sky walker1
عضو جدید
نظرتون درمورد روابط دختروونه پسروونه تو دانشگاه چیه موافقش هسین یا نه؟
لابد میخوای دوووووس بگیری داری مشورت میکنی..![]()
آفرین چه اجتماعی فقط لطفا فاصله شرعی رو رعایت کنفرقی نداره من با تمام پسرا و دخترهای هم رشتم دوستم کلا زود اخت میشم![]()
نه زیاد چون همه جنبه ندارند.نظرتون درمورد روابط دختروونه پسروونه تو دانشگاه چیه موافقش هسین یا نه؟
آفرین چه اجتماعی فقط لطفا فاصله شرعی رو رعایت کن![]()
توی دانشگاه آدم خیلی دوست پیدا میکنه .به نظر من دوست شدن با یک جنس دیگه تو حیطه درسی یا کاری (اگه از مرزها فراتر نرن )مشکلی نداره که .همکلاسی ها باید با هم رابطه خوبی داشته باشن.ما همیشه تو این روابط اغراق میکنیم .مثلا اگه یه استاد مجرد با یه پسر با یه خانم خوب حرف بزنه یا ازش جزوه ای چیزی بخواد واااااااااااای دیگه نمیشه حرف و حدیثا رو جمع کرد.توی محیط علمی علاوه بر بالا بردن سطح دانشمون باید جنبه هامون هم رشد پیدا کنن و تو معاشراتمون تجدید نظر کنیم.حالا اگه بعضی دوستیای سالم به بیرون از دانشگاه کشیده بشه و یا به ازدواج برسه که اشکالی نداره.
اگر دوستی ساده و کارساز باشه وهر کس حد ومرز خودشو بدونه چرا که نه؟؟؟ولی اگر از اون دوستی هاست که هنوز یه ترم نگذشته پای احساسات و وسط میکشن واسه خودم قبول ندارم چون فقط یه اسارت و بد نامی دانشجویی میدونم که عمر این دوستی با فارغ التحصیلی تمومه.
نه بابا من کلا خودم با دوسیایه تو دانشگاه مخالفمنظرتون درمورد روابط دختروونه پسروونه تو دانشگاه چیه موافقش هسین یا نه؟
لابد میخوای دوووووس بگیری داری مشورت میکنی..![]()
خوش به حال ترم قبل که دانشگاه ما فقط پسر داشت اون وقت بود که حال میداد ولی کلا با دوست دختر دوست پسر مخالفم ولی با اینکه.......................بدرد نمی خوره
الافیه سر کاره بدبخنتیه ابروریزه
با اینکه چی؟خوش به حال ترم قبل که دانشگاه ما فقط پسر داشت اون وقت بود که حال میداد ولی کلا با دوست دختر دوست پسر مخالفم ولی با اینکه.......................
خوش به حال ترم قبل که دانشگاه ما فقط پسر داشت اون وقت بود که حال میداد ولی کلا با دوست دختر دوست پسر مخالفم ولی با اینکه.......................
به نظر من استارتر به جای گزینه اخر که نتونستم پیدا کنم
باید یه گزینه دیگه میذاشتن
چون مثلا کار خیلی سختی نیست که ادم بخواد یه دوست از جنس مخالف داشته باشه
بعضی وقتا پای عقاید و اصول و ناموس و این حرفاستنه این که ادم عرضه نداشته باشه.
داداش شهرام ممنون.100 درصد تایید میشی داش حسین گل
اخر همه اش همینهاصلا کار به مسایل مذهبی هم که نداشته باشیم به خدا دوستی دختر پسر همش ضرر تازه اگه تو دانشگاه و دوران درس باشه که دیگه واویلا از درس و زندگی هم می ندازتت
البته منظورم دوستی عاطفیه. نمی گم هر که رفت یه جزوه گرفت از دختره یا مثلا سوال پرسید دوستشه.خدا به ادم عقل داده. و ادم عاقل هیچ وقت به ضرر خودش کار نمی کنه
دختر عاقل هم با ابرو و اینده خودش بازی نمی کنه