بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام به همه

سما جون خوبي؟چه عجب
(من امشب نمي خواستم بيام كرسي ولي ديدم اومدي گفتم يه سلامي بگمو برم)

محمدحسين الان خيلي داري ذوق مي كني كه فقط ميگي خطر از بيخ گوشم رد شد نه؟
حسابي داري هيجان داستانو ميبري بالا ديگه!
ولي امشب نگو بذار بعدا كه منم باشم.
مي خوام الان برم

سلام وعرض ادب واحترام خوش اومدی :gol::gol::smile:

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام به همه

سما جون خوبي؟چه عجب

مي خوام الان برم
سلام ملودي جان
خوبي ؟
باور كن هيجان داستانو زياد نمي كنم جدي جدي يه اتفاق خفن افتاد

**sama

عضو جدید
سلام به همه

سما جون خوبي؟چه عجب

مي خوام الان برم

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟:gol::gol:
واقعا دل به دل راه داره داشتم برات پیام میذاشتم برگشتم دیدم اومدی

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه

سما جون خوبي؟چه عجب

مي خوام الان برم
سلام ملودی عزیز
حالت چطوره؟
خوبی ایشالا
سلام دوستان
خوبین ؟
سلام آبجی باران گل
حالت چطوره؟

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره كلي برف بازي كرديم
ولي تو دانشگاه ما دختر نمي تونستن بزنن به پسرا
بسكه پسراي دانشگاه ما زنگن
بوق ميگفتي بهتر بودا :w15:
اما توي دانشگاه ما پسراش خيلي نازنازو هستن..چون دانشگامون تقريبا وسط بيابونه و خيلي سوز مياد، پسرا كمتر ميان بيرون .. از ترس اينكه مبادا دخترا بزننشون و سرما بخورن و بعدش مامانم اينا .... :biggrin:
سلام به همه

سما جون خوبي؟چه عجب

مي خوام الان برم
سلام ملودي جون...خوبي عزيز
تو هم مگه امتحان داري فردا؟
ی مطلب قدیمی مخصوی :smile::gol:

آقایون چطور از عابربانک پول میگیرن؟

ـ۱- با ماشین میرن سراغ بانک، پارک میکنن، میرن دم دستگاه عابر بانک
ـ۲- کارت رو داخل دستگاه میذارن
ـ۳- کد رمز رو میزنن و مبلغ درخواستی رو وارد میکنن
ـ۴- پول و کارت رو میگیرن و میرن

خانمها چطور از عابربانک پول میگیرن؟

.................
پس چرا من كه يه دخترم هيچكدوم از اين كارايي كه ميگيو انجام نميدم :w20:

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خانومها واقایون ( بجای بچه ها )

ی مطلب صفه ی قبل جا مونده فک کنم ;)

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یکار بی مزه که باید بعدا بکنیم :razz:

سوگند مهندسی :surprised:

من با آگاهی کامل از نقش و تاثیر مهندسی در سازندگی و توسعه پایدار جهان، رفاه و آسایش انسان، حفظ جهان هستی از آلودگی های زیست محیطی و تامین شادی پایدار و دراز مدت خود و دیگران، اینک که به عنوان مهندس خدمت خود را آغاز می کنم به پروردگار جهان سوگند یاد می کنم که:

همواره در سراسر زندگی شغلی، حرفه ای و اجتماعی خود بدین سوگند وفادار باشم.

به انسان، به عنوان یک موجود صاحب خرد و شگفت انگیزترین پدیده آفرینش بیاندیشم، صدیق و واقع بین باشم و به هیچ اقدامی که به انسان و انسانیت آسیب رساند، مبادرت نورزم.

دانش مهندسی و تجربه حرفه ای خود را که میراث مشترک بشری است، مغتنم دانم و کوشش کنم تا آن را به روز نگهدارم و در حد توان خود به گنجینه دانش و تجربه های سودمند بشری بیفزایم.

ایران زادگاه من است که در آن زاده و پرورده شده ام، کوشش خواهم کرد که دین خود را به سرزمینم، مردمانم، نیاکانم، و آیندگان ادا کنم.

در طول زندگی حرفه ای خود تلاش کنم تا نقش موثری در توسعه پایدار کشورم داشته باشم.

در حد توان به دانشگاه که مربی علمی و فنی من است و به کسانی که پس از من در این مکان مقدس پرورش خواهند یافت، خدمت کنم.

سرمایه های هستی، چون ماده، انرژی، محیط زیست و نیروی کار را سرمایه های تمام بشر بدانم، و در حفظ و کاربرد درست و بهسازی آنها کوشش نمایم.

در تمام فعالیتهای مهندسی خود صداقت، دقت، نظم، عدالت، سرعت عمل، حفظ منابع اجتماع و حقوق دیگران را مراعات کنم و سلامت، ایمنی و آینده نسلها را در نظر داشته و به آنان مهربان، دلسوز و متعهد باشم و همواره سود خویش را در منافع عام جستجو کنم، رشوه خواری و سایر رذایل اخلاقی را طرد و برای زحمات خود ارزش مادی ای در حد معقول و متعارف طلب کنم.

در تمام کوشش های مهندسی خود از دانش روز و آخرین یافته های فنی آگاه شوم و آنها را با ابتکار، خلاقیت و نو آوری در طراحی، برنامه ریزی و اجرا بکار بندم.

در تمام کوشش های مهندسی خود استانداردهای را مراعات و تنها در حیطه دانش و توانایی خود کار قبول کنم و تنها مدارکی را امضا کنم که به آنها احاطه فنی کامل دارم. در مواردی که منع قانونی و حق مالکیت اختصاصی وجود ندارد، دانش خود را آزادانه و به صورت رایگان منتشر کنم و در اختیار دیگران قرار دهم.

در ادای وظایف حرفه ای محول شده، متعهد، مسئولیت پذیر، مشارکت پذیر و رازدار باشم.

محیطی پر از محبت و صفا و عشق و علاقه به خدمتگذاری بی ریا به مردم و وطنم را بوجود آورم و همکاران خود را بدون توجه به ملیت، نژاد، مذهب، جنسیت، سن و عقیده دوست بدارم و ارزش های انسانی را در خود و در آنان پرورش دهم.

در کوششهای مهندسی خود همیشه فردی متواضع باشم و موفقیتهای به دست آمده را علاوه بر سعی و کوشش خود مرهون تاش همکاران و نظام آفرینش بدانم و از آنان قدردانی و سپاسگذاری کنم.

در تمام کوششهای مهندسی خود جویا و پذیرای نقد و اظهار نظر صادقانه همکاران باشم و از لطمه زدن به حیثیت، شهرت، دارایی یا اشتغال دیگران پرهیز و از اقدامات بد خواهانه برای آنان خوداری کنم.

از کوشش های فرهنگی و فعالیتهای اجتماعی که به منظور توسعه رفاه عمومی انجام می گیرد، استقبال و در آنها شرکت کنم.

همکاران خود را به رعایت اصول اخلاق مهندسی و وجدان حرفه ای تشویق کنم.

**sama

عضو جدید
گفتگو با خدا

گفتگو با خدا

[FONT=Arial,sans-serif]خواب دیدم در خواب با خدا گفتگویی داشتم.
[FONT=Arial,sans-serif]خدا گفت:پس می خواهی با من گفتگو کنی؟[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]گفتم اگر وقت داشته باشید[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]خدا لبخند زد،وقت من ابدی است.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]چه سوالاتی در ذهن داری،که می خواهی از من بپرسی؟[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]چه چیز بیش از همه شما را در مورد انسان متعجب می کند؟[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]خدا پاسخ داد:این که آنها از بودن در دوران کودکی ملول میشوند.عجله دارند که زودتر بزرگ شوند و بعد حسرت دوران کودکی را می خورند.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]این که سلامت شان را صرف به دست آوردن پول می کنند و بعد پولشان را خرج حفظ سلامتی می کنند.این که با نگرانی نسبت به آینده زمان حال فراموششان می شود.آنچنان که دیگر نه در آینده زندگی می کنند و نه در حال.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]خداوند دستهای مرا در دست گرفت و مدتی هر دو ساکت ماندیم بعد پرسیدم...[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]به عنوان یک پدر می خواهید فرزندانتان چه درسهایی از زندگی را یاد بگیرند؟[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]خدا با لبخند پاسخ داد:[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که نمی توان دیگران را مجبور به دوست داشتن خود کرد.اما می توان محبوب دیگران شد.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که خوب نیست خود را با دیگران مقایسه کنند.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که ثروتمند کسی نیست که دارایی بیشتری دارد،بلکه کسی است که نیاز کم تری دارد.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که ظرف چند ثانیه می توانیم زخمی عمیق در دل کسانی که دوست شان دارند،ایجاد کنیم و سال ها وقت لازم خواهد بود تا آن زخم التیام یابد.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]با بخشش،بخشش یاد بگیرند.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که می شود دو نفر به یک موضوع واحد نگاه کنند و آن را متفاوت ببینند.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که همیشه کافی نیست دیگران آنها را ببخشند بلکه خودشان هم باید خود را ببخشند.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]و[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که من این جا هستم.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]همیشه. [/FONT]

[/FONT]

آخرین ویرایش:

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بچه ها من چرا نمي تونم نقل قول بگيرم الان؟:w20:

حميد عزيز تشكر

سما جونم واقعا همين طوره.منم گفتم كاش باشي اومدم ديدم هستي موندگار شدم

محمدصادق تشكر

محمدحسين جان همين ديگه،هميني كه الان داري ميگيم يعني هيجان ديگه.خب تو فكرشو نمي كني ما چه جوري امروزو به شب برسونيم تا داستان تو رو بشنويم:D
ولي الان نگيا

نسيم بالاخره ماسته چي شد؟:D

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
پس چرا من كه يه دخترم هيچكدوم از اين كارايي كه ميگيو انجام نميدم :w20:[/quote]

شاید فلن اینجوری یا شما خاص هستین ;)

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بوق ميگفتي بهتر بودا :w15:
اما توي دانشگاه ما پسراش خيلي نازنازو هستن..چون دانشگامون تقريبا وسط بيابونه و خيلي سوز مياد، پسرا كمتر ميان بيرون .. از ترس اينكه مبادا دخترا بزننشون و سرما بخورن و بعدش مامانم اينا .... :biggrin:
ببين دوباره از اشتباهات املايي من سوء استفاده كرديا منظورم زرنگ بود
ولي تو دانشگاه شما عجب پسرايي پيدا ميشنا جلل خالق

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
[FONT=Arial,sans-serif]خواب دیدم در خواب با خدا گفتگویی داشتم.
[FONT=Arial,sans-serif]خدا گفت:پس می خواهی با من گفتگو کنی؟[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]گفتم اگر وقت داشته باشید[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]خدا لبخند زد،وقت من ابدی است.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]چه سوالاتی در ذهن داری،که می خواهی از من بپرسی؟[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]چه چیز بیش از همه شما را در مورد انسان متعجب می کند؟[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]خدا پاسخ داد:این که آنها از بودن در دوران کودکی ملول میشوند.عجله دارند که زودتر بزرگ شوند و بعد حسرت دوران کودکی را می خورند.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]این که سلامت شان را صرف به دست آوردن پول می کنند و بعد پولشان را خرج حفظ سلامتی می کنند.این که با نگرانی نسبت به آینده زمان حال فراموششان می شود.آنچنان که دیگر نه در آینده زندگی می کنند و نه در حال.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]خداوند دستهای مرا در دست گرفت و مدتی هر دو ساکت ماندیم بعد پرسیدم...[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]به عنوان یک پدر می خواهید فرزندانتان چه درسهایی از زندگی را یاد بگیرند؟[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]خدا با لبخند پاسخ داد:[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که نمی توان دیگران را مجبور به دوست داشتن خود کرد.اما می توان محبوب دیگران شد.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که خوب نیست خود را با دیگران مقایسه کنند.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که ثروتمند کسی نیست که دارایی بیشتری دارد،بلکه کسی است که نیاز کم تری دارد.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که ظرف چند ثانیه می توانیم زخمی عمیق در دل کسانی که دوست شان دارند،ایجاد کنیم و سال ها وقت لازم خواهد بود تا آن زخم التیام یابد.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]با بخشش،بخشش یاد بگیرند.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که می شود دو نفر به یک موضوع واحد نگاه کنند و آن را متفاوت ببینند.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که همیشه کافی نیست دیگران آنها را ببخشند بلکه خودشان هم باید خود را ببخشند.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]و[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]یاد بگیرند که من این جا هستم.[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]همیشه. [/FONT]

[/FONT]

میشه یکم بزرگش کنین ممنون :gol:

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به دوستان همیشه زیر کرسی..

چطورین خوبین انشاالله؟؟ http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز

حميد عزيز تشكر

محمدصادق تشكر

محمدحسين جان همين ديگه،هميني كه الان داري ميگيم يعني هيجان ديگه.خب تو فكرشو نمي كني ما چه جوري امروزو به شب برسونيم تا داستان تو رو بشنويم:D
ولي الان نگيا

اره اونم چه ماستيييي :w42: ميخوري برات بفرستم؟
اره ديگه پسراي دانشگاه شهرقدس ( قلعه حسنخان ) بيشتر از اين نميشن :w15: خدايي اگه دختراش نبودن دانشگاه از دست ميرفت :D

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز

حميد عزيز تشكر

محمدصادق تشكر

ولي الان نگيا

اره اونم چه ماستيييي :w42: ميخوري برات بفرستم؟
اره ديگه پسراي دانشگاه شهرقدس ( قلعه حسنخان ) بيشتر از اين نميشن :w15: خدايي اگه دختراش نبودن دانشگاه از دست ميرفت :D

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
شیخ اشراق خانومن عجب دنیایی شده :confused:

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منم هیچ کدوم از این کارا رو نمیکنم

خوب شاید شمام خاصین ( نبود دیگه :que:):smile:[/quote]
يعني الان منم بايد بگم هيچ كدوم از اين كارارو نمي كنم؟:Dخب شايد اون دخترايي كه شما گفتين خاص بودن

نقل قولم درست شد
(ولي چندگانه مشكل داره:()

آره نسيم بده بياد

تقريبا امتحانه:smile: