بچه ها من امروز با یه دو دو تا چهار تا کردن ساده متوجه یک مساله دردناک در زندگی خودم شدم.
من که الان دست خدا و بابام درد نکنه هیچی ندارم
اگر 4 سال دیگه که ایشالا گوش شیطون کر فارغ از تحصیل شدم برم سربازی , 2سال هم زیر پرچم مقدس اسلام باشم میشه 6سال الانم که 20 سالمه میشه 26 سالم
بعد از سربازی بدون سابقه کار اگه با هزار نذر و نیاز و قفل و دخیل بستن کار پیدا کنیم حداکثر ماهی 400 , 500 تومن حقوق میدن که چند سال اول فکر نکنم اصلا به پس انداز بکشه, بعد از چند سال لکو لوک کردن تو این کارخونه ها اگه از ما خوششون بیاد و نیگرمون دارن و کارمون خیلی درست باشه ترفیع بگیریم حقوقمون بره بالا وگرنه هم که بشینیم تو خونه کیشمیشای مامانمونو پاک کنیم
, حالا در نظر میگیریم همه چی خوبه و فضا اجتماعیه
ما هم حقوقمون زیاد شد و به جایی رسیدیم که 500 هزار تومن تونستیم در ماه پس انداز تاکید میکنم پس انداز کنیم (فرض محال محال نیست
) که این زمان افزایش سابقه کار و زیاد شدن حقوق حداقل خیلی خوشبینانه 5 سال طول میکشه
که سن ما هم به 31 سال میرسه کم کم دیگه موها داره سفید میشه وسط کله کچل شده و ..
. با این وضعیت تهران که خونه ها با وجود افت شدید قیمت توی محل خودمون اگه بخوام جایی رو بگیرم متری 1.5 تا 2 تومن هست
, در بهترین شرایط قیمت یه خونه 70 متری میشه 105 ملیون تومن
حالا شما اون ماهی 500 تومن پس انداز منو در نظر بگیرین متوجه میشین که بعد از 17.5 سال طول میکشه که من بتونم یه خونه 70 متری توی محل خودمون بخرم
که در اونموقع 49 سالم شده
به آدم 50 ساله زن میدن؟ 
در آخر جالبه بدونین من سال دیگه برنامه داشتم با یکی که خیلی دوستش دارم ازدواج کنم.
در همین راستا ازتون عاجزانه درخواست میکنم در نظر سنجی فوق شرکت کرده و من رو از نگرانی برهانید .

من که الان دست خدا و بابام درد نکنه هیچی ندارم

در آخر جالبه بدونین من سال دیگه برنامه داشتم با یکی که خیلی دوستش دارم ازدواج کنم.
در همین راستا ازتون عاجزانه درخواست میکنم در نظر سنجی فوق شرکت کرده و من رو از نگرانی برهانید .

آخرین ویرایش: