بیاین تشکیل گروه بدیم و پی ال سی رو به کمک هم و همزمان با هم یاد بیگیریم امروز نوزده فروردین 92

hosseinassar

مدیر ارشد
تو نت گشتم :|

تو همچین پروژه ای لوگو تی دی و ماژول دمایی AM2 rtd استفاده کرده و گفته میشه با یه سری تغییرات تو ورودی آنالوگ این ماژولو استفاده نکرد

راهنمایی برای استفاده از Analogwatchdog & UP/DOWN Counter

ممنون:)

من از UP/DOWN Counter استفاده کردم جواب داد
یه حالت on داره که وقتی به اون عددی که تعیین میکنیم میرسه دستور وصل صادر میکنه
یه حالت off هم داره وقتی از اون عدد کمتر میشه دستور قطع صادر میکنه

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از UP/DOWN Counter استفاده کردم جواب داد
یه حالت on داره که وقتی به اون عددی که تعیین میکنیم میرسه دستور وصل صادر میکنه
یه حالت off هم داره وقتی از اون عدد کمتر میشه دستور قطع صادر میکنه

متوجه تنظیماتش هستم فقط درمورد اتصالات مشکل دارم

شما کانتر رو به ورودی انالوگ اتصال دادید؟

hosseinassar

مدیر ارشد
متوجه تنظیماتش هستم فقط درمورد اتصالات مشکل دارم

شما کانتر رو به ورودی انالوگ اتصال دادید؟

من ورودی دیجیتال فرض کردم
اگه بخواییم ورودی آنالوگ باشه با اول به دیجیتال تبدیل کنیم. این کارو با Analog threshold trigger میشه انجام داد و دیگه نیازی به کانتر دیگه نیست

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من ورودی دیجیتال فرض کردم
اگه بخواییم ورودی آنالوگ باشه با اول به دیجیتال تبدیل کنیم. این کارو با Analog threshold trigger میشه انجام داد و دیگه نیازی به کانتر دیگه نیست
عجب!
به تریشلد تریگر هم فکر کردم اما چون صحبت از شمارش شد کانترو اولویت دادم و انالوگ واچداگ واسط بین کانتر و ورودی انالوگ خواستم استفاده کنم اما دقیقا نمیدونم

یعنی فرقی نداره بجای انالوگ دیجیتال استفاده کنیم طبق این تبدیل شما؟

hosseinassar

مدیر ارشد
عجب!
به تریشلد تریگر هم فکر کردم اما چون صحبت از شمارش شد کانترو اولویت دادم و انالوگ واچداگ واسط بین کانتر و ورودی انالوگ خواستم استفاده کنم اما دقیقا نمیدونم

یعنی فرقی نداره بجای انالوگ دیجیتال استفاده کنیم طبق این تبدیل شما؟
فرق که میکنه
ولی من نمیدونستم با چه سیستمی قراره ورود و خروج ماشین ها کنترل بشه بخاطر همین فرض کردم ورودی که به ما میده دیجیتاله

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فرق که میکنه
ولی من نمیدونستم با چه سیستمی قراره ورود و خروج ماشین ها کنترل بشه بخاطر همین فرض کردم ورودی که به ما میده دیجیتاله

مسلما فرق میکنه اگر نه تفکیک نمیشد به آنالوگ و دیجیتال:)

طبق فرموده اساتید انالوگ جایگزین برای سنسورها و دیجیتال که حالت صفرویک داره برای شستی و کلید ...

پروژه های دانشگاهی همچین پروژه های حضور غیابی رو عموما با سنسور مادون قرمز IR همون نوری بکارمیبردیم چون درقالب ماکت بود
البته با توجه به دهنه پارکینگ فقط یه ماشین بتونه رد شه قابل استفاده است اما دوتا باید فاصله سنس براش تعیین شه
سنسور تماس هم میشه استفاده کرد/فعلا همین دوتا رو به یاد دارم

همونطور که گفتم من خواستم برای ربط دادن کانتر به آنالوگ خواستم واچداگ رو واسطه کنم اما نمیدونم چطور

برای نمایش دادن اسم شرکت و هم نمیدونم چطور فلگ رو تو کار بیارم!

منظورم درمورد همه بلوکایی که میگم اتصالاتشونه ...
کانتر سه تا ورودی یه خروجی واچداگ یه پایه شمشخصه میره ورودی انالوگ اما خروجیش به کدوم پایه کانتر و اون یکی ورودیش به چه بلوکی وصل میشه!!

آخرین ویرایش:

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
سلامی به گرمی حضور خدا :)
سلام علیکم.

مثل همیشه آرزو میکنم در صحت و سلامتی و آرامش کامل باشید :smile:

از این به بعد سعی میکنم بیشتر بهش توجه کنم:)
همین درسته. :smile:
==
خوبه من ابزارو از حل پروژه ها تازه یکی یکی کم کم دارم درک میکنم//فکر میکردم قدرت تخیل و تجسم بالایی دارم اما انگار اینطور نیست:cool:
این روش میشه خودآموز دیگه!!! /// بعضی چیز ها تجسمشون سخته. باید یه شمایی توی ذهن داشته باشید.
==
بله دنبال کردن اتصالات رو اولین باری که ازش استفاده کردید خودم کشف کردم:biggrin:
;)
==
نه متاسفانه رو سیستم خودم ندارم (از جمله برنامه هایی هست که اصفهان جامونده متاسفم:( )
اشکال نداره.

سنسور مد نظر IR ؟
بله با IR هم میشه.
در واقع با سنسور های خازنی - سلفی - آلتراسونیک و فتوالکتریک میشه مکان قطعاتی نظیر فلزات و ... رو ردیابی کرد. ولی در مورد سنسور ها نتونستیم توضیح بدیم و بحث رفت توی سری S.

بلوکهای که من تصور میکنم استفاده میشه(شک دارم)
از 2 ورودی آنالوگ ( یکی برای اتومبیل هایی که ورود و دیگری برای خروج) باید استفاده کرد
ورودی ها رو دیجیتال در نظر بگیرید. چون سنسور ها دیجیتال هستند.
از Analogwatchdog & UP/DOWN Counter و از اینا به بلوکی تا عبارت "FULL" & عبارت "VACANCY" رو نمایش بده
بله باید از کانتر بالارونده و پایین رونده استفاده کنید ولی در مورد analgowatchgod مطمئن نیستم ، چون برنامه رو ندارم.
عبارت Full و Vacancy باید روی LCD لوگو نمایش داده بشه.

از 1 ورودی دیجیتال و RS برای کنترل توسط متصدی پارکینگ
بله ورودی مورد نظر کاربر هم شستی هستش که دیجیتال محسوب میشه.
میتونید به حالتی در نظر بگیرید که وقتی 1 بار شستی توسط کاربر زده شد در بسته و بار دیگه که زد شستی رو در باز بشه. ( مثل تمرینی که قبلاً داده بودیم )
نکته : توجه کنید که کاربر حضور داره. پس اگر خواستید میتونید سیستم رو دستی طراحی کنید. یعنی فرض کنید کاربر نشسته پشت LCD لوگو و وقتی کلمه FULL رو میبینه در رو میبنده و وقتی کلمه VACANCY رو میبینه در رو باز میکنه.

فقط رو مشخصاتی که باید به بلوکها داد و نمایش روی نمایشگر یکم درگیرم ظهر رووش کار میکنم و امیدوارم به جواب برسم و اینجا بذارم :)
در مورد LCD به HELP بلوک Mesage text مراجعه کنید. ( حتماً )

قسمت کنترل هیتر با کولر مشخصه فقط برای نمایش نمیدونم

برای تاریخ گشتم به این برخوردم:

از منو TOOLS با قرار گرفتن ماوس روی گزینه Transfer یکی از گزینه ها :
Set Clock : با انتخاب این گزینه پنجره ای باز می شود که می توان زمان و تاریخ را تنضیم نمود و اگر Current Time انتخاب شود زمان کامپیوتر برای logo در نظر گرفته میشود

یکم گیج شدم درمورد نوشتن اسم شرکت و ...

سعی میکنم ظهر بیشتر بهش فکر کنم :)

راهنمایی : باید از 2 تا analog threshold trigger استفاده کنید. ( مدار هیتر و کولر )
در مورد نمایش روی نمایشگر logo ، باید برید سراغ بلوک Messagetext و تنظیمات رو اونجا انجام بدید. به help بلوک مراجعه کنید.
داخل منوی transfer همونطور که از اسمش معلومه برای تنظیمات و دانلود و آپلود برنامه هستش.

اسم شرکت رو iraneng در نظر بگیرید.

بسیار سپاس از شما;)
موفق و موید باشید.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
تو نت گشتم :|

تو همچین پروژه ای لوگو تی دی و ماژول دمایی AM2 rtd استفاده کرده و گفته میشه با یه سری تغییرات تو ورودی آنالوگ این ماژولو استفاده نکرد

راهنمایی برای استفاده از Analogwatchdog & UP/DOWN Counter

در مورد تجهیزات چیزی نخواستیم فعلاً. فقط گفتیم دما اندازه گیری بشه. پس ما میتونید ورودی استاندارد رو در هر حالتی در نظر بگیرید. ( ولتاژ و جریان )
فقط برنامه مهم هستش برای این تمرین.

برای کانتر بالارونده و پایین رونده ، ورودی Dir برای تعیین جهت شمارش هستش ( بالا و پایین ) ، ورودی R برای ریست کردن خروجی هستش و ورودی En برای اعمال پالس یا لبه هستش(تعداد لبه های بالارونده یا پایین رونده به این پایه بیانگر تعداد شمارش شده هستش).
در مورد watchdog توضیح نداده بودیم ؟!

ببینید analog watchdog یک تابعی (بلوکی) هستش که یک سیگنال یا متغیری (ax ) رو میگیره و یک سری تغییرات روش میده و خروجی رو set و ریست میکنه.
زمانی خروجی set میشه که سیگنال تغییر پیدا کرده ، از سطح تریگری که برای بلوک تعریف کردیم بیشتر یا کمتر بشه.
در واقع مقدار سیگنال ورودی در گین ضرب میشه و بعد با آفست جمع میشه و تولید یک سیگنال جدید برای ما میکنه. حالا اگر این سیگنال از Threshold 1 یا بالایی بیشتر ، و از Threshold 2 یا پایینی کمتر بشه خروجی set میشه. البته باید توجه کنیم که باید پایه en فعال یا 1 باشه وگرنه خروجی همواره 0 خواهد بود.

آخرین ویرایش:

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
کاش اول بسوالاتمون جواب میدادید
حداقل نظرتونو راجع به اولین پستی که برای تمرین جدید گذاشتمو میگفتید...
نگران نباشید حتما خوب از پسش برمیاید/.

بله حتما همه سعی مونو داریم:)
جواب دادم.
==
انشاالله با دعای شما و دوستان.
==
بسیار عالی.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
مسلما فرق میکنه اگر نه تفکیک نمیشد به آنالوگ و دیجیتال:)

طبق فرموده اساتید انالوگ جایگزین برای سنسورها و دیجیتال که حالت صفرویک داره برای شستی و کلید ...

پروژه های دانشگاهی همچین پروژه های حضور غیابی رو عموما با سنسور مادون قرمز IR همون نوری بکارمیبردیم چون درقالب ماکت بود
البته با توجه به دهنه پارکینگ فقط یه ماشین بتونه رد شه قابل استفاده است اما دوتا باید فاصله سنس براش تعیین شه
سنسور تماس هم میشه استفاده کرد/فعلا همین دوتا رو به یاد دارم

همونطور که گفتم من خواستم برای ربط دادن کانتر به آنالوگ خواستم واچداگ رو واسطه کنم اما نمیدونم چطور
خوب میتونید از ورودی آنالوگ صرف نظر کنید.

برای نمایش دادن اسم شرکت و هم نمیدونم چطور فلگ رو تو کار بیارم!
دقیقاً ایدتون چیه ؟!
فلگ رو کجا میخاید استفاده کنید !؟ برای چی !؟

منظورم درمورد همه بلوکایی که میگم اتصالاتشونه ...
کانتر سه تا ورودی یه خروجی واچداگ یه پایه شمشخصه میره ورودی انالوگ اما خروجیش به کدوم پایه کانتر و اون یکی ورودیش به چه بلوکی وصل میشه!!
در مورد واچداگ توضیح دادم.
ولی برای انجام یک چنین کاری پایه خروجی واچداگ باید به ورودی شمارش یا شمارنده کانتر بره..اگر نه فکر میکنم کار خراب بشه. چون دو پایه دیگه کانتر یا شمارنده برای جهت شمارش و ریست کردن هستند.

همه سنسور ها آنالوگ نیستند!!! هم آنالوگ داریم و هم دیجیتال.چون با سنسور ها آشنایی نداریم پس فرض میکنیم که سنسورمون دارای خروجی دیجیتال هستش و از این رو باید ورودی لوگو رو دیجیتال در نظر بگیریم.

برای ورود و خروج دو تا در وجود داره دیگه. اگر فضا وجود داشت vacancy نوشته بشه روی نمایشگر و اگر فضا وجود نداشت full نوشته بشه روی نمایشگر.
کاربر هم اگر vacancy رو دید میزاره در ورودی باز بمونه. و اگر full رو دید با استفاده از شستی در ورودی رو میبنده. برقا قطع و وصل شد هم سیستم باید به حالت قبل خودش برگرده.

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ورودی ها رو دیجیتال در نظر بگیرید. چون سنسور ها دیجیتال هستند.

اما من فکر میکردم طبق اینکه هر ورودی که بازه ای از اعداد رو به PLC میده از نوع آنالوگ هست اینجا هم بازه ای از اعداد به PLC میده
رو همین حساب بی توجه به شناخت نوع
سنسور
ورودی رو انالوگ در نظر گرفتم
بله باید از کانتر بالارونده و پایین رونده استفاده کنید ولی در مورد analgowatchgod مطمئن نیستم ، چون برنامه رو ندارم.
عبارت Full و Vacancy باید روی LCD لوگو نمایش داده بشه.

بله ورودی مورد نظر کاربر هم شستی هستش که دیجیتال محسوب میشه.
برنامه مربوط به این قسمتو همونطور که گفتم یه دیجیتال با RS درنظر گرفتم
میتونید به حالتی در نظر بگیرید که وقتی 1 بار شستی توسط کاربر زده شد در بسته و بار دیگه که زد شستی رو در باز بشه. ( مثل تمرینی که قبلاً داده بودیم )
نکته :
توجه کنید که کاربر حضور داره. پس اگر خواستید میتونید سیستم رو دستی طراحی کنید. یعنی فرض کنید کاربر نشسته پشت LCD لوگو و وقتی کلمه FULL رو میبینه در رو میبنده و وقتی کلمه VACANCY رو میبینه در رو باز میکنه.

در مورد LCD به HELP بلوک Mesage text مراجعه کنید. ( حتماً )

حتما ;)
تاریخ

راهنمایی : باید از 2 تا analog threshold trigger استفاده کنید. ( مدار هیتر و کولر )

:)بله این قسمتو انجام دادم

در مورد نمایش روی نمایشگر logo ، باید برید سراغ بلوک Messagetext و تنظیمات رو اونجا انجام بدید. به help بلوک مراجعه کنید.
اتفاقا سراغش رفتم اما زیاد بهش توجه نکردم
داخل منوی transfer همونطور که از اسمش معلومه برای تنظیمات و دانلود و آپلود برنامه هستش.
بنابراین برای نوشتن هیچ خطی از منوی transfer استفاده نمیکنیم درسته؟
اسم شرکت رو iraneng در نظر بگیرید.
:biggrin:نهایتش یه شرکت به این اسم تاسیس میکنیم،نظرتون چیه؟
موفق و موید باشید.

زنده باشید

برای ورود و خروج دو تا در وجود داره دیگه.

یعنی دو ماشین از کنار هم رد نمیشن؟!

اگر فضا وجود داشت vacancy نوشته بشه روی نمایشگر و اگر فضا وجود نداشت full نوشته بشه روی نمایشگر.
کاربر هم اگر vacancy رو دید میزاره در ورودی باز بمونه. و اگر full رو دید با استفاده از شستی در ورودی رو میبنده. برقا قطع و وصل شد هم سیستم باید به حالت قبل خودش برگرده.

عجب انگار برداشت من متفاوت بود

:) اصولا شما بفکر درآمدی برای مردم جامعه اید که برای همه برنامه ها اپراتور در نظر میگیرید؟

جواب دادم.
==
انشاالله با دعای شما و دوستان.
==
بسیار عالی.

بله /سپاس از شما
آمین /البته بیشتر از دعای ما جدای از تلاش باور خودتون شرط اصلی;)

سپاس

در مورد تجهیزات چیزی نخواستیم فعلاً. فقط گفتیم دما اندازه گیری بشه. پس ما میتونید ورودی استاندارد رو در هر حالتی در نظر بگیرید. ( ولتاژ و جریان )
فقط برنامه مهم هستش برای این تمرین.

بله متوجه شدم:)

برای کانتر بالارونده و پایین رونده ، ورودی Dir برای تعیین جهت شمارش هستش ( بالا و پایین ) ، ورودی R برای ریست کردن خروجی هستش و ورودی En برای اعمال پالس یا لبه هستش(تعداد لبه های بالارونده یا پایین رونده به این پایه بیانگر تعداد شمارش شده هستش).
بنابراین برای ورودی En بلوک hi میشه استفاده کرد و با اون دو پایه دیگه مثل پایه های RS برخورد کرد:)
درسته؟

در مورد watchdog توضیح نداده بودیم ؟!
خب من که گفتم اونجوری نمیتونم چیزی رو درک کنم!

ببینید analog watchdog یک تابعی (بلوکی) هستش که یک سیگنال یا متغیری (ax ) رو میگیره و یک سری تغییرات روش میده و خروجی رو set و ریست میکنه.
زمانی خروجی set میشه که سیگنال تغییر پیدا کرده ، از سطح تریگری که برای بلوک تعریف کردیم بیشتر یا کمتر بشه.
در واقع مقدار سیگنال ورودی در گین ضرب میشه و بعد با آفست جمع میشه و تولید یک سیگنال جدید برای ما میکنه. حالا اگر این سیگنال از Threshold 1 یا بالایی بیشتر ، و از Threshold 2 یا پایینی کمتر بشه خروجی set میشه. البته باید توجه کنیم که باید پایه en فعال یا 1 باشه وگرنه خروجی همواره 0 خواهد بود.

خب طبق توضیحاتی که دادید همونکاری که کانتر برای دیجیتال انجام میده واچداگ برای انالوگ انجام میده:)

برای خودمم قابل درک نبود واچداگ واسط کانتر و انالوگ باشه:)

بسیار بسیار سپاس از حوصله ای که بخرج دادید و به سوالات پاسخ گفتید:)

پاینده باشید
پاینده باشید

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مثل همیشه آرزو میکنم در صحت و سلامتی و آرامش کامل باشید
:smile:

من یه مشکلی دارم:cool:
پایه های کانتر بالا و پایین سه تا از بالا به پایین
اولی ریست دومی کانت سومی دایرکت هستند
من میخوام ورودی دیجیتال(سنسوری که ماشینوارد شد سنس میکنه)به کانت وصل کنم
و ورودی دیجیتال (سنسوری که ماشین خارج شد سنس میکنه) به دایرکت (طبق تعریف دایرکت وقتی یک شد در حالت DOWN قرار میگیره پس باید کم کنه اما اینطور نمیشه

چرا؟

hosseinassar

مدیر ارشد
مثل همیشه آرزو میکنم در صحت و سلامتی و آرامش کامل باشید
:smile:

من یه مشکلی دارم:cool:
پایه های کانتر بالا و پایین سه تا از بالا به پایین
اولی ریست دومی کانت سومی دایرکت هستند
من میخوام ورودی دیجیتال(سنسوری که ماشینوارد شد سنس میکنه)به کانت وصل کنم
و ورودی دیجیتال (سنسوری که ماشین خارج شد سنس میکنه) به دایرکت (طبق تعریف دایرکت وقتی یک شد در حالت DOWN قرار میگیره پس باید کم کنه اما اینطور نمیشه

چرا؟

سلام
ان شاءالله که شما هم سلامت و موفق باشین
ورودی که به dir دادین باید در حالت فعال بمونه تا جهت شمارش معکوس بشه
بعد ورودی count هم فعال کنید اینجوری کم میشه

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
ان شاءالله که شما هم سلامت و موفق باشین
ورودی که به dir دادین باید در حالت فعال بمونه تا جهت شمارش معکوس بشه
بعد ورودی count هم فعال کنید اینجوری کم میشه

سلام ممنون
اینکه درحالت فعال بمونه یعنی همیشه یک باشه؟
با اینکار هیچ وقت شمارش انجام نمیشه حتی اگه شستی ( ورودی دیجیتالی = سنسور مربوط به داخل شدن) یک شه
چطور ورودی کانت فعال شه

ما دو عدد ورودی دیجیتال به جای دو سنسور داریم
سنسور مربوط به ماشینهایی که داخل پارکینگ شدند رو به کانت اتصال دادم (تا یکی یکی اضافه بشه)
سنسور مربوط به ماشینهایی که از پارکینگ خارج شدند رو به دایرکت اتصال دادم ( تا وقتی یک شد یکی یکی کم بشه)

اشتباه میکنم؟ ؟ دو سنسور مد نظر نیست؟

sadegh93

عضو جدید

سلام مهندس.

از کی قرار بوده ؟! :biggrin:

من که گفتم Eplan بلد نیستم. پس حداقل بزارید یک منبع خوب پیدا کنم.

ولی میتونم در مورد آموزش های زیر در خدمت باشم :
1- آموزش AVR(بسکام)
2- آموزش ARM(IAR workbench)
3- آموزش Proteus
4- آموزش Multisim
5- آموزش Altium Designer(تا حدودی+Design Rules)

خدا نکنه.

3.lsc - 57 KB
خدمت شما.

سلام مهندس
میشه یکم در مورد این مدار که کشیدید توضیح بدید چی هست من این کار رو انجام دادم چراغ ها روشن شدن بعد همه کلید ها رو باز کردم چراغ ها هنوز روشن موندن میدونید چرا

hosseinassar

مدیر ارشد
سلام ممنون
اینکه درحالت فعال بمونه یعنی همیشه یک باشه؟
با اینکار هیچ وقت شمارش انجام نمیشه حتی اگه شستی ( ورودی دیجیتالی = سنسور مربوط به داخل شدن) یک شه
چطور ورودی کانت فعال شه

ما دو عدد ورودی دیجیتال به جای دو سنسور داریم
سنسور مربوط به ماشینهایی که داخل پارکینگ شدند رو به کانت اتصال دادم (تا یکی یکی اضافه بشه)
سنسور مربوط به ماشینهایی که از پارکینگ خارج شدند رو به دایرکت اتصال دادم ( تا وقتی یک شد یکی یکی کم بشه)

اشتباه میکنم؟ ؟ دو سنسور مد نظر نیست؟

منظورم این نبود که همیشه فعال باشه
فقط موقعی که ماشینی خارج میشه باید فعال بشه و دوباره قطع بشه(برای شمارش معکوس نیازه که فعال باشه)

درسته فقط سنسور خروج دو تا دستور میده
اول به dir برای معکوس کردن جهت شمارش بعد به کانت برای شمردن معکوس

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورم این نبود که همیشه فعال باشه
فقط موقعی که ماشینی خارج میشه باید فعال بشه و دوباره قطع بشه(برای شمارش معکوس نیازه که فعال باشه)

درسته فقط سنسور خروج دو تا دستور میده
اول به dir برای معکوس کردن جهت شمارش بعد به کانت برای شمردن معکوس

بله
درست شد:smile:

نمایشگر یا باید FULL یا VACANCY نمایش بده؟
این یه جور دستور شرطیه !!!
تنظیمات مسیج تکست خیلی محدوده:) چطور میشه این یا رو تاثیر داد؟
چطور باید تاریخ مسیج تکست رو به روز تغییر داد؟

آخرین ویرایش:

hosseinassar

مدیر ارشد
بله
درست شد:smile:

نمایشگر یا باید FULL یا VACANCY نمایش بده؟
این یه جور دستور شرطیه !!!
تنظیمات مسیج تکست خیلی محدوده:) چطور باید تاریخ مسیج تکست رو به روز تغییر داد؟

خواهش میکنم :gol:

من دو تا Message text گذاشتم
موقع نمایش خودش خود به خود تو یه Message text نمایش میده
متوجه تاریخ نشدم تاریخ برای چه کاری لازمه؟

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش میکنم :gol:

من دو تا Message text گذاشتم
موقع نمایش خودش خود به خود تو یه Message text نمایش میده
متوجه تاریخ نشدم تاریخ برای چه کاری لازمه؟

باید تکست مسیج بعد از عدد 25 full نشون بده اما ...
تو تمرینا بود
چرا نمیشه ساعت و تاریخ رو Edit کرد؟
هم کلیک راست هم رو خونه ها بعد از گذاشتن تاریخ نمیشه کاری پیش برد!!!
تو بلوکها هم Message enable date نیست تا ...

آخرین ویرایش:

hosseinassar

مدیر ارشد
باید تکست مسیج بعد از عدد 25 full نشون بده اما ...
تو تمرینا بود
چرا نمیشه ساعت و تاریخ رو Edit کرد؟
هم کلیک راست هم رو خونه ها بعد از گذاشتن تاریخ نمیشه کاری پیش برد!!!
تو بلوکها هم Message enable date نیست تا ...

بله نشون میده دیگه
فکر کنم تاریخش با تاریخ کامپیوتر تنظیم میشه
منم راهی برای تنظیم پیدا نکردم

میخواستم یه کاری کنم که ظرفیت خالی هم نشون بده ولی نشد:w05:

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز

زنده باشید

بله /سپاس از شما
آمین /البته بیشتر از دعای ما جدای از تلاش باور خودتون شرط اصلی;)

سپاس

برای خودمم قابل درک نبود واچداگ واسط کانتر و انالوگ باشه:)

بسیار بسیار سپاس از حوصله ای که بخرج دادید و به سوالات پاسخ گفتید:)

پاینده باشید
پاینده باشید
سلام علیکم.
==
سلامت باشید.
==
بله باور خیلی مهمه. بازم ممنون.
خواهش میکنم.
==
خواهش میکنم. ببخشید که سرم شلوغ شده یه ذره.
==
سلامت باشید.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان. خوب هستید ؟!
ممنون از آقا حسین assar که کمک میکنند و در بحث شرکت میکنند و جواب سؤالات خانم natanaeal رو دادند. خیلی ممنون.
==
به نظرم بشه اون تمرین پارکینگ رو با دو تا کانتر هم نوشت.
خودمم هنوز ننوشتم ولی انشاالله فردا سعی میکنم برناممو بزارم و در مور message text هم صحبت کنم. بعد از اینکه آقا عماد هم تشریف آوردن.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
سلام مهندس
میشه یکم در مورد این مدار که کشیدید توضیح بدید چی هست من این کار رو انجام دادم چراغ ها روشن شدن بعد همه کلید ها رو باز کردم چراغ ها هنوز روشن موندن میدونید چرا
سلام.
در مورد این برنامه و به قول شما مدار ، توضیح دادم قبلاً. اینجارو نگاه کنید :
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-هم-یاد-بیگیریم-امروز-نوزده-فروردین-92/page41

بله دیگه.مشخصه باید خروجی ها فعال بمونه. ولی نه برای همیشه. فقط تا مدتی که ورودی متوقف کننده مورد نظر فعال نشده باشه.
==
به عنوان مثال وقتی i3 رو میزنید در صورتی که هیچ مانعی وجود نداشته باشه موتور m1 روشن میشه و روشن باقی میمونه تا زمانی که یا شستی off زده بشه یا موتور دچار اضافه بار بشه (i2 فعال بشه) یا شستی مورد نظر برای فعال سازی موتور m2 یا شستی مورد نظر برای فعال سازی شیر برقی فعال بشه.
==
برنامه رو با توجه به توضیحات تحلیل کنید. متوجه خواهید شد.

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله نشون میده دیگه
فکر کنم تاریخش با تاریخ کامپیوتر تنظیم میشه
منم راهی برای تنظیم پیدا نکردم

میخواستم یه کاری کنم که ظرفیت خالی هم نشون بده ولی نشد:w05:

اگر اینجور که شما میگید باشه باید موقع آپلود فایل به پی ال سی از منوی تولز تنظیماتش رو انجام داد(همونکه قبلا گفتم)درسته؟set clock ؟

من یکی از تکست مسیجها رو به پایه کانت وصل کردم(VACANCY)

اما اونی که باید FULL رو نشون بده !!! چندین راهو امتحان کردم جواب نداد!!

خواهش میکنم. ببخشید که سرم شلوغ شده یه ذره.
==
سلامت باشید.

از جانب خودم خیلی ممنونم ازینکه با اینحال بسوالاتمون با صبروحوصله توجه میکنید و به همه یکسان بی منت کمک میکنید

به نظرم بشه اون تمرین پارکینگ رو با دو تا کانتر هم نوشت.
خودمم هنوز ننوشتم ولی انشاالله فردا سعی میکنم برناممو بزارم و در مور message text هم صحبت کنم. بعد از اینکه آقا عماد هم تشریف آوردن.
یعنی یکی فقط رو به بالا بشمره یکی روبه پایین /.

نه تا ما برنامه رو نذاشتیم شما برنامه رو نذارید لطفا /.

ما فردا برنامه رو میذاریم:) به امید خدا

برنامه رو با توجه به توضیحات تحلیل کنید. متوجه خواهید شد.

بقول یکی از استادا خوندن برنامه از نوشتنش سخت تره

پی نوشت:

از همه کسانی که به سوالاتمون تا حالا جواب گفتند و در آینده جواب خواهند گفت و همه کسانی که فعالیت میکنند و به این موضوع و این نحو مطالعه اهمیت قائل شدند بسیار بسیار بسیار ... و بسیار سپاس گذارم و مطمئنم خداوند در زندگیشون لذت و آرامش بهشون هدیه کنه/آمین

hosseinassar

مدیر ارشد
اگر اینجور که شما میگید باشه باید موقع آپلود فایل به پی ال سی از منوی تولز تنظیماتش رو انجام داد(همونکه قبلا گفتم)درسته؟set clock ؟

من یکی از تکست مسیجها رو به پایه کانت وصل کردم(VACANCY)

اما اونی که باید FULL رو نشون بده !!! چندین راهو امتحان کردم جواب نداد!!

از همه کسانی که به سوالاتمون تا حالا جواب گفتند و در آینده جواب خواهند گفت و همه کسانی که فعالیت میکنند و به این موضوع و این نحو مطالعه اهمیت قائل شدند بسیار بسیار بسیار ... و بسیار سپاس گذارم و مطمئنم خداوند در زندگیشون لذت و آرامش بهشون هدیه کنه/آمین

درباره تاریخ نمیدونم

message text ها باید به خروجی کانتر وصل بشن

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلامی به گرمی حضور خدا:)

مثل همیشه آرزو میکنم همگی در صحت و سلامتی و آرامش کامل باشید:smile:

البته من با روش لدر یا مدار فرمان کار میکنم .
خیلی از روش بلوک ها سر در نمیارم
اگه شما با لدر مشکلی ندارین توضیح بدم

من فکر میکردم اتصالات و نوع قرار گرفتن بلوکها در انواع زبان برنامه نویسی plc یکی باشند

شما میتونید لدر رو به اف بی دی تبدیل کنید

اما لطفا مدار فرمان رو هم برای ما بذارید

بسیار سپاس از شما