بچه ها بیاین تو و هر دعایی که تو دلتونه و می تونین عنوانش کنین بگین

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جاذبه

عضو جدید
با همه چيز درآميز و با هيچ چيز آميخته مشو
که در انزوا پاک ماندن نه سخت است و نه با ارزش
-------------------------------------------
اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست
او جانشين همه نداشتنهاست
نفرين ها و آفرين ها بی ثمر است
اگر تمامی خلق گرگهای هار شوند
و از آسمان هول و کينه بر سرم بارد
تو مهربان جاودان آسيب نا پذير من هستی
ای پناهگاه ابدی
تو می توانی جانشين همه بی پناهی ها شوی

nana_IT

عضو جدید
خدا جون سلام

خدا جون سلام

وقتی در کوچه های خلوت با گلوی بغض گرفته و شانه های سنگین شده ازدرد قدم میزنی فقط حضور یه نفرو کنارت احساس میکنی که صداتو میشنوه و مثل همیشه پا به پای تو مراقبته انگار که خدا تورو تو بغلش گرفته و نوازشت میکنه و میگه عزیزم حرف بزن من منتظرم ... اونجاست که یه هو بغضت میترکه و اشکات سرازیر میشه دردتو میگی گلایه میکنی غر میزنی و اون فقط گوش میده !سنگینی وجودت با اشکها بیرون میریزه و خدا با دستهاش اونارو از رو گونه هات برمیداره میگه عزیزم غصه نخور من کنارتم من پیشتم نگران چی هستی؟...گرمای حضورش رو تو قلبت احساس میکنی و میگی خداجون مرسی که گاهی این فرصتارو به من میدی تا ببینمت دوست دارم خدا جون دوست دارم هیچ وقت از پیشم نرو.:cry::crying:

matin_bc

عضو جدید
وقتی در کوچه های خلوت با گلوی بغض گرفته و شانه های سنگین شده ازدرد قدم میزنی فقط حضور یه نفرو کنارت احساس میکنی که صداتو میشنوه و مثل همیشه پا به پای تو مراقبته انگار که خدا تورو تو بغلش گرفته و نوازشت میکنه و میگه عزیزم حرف بزن من منتظرم ... اونجاست که یه هو بغضت میترکه و اشکات سرازیر میشه دردتو میگی گلایه میکنی غر میزنی و اون فقط گوش میده !سنگینی وجودت با اشکها بیرون میریزه و خدا با دستهاش اونارو از رو گونه هات برمیداره میگه عزیزم غصه نخور من کنارتم من پیشتم نگران چی هستی؟...گرمای حضورش رو تو قلبت احساس میکنی و میگی خداجون مرسی که گاهی این فرصتارو به من میدی تا ببینمت دوست دارم خدا جون دوست دارم هیچ وقت از پیشم نرو.:cry::crying:
نازی...اره...دقیقا همین طوره...:w23:

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا توفیق بندگی رو از ما مگیر
زیرا هر آنچه داریم از بندگی توست
خدایا عنایتی کن که شایستگی بندگی تو را داشته باشیم زیرا که تو برحق ترین خدایی
خدایا دلمون رو جز از مهر خودت پر مکن
.
.
.
.
خدایا با تمام وجودم میگم که خیلی خدایی
خدا دوست دارم

reza@

عضو جدید
malome dast be ghalamet bad nist

fargol_2408

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدايا من خيلي بد كردم،خيلي بهت پشت كردم ولي هميشه بايه اشاره از تو برگشتم،پيشت گريه كردم و ازت خواستم من رو ببخشي،خدايا بازم منو كمك كن كه من بدون تو هيچم ،خدايا تو بنده هاي خوب اينقدر داري كه نيازي به من گناهكار نداري ولي من به تو نياز دارمو تو تنها كسي هستي كه منو آروم ميكني.خدايا منو ببخش به خاطر گناهام و منو به راه راست هدايت كن.منو هيچ وقت به حال خودم نذار من فقط تو رو دارم،اگه تو به حرفام گوش ندي من پس پيش كي خودمو آروم كنم ؟از كي طلب بخشش كنم ؟به كي نيازمو بگم؟ كيو بپرستم؟
خدايا منو ببخش.......
خدايا ازت ميخوام قلبمو آروم و منو كمك كني.....
به بنده اي كه هيچ وقت نتونست ازت به خاطر تمام نعمتايي كه بهش دادي درست تشكر كه بازم نگاه كن كه تو از تشكراي من بي نيازي.......

matin_bc

عضو جدید
خدايا من خيلي بد كردم،خيلي بهت پشت كردم ولي هميشه بايه اشاره از تو برگشتم،پيشت گريه كردم و ازت خواستم من رو ببخشي،خدايا بازم منو كمك كن كه من بدون تو هيچم ،خدايا تو بنده هاي خوب اينقدر داري كه نيازي به من گناهكار نداري ولي من به تو نياز دارمو تو تنها كسي هستي كه منو آروم ميكني.خدايا منو ببخش به خاطر گناهام و منو به راه راست هدايت كن.منو هيچ وقت به حال خودم نذار من فقط تو رو دارم،اگه تو به حرفام گوش ندي من پس پيش كي خودمو آروم كنم ؟از كي طلب بخشش كنم ؟به كي نيازمو بگم؟ كيو بپرستم؟
خدايا منو ببخش.......
به بنده اي كه هيچ وقت نتونست ازت به خاطر تمام نعمتايي كه بهش دادي درست تشكر كه بازم نگاه كن كه تو از تشكراي من بي نيازي.......
عزیز دلم معلومه که خدا همه ی بنده هاشو دوس داره معلومه می بخشه تو رو...چرا نبخشه...ادم به این خوبی...همین که می دونی بهترین کجاست خیلی مسیر مهمی رو طی کردی...نگران نباش...بیا خوشحال باشیم که تو تنهاترین تنهاییامون بازم خدا رو داریم...:w34:

mammadshirdel

عضو جدید
امیدوارم با حضورت باعث خوبی بشی نه اینکه ازت سوء استفاده کنن ای خدا.
خیلی دوس داشتنی هسی
امیدوارم یه روز دنیا همونی شه که .......

nana_IT

عضو جدید
خدايا منو ببخش.......

چه جالب کلماتت واسم اشناست !( ها اینا همون حرفایی که توو صحبتام به خدام میگم!)

HHassanzadeh

عضو جدید
مارو آني وكمتر از آني به خودمون وامگذار
الهي كمك كن تا بتونيم تو لشكر امام زمان(عج) باشيم نه فقط باشيم بلكه يك نيروي موثرباشيم

الهي آمين

ياعلي:gol:

haunt

عضو جدید

از خدا میخوام به من و خانواده و دوستانم و همه ی انسانها ی روی زمین سلامتی و شادی عطا کنه .

losser.love

عضو جدید
salam man aval arezo salamati daram baed faghat az khoda mikham ke be eshgham beresam hamin faghat hamino mikham to ro khoda harkas in ro khond vasam 2a kone.mc mamnoonam

bsh

عضو جدید
خدایـــــــــــم!

به درگاه تو دعا می کنم،

که در قلب منی،

در عبور از دنیــــــــــــــای رنــــــــــــــج،

راهــــــــــنمایم باش،

قلبم را به سوی تو می گیرم،

پس مرا به سوی خویشتن بخوان،

و راه لطف و رحمتت را نشانم ده،

Mythical

کاربر بیش فعال
خداااااااا جونم منو هیچ وقت به حال خودم نذار و همیشه صدامو بشنو.......

وضعیت
موضوع بسته شده است.