vishtaspe
عضو جدید
نه بابا اینجور که بوش میاد قراره همه نجات پیدا کنن غیر از من خب این گریه داره دیگه...........خب موندنت که گریه نداره
اگه قرار باشه همه نجات پیدا کنن که خوبه![]()
نه بابا اینجور که بوش میاد قراره همه نجات پیدا کنن غیر از من خب این گریه داره دیگه...........خب موندنت که گریه نداره
اگه قرار باشه همه نجات پیدا کنن که خوبه![]()
هیچ کدومو
فکر کن لبه ی پرتگاه 2 نفر دارن پرت میشن پايين!
یکیشون اونیه که تو دوستش داری ولی اون دوستت نداره.
اون یکی هــم تو رو دوست داره ولي تو دوستش نداری.
فقط هم یکی رو میتونی نجات بدی کدوم رو نجات میدی؟
اصلاً دوست داري دوستش داشته باشي يا اينكه دوستت داشته باشه؟!!!
اونی که دوستت داره از مردنت حتما ناراحت میشه
نه بابا نجاتش میدی و بعدم میرید با هم زندگی میکنیننه بابا اینجور که بوش میاد قراره همه نجات پیدا کنن غیر از من خب این گریه داره دیگه...........
تا شما بیای اولی رو نجات بدی دومی مردهبیشتر ازا اینکه از مردنم ناراحت بشه به این پی میبره که آدم بی انصافی نبودم و حداقل کاری که براش میتونستم انجام بدم رو انجام دادم (پس اون احساس پوچی نمیکنه )
پس هم اونی که دوست داشتم نجات دادم
و هم به کسی که دوستم داشته نشون دادم بی وفا نبودم
خب زورت نمیرسهاز قبل باهاشون هماهنگ میکنم میگم موقع افتادن من دست یکی از شما رو میگیرم تو هم دست اون یکی رو بگیر اینطوری فکر کنم این مسئله حل میشه ....
سوال اشتباهه به نظرم چون انسان هر دوتا رو دوست داره چون انسان هم دوست داره عاشق باشه هم دوست داره عاشقش باشند...
خب زورت نمیرسه
هر سه میفتید که
تا شما بیای اولی رو نجات بدی دومی مرده
دیگه نمیفهمه که تو خودتو کشتی
خب لااقل میتونستی یکی رو با خودت یعنی دوتا انسان رو نجات بدیراست میگید..... خب اینطوری شاید بهتر هم باشه عذاب وجدان هم نداریم خودکشی هم حساب نمیشه....
هیچ چیزی برای اونی که دوستت داره بدتر از این نیست که ببینه داری خودت رو میکشیولی حداقل تلاشم رو براش کردم ... حداقل پیش وجدان خودم سر بلند میمونم
خب لااقل میتونستی یکی رو با خودت یعنی دوتا انسان رو نجات بدی
تو بجای یک نفر میخوای سه نفر رو بکشی که عذاب وجدان نداشته باشی؟؟؟؟؟؟اون موقع جناب آقای عذاب وجدان رو چیکارش کنیم؟
هیچ چیزی برای اونی که دوستت داره بدتر از این نیست که ببینه داری خودت رو میکشی
میتونی اینو درک کنی یا نه
انقدر فقط بفکر خودت نباشبله متوجه هستم چی میگید
ولی .. ولی .. (بی خیال .. چون لغات جوابگوی احساسات نیست )
نمیشه که خودت رو بزنی به اون راه که به من ربطی نداره .. پای جون دو تا آدم در میونهمن که گفتم نمیخوام بکشم من این کار رو انجام میدم نتیجه با من نیست هر اتفاقی افتاد دیگه پشیمون نمیشم...
جملت واضح نیستمن کسی رو که دوسش دارمو نجات میدادم شاید این جوری اونم منو دوست بداره.اگه هم نه حداقل حسرتش به دلم نمی مونه که کمکش نکردم
نمیشه که خودت رو بزنی به اون راه که به من ربطی نداره .. پای جون دو تا آدم در میونه
جملت واضح نیست
اونی که دوستت داره نجات میدی یا اونی که دوستش داری؟؟؟
خب این تصمیمت عاقلانه نیست یعنی میخوای همه رو بکشینه من خودم رو به اون راه نزدم اصلا اولش فکر نمیکردم که ممکنه بیفتیم تازه شما فرمودید فهمیدم احتمال افتادن داره چون متوجه هستید که این یه کار لحظه ای نمیشه استدلال کرد به من که خیلی ربط داره من گفتم وظیفه ی خودم رو انجام میدم موفق شدم که خوشحال میشم اگه نشدم هم تمام تلاشم رو کردم اما نشد پشیمون دیگه نیستم....
اون یکی چی؟؟؟کسی و که من دوستش دارم
انقدر فقط بفکر خودت نباش
از دید اونها هم نگاه کن
مگه میشه هر دوشونو نجات داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون یکی چی؟؟؟
فکر کن لبه ی پرتگاه 2 نفر دارن پرت میشن پايين!
یکیشون اونیه که تو دوستش داری ولی اون دوستت نداره.
اون یکی هــم تو رو دوست داره ولي تو دوستش نداری.
فقط هم یکی رو میتونی نجات بدی کدوم رو نجات میدی؟
اصلاً دوست داري دوستش داشته باشي يا اينكه دوستت داشته باشه؟!!!
چه بد![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بیا معنی اسمتو بگو .... | گفتگوی آزاد | 20 | |
![]() |
بیا تو چندتا از خصوصیات فیلم های ایرانی رو بگو!@ | گفتگوی آزاد | 32 | |
![]() |
بیا یه آفرین به طراح بگو(puma)! | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
بیا بگو از چیه قبلی خوشت میاد | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |