بچه ها من هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم ... جالبه نه ؟ ;)))))))

بچه ها من هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم ... جالبه نه ؟ ;)))))))

• مجموع رای دهندگان
    100

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من امروز با یه دو دو تا چهار تا کردن ساده متوجه یک مساله دردناک در زندگی خودم شدم.:smile:
من که الان دست خدا و بابام درد نکنه هیچی ندارم:rambo: اگر 4 سال دیگه که ایشالا گوش شیطون کر فارغ از تحصیل شدم برم سربازی , 2سال هم زیر پرچم مقدس اسلام باشم میشه 6سال الانم که 20 سالمه میشه 26 سالم:) بعد از سربازی بدون سابقه کار اگه با هزار نذر و نیاز و قفل و دخیل بستن کار پیدا کنیم حداکثر ماهی 400 , 500 تومن حقوق میدن که چند سال اول فکر نکنم اصلا به پس انداز بکشه, بعد از چند سال لکو لوک کردن تو این کارخونه ها اگه از ما خوششون بیاد و نیگرمون دارن و کارمون خیلی درست باشه ترفیع بگیریم حقوقمون بره بالا وگرنه هم که بشینیم تو خونه کیشمیشای مامانمونو پاک کنیم :whistle:, حالا در نظر میگیریم همه چی خوبه و فضا اجتماعیه:smile: ما هم حقوقمون زیاد شد و به جایی رسیدیم که 500 هزار تومن تونستیم در ماه پس انداز تاکید میکنم پس انداز کنیم (فرض محال محال نیست:w16:) که این زمان افزایش سابقه کار و زیاد شدن حقوق حداقل خیلی خوشبینانه 5 سال طول میکشه:w20: که سن ما هم به 31 سال میرسه کم کم دیگه موها داره سفید میشه وسط کله کچل شده و .. :w07: . با این وضعیت تهران که خونه ها با وجود افت شدید قیمت توی محل خودمون اگه بخوام جایی رو بگیرم متری 1.5 تا 2 تومن هست:surprised: , در بهترین شرایط قیمت یه خونه 70 متری میشه 105 ملیون تومن:cry: حالا شما اون ماهی 500 تومن پس انداز منو در نظر بگیرین متوجه میشین که بعد از 17.5 سال طول میکشه که من بتونم یه خونه 70 متری توی محل خودمون بخرم:w17: که در اونموقع 49 سالم شده:w22: به آدم 50 ساله زن میدن؟ :w04:
در آخر جالبه بدونین من سال دیگه برنامه داشتم با یکی که خیلی دوستش دارم ازدواج کنم.

در همین راستا ازتون عاجزانه درخواست میکنم در نظر سنجی فوق شرکت کرده و من رو از نگرانی برهانید .:confused:

آخرین ویرایش:

آلوین

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب میشه اولش کرایه نشینی :redface:
یا به صورت دوره ای البت محاسبه شده هر شب خونه یکی از اقوام اوار شین :whistle:
اصلنییییییییییییییی اوووووووووووووو دلت خوش ه حال رو بچسب فردا هم فردا فکرش کن :w12:
مگه تو از فردا خبر داری شاید عمو یی دایی خاله ایییی ارثی میراثی :w11:
اصلنی شاید یه چمدون پر پول گیرت اومد :w05:

فردا رو کی دیده امروز

تو اراده کن فردا ها میلیاردری :w12: ( گفتم فردا هااااااااااا:eek: نبیای یقیه منو بگیری گفتی فردا میلیاردر میشی ):whistle::D

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
چند حالت داره: يا به آرزوت مي‌رسي پس انگار مي‌ري که ‌بميري!
يا به آرزوت نمي‌رسي اما هم‌چنان اين آرزو رو مي‌کني... پس همون بهتر که بري بميري!
يا به آرزوت نمي‌رسي و نمي‌خواي ديگه اين آرزو رو بکني... شکر اين نعمت الهي و امداد‌ غيبي رو به جا بيار... :w11:دولت خدمت‌گوذار رو دعا کن! :w17:

رفتن و مردن؟!
يا نرفتن و مردن؟!
مسئله اين است! (خلال‌دندون، تفففف)

(تو فهميدي من چي گفتم؟) :w20:

آخرین ویرایش:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب میشه اولش کرایه نشینی :redface:
یا به صورت دوره ای البت محاسبه شده هر شب خونه یکی از اقوام اوار شین :whistle:
اصلنییییییییییییییی اوووووووووووووو دلت خوش ه حال رو بچسب فردا هم فردا فکرش کن :w12:
مگه تو از فردا خبر داری شاید عمو یی دایی خاله ایییی ارثی میراثی :w11:
اصلنی شاید یه چمدون پر پول گیرت اومد :w05:

فردا رو کی دیده امروز

تو اراده کن فردا ها میلیاردری :w12: ( گفتم فردا هااااااااااا:eek: نبیای یقیه منو بگیری گفتی فردا میلیاردر میشی ):whistle::D
اگه اجاره نشین بشم که پولی برای پس انداز نمیمونه برام:surprised:
با این وضعیت چهار تا فامیلم از دست میدیم :D

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند حالت داره: يا به آرزوت مي‌رسي پس انگار که مي‌ري مي‌ميري!
يا به آرزوت نمي‌رسي اما هم‌چنان اين آرزو رو مي‌کني... پس همون بهتر که بري بميري!
يا به آرزوت نمي‌رسي و نمي‌خواي ديگه اين آرزو رو بکني... شکر اين نعمت الهي و امداد‌ غيبي رو به جا بيار... :w11:دولت خدمت‌گوذار رو دعا کن! :w17:

رفتن و مردن؟!
يا نرفتن و مردن؟!
مسئله اين است! (خلال‌دندون، تفففف)

(تو فهميدي من چي گفتم؟) :w20:
یا بسم اله مشکل شد هزارتا :eek: دیر وقت مزاحم شدیم ممنون از همکاریتون این موقع شب ;)

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه مي خواي بري شهرستان بايد بري يه جايي كه مثلا روستا باشه و بتوني راحت زندگي كنيا چون همه جا همون آش هست و همون كاسه

چرا ادامه تحصيل بيشتر و بيشتر نميدي 24 سالگي ليسانس مي گيري و 26 سالگي فوق ليسانس با اين مدرك مي توني تو يه دانشگاه آزاد تدريس كني بعدشم 26 سالگي دكترا مي گيري و كارت و حقوقت محكم تر ميشه آيندتم تضمينه البته يه كم سختيا داره ولي خب هر جور حساب كني به هيچ عنوان نمي توني زودتر از 26 سالگي تكوني به خودت بدي اينم خودش كلي مكافاته حالا يا ليسانس مي گيري و ميري سربازي ميشي 26 ساله يا ميري واسه ارشد و ميشي 26 ساله فكر كنم دومي خيلي بهتره

sanaz950

عضو جدید
با پس انداز ماهي 500 هزار تومن به هيچ جا نميرسي چون اين 500 تومن تا 4 سال ديگه ميشه اندازه پول تو جيبي بچه ها :confused:
اما بهتره بري بانك مسكن پس انداز كني كه شايد بتوني وام بگيري . البته بعدش بايد تا موهات رنگ دندونات بشه قسط بدي....:w20:
ولي جدي يه كم رو مسئله وام فكر كن

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب الان مي گم. ببين تو هيچ نيازي به پول فراوان نداري. (قانون راز توي امضات هست اگه وقت کردي سر بزن :biggrin::biggrin:)

ببين عزيزم استخدام توي دانشگاه به درد آقايون نمي خوره. چون حقوقش خيلي بره بالا در حد فوق ليسانس ميشه 700 800 تومن که ..... اگه مي خواي دکترا بخوني هم که احتياجي به گفتن نداره جونتو مي دي عمرت رو مي دي آخرشم يه مشت چرت و پرت کردي تو مخت. بهتره از الان بري بميري. چون اونا تو دکترا مي کشنت.
يه راه خوب اينکه خانوم محترم رو هم به کار مجبور فرماييد. راست ميگم تو اين دوره زمونه زن آدم اگه کار نکنه خيلي سخته. مگه اينکه تو خيلي پولدار باشي يا خيلي متعصب که به قيافه آواتارت نمياد.

خوب حالا تو لازم نيست بري سربازي بعد ازدواج کني. همزمان با سرباز بودن هم ميشه. البته تو دوران عقد باشه آموزشيت خيلي بهتره ولي دنبالش اگه خانومت کار کنه مي توني خونه خودت باشي والا واويلا بهتره بري بميري.

تا اينجا هنوز اميدي به زنده موندنت هست بخصوص اگه همزمان با درس خوندن سراغ کار هم بري.:surprised:
حداقل براي آشنايي با فرصت هاي شغلي. کارآموزيت رو سعي کن يه جايي بري که بتوني بموني.
راستي يادم رفت موقع سربازي مي توني امريه بگيري بعد از ظهرها کار شخصيت رو بکني اونوقت نمي ميري!!

ديدي سخت نيود
ولي به اين زودي ازدواج نکن. بزار حداقل سال آخر باشي بعد. هرچند که اونم ميشه.
مي دوني که کافيه بخواي.
يه نکته مهم اينه که بايد همت کني(مودبانه orze).
بقيش بعدا....

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی بگیر که وضعیت مالیش از شما پایین تر یا مساوی باشه
پدرزن پولدار به درد نمیخوره
از ما گفتن...
حرف خوبي زدين. بسيار درسته.
آدم که نمي خواد سرکوفت بخوره.
آدم که نمي خواد سربار باشه. (بهتره سرباز باشه)
آدم که نمي خواد داماد سرخونه باشه.
اونوقت اونا به جات تصميم مي گيرن.
اگه زرنگ باشي هم مي گن داري ميچاپيشون
واي چه دنياي کثيفي شد.:(:(

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
يه راه خوب اينکه خانوم محترم رو هم به کار مجبور فرماييد. راست ميگم تو اين دوره زمونه زن آدم اگه کار نکنه خيلي سخته. مگه اينکه تو خيلي پولدار باشي
راستي
ولي به اين زودي ازدواج نکن. بزار حداقل سال آخر باشي بعد. quote]
اینو که گل گفتی .ولی یه چیز رو بهتره به زبون ورزشی بگم.ببینید دونفر که با هم توی یه تیم (مثلا تنیس)بازی میکنند باید برای پیروزی هر دوتاشون زحمت بکشند و فعالیت کنند.حالا فرض کنید که این دوتا هم تیمی زن و شوهر باشند.آیا میشه که خانوم یا آقا(فرق نمیکنه)، بار و فشار مسابقه رو روی دوش اون یکی بندازه؟؟پس در واقع بجای اینکه خانومها فکر بکنند که اجبار در کار هست بهتره بیاندیشند که اجبار نیست بلکه قبول همکاری و درک مسوولیت هست.

یکی بگیر که وضعیت مالیش از شما پایین تر یا مساوی باشه
پدرزن پولدار به درد نمیخوره
از ما گفتن...
اینکه وضعیت مالیش پایین تر یا بالاتر باشه اصلا مهم نیست بشرط اینکه بعدا بعت سرکوفت نزنه!از پدر زن هم چیزی به شما نمیرسه برادر!چرا،طبیعیه که به دخترش کمک خواهد کرد اما اون خودش هم هزار تا گرفتاری داری جانم!
مخ يه دخترو بزن كه باباش پولدار باشه
تيغ زدن پدر زن از مهارت هايه كه از همه واحدهاي
دانشگاهيت پول سازتره
این که 100در 100 غلطه! اگه این کار رو فقط بخاطر پول باباش بکنید، مطمئن باشید که با شکست عاطفی روبرو خواهید شدو چیزی هم بجز بار منت و سرکوفت بدوش نخواهید کشید.

چرا ادامه تحصيل بيشتر و بيشتر نميدي 24 سالگي ليسانس مي گيري و 26 سالگي فوق ليسانس با اين مدرك مي توني تو يه دانشگاه آزاد تدريس كني بعدشم 26 سالگي دكترا مي گيري و كارت و حقوقت محكم تر ميشه آيندتم تضمينه البته يه كم سختيا داره ولي خب هر جور حساب كني به هيچ عنوان نمي توني زودتر از 26 سالگي تكوني به خودت بدي اينم خودش كلي مكافاته حالا يا ليسانس مي گيري و ميري سربازي ميشي 26 ساله يا ميري واسه ارشد و ميشي 26 ساله فكر كنم دومي خيلي بهتره
این شه یه حرف حسابی!

چرا ازدواج!!؟؟؟ اینو جواب بدی بقیه ی مسائلت هم حل می شه
میگن برای ازئواج دوتا شرط لازمه،یکی داشتن دل شیر و یکی دیگه داشتن مغز خر!!(شوخی). حالا باید دید که آیا این دلایل موجود هست یا نه!!

حرف خوبي زدين. بسيار درسته.
آدم که نمي خواد سرکوفت بخوره.
اونوقت اونا به جات تصميم مي گيرن.
quote]
برادر من، زیاد مته به خشخاش میکنید!همینجوری هم اونا به جای شما تصمیم خواهند گرفت!!

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من امروز با یه دو دو تا چهار تا کردن ساده متوجه یک مساله دردناک در زندگی خودم شدم.:smile:
من که الان دست خدا و بابام درد نکنه هیچی ندارم:rambo: اگر 4 سال دیگه که ایشالا گوش شیطون کر فارغ از تحصیل شدم برم سربازی , 2سال هم زیر پرچم مقدس اسلام باشم میشه 6سال الانم که 20 سالمه میشه 26 سالم:) بعد از سربازی بدون سابقه کار اگه با هزار نذر و نیاز و قفل و دخیل بستن کار پیدا کنیم حداکثر ماهی 400 , 500 تومن حقوق میدن که چند سال اول فکر نکنم اصلا به پس انداز بکشه, بعد از چند سال لکو لوک کردن تو این کارخونه ها اگه از ما خوششون بیاد و نیگرمون دارن و کارمون خیلی درست باشه ترفیع بگیریم حقوقمون بره بالا وگرنه هم که بشینیم تو خونه کیشمیشای مامانمونو پاک کنیم :whistle:, حالا در نظر میگیریم همه چی خوبه و فضا اجتماعیه:smile: ما هم حقوقمون زیاد شد و به جایی رسیدیم که 500 هزار تومن تونستیم در ماه پس انداز تاکید میکنم پس انداز کنیم (فرض محال محال نیست:w16:) که این زمان افزایش سابقه کار و زیاد شدن حقوق حداقل خیلی خوشبینانه 5 سال طول میکشه:w20: که سن ما هم به 31 سال میرسه کم کم دیگه موها داره سفید میشه وسط کله کچل شده و .. :w07: . با این وضعیت تهران که خونه ها با وجود افت شدید قیمت توی محل خودمون اگه بخوام جایی رو بگیرم متری 1.5 تا 2 تومن هست:surprised: , در بهترین شرایط قیمت یه خونه 70 متری میشه 105 ملیون تومن:cry: حالا شما اون ماهی 500 تومن پس انداز منو در نظر بگیرین متوجه میشین که بعد از 17.5 سال طول میکشه که من بتونم یه خونه 70 متری توی محل خودمون بخرم:w17: که در اونموقع 49 سالم شده:w22: به آدم 50 ساله زن میدن؟ :w04:
در آخر جالبه بدونین من سال دیگه برنامه داشتم با یکی که خیلی دوستش دارم ازدواج کنم.

در همین راستا ازتون عاجزانه درخواست میکنم در نظر سنجی فوق شرکت کرده و من رو از نگرانی برهانید .:confused:
خیلی پر توقعی خدائیش
من 2 ساله فارغ التحصیل شدم
سابقه کاری هم دارم
هر جا رفتم بیشتر از 200 تومن حقوق ندادن
منم دیدم برم سر کار و نرم هیچ فرقی نمیکنه این شد که موندم تو خونه و بخور و بخواب
تازشم همین الان 26 سالمه
زیر 30 سال هم اصلا به فکر ازدواج نیستم
چون خیلی هم از زندگیم راضیم
خوشی زده زیر دلت مگه که به فکر ازدواج افتادی برو زنندگیت رو بکن عزیز
راستی همیشه یه راه حل دیگه هم هست

سعی کن اونو پیدا کنی
شاد و موفق باشی.:gol::gol:

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه فقط مشکل مالی مانع ازذواج میشه؟؟؟؟!!!
بعدشم کی گفته اینطوری پول میدن کار بلد باشی میتونی حداقل 700 تومن ماهانه در آمد داشته باشی !
بیاید خودمون باور کنیم!

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز

quote]
برادر من، زیاد مته به خشخاش میکنید!همینجوری هم اونا به جای شما تصمیم خواهند گرفت!![/quote]
سلام دوست عزيز
اول از همه برادر !!!!!!!:surprised::eek::eek::eek:
دوم اينکه من ديدم دامادايي که خانواده زنشون تصميماتشون رو مي گيرن. اونا هم کنگر و لنگرن. بعضي هاشون همونطور که گفتم مي چاپن بعضي ها هم منگ هستن و احساس مي کنن به پر قو رسيدن. البت که بعضي ها هم خيلي باحالن و حتي مي شن کمک و همه کاره پولا!!!
ببيند به خودمون بستگي داره که کسي به جاي ما تصميم بگيره يا نه.
ضمنا من خودم شاغل هستم و شغل رو اجبار نمي دونم.

gol_bahar

عضو جدید
خوب الان مي گم. ببين تو هيچ نيازي به پول فراوان نداري. (قانون راز توي امضات هست اگه وقت کردي سر بزن :biggrin::biggrin:)

ببين عزيزم استخدام توي دانشگاه به درد آقايون نمي خوره. چون حقوقش خيلي بره بالا در حد فوق ليسانس ميشه 700 800 تومن که ..... اگه مي خواي دکترا بخوني هم که احتياجي به گفتن نداره جونتو مي دي عمرت رو مي دي آخرشم يه مشت چرت و پرت کردي تو مخت. بهتره از الان بري بميري. چون اونا تو دکترا مي کشنت.
يه راه خوب اينکه خانوم محترم رو هم به کار مجبور فرماييد. راست ميگم تو اين دوره زمونه زن آدم اگه کار نکنه خيلي سخته. مگه اينکه تو خيلي پولدار باشي يا خيلي متعصب که به قيافه آواتارت نمياد.

خوب حالا تو لازم نيست بري سربازي بعد ازدواج کني. همزمان با سرباز بودن هم ميشه. البته تو دوران عقد باشه آموزشيت خيلي بهتره ولي دنبالش اگه خانومت کار کنه مي توني خونه خودت باشي والا واويلا بهتره بري بميري.

تا اينجا هنوز اميدي به زنده موندنت هست بخصوص اگه همزمان با درس خوندن سراغ کار هم بري.:surprised:
حداقل براي آشنايي با فرصت هاي شغلي. کارآموزيت رو سعي کن يه جايي بري که بتوني بموني.
راستي يادم رفت موقع سربازي مي توني امريه بگيري بعد از ظهرها کار شخصيت رو بکني اونوقت نمي ميري!!

ديدي سخت نيود
مي دوني که کافيه بخواي.
بقيش بعدا....

حرف سیما جان را قبول دارم.این مشکل رو خیلی های دیگه هم دارند،ببین اونا دارند چه کار می کنند. بعضی از اونها که ازدواج کردند خانه که نداشتند یا ماهی 700 تومان حقوق که نداشتند. همه چیز کم کم با توکل به خدا و پشتکار درست میشه، در ضمن خانمی که شما انتخاب کردید مطمئن باش که کمکت می کنه. فقط باید بخوای و اراده کنی و توکل به خدا، باور کن همه چیز درست میشه.

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که الان دست خدا و بابام درد نکنه هیچی ندارم:rambo: اگر 4 سال دیگه که ایشالا گوش شیطون کر فارغ از تحصیل شدم برم سربازی , 2سال هم زیر پرچم مقدس اسلام باشم میشه 6سال الانم که 20 سالمه میشه 26 سالم بعد از سربازی بدون سابقه کار اگه با هزار نذر و نیاز و قفل و دخیل بستن کار پیدا کنیم حداکثر ماهی 400 , 500 تومن حقوق میدن که چند سال اول فکر نکنم اصلا به پس انداز بکشه, بعد از چند سال لکو لوک کردن تو این کارخونه ها اگه از ما خوششون بیاد و نیگرمون دارن و کارمون خیلی درست باشه ترفیع بگیریم حقوقمون بره بالا وگرنه هم که بشینیم تو خونه کیشمیشای مامانمونو پاک کنیم :whistle:, حالا در نظر میگیریم همه چی خوبه و فضا اجتماعیه ما هم حقوقمون زیاد شد و به جایی رسیدیم که 500 هزار تومن تونستیم در ماه پس انداز تاکید میکنم پس انداز کنیم (فرض محال محال نیست:w16:) که این زمان افزایش سابقه کار و زیاد شدن حقوق حداقل خیلی خوشبینانه 5 سال طول میکشه:w20: که سن ما هم به 31 سال میرسه کم کم دیگه موها داره سفید میشه وسط کله کچل شده و .. :w07: . با این وضعیت تهران که خونه ها با وجود افت شدید قیمت توی محل خودمون اگه بخوام جایی رو بگیرم متری 1.5 تا 2 تومن هست:surprised: , در بهترین شرایط قیمت یه خونه 70 متری میشه 105 ملیون تومن:cry: حالا شما اون ماهی 500 تومن پس انداز منو در نظر بگیرین متوجه میشین که بعد از 17.5 سال طول میکشه که من بتونم یه خونه 70 متری توی محل خودمون بخرم:w17: که در اونموقع 49 سالم شده:w22: به آدم 50 ساله زن میدن؟ :w04:

خب من تسلیت میگم بهت اچیل جان...:w02:
ولی چاره داره..
1_برای سربازی..میتونی یه عیبی چیزی تو خودت به وجود بیاری..یا وانمود کنی داری که نری سربازی..یا دعا کنی که سربازیو دوباره بفروشن تا 2 سال کمتر عقب بمونی:surprised:
2_برای کار به فکر یه پارتیه گردن کلفت باش...ایتجوری بدون مهارتو سابقه کار استخدامی..تازه کلی دورتم میگردن:w07:..تازه حقوقش هم مورد پسندت نبود میری به همون پارتی میگی 10 برابر میکنه واست:w12:
3_اما خونه و اینا رو دیگه شرمندم...چون تا چندسال دیگه کمتر از 500 میلیون تومن خونه 50 متری هم گیر نمیاد:w09:

اینا که شوخی بود...ولی نگران نباش پسر خوب...تو اگه بخوای میتونی...یه کم اگه توقعاتمون کم کنیم هممون میتونیم به اون چیزایی که میخوایم برسیم...:cowboy:
خب چه اشکالی داره یه مدت برین شهرستان..یه خونه بخرید..پس انداز کنید..وقتی دستتون به دهنتون رسید برگردید..بهتر از اجاره نشینیه که...:w05:
ارزوی موفقیت و سلامتی:gol:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

پسر تو چقدر ساده اي !! مگه زن گرفتن به خونه داشتنه؟؟؟:surprised: اين روزا با اين بحران شوهري كه وجود داره دخترو با خونه و ماشين و ...بهت ميدن تازه تو ميتوني بگي نميخوام ! :w19:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه بقیه دارن چیکار میکنن.
یا میرن میمیرن.
یا میرن یه دختر پولدارو تیغ میزنن.
یا به خدا توکل میکنن و با همت خودشون زندگیشونو میسازن.
امیدوارم تو آخری باشی. :gol:
من همت کردم گفتم ماهی 500 تومن پس انداز میکنم دیگه, همت نمیکردم که اصلا قید همه چی میزدم به قول دوستان زندگیمو میکردم ,ببین یکی هم که بخواد سالم زندگی کنه نمیزارن:w05:

با پس انداز ماهي 500 هزار تومن به هيچ جا نميرسي چون اين 500 تومن تا 4 سال ديگه ميشه اندازه پول تو جيبي بچه ها :confused:
اما بهتره بري بانك مسكن پس انداز كني كه شايد بتوني وام بگيري . البته بعدش بايد تا موهات رنگ دندونات بشه قسط بدي....:w20:
ولي جدي يه كم رو مسئله وام فكر كن
پیشنهاد خوبی بود ولی فعلا که دکتر جلوی همه جور وامی رو گرفته:confused:

مخ يه دخترو بزن كه باباش پولدار باشه
تيغ زدن پدر زن از مهارت هايه كه از همه واحدهاي
دانشگاهيت پول سازتره
باباش که پولدار هست ولی این به جایی به نفعم باشه به ضررم تموم شده روزی هزار بار دعا میکنم کاشکی فقیر بودن :w09:

اگه مي خواي بري شهرستان بايد بري يه جايي كه مثلا روستا باشه و بتوني راحت زندگي كنيا چون همه جا همون آش هست و همون كاسه

کاملا باهات موافقم همه هم اولین پیشنهادشون همینه ولی طارف که نداریم واقعا برای فوق شاید ولی دکتری اصلا نمیکشم ,هر چند اونم بیشتر دربارش فکر کنی میبینی ارزششو نداره:w10:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز

ديدي سخت نيود
مي دوني که کافيه بخواي.
بقيش بعدا....
کو کار؟ من اگه برای خودم کار پیدا کنم شاهکار کردم تازه با این وضعیت که صبح تا شب دوتایی بودوییم دنبال پول بنیان خانواده به خصوص بچه ها از هم پاشیده میشه :evil:بچه م معتاد بشه کی جواب میده؟ :w00:ولی ممنون پستت کلا جای تامل داشت ;)
حرف سیما جان را قبول دارم.این مشکل رو خیلی های دیگه هم دارند،ببین اونا دارند چه کار می کنند. بعضی از اونها که ازدواج کردند خانه که نداشتند یا ماهی 700 تومان حقوق که نداشتند. همه چیز کم کم با توکل به خدا و پشتکار درست میشه، در ضمن خانمی که شما انتخاب کردید مطمئن باش که کمکت می کنه. فقط باید بخوای و اراده کنی و توکل به خدا، باور کن همه چیز درست میشه.
ممنون از روحیه ای که دادی ولی کلا من فکر میکنم همش تقصیر بابامه به خدا تو این دوره زمونه و این وضع مملکت کسی که نمیتونه برای بچه ش خونه زندگی فراهم کنه حق پدر شدن نداره:w05: البته اینو به خودم دارم میگما با بابام نبودم :gol:

مگه فقط مشکل مالی مانع ازذواج میشه؟؟؟؟!!!
بعدشم کی گفته اینطوری پول میدن کار بلد باشی میتونی حداقل 700 تومن ماهانه در آمد داشته باشی !
بیاید خودمون باور کنیم!
خوب من اگه 700 تومن در بیارم 500 تومن میتونم پس انداز کنم دیگه نکنه میگی هیچی نخورم ؟:w04:

ممكنه پول خوشبختي نياره

اما
بي پولي حتما بدبختي مياره

اینو هستم شدیددد ;);)

خیلی پر توقعی خدائیش
من 2 ساله فارغ التحصیل شدم
سابقه کاری هم دارم
هر جا رفتم بیشتر از 200 تومن حقوق ندادن
منم دیدم برم سر کار و نرم هیچ فرقی نمیکنه این شد که موندم تو خونه و بخور و بخواب
تازشم همین الان 26 سالمه
زیر 30 سال هم اصلا به فکر ازدواج نیستم
چون خیلی هم از زندگیم راضیم
خوشی زده زیر دلت مگه که به فکر ازدواج افتادی برو زنندگیت رو بکن عزیز
راستی همیشه یه راه حل دیگه هم هست

سعی کن اونو پیدا کنی
شاد و موفق باشی.:gol::gol:
توقع کجا بود داداش من یه سر به املاکی سر خیابونتون بزن خونه 70 متری پرتوقعیه یا خونه متری 1.5 ملیون تومن؟ بازار خرابه آقا خرااااااااااااب :w06:
ازدواج نکنیم مسافرت نریم توقعمونو کم کنیم یه بارکی بگو اینترنتم نیا دیگه :w00:شما درباره گزینه برم بمیرم خیلی تمرکز داشتی مثکه ;)

Modernist

عضو جدید
يه چيزي مي گم ببين خدايي بد مي گم

همين الان كه دانشجويي برو يه دختر نامزد كن
الان كه چند سال پيش نيست نمي ذاشتن دختره تا شب عروسي پسر رو نبينه ، همش تلپه خونه پسره ، شبا هم همونجا مي مونه
تازه زير دست مامانت آشپزي هم ياد مي گيره ( آخه مامان خود آدم دلش نمياد به دخترش بگه پاشو آشپزي كن)
بهمين ترتيپ 4 سال كه دانشجويي ، هر چي بگه يه بهونه داري مي گي دانشجويي، همونجا زندگي مشترك رو تو يه اتاق زير سايه بزرگتر شروع مي كنيد . 2 سال سربازي هم همينطور ميگذروني
بعد 6 سال نخواستيم طلاقش بده بره
6 سال ديگه مردم سطح فكريشو رفته بالا طلاق يه چيز عادي شده ديگه:w15:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من تسلیت میگم بهت اچیل جان...:w02:
ولی چاره داره..
1_برای سربازی..میتونی یه عیبی چیزی تو خودت به وجود بیاری..یا وانمود کنی داری که نری سربازی..یا دعا کنی که سربازیو دوباره بفروشن تا 2 سال کمتر عقب بمونی:surprised:
2_برای کار به فکر یه پارتیه گردن کلفت باش...ایتجوری بدون مهارتو سابقه کار استخدامی..تازه کلی دورتم میگردن:w07:..تازه حقوقش هم مورد پسندت نبود میری به همون پارتی میگی 10 برابر میکنه واست:w12:
3_اما خونه و اینا رو دیگه شرمندم...چون تا چندسال دیگه کمتر از 500 میلیون تومن خونه 50 متری هم گیر نمیاد:w09:

اینا که شوخی بود...ولی نگران نباش پسر خوب...تو اگه بخوای میتونی...یه کم اگه توقعاتمون کم کنیم هممون میتونیم به اون چیزایی که میخوایم برسیم...:cowboy:
خب چه اشکالی داره یه مدت برین شهرستان..یه خونه بخرید..پس انداز کنید..وقتی دستتون به دهنتون رسید برگردید..بهتر از اجاره نشینیه که...:w05:
ارزوی موفقیت و سلامتی:gol:
1.ارغوان جان بحث سر 50 سال زندگیه حالا شما 2سالشم فاکتور بگیر 48 سال خیلی خوبه برای ازدواج؟:(
2. اگه پارتی داشتم که عشق دنیا رو میکردم شما اگه کسی رو تو دستگاهی جایی دارید ممنون میشم یه سفارشی کمکی چیزی برسونید :confused:
3.دکتر گفته درستش میکنه :cry::confused:
پسر تو چقدر ساده اي !! مگه زن گرفتن به خونه داشتنه؟؟؟:surprised: اين روزا با اين بحران شوهري كه وجود داره دخترو با خونه و ماشين و ...بهت ميدن تازه تو ميتوني بگي نميخوام ! :w19:
سوژه مورد نظر من از این اشانتیونا نداره :confused:
می تونی خیلی راحت خود کشی کنی دادا:surprised:
انصافا فکر نمیکردم گزینه الف انقدر طرفدار داشته باشه :surprised:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز

الان كه چند سال پيش نيست نمي ذاشتن دختره تا شب عروسي پسر رو نبينه ، همش تلپه خونه پسره ، شبا هم همونجا مي مونه
تازه زير دست مامانت آشپزي هم ياد مي گيره ( آخه مامان خود آدم دلش نمياد به دخترش بگه پاشو آشپزي كن)
بهمين ترتيپ 4 سال كه دانشجويي ، هر چي بگه يه بهونه داري مي گي دانشجويي، همونجا زندگي مشترك رو تو يه اتاق زير سايه بزرگتر شروع مي كنيد . 2 سال سربازي هم همينطور ميگذروني
عجببب:surprised: کدوم دختری ححاضره تن به همچین خفتی بده که توی یه اتاق تو خونه پدر شوهرش زندگی کنه؟؟:eek::eek::eek: آیا کسی هست؟:surprised:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

الهي.... ببين دخترا خودشون چه راهايي بهت نشون ميدن!!! :w15: من ميگم بحران شوهره قبول كن :w12: