دوستان الان اصلا انرژی ندارم،چون چند ساعت دیگه جواب ارشد میاد،من که میدونم آخرشم من به آن چیزی که میخوام نمیرسیم،باز هر چی خدا خواست،ناشکر نیستیم،من که دیگه فک نکنم واسه دکترا بخونم،بعد ارشد برم سربازی و کار و زندگی به نظرم برام بهتره،دکترا بخونیم و سربازی بریم سنمون میشه 30 و خورده ای،پس کی میخوام طمع زندگی کردنو بچشم!!!!!!!!!خدایاااااااااااااااااااااااا به ما جوانان کمکی کن.....خیلی دلم پره بچه ها،خیلی،نگاه به این خندهام نکنین.بیخیال،حالا تا بعد ببینیم خدا چه سرنوشتی رو برام رقم میزنه،لطفا یکی انرژی بده،خواهشا
ممنون سعیده خانم،ممنون آقا احمد،حرفات قشنگ بود خوشم آمد داداش،من فک میکردم شما دانشجویارشدین!!!!من خراب کردم ولی راستشو بگم فقظ 4 ماه خوندم،فقط.وضعمالیم هم خوب نیست حتما هم باید روزانه برم،حتما هم خوابگاه داشته باشه،فک کنم یه جایی همین استانهای اطراف مازندران قبول شم.جامداتو خوب زدم ولی فک میکردم ریاضی 25-30زدم،حالا ببین چی شد:
خوب بازم خداروشکر
توکل به خدا
امیرخان کی وضع مالیش خوبه داداش من
همه مشکل دارن
ایشالا سعی کن با بچه های ارشد 92 که واردن مشورتی بکنی که انتخاب رشتت خوب باشه
بعدشو بسپار دسته خدا
درصداتم دیگه اونقدا بد نیست که میگی خراب کردی
ارشد روزانه واقعا باید وقت گذاشت اونم با برنامه ریزی یا از ترمای آخر لیسانس بخونی
ناراحت نباش
اگه فعلا هدفت ادامه تحصیله
یکم استراحت کنو بعدش با یه برنامه ریزی خوب(با کمک بچه هایی که درصدای بالا زدن) انجام بده و شروع کن
ایشالا به نتیجه میرسی امیرخان
سلام،ممنون احمد،دیگه واسه سال بعد نمیخونم،ارزش نداره یه سال از سربازی و زندگی و کار عقب بیفتم،زمان واسم مهمتره،من لیسانسم سیالاته،تو تبدیل رتبم بد شد،من نرسیدم سیالات رو بخونم،گفتم برام آسونتره گذاشتم آخر مطالعش کنم که نشد،فقط دوتا زدم که شد 10درصد،اشتباه کردم(اصلا خریت کردم)،کاش از تابستون شروع میکردم،کاش!(البته یه سری مشکلاتم داشتم،بماند)ولی دوستان میگن تبدیل مالک اشتر قبول میشم،اگرم نشدم همون طراحی رو میخونم،برام فرقی ندارن،به هر دو گرایش علاقه دارم،فقط میترسم برم طراحی بهم یه ترم پیش بدن،من باید ارشد رو بگیرم،به لیسانس نمیشه اکتفا کرد،نمیدونم این روزا این جا میام یه حس خوبی بهم دست میده،ممنون از دوستان(مخصوصا احمد،غزاله،سعیده)،ایشالله همتون به ارزوهاتون برسین-یا علی
من ي حرفي بزنم شايد يكم جنبه ي نصيحت داشته باشه.
هدف گذاريتون منحصر و تك بعدي نباشه هيچوقت. هميشه چند تا مسير واسه خودتون باز بذارين.
هيچوقت هدف را فقط نذارين درس كه اگه ي وقت ي جايي يطوري شد كه بهش نرسيدين همه چيز واستون بي معني بشه و آينده ي ديگه اي را نتونين تصور كنين. هميشه راههاي زيادي براي آرامش و شاد زندگي كردن هست.
من هميشه ميگم مهمترين مساله اينه كه يادم بايد متخصص باشه ربطي به مدرك تحصيلي نداره . ما هر كدوم ميتونيم ي مهندس متخصص عالي باشيم اينجوري جايگاهمون هميشه بالا و محكمه. اما اگه ي دكتراي مكانيك با سواد تيوري بالا باشيم توي كار و بازار كار حسابي به مشكل برميخوريم.
پس اگه هدف كار هست بايد تجربه و تخصص را بالا برد.
سلام،ممنون،واقعا خوب حرف زدی،تعجب کردم،بهت نمیومد ازین حرفا بزنی!!!!خداییش مهندسی موضوع رو تحلیل کردی،اول تو ذهنت مدلسازی کردیش بعد تحلیلش کردی!!من ي حرفي بزنم شايد يكم جنبه ي نصيحت داشته باشه.
هدف گذاريتون منحصر و تك بعدي نباشه هيچوقت. هميشه چند تا مسير واسه خودتون باز بذارين.
هيچوقت هدف را فقط نذارين درس كه اگه ي وقت ي جايي يطوري شد كه بهش نرسيدين همه چيز واستون بي معني بشه و آينده ي ديگه اي را نتونين تصور كنين. هميشه راههاي زيادي براي آرامش و شاد زندگي كردن هست.
من هميشه ميگم مهمترين مساله اينه كه يادم بايد متخصص باشه ربطي به مدرك تحصيلي نداره . ما هر كدوم ميتونيم ي مهندس متخصص عالي باشيم اينجوري جايگاهمون هميشه بالا و محكمه. اما اگه ي دكتراي مكانيك با سواد تيوري بالا باشيم توي كار و بازار كار حسابي به مشكل برميخوريم.
پس اگه هدف كار هست بايد تجربه و تخصص را بالا برد.
من کی بزرگ میشم ارشد بدم ! اه
من کی بزرگ میشم ارشد بدم ! اه
سلام
بچه ها من میخوام مطلب یاد بگیرم
آشنایی هم ندارم
توی تایپیک نرم افزار بهم کتاب معرفی کردن
میگم چون هیچ آشنایی ندارم و میخوام از اوله اولش شروع کنم چیکار کنم
شما بلدید؟ چطوری یاد گرفتید؟
سلام،منم مثل خودتم،ولی بعضی از دوستان ارشد و دکترای مکانیک یه سری کتاب بهم معرفی کردن،به تاپیک زیر مراجعه کن شاید به دردت خورد:
"""برنامه نویسی رو از کجا باید شروع کرد؟(به روش مهندسی مکانیک!!!!)"""
به تو چه کتابایی معرفی کردن؟فک کنم غزاله بلد باشه که چطوری مطلب رو یاد بگیریم.
امتانامون شرو شد..............................................................
منم میان ترم هام شروعید!!!!!
منم میان ترم هام شروعید!!!!!
امتانامون شرو شد..............................................................
منم بلاتون دعا میچنم امتاناتونو خوف بدین،من که فعلا الاف و در حین انتخاب رشته
سلام
غزاله خانوم تازه میان ترما شروعید؟؟؟؟؟!!!
پ کی اصلیاس؟
میگم راستی شما کدوم دانشگاهی؟
یا خداااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا خودت رحم کن
میگم راستی مگه ما بچه درسخون نیستیم؟؟؟؟ خو جای نگرانی نداره دیگه
داره؟
پ این تایپیک واسه چیه اونوقت؟
دولتی رشت!!!
ما همه را باهم میدیم!!!!
من ترمو مشکل دارم.........
شما میتونین کمکم کنین ؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |