به نفر بالایی یک نصیحت بکن

*محیا*

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
بیا که دوش به مستی سروش عالم غیب

نوید داد که عام است فیض رحمت او

مکن به چشم حقارت نگاه در من مست

که نیست معصیت و زهد بی مشیت او

هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نشویم
هیچ وقت همدیگر رو قضاوت نکنیم

BISEI

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
Uri :D
انقد بچه مثبت نباش تهش به هر حال میری تو جهنم :یوهاهاها

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز زیاد خوشبین نباش، وقتی دورت زدن یا واست تصمیمگیری کنن یا بحسابت نیارنت (تو را آدم حساب نکنن)، ازت سوءاستفاده اسمی و وسیله ای کردن میفهمی ک خوشبینی زیادی خوب نیس، یا خیلی اوضاعت خوبه یا تو بهشتی یا داخل آدم هایی... یا شایدم خوابی.
یا ی بیشور عمرت رو تلف نکرده بخاطر هیچ و پوچ

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آدما شلخته نیستند. گاهی ما خودمان را در دیگران میبینیم.

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خطرناك ترين نوع بشر كسي است كه فهمش كم واعتقادش زياد است!
پس فهمت رو زياد كن و اعتقادت رو كم!

*محیا*

کاربر ممتاز
هر وقت انسانیت دین و مذهب جهانی شد
اعتقاد و فهم در راستای هم رشد خواهند کرد

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچ انسان عاقلی
هیچ مجموعه ای را نه بطور کامل رد و نه به طور کامل تایید می کند
حتی زباله ها هم چیزهای باارزشی در درون خود دارند

در کاری ک بهت مربوط نیس دخالت نکن.
ضمنا کسی ک برای بقیه کلاس اعتقاد و فهم و انسانیت میزاره و ادعای عقل کل داره باید بدونه توهین و تهمت به انسان ها تحت عنوان زباله یا عناوین مشابه نمونه ای از کمبود و عقده درونی هست. خودتون نمونه ای از ی زباله بحساب میای طبق گفته خودت.
آقا جان بگو توهین، تهمت، دخالت نکنن بهم و گرنه هر چیزی بهشون ممکنه بگم

*محیا*

کاربر ممتاز
در کاری ک بهت مربوط نیس دخالت نکن.
ضمنا کسی ک برای بقیه کلاس اعتقاد و فهم و انسانیت میزاره و ادعای عقل کل داره باید بدونه توهین و تهمت به انسان ها تحت عنوان زباله یا عناوین مشابه نمونه ای از کمبود و عقده درونی هست. خودتون نمونه ای از ی زباله بحساب میای طبق گفته خودت.
آقا جان بگو توهین، تهمت، دخالت نکنن بهم و گرنه هر چیزی بهشون ممکنه بگم
سلام
ببخشید من قصد توهین به هیچ کسی رو نداشتم و ندارم شما دقیقا خودتون هم دارید دخالت می کنید و هم توهین اگه شما فکر می کنید من به شخص خاصی توهین کردم عذر خواهی می کنم از همه افرادی که شما فکر می کنید من بهشون توهین کردم در ضمن منظور من از زباله واقعا خود زباله است نه انسان توی زباله ها ممکنه الماس هم باشه پس درک کن که من زباله رو مثال زدم
من هیچ وقت به هیچ انسانی توهین نکردم و توهین نمی کنم و توهین نخواهم کرد حتی به خود شما که این همه به من توهین کردید
طرف حساب من شما هم نیستید

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
ببخشید من قصد توهین به هیچ کسی رو نداشتم و ندارم شما دقیقا خودتون هم دارید دخالت می کنید و هم توهین اگه شما فکر می کنید من به شخص خاصی توهین کردم عذر خواهی می کنم از همه افرادی که شما فکر می کنید من بهشون توهین کردم در ضمن منظور من از زباله واقعا خود زباله است نه انسان توی زباله ها ممکنه الماس هم باشه پس درک کن که من زباله رو مثال زدم
من هیچ وقت به هیچ انسانی توهین نکردم و توهین نمی کنم و توهین نخواهم کرد حتی به خود شما که این همه به من توهین کردید
طرف حساب من شما هم نیستید

کاملا مشخصه شما بهشون گفتی زباله هست و گرنه چ معنی داره زباله مثال بزنه؟
این همه اشیا و فلان هست چرا مثلا نگفتی سنگ یا فلز؟
نقل قول شون من بودم و شما جواب شون رو با زباله هس دادی...
خب بهتر ک من طرف حساب شما نیستم ازای بابت خوشحالم ک یکی هست ک ازم طلبکار نیست.
والا مگه من سر پیازم یا ته پیاز.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از دین و مذهب دوری کن

اولن آبی ن قرمز
دوما کسی ک بخاطر ی سری مسائل مجبور بشه از اعتقاداتش دست بکشه یعنی از همون اولم هیچ اعتقادی نداشته داشته فیلم بازی میکرده!
بعدم مهم نیس حق خوری، مهم آینه ک عدالتی وجود نداره و هر کی هر کاری دلش میخواد میکنه تا ب هدف شون ک نمیدونم چیه برسن.
این وسط من حقم خورده شد، عمرم تلف شد، اعصابم داغون شد، ابروی من رفت، همه حق داشتن غیرمن...
ب چ قیمتی؟
لعنت به هر کی باعثشه.

pandarm

کاربر بیش فعال
اولن آبی ن قرمز
دوما کسی ک بخاطر ی سری مسائل مجبور بشه از اعتقاداتش دست بکشه یعنی از همون اولم هیچ اعتقادی نداشته داشته فیلم بازی میکرده!
بعدم مهم نیس حق خوری، مهم آینه ک عدالتی وجود نداره و هر کی هر کاری دلش میخواد میکنه تا ب هدف شون ک نمیدونم چیه برسن.
این وسط من حقم خورده شد، عمرم تلف شد، اعصابم داغون شد، ابروی من رفت، همه حق داشتن غیرمن...
ب چ قیمتی؟
لعنت به هر کی باعثشه.

نظر شما هم محترم

***##***

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچکسی مثل پدر و مادر از خودگذشته و تکیه گاه نیست و این دو کلمه رو به این خوبی برای ما معنی نمیکنه ...