سلام دوستان،بالاخره امروز انتخاب رشته کردم.
احمد خان شما اختیار دارین، لطف دارین بهم،باز اگر مشکلی بود اگه بتونم حل میکنم.فقط زیاد روم حساب نکنین!!!
تاپیکهای ما رو هم دیدین!!!!عجب!
آدمای تو خیابونم مگه از پروژت خبر دارن؟
بابا تو دیگه کی هستی،دست همه رو از پشت بستی
من به رشته طراحی هم علاقه دارم و واقعا رشته جالبیه،کلا همه گرایش های مکانیک خوبن،ولی چون لیسانسم سیالاته اول تبدیلا رو زدم بعد طراحیا رو.حالا بالاخره یه جا اگه خدا بخواد قبول میشم،اگه سر نماز منو یادتون آمد برام دعا کنین،ولی فک کنم احمد با ضربه ای که به مغزش خورده ما به یادش نیمیام
غزاله چه بلایی سر جوون مردم آوردی!
شما دخترا موجودات عجیبی هستین!!.......البته شما فرق میکنین
آره توکل به خدا،خداییشم تو لحظات سخت خیلی باهاش آرامش میگیرم،یه جورایی مونسم شده.همدمم شده.
ایشالله همه سروسامون بگیرن،کلا هر جوونی سروسامون بگیره عقلش درست کار میکنه،تا زمانی که ازدواج نکنهو مسئولیت تو دوشش نباشه،شیطنت میکنه و به فکر چیزای دیگه هست و از عقلش درست استفاده نمیکنه،پیغمیر ما الکی نگفته هر کی ازدواج کنه نصف دینشو انجام داده،این جمله خیلی مفهوم بزرگی داره،البته هر کی یه نظری داره،هرکی یه جور زندگی میکنه،یکیم شاید باشه بگه زن چیه!شوهر چیه!و خیلی راحت بتونه باهاش کنار بیاد،خوب هرکی اختیار زنگیشو داره،ولی به نظر من این بیخیالی این طور آدما یه روزی به پشیمونی تبدیل میشه،خیلیا هستن پول دارن خونه دارن،همه چی دارن ولی ازدواج نمیکنن،برای خودم خیلی جای سواله اینا دیگه کین؟،خوب حتما یه دلایلی واسه خودشون دارن!.....به هر حال مهم اینه که از این دنیا لذت ببری،و هر لذتی میبره آخرتم داشته باشه،به نظر من هر کی تو این دنیا بیشتر لذت ببره میره به بهشت،ولی خداییشم زندگی بدجور سخت شده،بدجوور.یهو دیدی مام مثل آنا شدیم
،حالا کاری به سختیش نداریم ولی اصولش همینه که گفتم هست ولا غیر.این حرفا رو زدم فک نکنین بچه خشکی مذهبی هستما،من تو دینم متعادلم
غزاله خانوم یه وقت از ما دلخور نشین،به خدا شوخی میکنم،ولی من جدی ترین حرفامو تو شوخیام میزنم
یا علی دوستان