میان ترم ها در راهند......
سرم خعلیییییییییییی شلوغه!پلوغه همه جا!!!!
خوب عید فرصت خوبی بود که از بار درسها کم کنی امسالم که انتخاباته خدا رو شکر من که دیگه واحد ندارم معلوم نبود چی بشه
میان ترم ها در راهند......
داداش بچه های شهرستانی چطوری میتونن جزوه هاشو گیر بیارن؟راهی وجود داره؟دوستان. من کارشناسی تهران جنوب بودم.یه دکتر کرمی اونجا درس میداد جزوه های ریاضیش در حد لالیگا بود. من هر چی ریاضی و محاسبات و ریاضی مهندسی بلدم از روی جزوه های اون خوندم. اگه نزدیکین به اتوبان آهنگ یا مترو دروازه دولت حتما جزوه شو از انتشارات جلوی دانشگاه بگیرین. این ریاضی مهندسی که میگین از روی جزوه هاش خوندم انگار دارم قصه میخونم.
سربازی چیه به من یکی باید شیرینی ارشدتو بدی
راستی غزاله به اعصابت مثلث باش،ببین عمو انرژی واست چی آورده؟....چی چی آورده؟....نخود و کیشمیش.......با صدای چی؟.....میان ترم ها در راهند......
خوب عید فرصت خوبی بود که از بار درسها کم کنی امسالم که انتخاباته خدا رو شکر من که دیگه واحد ندارم معلوم نبود چی بشه
چقدر نامردی استارتر!
خب مام دل داریم !
میاس برای عموم مهندسا بزاری!
دوستان. من کارشناسی تهران جنوب بودم.یه دکتر کرمی اونجا درس میداد جزوه های ریاضیش در حد لالیگا بود. من هر چی ریاضی و محاسبات و ریاضی مهندسی بلدم از روی جزوه های اون خوندم. اگه نزدیکین به اتوبان آهنگ یا مترو دروازه دولت حتما جزوه شو از انتشارات جلوی دانشگاه بگیرین. این ریاضی مهندسی که میگین از روی جزوه هاش خوندم انگار دارم قصه میخونم.
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییی امیررررررر خاننننننننننننننننننننننن !یوهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووعمو انرژی آمده،واستون انرژی آورده،حراجششششششششششششششششششش کردم،بیاااا این ور بازاررررررررررر
بیا که داره تموووووووووووووووم میییییییییییییشه
سلااااااااااااااااااااااااااااااام آبجی غزالهخوب بچه ها!
بنظرتون واسه من كه جديدا انرژي كم آوردم واسه خوندن درسهاي خوشگل!! چيكار ميتونين بكنين آيا؟
البته بجز حراج!!!
چند بیت شعر در وصف رشتمون )))))))))))
من مکانیکیّ ام و از رشته ام - می گریزم من روانی گشته ام
دیگر از دیینامیکم خم شد کمر - گشته پیشانی چروک و طاس سر
هیکلم مثل دماسنج خم است - غر زدن از بهر ترمو 2 کم است
دوستان جان خدا یاری کنید - بهر طراحی شما کاری کنید
جان من از درس سیالات نگو - نازنین چشمم دگر رفته ز سو
روز و شب در پیش هر استاد خویش - می گذارم من گرو ناچیز ریش
جان من نیروگهم را پاس کن - یک نگه بر سر و موی طاس کن
کین چنین بر سر بلا می اورد - این سئوالات از کجا می اورد
بعد پاسیِّ تمام این دروس - می شوم شاگرد صفر اتوبوس
سلااااااااااااااااااااااااااااااام آبجی غزاله
یه راه واست دارم حالششششششششششششششششششو ببر
خودتو بکش خلاص کن خودتو
اگه نمیتونی بیا بازار حراج
راه حلت را بذار واسه خودت پسر خوب!
نبینم دیگه ازین حرفها بزنی هاااااااااااااااااااا
با منی؟ یکی جلوی منو بگیره
اتفاقا راه حل خوبی بود
میگم واسه درسخون شدن گذاشتن پست کافیه یا باید کاره دیگه ایم بکنم؟
یعنی از این لحظه که این پستو میذارم درسخون حساب میشم؟
آخ جون
کاش زودتر میومدم اینجا
میگم واسه درسخون شدن گذاشتن پست کافیه یا باید کاره دیگه ایم بکنم؟
یعنی از این لحظه که این پستو میذارم درسخون حساب میشم؟
آخ جون
کاش زودتر میومدم اینجا
غزاله ازما دلخور نباش،من خدایی هیچی تو دلم نیست،شوخی میکنم باهات،من کلا با یه گروه خودمونی شم خیلی شوخ هستم، این که چیزی نیست............................باشه دختر خوب؟!
خوب حالا که اومدی از فردا مثه بچه ی خوب میری دنبال همون پروژه ات!!! خودت حلش میکنی
آورین
حالا ببینم چی میشه!
سلام محبوبی جان،نه،این طورام نیست،اولا باید با جنبه باشی،دوما باید انرژی بدی(ببین من چقققققققققققدر انرژی میدم)سوما باید درسخون باشی(البته این رو نداشتی اشکال نداره،چون خودمم نیستم،الانا فقط دارم ایجا الواتی میکنم داش)،چهارما......هااااااا.....دیگه چهارمی نداریم
حالا اول چند تا شعر باحال بگو تا مجوز ورودتو تایید کنمتو این تاپیک همه از من فرمان میبرن
خوب حالا که اومدی از فردا مثه بچه ی خوب میری دنبال همون پروژه ات!!! خودت حلش میکنی
آورین
اوه،اوه،بابا آن پروژه هم عجب داستانی شده،همه جای باشگاه ازش صحبت شده ولی واقعا به تلاش آقای محبوبی باید احسنت گفت
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تقویت زبان **برای بچه های مکانیک** | مهندسی مکانیک | 78 | ||
آموزش مقاومت مصالح در زبان تخصصی مهندسی مکانیک | مهندسی مکانیک | 0 | ||
بهترین شغل های رشته مکانیک | مهندسی مکانیک | 1 | ||
همه چیز درباره مهندسی مکانیک | مهندسی مکانیک | 1 | ||
مهم ترین نرم افزارهای رشته ی مکانیک | مهندسی مکانیک | 0 |