احسنتتتتتتتتتتتتتتتتمهد کودک لاله 6تا پسل داله
یکیش منو دوست داله اما سبیل نداله گفته که دل میاله
منم اونو دوست دالم اما میمی ندالم گفتم که دل میالم
![]()
31سالته هنوز میمی در نیاوردی؟مهد کودک لاله 6تا پسل داله
![]()
31سالته هنوز میمی در نیاوردی؟![]()
این قسمت رو من نفهمیدم میمی چی هست؟31سالته هنوز میمی در نیاوردی؟![]()
ما سوسول نیستیم (متاسفانه ) سینه سوخته ایم یکی دو بارم دستو پامونو یه چن جای دیگهم سوخته . ... ما به این داستان میگیم سوخت و ساز و زندگی بدون سوخت و ساز یعنی زندگی بدون فتو سنتز .. . . . اخه میشه !!!!!!!!!!ایشش این سوسولبازیها در قاموس ما نمیگنجد!!
خوب میشه بهم بگی چجوری حساب کردی؟به نظرت من شوخی میکنم؟![]()
جانمهد کودک لاله 6تا پسل داله
![]()
یکجورایی موافق نیستم یک پسرو دختر تو جامعه فعلی ما چجوری باید همدیگه را بشناسن؟ توی مقاطع دبستان راهنمایی دبیرستان از هم جدا هستن.توی دانشگاه هم که جدیدا دارن از هم جداشون میکنن وذات انسان طوری هست که به سمت چیزی میره که ازش منع شده .راهی جز دوستی های این چنینی براشون نمونه که اون هم گاها به سرانجام نمیرسه چون دخترها و پسراهای ما طرز رفتار با جنس مخالفشون را بلد نیستن کسی هم نبوده که آموزش بده بیشتر از اینکه بخوان تو مقاطع تحصیلیمون از طرز رابطه درست با جنس مخالفمون حرف بزنن طریقه ابتلا به ایدزو راه های مبارزه با اون را گفتن.برای جوون امروز ما چاره ای جز دوستی باقی نمیمونه.برفرض که راه حل درست ازدواج باشه ولی به علت عدم شناخت طرفین از رفتار همدیگه رابطشون به مخاطره میفته. واگه شانس بیارن که زندگی میکنن ولی دربسیاری از موارد طلاق و... پیش میاد اینها همش برمیگرده به عدم تدبیر اونایی که در امر آموزش و پرورش سهیم هستند.کاش بجای نزول آدمیت .. نزول این مورد رو داشتیم ..
کاش بجای دوستی ساعتی .. همدم همیشگی داشتیم ..![]()
تیکه اخرت خیلی خنده دار بودما سوسول نیستیم (متاسفانه ) سینه سوخته ایم یکی دو بارم دستو پامونو یه چن جای دیگهم سوخته . ... ما به این داستان میگیم سوخت و ساز و زندگی بدون سوخت و ساز یعنی زندگی بدون فتو سنتز .. . . . اخه میشه !!!!!!!!!!![]()
اینجا چه خبره ؟![]()
نه والا...!!!!اینجا چی شده...؟
آخه این هم سواله...
هیچی....همینه....نه والا...!!!!
مثلاً می خوان چی بگن؟؟؟!!!
آخرش چی می شه مثلاً ؟!!!
از چی تعجب میکنید...؟عجــــــــــــــــــــــــــــــــب!!!!![]()
از سوال هایی که بی خودین و مخاطب زیاد دارن!!!از چی تعجب میکنید...؟
آفرین ......از سوال هایی که بی خودین و مخاطب زیاد دارن!!!