ...
وضعیت جوی بسیار بسیار خوبی رو براتون اعلام میکنم (آسمانی ابری و بارانی، همراه با طوفانهای رعدآسا و رعد و برق ...)
دوستان عزیز توجه فرمایید، لطفا در جای خود نشسته و کمربندهای خود را ببندید، تا چند روز دیگر هواپیمای ایرباس (امتحانات) از باند فرودگاه (دانشگاه) به پرواز درمی آید، پس لطفا بر روی صندلیهای خود نشسته و آرامش خود را کاملا حفظ نمایید، همچنین خواهشمندم کلی وسایل الکترونیکی از جمله موبایل، mp3 پلیر و ... را برای حفظ امنیت پرواز خاموش کرده و استفاده ننمایید ...
مسافرین عزیز در صورت افت فشار خون و یا حالت تهوع در هنگام پرواز (جلسه امتحان)، میتوانید از پاکتهای مخصوص تهوع (نوشتن نامه فدایت شوم برای استاد محترم در زیر برگه) استفاده نموده و فقط و فقط آرامش خود را حفظ نمایید...
همچنین مسافرین عزیز توجه فرمایید که در زیر صندلیهای شما عزیزان یک اهرم چتر نجات قرار دارد (نگاه کردن به برگه مخ کلاس)، در صورتی که به هر نحوی احساس خطر کردید میتوانید با کشیدن این اهرم اجیکت کرده و از هواپیما به صورت معجزه آسایی به بیرون پرتاب شوید تا چتر نجات (بروی برگه نفر کناری) برایتان باز شود...
همچنین باز هم درصورتی که درطول این سفر احساس استرس یا ترس نمودید میتوانید از خدمه و مهمانداران (مراقبین و اساتید محترم و محترمه) عزیزی که در طول سفر درکنار شما و مراقب شما و ایمنی شما هستند، کمک خواسته و رفع اشکال نمایید ...
همچنین در دو طرف هواپیما (سالن امتحان) درب و پنجره های اضطراری قرار دارد، در صورتی که احساس کردید به هیچ عنوان قادر به تحمل فضای پرواز در سوالات امتحانی را ندارید، میتوانید از این پنجره های اضطراری برای خودکشی و از درب خروجی اضطراری (برای حذف درس) استفاده نمایید ...
مسافرین محترم از صمیم قلب برای شما سفری خوب و خوش و پر نمره ای را آرزومندم و از خداوند متعال خواستارم که بدون هیچ نقص فنی یا خرابی در موتور هواپیما (نمره ندادن استاد) و یا سقوط و سانحه ی هوایی (مردود یا مشروطی) این سفر پر مخاطره را به پایان رسانده و از سفر خود لذت ببرید.
دینگ دینگ ...![]()
دینگ دینگ ...
مسافرین محترم توجه فرمایید، کاپیتان محمد صادق هستم از کادر پرواز هواپیمایی امتحانات پایان ترم دانشگاه ...
وضعیت جوی بسیار بسیار خوبی رو براتون اعلام میکنم (آسمانی ابری و بارانی، همراه با طوفانهای رعدآسا و رعد و برق ...)
دوستان عزیز توجه فرمایید، لطفا در جای خود نشسته و کمربندهای خود را ببندید، تا چند روز دیگر هواپیمای ایرباس (امتحانات) از باند فرودگاه (دانشگاه) به پرواز درمی آید، پس لطفا بر روی صندلیهای خود نشسته و آرامش خود را کاملا حفظ نمایید، همچنین خواهشمندم کلی وسایل الکترونیکی از جمله موبایل، mp3 پلیر و ... را برای حفظ امنیت پرواز خاموش کرده و استفاده ننمایید ...
مسافرین عزیز در صورت افت فشار خون و یا حالت تهوع در هنگام پرواز (جلسه امتحان)، میتوانید از پاکتهای مخصوص تهوع (نوشتن نامه فدایت شوم برای استاد محترم در زیر برگه) استفاده نموده و فقط و فقط آرامش خود را حفظ نمایید...
همچنین مسافرین عزیز توجه فرمایید که در زیر صندلیهای شما عزیزان یک اهرم چتر نجات قرار دارد (نگاه کردن به برگه مخ کلاس)، در صورتی که به هر نحوی احساس خطر کردید میتوانید با کشیدن این اهرم اجیکت کرده و از هواپیما به صورت معجزه آسایی به بیرون پرتاب شوید تا چتر نجات (بروی برگه نفر کناری) برایتان باز شود...
همچنین باز هم درصورتی که درطول این سفر احساس استرس یا ترس نمودید میتوانید از خدمه و مهمانداران (مراقبین و اساتید محترم و محترمه) عزیزی که در طول سفر درکنار شما و مراقب شما و ایمنی شما هستند، کمک خواسته و رفع اشکال نمایید ...
همچنین در دو طرف هواپیما (سالن امتحان) درب و پنجره های اضطراری قرار دارد، در صورتی که احساس کردید به هیچ عنوان قادر به تحمل فضای پرواز در سوالات امتحانی را ندارید، میتوانید از این پنجره های اضطراری برای خودکشی و از درب خروجی اضطراری (برای حذف درس) استفاده نمایید ...
مسافرین محترم از صمیم قلب برای شما سفری خوب و خوش و پر نمره ای را آرزومندم و از خداوند متعال خواستارم که بدون هیچ نقص فنی یا خرابی در موتور هواپیما (نمره ندادن استاد) و یا سقوط و سانحه ی هوایی (مردود یا مشروطی) این سفر پر مخاطره را به پایان رسانده و از سفر خود لذت ببرید.
دینگ دینگ ...![]()
دینگ دینگ ...
دینگ دینگ ...![]()
چی میگی الکی به بچه!نشینی محمدصادق ها!!!میشکنه دستت!سر امتحانا نمیتونی امتحان بدی..برو سر درست بشین!
بشین سر دستت بچه
اهههچی میگی الکی به بچه!نشینی محمدصادق ها!!!میشکنه دستت!سر امتحانا نمیتونی امتحان بدی..برو سر درست بشین!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |