بیاین , برین !!!

Dehaty

عضو جدید
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام " اقای محسن رضایی " گفتند : کاندیداهایی که واقعا احساس می کنند نمی توانند گام موئثری برای آینده ایران و چشم انداز 1404 بردارند , متواضعانه کنار بروند .
اقای" تاج زاده " نیز در همین راستا در جمع اعضای سازمان مرکزی جبه مشارکت گفت : با ایجاد رعب و وحشت ساختگی , خیلی از نیروها را ترساندند و البته ما هر کاری کردیم , نتوانستیم این افراد را راضی کنیکم که ثبت نام کنند .همچنین ایشان فرمودند که : رد صلاحیت های گسترده باعث شد دامنه رد صلاحیت ها این بار به اردوگاه راست نیز برسد .
هی ما از همون اول به کل ملت گفتیم بابا انقده معطل این حزب و اون حزب نشین بیاین یه دو دیقه پای صحبتهای این کریم آقای ما بشینین , ببینین چی میگه !؟ بعد برین کاندید و حزب تون رو تانتخاب کنین . بیمروت حرف نمیزنه که در و گهر میباره .کل حرفاشو باید بیاین فاب بگیرین بکوبین تخت دیوار . حالا هر جا به من اصلا ربطی نداره . همین دیشب کریم آقا در یک بیانیه جدید در مورد کاندید شدن خودش در یک جمع دوستانه تو قهوه خونه قاسم اینا میفرمود :
اینجانیب کریم آق علی بزرگ شده همین بازار و مخلص تمام دوستان . کوچیکتون از همین ابتدا بگم من تحت هیچ شرایطی کنار نمیکشم حتی به نفع حاج احمد که خیلی دوسسش دارم , آخه من بلد این کارم . میدونم من . یکی از دوستام برام تعریف کرده اوجا چه خبره . بهم گفت میری اونجا مهم اینه که اولش بگی من بلدم رفتی تو یا میری این ور یا اون ور که مهم نیست هر وری رفتی با خودمونی . ولی وسط نمون . آخه این وری ها اسمشون اینوری ولی در واقع اون وری هستن و اون وری ها هم اسمشون اون وری ولی در واقع این وری هستن حالا تو اگه بری وسط یعنی انگاری افتادی وسط اتوبان چهار بانده که آسفالت میشی . حالا من خودم همین جا قول میدم " همتون که منو میشناسین , مردم , از دهنم حرف میزنم از جای دیگه که نمیگم , شما به من رای بدین من براتون درست روبروی قهوه خونه قاسم اینا پارک میزنم . ملت باید حال کنن . بابا منم باید برم اونجا بشینم رو صندلی چرمی که براتون کار کنم شما بتونین بعد یک روز کاری خستگیتون رو بدر کنین . من خودم گام موئثرم . شماها که یادتون به من یه مدت میگفتن رعب . این تاج زاده هم یه حرفهایی میزنه . بابا من که نمیترسم . من از کی باید بترسم . بابا من طرح دارم . برای همه چی طرح دارم .
اقا دیدین . گفتم چه مرد نازنینیه که ! همه اونو تو محله ما دوس دارن آخه واقعا قشنگ حرف میزنه. ولی بنده خدا یه مشکل داره که فقط حرف خوب بلاده بزنه ولی تو عمل دستش و مخش بسته . آخه ...