گرفتم مطلبو...چه آرزو های بزرگی هم داره!!!
ملت خوب زرنگ شدن به خدا!گرفتم مطلبو...
نون اين بنده خدا رو آجرش نكن...كندن يه تار مو از آقا خرسه كندن غنيمته...ملت خوب زرنگ شدن به خدا!
میدونن چه جوری خرشون رو از پل بگذرونن
خدا بهش صبر بده من میگم چاقم واااااااای پیش این باربی هستم....خیلی سختههههههه.....طفلک
چندكيلويي؟؟؟
78 کیلو
اگه ضربدر2بشه به نظرم دقيقترميشه حدس زد...
باید تلاش کنی تا پایین بیادنه به خدا 78 کیلو هستم لعنتی باشگاه رو ول کردم الانم هرکاری میکنم پایین نمیاد....
باید تلاش کنی تا پایین بیاد
انرژی میخواد حرکت میخواد
نه به خدا 78 کیلو هستم لعنتی باشگاه رو ول کردم الانم هرکاری میکنم پایین نمیاد....
بدبختی اینه که تحرکم کمه....نمیدونم چکارش کنم....البته 13 کیلو با قرص کم کردم همه گفتن زشت شدی منم دوباره برگشتم سر وزن قبلی....بدون ماشین تا سر کوچه نمیرم تنبل شدم
با قرص؟ نکن از این کارا
عوض اینکه بچه های اینجا رو با عکسایی که میزاری فیض یاب کنی، برو باشگاه
ورزش رزمی هم خوبه
به قول دوستمون استعداد داشته باشی شرایطت سخت میشه
نه به خدا 78 کیلو هستم لعنتی باشگاه رو ول کردم الانم هرکاری میکنم پایین نمیاد....
شادی واقعا 78 کیلویی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهت نمیاد!!!!!!!!!
وزن رو باید به مرور زمان کم کرد، وگرنه آدم زشت میشه، اگر واقعا 78 کیلویی باید یکی دو سال طول بکشه تا کم کنی، ماهی 3-4کیلو فکر کنم منطقیشه.
اوهوم اما بعید میدونم کم بشم فیکس بمونه وزن....چرا نمیاد/؟
منم تا پارسال 10 کیلو کم داشتم دردتونو نمیفهمیدم، نشستم واسه کنکور خوندم الان یه چند کیلویی زیاد دارم(البته کم کیلو)، اما واقعا درد بدیه.
منم تا پارسال 10 کیلو کم داشتم دردتونو نمیفهمیدم، نشستم واسه کنکور خوندم الان یه چند کیلویی زیاد دارم(البته کم کیلو)، اما واقعا درد بدیه.
شوماها هم كه همه چاقين!!!!!!
جوك باحالي گفتي...![]()
شوماها هم كه همه چاقين!!!!!!
بابا من چاق نیستم به خدا، 57 کیلوم، تازه تا 60 جا دارم، اما خودم دوست دارم 55 باشم. خودت قضاوت کن، چاقم؟
جوك باحالي گفتي...![]()
اگه قدت رو هم بگي جوابت رو بهت ميگم...
قدمم 169
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بگو چی میبینی...نظرتو در موردش بگو | تالار عکس | 3 | |
![]() |
اگـــــــــــــــــه نکتـــــــــــــه عکس رو فهمیـــــــــــــــدی تو نظــــــــرات بگو | تالار عکس | 0 | |
![]() |
حرف دلتو بگو !!!! | تالار عکس | 1 | |
![]() |
بگو ماشالا به تیپ و جذبه ! | تالار عکس | 12 | |
![]() |
فقط حستو بگو اگه پیشت بود | تالار عکس | 39 |