بیاین تشکیل گروه بدیم و پی ال سی رو به کمک هم و همزمان با هم یاد بیگیریم امروز نوزده فروردین 92

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز

خب حالا که تمرین خوبی بوده 3 تا تمرین بدم که حالتون بهتر شه :biggrin:

تمرین 1 : ( کنترل نوار نقاله جهت تخلیه بار )
سیستم کنترلی طراحی کنید که طبق خواسته های زیر عمل کند :

1- با زدن شستی I1 مدار به مدت 5 ثانیه شروع به بارگیری نماید.
2- بعد از اتمام 5 ثانیه بارگیری ، موتور M1 برای انتقال بار فعال شود و همزمان با آن 20 ثانیه رفت نیز آغاز میشود.
3- بعد از سپری شدن 20 ثانیه رفت ، موتور M1 خاموش شده و همزمان با آن زمان 5 ثانیه برای تخلیه بار شروع میشود.
سپس بعد از اتمام 5 ثانیه موتور M2 برای بازگشت واگن شروع به کار میکند و بعد از سپری شدن 20 ثانیه برگشت ، موتور M2 خاموش شده و برای اجرای سیکل بعدی ، زمان 5 ثانیه برای بارگیری آغاز میشود.
4- با زدن شستی I2 کل مدار غیر فعال شده و عملیات متوقف میشود.
5- هرگاه دو شستی I1 و I2 به هر علتی فعال شوند در آن صورت نباید مدار عملیات خود را آغاز کند.
6- یک چراغ به معنای فعال بودن سیستم روشن شود.
==
تمرین 2 :
در یک کارخانه یک سنسور در ابتدای کانوایر اوّل وجود دارد که قطعات ورودی به کانوایر را میشمارد و سنسور دیگری نیز وجود دارد که قطعات ورودی به کانوایر دوم را میشمارد.
در هر 5 ثانیه هر سنسور بایستی 5 قطعه بشمارد.
برنامه بنویسید که در صورت برابر بودن قطعات ورودی دو کانوایر چراغی روشن شود.
==
تمرین 3 :
برنامه ای بنویسید که عمل ریاضی زیر را انجام دهد :

تمرین یک مشکله. دستیش و طراحی فرمان با استارت استپ سه روز وقت میبره چه برسه برنامه نویسی/!
تمرین یک میکرو سوئیچ میخواد. به جای لیمیت سوئیچ تو برنامه نویسی از چه بلوکی استفاده کنیم؟

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلامی به گرمی حضور خدا:)

مثل همیشه برای همگی آرزو دارم تا در صحت و سلامتی و آرامش کامل باشید
:smile:

این سری تمرین اول و دوم حداقل ظاهر و ادبیات پیچیده ای داشت من دقیقا دیشب سردرد و احساس کردم:confused:

این سری درعین حال که سعی کردم برای آزمون بخونم:)
تمرین شماره 3 :
اگر اشتباه نکنم عینا در Help نمونه ش بود;)
P 3.JPG

تمرین شماره 2 :

البته چیزی که من نوشتم با احتساب اینکه سنسور دومی قطعا بعد از اولی روشن میشه و اما ظاهرا که ایرادی نداره:)

p 2.JPG

تمرین شماره 1:

چیزی که من نوشتم تا یه جاهایی جواب میده اما چیزی که emad sahraee نوشته در عین سادگی بنظر من خیلی خوبه ;)

منتظر انتقادات و پیشنهاداتتون هستم:)

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز

این سری تمرین اول و دوم حداقل ظاهر و ادبیات پیچیده ای داشت من دقیقا دیشب سردرد و احساس کردم:confused:

تمرین شماره 3 :
مشاهده پیوست 227364

تمرین شماره 2 :

البته چیزی که من نوشتم با احتساب اینکه سنسور دومی قطعا بعد از اولی روشن میشه و اما ظاهرا که ایرادی نداره:)

مشاهده پیوست 227365

تمرین شماره 1:

چیزی که من نوشتم تا یه جاهایی جواب میده اما چیزی که emad sahraee نوشته در عین سادگی بنظر من خیلی خوبه ;)

در تمرین شماره یک فکر میکنم یک شستی برای توقف کل مدار قرار ندادید

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تمرین شماره 2 احتمالا باید دچار تغییرات شه،البته اگر سنسور دوم دقیقا طوری تعبیه شده باشه که وقتی قطعه دوم از مقابل سنسور اول میگذره دقیقا در همون زمان قطعه اول از مقابل سنسور دوم بگذره

در تمرین شماره یک فکر میکنم یک شستی برای توقف کل مدار قرار ندادید

طبق طرح پروژه شستی I2 برای این مورد در نظر گرفته شده و تا جایی که من برنامه رو بررسی کردم این مورد درنظرگرفته شده/فقط یه نکته ظریف رو درنظرنگرفتند که باید اعمال کنند/.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
سلام بر همگي.
متأسفانه من سيستمم دچار مشكل شده رو همين حساب خواستم عذر خواهي كنم به خاطر تأخيري كه پيش اومده.
ان شاء الله تا 1 2 روزه آينده درست ميشه.
آخر هفته خوبي رو براتون آرزو ميكنم.

emad sahraee

عضو جدید
تمرین یک مشکله. دستیش و طراحی فرمان با استارت استپ سه روز وقت میبره چه برسه برنامه نویسی/!
تمرین یک میکرو سوئیچ میخواد. به جای لیمیت سوئیچ تو برنامه نویسی از چه بلوکی استفاده کنیم؟

لیمیت سوئیچ مثل یک شستی عمل میکنه .از یک input استفاده کنید (نظر منه):)

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
سلام.
تمرین شماره 2 یکم ناقصه بعد از اینکه 5 تا قطعه شمارش شد باید مکث کنه دوباره بشماره یا همینطوری ادامه بده تا کاربر قطعش کنه چجوریاست؟ :)
نه مکثی در کار نیست. فقط شمارش 5 ثانیه 5 ثانیه صورت میگیره. یعنی باید در 5 ثانیه شمارش بشه و اگر تعداد شمارش شده توسط دو سنسور برابر بود یک لامپ روشن بشه.
و ...

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
تمرین شماره 1:
مدار عین ساعت که چه عرض کنم عین دمبه کار میکنه :D

http://uplod.ir/be2gaepacud0/1(3).lsc.htm
آفرین.
خوب تلاش کردی.
ولی مشکلاتی داره. :smile:
مشکل اینه که برنامه یه جایی از کار میفته و سیستم دیگه کار نمیکنه. کجا ؟!؟!
نگاه کن شما شستی I1 رو میزنی بعد سیستمت درست کار مکینه ، بار گیری بعد M1 بعد تخلیه بعد M2 بعد دوباره بارگیری بعد M1 بعد تخلیه ولی دیگه M2 کار نمیکنه!!!!
میدونی چرا ؟!
چونکه از EDGE WIPING RELAY استفاده کردی. یعنی چی ؟! یعنی برای فعال شدن دوباره M2 باید دوباره ورودی I1 فعال بشه!! که ما این رو نمیخایم. میخایم با زدن I1 سیستم تا بی نهایت کار کنه.
و فقط با فشردن I2 متوقف بشه.

میتونی اصلاح کنی ؟!

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
سلام آقا مصطفی.
خیلی مشکل نیست. یه ذره فکر میخاد.
سه روز ؟!؟!؟! یعنی 3 تا 24 ساعت ؟!
فکر نکنم انقدر سخت باشه.

آقا عماد که تونستن سریع یه برنامه خوبی بنویسن. البته برنامه ایشون مشکل داره ولی خوب حداقل تونستن به یه چیزای خوبی برسن.
==
میکرو سوئیچ برای چی ؟! برای انتهای خط !؟
بله درست میفرمایید. میشه با لیمیت سوئیچ هم طراحی کرد. ولی ما اینجا فرض کردیم انتها تا ابتدای خط 20 ثانیه زمان میبره. البته در طراحی دقیق تر باید هم از تایمر استفاده بشه و هم میکرو سوئیچ. ولی خوب در اینجا ما اینو خواستیم.
میکرو سوئیچ در حقیقت دارای حالت باز و بسته هستش پس میتونید از ورودی دیجیتال یا Digital Input استفاده کنید و اونرو در حالت make یا break قرار بدید.

آخرین ویرایش:

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز

تمرین شماره 3 :
مشاهده پیوست 227364

تمرین شماره 2 :

مشاهده پیوست 227365

تمرین شماره 1:

سلام.
ممنون.
خوب شما نباید گول صورت مسئله رو بخورید. :biggrin:
با ادبیات و جمله بندی میشه کوه رو تبدیل به کاه کرد و بالعکس.

خوب با اینکه سرتون شلوغ بوده خوب تلاش کردید.

بله تمرین 3 عیناً در HELP هستش.:D
فقط خواستم با Mathematic Instruction آشنا بشید.

در مورد تمرین 2 نه اینطور نیست. ببینید یک سنسور در ابتدای یک کانوایر هستش. و سنسور دیگر در ابتدای کانوایر دیگه. این دو باید همزمان باید بشمرن. یعنی یه جورایی سیستم کنترل ورودی - خروجی هستش.
تعداد ورودی ها باید با تعداد خروجی ها برابر باشه.

بله آقا عماد خوب نوشته. فقط برنامش مشکلی که گفتم رو داره. و سیستم بعد از یک رفت و برگشت و دوباره یک رفت ، دیگه کار نمیکنه.
اینجا متوجه میشید که در شبیه سازی سریع تصمیم نگیرید بزارید سیستم یه مدت زمانی کار کنه شاید شما در برنامه نویسی ایراد داشتید.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز

مثل همیشه برای همگی آرزو دارم تا در صحت و سلامتی و آرامش کامل باشید :smile:

تمرین شماره 2 احتمالا باید دچار تغییرات شه،البته اگر سنسور دوم دقیقا طوری تعبیه شده باشه که وقتی قطعه دوم از مقابل سنسور اول میگذره دقیقا در همون زمان قطعه اول از مقابل سنسور دوم بگذره

طبق طرح پروژه شستی I2 برای این مورد در نظر گرفته شده و تا جایی که من برنامه رو بررسی کردم این مورد درنظرگرفته شده/فقط یه نکته ظریف رو درنظرنگرفتند که باید اعمال کنند/.
در مورد تمرین دوم باید سیستم اینطوری کار کنه :
دقیقاً زمانی که یک قطعه از روبروی سنسور اوّل عبور میکنه ، یک قطعه دیگه از روبروی سنسور دوم عبور کنه. یعنی در 5 ثانیه سنسور اوّل باید 5 بار فعال بشه. در همین زمان سنسور دوم هم باید 5 بار فعال بشه.
اگر این اتفاق نیفته و مثلاً سنسور 1 5 بار فعال شه و سنسور 2 4 بار فعال شه چراغ یا خروجی مورد نظر نباید روشن شه.

ش

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
خوب در مورد تمرین ها :
جواب تمرین 1 خیلی شبیه برنامه 1 آقا عماد هستش.فقط باید از Retentive On-Delay استفاده کنید. اینم راهنمایی. :)
جواب تمرین 3 رو که همتون میدونید. فقط در مورد بلوک مورد استفادش مطالعه کنید و یادش بگیرید.
و امّا توضیحی که میخام در مورد تمرین 2 بدم :
احساس میکنم صورت مسئله شما رو به اشتباه انداخته.
اون برنامه ای که شما نوشتید خیلی پیچیدست. از تایمر استفاده کردید ولی باید از کانتر استفاده کنید. چرا ؟!
چونکه باید تعداد فعال شدن یا 1 شدن های سنسور های ورودی رو بشمره و اگر تعداد فعال شدن های ورودی ها بیشتر از 5 بود خروجی مورد نظر رو فعال کنه.
راهنمایی : باید از دو گیت Threshold trigger و یک AND استفاده کنید.

فردا جواب ها رو میزارم ان شاء الله.

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خوب در مورد تمرین ها :
جواب تمرین 1 خیلی شبیه برنامه 1 آقا عماد هستش.فقط باید از Retentive On-Delay استفاده کنید. اینم راهنمایی. :)

راهنمایی : باید از دو گیت Threshold trigger و یک AND استفاده کنید.

اتفاقا من از Retentive On-Delay استفاده کردم فقط نتونستم سیستمو در گردش نگه دارم یعنی فقط یه دور کار میکنه!!!!

از دو گیت Threshold trigger و یک AND هم برای رفع مشکل خواستم استفاده کنم اما به جایی نرسیدم!!!

در مورد تمرین دوم باید سیستم اینطوری کار کنه :
دقیقاً زمانی که یک قطعه از روبروی سنسور اوّل عبور میکنه ، یک قطعه دیگه از روبروی سنسور دوم عبور کنه. یعنی در 5 ثانیه سنسور اوّل باید 5 بار فعال بشه. در همین زمان سنسور دوم هم باید 5 بار فعال بشه.
اگر این اتفاق نیفته و مثلاً سنسور 1 5 بار فعال شه و سنسور 2 4 بار فعال شه چراغ یا خروجی مورد نظر نباید روشن شه.

ش
درسته دقیقا من هم با همین طرز فکر برنامه رو نوشتم/برنامه مو خوب دیدین؟در موردش نظرتونو نگفتین!
من یه ورودی دیجیتال رو به Edge triggered wiping relay و این بلوکو به کانتر و خروجی کانتر با خروجی کانتر مربوط به سنسور دوم با هم بهAND واز اونجا به خروجی که درواقع لامپ ماست میره
خط بعدی هم مشابه خطی که برای سنسور اول بود رفتم
برای ریست شدن کانتر بعد از 5 قطعه هم از هر ورودی به Retentive on-delay و از اون به پایه ریست کانتر رفتم
اشتباهه؟
سلام.
ممنون.
خوب شما نباید گول صورت مسئله رو بخورید. :biggrin:
با ادبیات و جمله بندی میشه کوه رو تبدیل به کاه کرد و بالعکس.

خوب با اینکه سرتون شلوغ بوده خوب تلاش کردید.

بله تمرین 3 عیناً در HELP هستش.:D
فقط خواستم با Mathematic Instruction آشنا بشید.

در مورد تمرین 2 نه اینطور نیست. ببینید یک سنسور در ابتدای یک کانوایر هستش. و سنسور دیگر در ابتدای کانوایر دیگه. این دو باید همزمان باید بشمرن. یعنی یه جورایی سیستم کنترل ورودی - خروجی هستش.
تعداد ورودی ها باید با تعداد خروجی ها برابر باشه.

بله آقا عماد خوب نوشته. فقط برنامش مشکلی که گفتم رو داره. و سیستم بعد از یک رفت و برگشت و دوباره یک رفت ، دیگه کار نمیکنه.
اینجا متوجه میشید که در شبیه سازی سریع تصمیم نگیرید بزارید سیستم یه مدت زمانی کار کنه شاید شما در برنامه نویسی ایراد داشتید.

خواهش میکنم/.
:)با توجه به تفسیری که شما داشتید تخیلاتم به دادم رسید/.
ممنون فقط چرا گفتید اینطور نیست؟چون منم نظرم بر این بود بعداز سنس سنسور اول سنسور دوم قطعه رد شده از جلوی سنسور اولی رو سنس کنه!

کلا به شبیه سازی ها هیچ اعتباری نیست حتی اگه بظاهر برنامه جواب بده :)

اتفاقا من همیشه سعی میکنم برنامه چند دور تکرار شه،نمیدونم چی بگم:|

بهرحال خوشحالم مشکل سیستم برطرف شد و بسیار بسیار سپاس از همراهی تون;)

آخرین ویرایش:

emad sahraee

عضو جدید
آفرین.
خوب تلاش کردی.
ولی مشکلاتی داره. :smile:
مشکل اینه که برنامه یه جایی از کار میفته و سیستم دیگه کار نمیکنه. کجا ؟!؟!
نگاه کن شما شستی I1 رو میزنی بعد سیستمت درست کار مکینه ، بار گیری بعد M1 بعد تخلیه بعد M2 بعد دوباره بارگیری بعد M1 بعد تخلیه ولی دیگه M2 کار نمیکنه!!!!
میدونی چرا ؟!
چونکه از EDGE WIPING RELAY استفاده کردی. یعنی چی ؟! یعنی برای فعال شدن دوباره M2 باید دوباره ورودی I1 فعال بشه!! که ما این رو نمیخایم. میخایم با زدن I1 سیستم تا بی نهایت کار کنه.
و فقط با فشردن I2 متوقف بشه.

میتونی اصلاح کنی ؟!

ممنون
بله وایساد چون بار دوم هیچ پالسی به trg آپ دانم نمیرسه ولی سعی میکنم بهش برسونم
با retentive فکر کنم بلوک های خیلی زیاد تری بخواد... help me

آخرین ویرایش:

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
سلام.
سلامت باشید.

اتفاقا من از Retentive On-Delay استفاده کردم فقط نتونستم سیستمو در گردش نگه دارم یعنی فقط یه دور کار میکنه!!!!
با استفاده از Retentive دیگه مشکل تریگر حل میشه.

از دو گیت Threshold trigger و یک AND هم برای رفع مشکل خواستم استفاده کنم اما به جایی نرسیدم!!!
در تمرین 2 باید از Threshold trigger و AND استفاده کنید.

درسته دقیقا من هم با همین طرز فکر برنامه رو نوشتم/برنامه مو خوب دیدین؟در موردش نظرتونو نگفتین!
بله دیدم. ولی خیلی پیچیده بود. :confused:
من یه ورودی دیجیتال رو به Edge triggered wiping relay و این بلوکو به کانتر و خروجی کانتر با خروجی کانتر مربوط به سنسور دوم با هم بهAND واز اونجا به خروجی که درواقع لامپ ماست میره
صبر کنید. برنامه تمرین 2 شما و آقا عماد رو بازنگری میکنم.
خط بعدی هم مشابه خطی که برای سنسور اول بود رفتم
برای ریست شدن کانتر بعد از 5 قطعه هم از هر ورودی به Retentive on-delay و از اون به پایه ریست کانتر رفتم
اشتباهه؟
بعد از نگاه کردن برنامه میگم.

خواهش میکنم/.
:)با توجه به تفسیری که شما داشتید تخیلاتم به دادم رسید/.
ممنون فقط چرا گفتید اینطور نیست؟چون منم نظرم بر این بود بعداز سنس سنسور اول سنسور دوم قطعه رد شده از جلوی سنسور اولی رو سنس کنه!
پس من اشتباه متوجه منظور شما شدم.

کلا به شبیه سازی ها هیچ اعتباری نیست حتی اگه بظاهر برنامه جواب بده :)
اعتباری هستش ولی باید همه مسائل رو در نظر گرفت.

اتفاقا من همیشه سعی میکنم برنامه چند دور تکرار شه،نمیدونم چی بگم:|
خیلی خوبه.

بهرحال خوشحالم مشکل سیستم برطرف شد و بسیار بسیار سپاس از همراهی تون;)
خواهش میکنم.
موفق و موید باشید.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
http://uplod.ir/yqbdymzc9zse/1(3).lsc.htm

آقا امیر یه تغییر کوچیک می خواست اینم تغییر.شما استارت کن بشین تخمه بخور و نیگاه کن:w18: اگه مشکلی بود ...:wallbash:
بهتر شد. قبلاً پایه تریگر رو مستقیم به ورودی وصل کرده بودی حالا ورودی رو با خروجی دوم OR کردی بعد به تریگر وصل کردی.
فقط تمام تایمر ها و فیلیپ فلاپ ها رو روی حالت Retentivity قرار بده که اگر برق قطع شد سیستم دوباره از جایی که برق رفته بوده شروع به کار کنه.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
خوب اینم از برنامه های من :
تمرین 1 -

Circuit Diagram1.lsc - 53 KB
تمرین 2 -

Circuit Diagram2.lsc - 24 KB

تمرین 3 هم که گفتیم دیگه.

در مورد برنامه هایی که مینویسیم اینو در نظر داشته باشید که به روش های مختلفی شاید بشه یک برنامه رو نوشت همونطور که قبلاً گفتم.
پس برنامه ای که من میزارم تنها جواب مسئله نخواهد بود. شایدم اصلاً غلط باشه جواب من. :cry:

;)

emad sahraee

عضو جدید
بهتر شد. قبلاً پایه تریگر رو مستقیم به ورودی وصل کرده بودی حالا ورودی رو با خروجی دوم OR کردی بعد به تریگر وصل کردی.
فقط تمام تایمر ها و فیلیپ فلاپ ها رو روی حالت Retentivity قرار بده که اگر برق قطع شد سیستم دوباره از جایی که برق رفته بوده شروع به کار کنه.

ممنون.بل حتما نکته جالبی بود

emad sahraee

عضو جدید
تمرین 2 اصلا تمرین جالبی نیست.یعنی تعریف جالب و واضحی نداره باید رفت بالا سر کار ...;):cool:

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
میخواستم یه تمرین بدم ولی احساس کردم شاید یه ذره اذیت بشید.
تمرین قفل رمزی دیجیتال با صفحه کلید ( 4 ورودی ).
و تمرین کنترل سرعت موتور توسط کنترلر PID.در این تمرین سرعت موتور توسط تاکومتر یا انکدر فیدبک میشه و سرعت ورودی هم توسط صفحه کلید لمسی به PLC اعمال میشه.

emad sahraee

عضو جدید
میخواستم یه تمرین بدم ولی احساس کردم شاید یه ذره اذیت بشید.
تمرین قفل رمزی دیجیتال با صفحه کلید ( 4 ورودی ).
و تمرین کنترل سرعت موتور توسط کنترلر PID.در این تمرین سرعت موتور توسط تاکومتر یا انکدر فیدبک میشه و سرعت ورودی هم توسط صفحه کلید لمسی به PLC اعمال میشه.

میشه تمرین 2 رو بدید .خیلی کاربردیه

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
ولی خوب برای اینکه بیکار نمونیم دوباره 2 تا تمرین میدم و ادامه S7 رو میگم.
تمرین 1 :
قطعه کاری روی یک کانوایر قرار دارد که میتواند در محدوده دو سنسور نوری L1 و L2 حرکت کند. وقتی که شستی استارت فشار داده میشود ، در صورتی که سنسور L2 توسط قطعه کار تحریک شده باشد کانوایر توسط موتور به سمت جلو حرکت میکند. با حرکت کانوایر و برخورد آن به سنسور L1 کانوایر توسط موتور تغییر جهت می دهد.
نکته 1 : منظور از برخورد ، تحریک سنسور میباشد. ( سنسور نوری هستش نه فیزیکی و لیمیت سوئیچی )
نکته 2 : برای چپ گرد یک خروجی و برای راست گرد خروجی دیگری در نظر گرفته شود.

تمرین 2 :
برنامه ای بنویسید که با زدن کلید اوّل نور لامپ بطور پیوسته به حالت نیمه روشن برسد و با زدن کلید دوم به نور کامل برسد و با زدن کلید سوم نور لامپ کم شده و سپس خاموش شود.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
میشه تمرین 2 رو بدید .خیلی کاربردیه
تا حالا با PLC کنترلر PID کار نکردم. ولی خوب یکی از علاقه مندی های خودم همینه. رو همین حساب گفتم شاید علاقه مندی شما هم باشه :smile: که هست.
میتونید روش فکر کنید. ولی به عنوان تمرین نیست. به عنوان پروژه میتونه باشه.

شما در مورد BMS چیزی میدونید ؟!
میتونید روی کنترل BMS توسط PLC هم کار کنید.
نه فقط روشن خاموش کردن یه لامپ با یک سنسور. در حدی که کل کار های ساختمان توسط PLC انجام بشه.
اعم از : کنترل ورود - خروج + کنترل توان و برق ساختمان + کنترل و مانیتورینگ کلیه سیستم های ساختمان ( تابلو + آنتن مرکزی + آسانسور + صاعقه گیر + سیستم صوتی + سیستم درب الکترونیکی هر واحد + سیستم اعلان و اطفای حریق و .... ) + آشکار سازی خطای هر بخش ساختمان و ...

emad sahraee

عضو جدید
تا حالا با PLC کنترلر PID کار نکردم. ولی خوب یکی از علاقه مندی های خودم همینه. رو همین حساب گفتم شاید علاقه مندی شما هم باشه :smile: که هست.
میتونید روش فکر کنید. ولی به عنوان تمرین نیست. به عنوان پروژه میتونه باشه.

شما در مورد BMS چیزی میدونید ؟!
میتونید روی کنترل BMS توسط PLC هم کار کنید.
نه فقط روشن خاموش کردن یه لامپ با یک سنسور. در حدی که کل کار های ساختمان توسط PLC انجام بشه.
اعم از : کنترل ورود - خروج + کنترل توان و برق ساختمان + کنترل و مانیتورینگ کلیه سیستم های ساختمان ( تابلو + آنتن مرکزی + آسانسور + صاعقه گیر + سیستم صوتی + سیستم درب الکترونیکی هر واحد + سیستم اعلان و اطفای حریق و .... ) + آشکار سازی خطای هر بخش ساختمان و ...
من کار آموزی تو شرکتی بودم که کارش bms بود آشنایی دارم ولی بلد نسیتم ... منم دوست دارم...