shabnam.h.m
عضو جدید
اینم حرفیه!!!!!!آره ديگه
اونم چون هزارتا باهم نميشه
قسمت ميكنه ماهي 20 تا ماچ
هر ماه ميري جلوي قاضي ،لپ مورد نظر را كشيده و سپس ماچ ميكنيد :دي
اینم حرفیه!!!!!!آره ديگه
اونم چون هزارتا باهم نميشه
قسمت ميكنه ماهي 20 تا ماچ
هر ماه ميري جلوي قاضي ،لپ مورد نظر را كشيده و سپس ماچ ميكنيد :دي
آره ديگهميخواست طلاقم نده...
کدوم پشتیبان مالی چه کشکی چه دوغی چه آشی؟ادم وقتی داره ازدواج میکنه ینی طرفو از هر لحاظ قبول داره پس مهریه سنگین ب درد نمیخوره
ولی من مهریه رو قبول دارم ب عنوان یه پشتیبان مالی
درسته ....صعود به ۱۰ قله برتر جهان
دوست میدارم این مهریه رو.....ولی از اونجایی که آقایون غیر قابل پیش بینی هستند هیچ مهریه ای ضامن زندگی نیست....
اونا که بیشتر به مشکل برخوردنمن همون باغ گردو و باغ زعفران خودمو می خوام!
اما در کل به نظرم چیز مسخره ایه!
اصولیشو بخوای باید کار اروپایی ها رو انجام داد! دارایی ها بین مرد و زن به طور مساوی تقسیم بشه!
این بهترینه!
کاری با مشکلاتشون ندارم! منظورم اینه که اگه قراره چیزی به زن تعلق بگیره به نظر من این منطقی ترین و بهترینه!اونا که بیشتر به مشکل برخوردن
نظرتون منطقیهکاری با مشکلاتشون ندارم! منظورم اینه که اگه قراره چیزی به زن تعلق بگیره به نظر من این منطقی ترین و بهترینه!
منم در رابطه با تائید شما میگم نظرتون منطقیهنظرتون منطقیه
منم در رابطه با تائید شما میگم نظرتون منطقیه
منتظر باشین تا اون دنیا کسی بیاد دنبالتون!!!
ممنون از تاییدتون!!!!!!!!نظرتون منطقیه
من تضمین می کنم! میاد!ای وای یعنی نمیاد؟؟؟
چرا میاد وقتی موهاتون مثل دندونای مصنوعیتون سفید شد میاد!!! اسمش هم اقا عزرائیله کارش توپه کلی خونه ویلا و .. تو بهترین نقطه بهشت داره و ...ای وای یعنی نمیاد؟؟؟
آبجی به طرز خفنی اشتباه میکنی!!!!![]()
من که عشقو ترجیح میدم کلا هم مهر نمیخام
شما میگین مهره بالا ضامن خوشبختیه؟ یا بعد از طلاق خوشبختی میاره؟آبجی به طرز خفنی اشتباه میکنی!!!!
برا هیچکدوم مایه ی خوشبختی نیس!!!شما میگین مهره بالا ضامن خوشبختیه؟ یا بعد از طلاق خوشبختی میاره؟
پس به خاطر همینه که تو کشورهای دیگه جهان امار طلاق اینقدر بالاست اما تو ایران یک به چهار؟؟برا هیچکدوم مایه ی خوشبختی نیس!!!
اما باید باشه!
ربطی به اون نداره....پس به خاطر همینه که تو کشورهای دیگه جهان امار طلاق اینقدر بالاست اما تو ایران یک به چهار؟؟
این نظریه شما بی پایه و اساسهربطی به اون نداره....
مهریه یه سنته...
درسته... الان بعضی وقتا به عنوان تضمین زندگی تبدیل میشه..
از طرفی هم آمار طلاق ربطی به مهریه نداره!!
در هر حالت برمیگرده اما مشکل اینجاست که قانون مهریه باید تصحیح بشهمن با مهریه کاملا موافقم..
هیچکس از آینده خبر نداره
اگر اتفاقی بیفته که 2 نفر نتونن زندگی کنن مرد قطعا" میتونه گلیم خودشو از آب بکشه ولی زن بیچاره چی؟؟باید برگرده خونه باباش؟!!
قانون مهریه بر اساس قوانین اسلامی تدوین شده و توی اسلام هم مهریه عندالمطالبه استدر هر حالت برمیگرده اما مشکل اینجاست که قانون مهریه باید تصحیح بشه
میزان داشته باشه و قانون برای گرفتنش
مثلا هر کسی نتونه بدون دلیل موجه بگیره!
خوب منم همینو میگم دادا/آبجی!به مظر منم مهریه لازمه
نه این مهریه های عجیب غریب ولی باید تا یه حدی باشه
نه باید از بچگی به دختر یا پسرا زندگی کردن درست رو یاد داد ....اونوقت نه کسی مهر زیاد میزاره نه کسی به خاطر تضمین خوشبختی این مهرای عجیبو قبول میکنهدر هر حالت برمیگرده اما مشکل اینجاست که قانون مهریه باید تصحیح بشه
میزان داشته باشه و قانون برای گرفتنش
مثلا هر کسی نتونه بدون دلیل موجه بگیره!
قانون اساسیه ایران اشغاله به تمام معنی است!!قانون مهریه بر اساس قوانین اسلامی تدوین شده و توی اسلام هم مهریه عندالمطالبه است
یعنی صرفا مطالبه زن دلیل موجه محسوب میشه
بابا اصلا قانون مسخره ای داریمنه باید از بچگی به دختر یا پسرا زندگی کردن درست رو یاد داد ....اونوقت نه کسی مهر زیاد میزاره نه کسی به خاطر تضمین خوشبختی این مهرای عجیبو قبول میکنه