به نظر شما چجور پسرهایی یا دخترهایی مناسبن واسه ازدواج؟؟؟؟؟؟؟

sherly

عضو جدید

چرا همه به منه بدبخت گیر دادن
:cry:

مارو باش که خیلی راحت احساساتمونو بیان میکنیم
:razz:

یکی نیست بگه آخه کدوم قسمت خواسته هام رویاییه!!!
:(
رویایی نیست شاید ما بیشتر به خودمون نگاه میکنیم فکر میکنیم این ادما پیدا نمیشن
این ادما هستن و کم هم نیستن.

مریم2009

عضو جدید
خواهش میکنم np

بغیر از شما چند نفر دیگه هم همچین حرفی بهم زدن و من جوایشونو دادم بهتر بود از همون اول بقیه ی پست های من و دوستان دیگه رو هم می خوندید و عجولانه برخورد نمی کردید

افراد خائن و بی وجدان هم بین پسرهاست هم دخترا .و بین پسرها شاید بیشتر ولی هر کسی رو تو قبر خودش میذارن ونمیشه همرو با یه چشم دید

به نظرم شاید اگه طرف مقابلتو عاقلانه انتخواب کنی و به هرکسی اعتماد نکنی خیانت هم کم پیش میاد

بازم ممنون
ببخشید اما من عجولانه جواب ندادم اون نظرات دوستان دیگم بود و این هم نظر من بود دوست داشتم نظر خودم را بگم فک میکنم همانطور کهدوستانم هم گفتن بیشتر خائنان آقایون هستن!!!!!!
بازم ببخشید اما اعتماد به نفس کاذب بین آقایون مخصوصا این روزا شایع شده آنهایی هم که قبلا خیانت کردن یه روزی از عشق فرشته خانم میمردن اما یه روز شدن غول سیاه قصه
البته من کاملا طرفدار حقوق خانمها هستم آیکون خشونت علیه آقایون:biggrin:
امیدوارم شما اعتماد به نفستون واقعی باشه آیکون بعید میدونم
امیدوارم فرشته خانمه زندگیتونا البته در وقت مناسب پیدا کنید:w40: آیکون اون سیبیلوئه تو لایو مسنجر

مریم2009

عضو جدید
رویایی نیست شاید ما بیشتر به خودمون نگاه میکنیم فکر میکنیم این ادما پیدا نمیشن
این ادما هستن و کم هم نیستن.

منم باهات موافقم خواسته هاشون اصلا رویایی نیستن خیلی معقوله آدمای اینجوری خیلی زیادن

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید اما من عجولانه جواب ندادم اون نظرات دوستان دیگم بود و این هم نظر من بود دوست داشتم نظر خودم را بگم فک میکنم همانطور کهدوستانم هم گفتن بیشتر خائنان آقایون هستن!!!!!!
بازم ببخشید اما اعتماد به نفس کاذب بین آقایون مخصوصا این روزا شایع شده آنهایی هم که قبلا خیانت کردن یه روزی از عشق فرشته خانم میمردن اما یه روز شدن غول سیاه قصه
امیدوارم فرشته خانمه زندگیتونا البته در وقت مناسب پیدا کنید:w40: آیکون اون سیبیلوئه تو لایو مسنجر
منم همیشه فک میکردم اقایون نامردن و خیانت کار ولی جدیدا دیدم اگه واقعا مردی عاشق باشه خیانت نمیکنه و این متاسفانه از جانب خانما بیشتر شده
البته هر دوطرف میتونن خیانت کار باشن و زن مرد نداره

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز

شرمنده اگه تاراحتتون کردم

خواهش میکنم

این خیلی خوبه که شما خانوما اینقدر محتاتین امیدوارم تو عمل هم همینطور باشه و برخلاف کسایی که دورو برمون میبینیم عاقلانه و با چشمای باز در مورد روابطتون تصمیم بگیرین تا خدایی نکرده فردا پشیمون نشید و آمار خائنین مرد بیشتر نشه:)

مرسی ایشالله 2-3 سال دیگه میرم دنبالش ;)

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
کلیه پستا رو خوندم، بعضیاش واقعا منطقی بود، بعضیاشم به نظرم شعار بود، بعضیاشم غیرت از نوع بدون عقلش بود
لیست کردن علایق و خواسته ها از طرف مقابل خیلی خوبه، ولی نهایتا متوجه میشید که هیچوقت اونی که میخواهیدش همه آیتم های شما رو نداره و اینجاست که پای تفاهم میاد وسط، تفاهم یعنی یکم من برات کوتاه بیام، یکمم تو برای من تا یه فصل مشترکی باهم پیدا کنیم و بتونیم بهش تکیه کنیم
بعضیا نوشتن دختر خوب زیاده و پسر خوب کم، من موافقم، اما به شرطی که قبول کنیم دختر خوبم کمه و اگر بخوایم جامعه آماری بگیریم تعداد دخترای خوب کمتر از پسرای خوبه (خواهشا جبهه نگیرید و منصفانه فکر کنید)
زیاد دیدم پسرایی رو که خودشون هرکاری میکردن و وقتی بحث ازدواج میشد دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده بودن، به نظر من اگر گیرشون بیاد باید به عدالت خدا شک کرد
زیادم دیدم دخترایی رو که هرکاری میکردن اما ظاهر رو حفظ میکردن و خودشونم دنبال پسر شاهزاده بودن
تجربه هم بهم نشون داده، هرکی از خودش تعریف کرد و در مورد مسئله ای ادعا کرد تو اون زمینه خودش مشکل داره و اون اخلاق رو نداره
خانوم و آقای عزیز، شما از اول بچگی با هم جنسای خودت بزرگ شدی، الان به شناخت در مورد هم جنسات رسیدی یا نه؟ اگر منی که یه پسرم یه پسر جدیدی بیاد تو جمعمون با همون برخورد اول میفهمم چطور آدمیه یا نه؟ مسلما بله متوجه میشم
پس جنس های مخالف هم باید باهم دوست باشن تا بتونن از همدیگه شناخت مناسب رو پیدا کنن، امااااا "باید دوستی کنترل شده باشه، هیچکدوم به خودشون اجازه ندن فکر بدی در مورد هم داشته باشن" و این نیاز به فرهنگ سازی داره
من خودم به شخصه از دختری خوشم میاد که در عین اجتماعی بود و راحت بودن، تونسته باشه خودشو پاک نگه داره، آدمایی که دور خودشون پیله میبندن و فکر میکنن پاکن از نظر من کارشون ستودنی نیست، چون انگار تو زندان باشی و بگی من دزدی نمیکنم، اما اونی کارش قابل تقدیره که آزاد باشه و دزدی نکنه

kimiaye_hasti

عضو جدید
بابا شما هم دلتون خوشه،اومدین درمورد چی حرف میزنین...توی این خراب شده اگه کمتر از برجی 4 میلیون درآمد داشته باشی و بری زن بگیری حماقت محض کردی...مخصوصا دخترای امروز که اکثریتشون به معنی واقعی کلمه پول پرست هستند...ببینین توی دادگاهها چه خبره!!!!!من نگفتم پسرها هم خوب هستن اونا هم خوب نیستن همونطور که دخترها خوب نیستن!!!! درضمنhavij139 دختر مورد نظرت خیلی رویایی هست که فکر کنم توی هیچ بقالی یافت می نشود....

در مـــــــــــــــــــــــورد خانم ها درست صحبت کن :exclaim::neutral::w13::w39:

آخرین ویرایش:

kimiaye_hasti

عضو جدید
واللا

من یه سری به تالار مشاوره زدم دیدم یه بنده خدایی همچین تاپیکی گذاشته و 9 ساعت از تاپیک گذشته و کسی نظر نداده یه نگاه کردم دیدم تازه عضو شده اینجا(مثل خودم) فهمیدم که زیاد بهش توجه نمیکنن(البته این گفته ی من جامعیت نداره ها مطمئنم اون لحظه اشتباه کردم). هیچی از اونجا که خودمم دوست داشتم با نظرات بقیه آشنا بشم گفتم بیخیال خودم آستین بالا میزنم:smile:... که ای کاششش.............

آخه :cry: طفلک :crying2:

kimiaye_hasti

عضو جدید
کلیه پستا رو خوندم، بعضیاش واقعا منطقی بود، بعضیاشم به نظرم شعار بود، بعضیاشم غیرت از نوع بدون عقلش بود
لیست کردن علایق و خواسته ها از طرف مقابل خیلی خوبه، ولی نهایتا متوجه میشید که هیچوقت اونی که میخواهیدش همه آیتم های شما رو نداره و اینجاست که پای تفاهم میاد وسط، تفاهم یعنی یکم من برات کوتاه بیام، یکمم تو برای من تا یه فصل مشترکی باهم پیدا کنیم و بتونیم بهش تکیه کنیم
بعضیا نوشتن دختر خوب زیاده و پسر خوب کم، من موافقم، اما به شرطی که قبول کنیم دختر خوبم کمه و اگر بخوایم جامعه آماری بگیریم تعداد دخترای خوب کمتر از پسرای خوبه (خواهشا جبهه نگیرید و منصفانه فکر کنید)
زیاد دیدم پسرایی رو که خودشون هرکاری میکردن و وقتی بحث ازدواج میشد دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده بودن، به نظر من اگر گیرشون بیاد باید به عدالت خدا شک کرد
زیادم دیدم دخترایی رو که هرکاری میکردن اما ظاهر رو حفظ میکردن و خودشونم دنبال پسر شاهزاده بودن
تجربه هم بهم نشون داده، هرکی از خودش تعریف کرد و در مورد مسئله ای ادعا کرد تو اون زمینه خودش مشکل داره و اون اخلاق رو نداره
خانوم و آقای عزیز، شما از اول بچگی با هم جنسای خودت بزرگ شدی، الان به شناخت در مورد هم جنسات رسیدی یا نه؟ اگر منی که یه پسرم یه پسر جدیدی بیاد تو جمعمون با همون برخورد اول میفهمم چطور آدمیه یا نه؟ مسلما بله متوجه میشم
پس جنس های مخالف هم باید باهم دوست باشن تا بتونن از همدیگه شناخت مناسب رو پیدا کنن، امااااا "باید دوستی کنترل شده باشه، هیچکدوم به خودشون اجازه ندن فکر بدی در مورد هم داشته باشن" و این نیاز به فرهنگ سازی داره
من خودم به شخصه از دختری خوشم میاد که در عین اجتماعی بود و راحت بودن، تونسته باشه خودشو پاک نگه داره، آدمایی که دور خودشون پیله میبندن و فکر میکنن پاکن از نظر من کارشون ستودنی نیست، چون انگار تو زندان باشی و بگی من دزدی نمیکنم،
اما اونی کارش قابل تقدیره که آزاد باشه و دزدی نکنه

احسنت
خوشمان آمد :lol:

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مـــــــــــــــــــــــتورد خانم ها درست صحبت کن :exclaim::neutral::w13::w39:

چقدر زود عصبانی میشید. اینهمه راجع به آقایون بد گفتید کسی بهتون گفت بالا چشتون ابرو ه؟:)

البته گفته ی aminkhan کاملا اشتباست. ولی هرچی عوض داره گله نداره:biggrin:

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز

اره تفاهم خوبه ولی تا یه حدی اگه با خانوادت خوب برخورد نکنه و بداخلاق باشه و.. تا چقدر میتونی تحمل کنی و تفاهم

نمیشه گفت کدوم بیشتره هر دو به یه اندازست به نظرم

تجربه هم به من ثابت کرده نمیشه در مورد دیگران زود قضاوت کرد و همه مثل هم نیستن
حرف شما کاملا درسته و این روابط میتونه در غالب فعالیت های اجتماعی تر باشه و حد اقل
قبل ایجاد ارتباط یه شناختی از همدیگه و گذشته ی طرف داشته باشه
من خودم به شخصه از دختری خوشم میاد که در عین اجتماعی بود و راحت بودن، تونسته باشه خودشو پاک نگه داره،
خیلی از دخترهای اطرافمو میشناسم که همچین خصوصیتی دارن و اجتماعی بودن کار بدی نیست و همه باید باشن
آدمایی که دور خودشون پیله میبندن و فکر میکنن پاکن از نظر من کارشون ستودنی نیست، چون انگار تو زندان باشی و بگی من دزدی نمیکنم، اما اونی کارش قابل تقدیره که آزاد باشه و دزدی نکنه
اگه منظورتون نداشتن دوست جنس مخالف برای ایجاد یک رابطه ی 2 طرفست بازم بهتون میگم زود قضاوت میکنین
کی کفته همچینن آدمایی تو زندانن!!!! اینی که گفتی اصلا مصداق همچین آدمایی نیست من به تعداد موهای سرت میتونم مثال نقض بزنم یکیش خودم...

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
اگه منظورتون نداشتن دوست جنس مخالف برای ایجاد یک رابطه ی 2 طرفست بازم بهتون میگم زود قضاوت میکنین
کی کفته همچینن آدمایی تو زندانن!!!! اینی که گفتی اصلا مصداق همچین آدمایی نیست من به تعداد موهای سرت میتونم مثال نقض بزنم یکیش خودم...

شما 22 سالته تا اونجایی که فهمیدم
پس هنوز زوده در مورد خودت صحبت کنی
من نظرم رو گفتم، و هر شخصی میتونه برداشت خودشو داشته باشه
متاسفانه خیلیا شناخت دقیق از ازدواج و مسائل مربوط به اون ندارن
وقتی حرف از تفاهم میشه همه جوانبه دوست خوبم، هم خود شخص و هم خانواده ها، هیچ دو انسانی نیستن که باهم تفاوت نداشته باشن چون تو دو خانواده بزرگ شدن و خانواده ها هرچقدر از نظر فرهنگی شبیه هم باشن باز تفاوت توشون هست
شما با افتخار دارید میگید با دختری دوست نبودید و جالبه میخواید تاتی تاتی نکرده برید تو یه زندگیی که شناخت مناسبی در موردش ندارید
خوب شما میتونید بگردید دنبال دختری که اونم آفتاب مهتاب ندیده است، سعی خودتون رو بکنید، براتون آرزوی موفقیت دارم

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما 22 سالته تا اونجایی که فهمیدم
پس هنوز زوده در مورد خودت صحبت کنی
من نظرم رو گفتم، و هر شخصی میتونه برداشت خودشو داشته باشه
متاسفانه خیلیا شناخت دقیق از ازدواج و مسائل مربوط به اون ندارن
وقتی حرف از تفاهم میشه همه جوانبه دوست خوبم، هم خود شخص و هم خانواده ها، هیچ دو انسانی نیستن که باهم تفاوت نداشته باشن چون تو دو خانواده بزرگ شدن و خانواده ها هرچقدر از نظر فرهنگی شبیه هم باشن باز تفاوت توشون هست
شما با افتخار دارید میگید با دختری دوست نبودید و جالبه میخواید تاتی تاتی نکرده برید تو یه زندگیی که شناخت مناسبی در موردش ندارید
خوب شما میتونید بگردید دنبال دختری که اونم آفتاب مهتاب ندیده است، سعی خودتون رو بکنید، براتون آرزوی موفقیت دارم

ینی اکثر پسرهایی که دوست دختر دارن بالای 22 سال سن دارن دیگه؟!! فکر نکنم 7ترم دانشگاه و مسائل بیرون اون کم باشه مخصوصا واسه من! که یه عمر واسم گذشته اگه بدونی...
درسته معلومه که همه مثل هم نمیشن ولی می تونی کمی صبر کنی وبهتر بگردی تاکمترین اختلاف و انتخاب کنی

همچین تاتی تاتی نکرده هم نه تا قبل ازسن ازدواج با هیچ دختری صمیمی نمیشم ولی اخلاقیات ورفتار ومیشه با همین رایطه فهمید واسه دخترهای بیرون هم من با یه نگاه میشه 80% اشون رو کنار زد (البته تو محیط اطراف من اینطوریه)و بقیه هم با توجه به خانواده دوستاشون و با چه کسایی نشستو برخاست دارن و جاهایی که میرن لباسایی که می چوشن سلیقه ای که دارن طرز صحبت کردن طی یه مدتی میتونی یه شناخت نسبی داشته باشی مخصوصا اگه خواهر داشته باشی باز این شناخت راحتتر میشه. که اگه ok شد میتونی ارتباطتو از طریق خانوادگی ادامه بدی
اکثر این رابطه ها و خیانتهایی که میبینم مال دوستی پسرهای زیر 23 ساله که نمی دونن ازدواج و با کدوم {ز} مینویسن میانو به بهونه ازدواج و آشنایی دختره رو خام میکنن وقتی خرشون از پل گذشت از دختره خسته میشن. اگه ادم قراره با اینجور ارتباط با جنس مخالفش وتواین سن آشنا بشه تا حالا من باید 60-70 بار با یه دختری دوست میشدم و ترکش میکردم این خوبه به نظرت؟

حتما .ممنون!. اینجور دختر های خوب هم کم نیستن تو محیط اطرافم میشناسم همچین دخترهایی رو

آخرین ویرایش:

ham_den

عضو
به نظرم کسی که میخواد ازدواج کنه اول باید ببینه خودش آمادگی داره ...

بعد یه نسبت 50 - 50 برا مسایل جنسی - عاطفی در طرف مقابل بسنجه ببینه که چقدر به 100 نزدیک تره

(البته فکر کنم هیچ کس اون 100 امتیازی رو پیدا نمیکنه)

فرهاد-ا

عضو جدید
سلام دوست عزیز.
پاک بودن در جوانی سیره پیغمبر است و گر نه در پیری هر کهری شود عابد و زاهد.
شما مسلما عقاید خاص خودتون رو داری. و من به شما آفرین هم میگم.
اون کسانیکه فکر میکنن اون پسرها و دخترها دوست از جنس مخالفشون ندارن اممل هستن و هنوز از زندگی چیزی نفهمیدند شما هنوز درک درستی از آدمهای اطرافتون ندارید.( زیبایی زمانی دیده میشه که کنار زشتی باشد) به نظر من شما جایی زشتی با زیبایی رو اشتباه گرفتید.
و به دوستم میگم زنده باد راهت.:gol:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
ینی اکثر پسرهایی که دوست دختر دارن بالای 22 سال سن دارن دیگه؟!! فکر نکنم 7ترم دانشگاه و مسائل بیرون اون کم باشه مخصوصا واسه من! که یه عمر واسم گذشته اگه بدونی...
درسته معلومه که همه مثل هم نمیشن ولی می تونی کمی صبر کنی وبهتر بگردی تاکمترین اختلاف و انتخاب کنی

همچین تاتی تاتی نکرده هم نه تا قبل ازسن ازدواج با هیچ دختری صمیمی نمیشم ولی اخلاقیات ورفتار ومیشه با همین رایطه فهمید واسه دخترهای بیرون هم من با یه نگاه میشه 80% اشون رو کنار زد (البته تو محیط اطراف من اینطوریه)و بقیه هم با توجه به خانواده دوستاشون و با چه کسایی نشستو برخاست دارن و جاهایی که میرن لباسایی که می چوشن سلیقه ای که دارن طرز صحبت کردن طی یه مدتی میتونی یه شناخت نسبی داشته باشی مخصوصا اگه خواهر داشته باشی باز این شناخت راحتتر میشه. که اگه ok شد میتونی ارتباطتو از طریق خانوادگی ادامه بدی
اکثر این رابطه ها و خیانتهایی که میبینم مال دوستی پسرهای زیر 23 ساله که نمی دونن ازدواج و با کدوم {ز} مینویسن میانو به بهونه ازدواج و آشنایی دختره رو خام میکنن وقتی خرشون از پل گذشت از دختره خسته میشن. اگه ادم قراره با اینجور ارتباط با جنس مخالفش وتواین سن آشنا بشه تا حالا من باید 60-70 بار با یه دختری دوست میشدم و ترکش میکردم این خوبه به نظرت؟

حتما .ممنون!. اینجور دختر های خوب هم کم نیستن تو محیط اطرافم میشناسم همچین دخترهایی رو
اینکه با یه نگاه میشه هشتاد درصد رو گذاشت کنار منم با شما موافقم
مشکل تو اون بیست درصده
ببین دوست خوبم، اگر اون شناختی که میگی رو داشته باشی لازم نیست 70-80 تا عوض کنی تا به اونی که میخوای برسی، یکی دو تا هم کافیه
دختر خوب از نظر شما شاید خوب باشه، خیلی از دخترها کاملا موجه هستن و حتی ممکنه خیلیا سرشون قسم بخورن اما یهو میبینی اونی که نشون میدن نیستن، و بدا به حال کسی که ازدواج کنه و بعدش بفهمه چی به چی اه
اما دختر خوب هست، زیادم هست، قبول دارم، زیاد تو چشم نیستن و دیده نمیشن برای همینه کمتر در موردشون صحبت میشه، اما پیدا کردنشو سخته، خیلیم سخته

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ا
چون آقایون معمولا خائن هستن نه خانما
یه سواله کوچولو:
ببخشید شما مگه تا حالا با چنتا اقا بودید که اینو میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(نمی خواد بگید همه میگنو..............)
بعدم منظورتون از خیانت چیه؟ من که یه پسرم می دونم کسی که تو خیابون به یه دختر یه تیکه میندازه و شماره میده و.........بالاخره با هم دوست میشند فقط قصدش*** نه چیز دیگه که بهش پابند باشه پس دیگه خیانت معنا نداره چون قصدش چیز دیگست.............

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
در مـــــــــــــــــــــــورد خانم ها درست صحبت کن :exclaim::neutral::w13::w39:
چرا عصبانی میشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه توقع داشتی دخترا تو بقالی یافت بشند؟!! معلومه که تو هیچ بقالیی یافت نمیشند...........:smile:
در ضمن خواستی :neutral: ژنوو رعایت کنو گردن به پایین بزن!!!!!!!!!

arghavantree

عضو جدید
من خودم به شخصه از دختری خوشم میاد که در عین اجتماعی بود و راحت بودن، تونسته باشه خودشو پاک نگه داره،
آدمایی که دور خودشون پیله میبندن و فکر میکنن پاکن از نظر من کارشون ستودنی نیست، چون انگار تو زندان باشی و بگی من دزدی نمیکنم، اما اونی کارش قابل تقدیره که آزاد باشه و دزدی نکنه

این پیله از نظر شما چیه؟
و چه کسی این پیله را باز کرده کسی که با جنس مخالف دوسته؟

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدم باشه فقط.بعدش هم پیرامون بحثایی که شد من واقعا اگر بفهمم پسره دوست دخترداشته اصلا می خواد فرشته ام باشه نمی خوامش.تا این قدرمهمه واسم ..من دوس دارم همسرم اختیار خودش رو داشته باشه همونطور که من مواظب خودم بودم. حالا می گید اممل هر چی نمیدونم.....اگه اون رابطه(دوستی با مخالف) درست بوده و بی قصدو غرض بوده پس چرا ازدواج نکردید برادر من!! خودمونو گول نزنیم .البته شکست عشقی فرق می کنه با این.منظورم رابطست.منظورم بی قیدی و بی خیالی و توجیه کردنه الکیه که ملت کلکسیون دوست دختر دارن ما نداشته باشیم چی میشه و اگه نداشته باشیم امملیم و اینا.آره داداش من اممل دوس دارم :D......در رابطه با این مورد ملاکم سربه زیری و غرور هست.

kimiaye_hasti

عضو جدید
آدم باشه فقط.بعدش هم پیرامون بحثایی که شد من واقعا اگر بفهمم پسره دوست دخترداشته اصلا می خواد فرشته ام باشه نمی خوامش.تا این قدرمهمه واسم ..من دوس دارم همسرم اختیار خودش رو داشته باشه همونطور که من مواظب خودم بودم. حالا می گید اممل هر چی نمیدونم.....اگه اون رابطه(دوستی با مخالف) درست بوده و بی قصدو غرض بوده پس چرا ازدواج نکردید برادر من!! خودمونو گول نزنیم .البته شکست عشقی فرق می کنه با این.منظورم رابطست.منظورم بی قیدی و بی خیالی و توجیه کردنه الکیه که ملت کلکسیون دوست دختر دارن ما نداشته باشیم چی میشه و اگه نداشته باشیم امملیم و اینا.آره داداش من اممل دوس دارم :D......در رابطه با این مورد ملاکم سربه زیری و غرور هست.

به مرور زمان نظرت عوض میشه!!!
منم از این حرفا میزدم اما سحرجان چنین پسرایی یا پیدا نمیشند یا اینکه خیلی کمیابند.
میدونم حقیقت تلخه ولی .... باید قبول کرد

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه با یه نگاه میشه هشتاد درصد رو گذاشت کنار منم با شما موافقم
مشکل تو اون بیست درصده
ببین دوست خوبم، اگر اون شناختی که میگی رو داشته باشی لازم نیست 70-80 تا عوض کنی تا به اونی که میخوای برسی، یکی دو تا هم کافیه
دختر خوب از نظر شما شاید خوب باشه، خیلی از دخترها کاملا موجه هستن و حتی ممکنه خیلیا سرشون قسم بخورن اما یهو میبینی اونی که نشون میدن نیستن، و بدا به حال کسی که ازدواج کنه و بعدش بفهمه چی به چی اه
اما دختر خوب هست، زیادم هست، قبول دارم، زیاد تو چشم نیستن و دیده نمیشن برای همینه کمتر در موردشون صحبت میشه، اما پیدا کردنشو سخته، خیلیم سخته

ممنون مرسی:gol:

شاید شما درست میگی ولی من نمیتونم حتی با اون 3 نفر که گفتی دوست بشم و اگه بد بودن ولشون کنم برم دنبال نفر دومی اگرم بخوام هم نمیتونم شاید مشکل از منه ولی من وجدانم اجازه نمیده وممکنه طبق گفته ی شما بعد یه مدت دوستی فهمیدم که طرف بدردم نمیخوره اونوقت نمیتونم ولش کنم, گناه داره.آخه ممکنه از نظر اون من خوب باشم وتو مدت آشناییمون با کارهام و رفتارم تو دلش جا بازکرده باشم اصلا وجدانم راضی نمیشه که اون بنده خدا رو ناراحت کنم واسه همین ریسک نمیکنم و بیخیال دوستی میشم

شاید باورت نشه بدون اغراق میگم.بعضی وقتا خواهرم از شکست عشقی نزدیکترین دوستاش میاد بهم میگه و اینکه چقدر دپرس شدن و من شبا موقع خواب وقتی به حالشون فکر میکنم اشک از چشام سرازیر میشه(البته جای برادری و همچنین میدونم مرد نباید گریه کنه ولی در مورد افراد احساساتی باید اثتثنا قائل شد;)) و اون پسرها رو نفرین میکنم
نمیدونم باید چطوری اون شناخت عمیق و عمیق و کسب کرد. چیبگم والله بازم ممنون دوست خوبم:gol: