به نظر شما چجور پسرهایی یا دخترهایی مناسبن واسه ازدواج؟؟؟؟؟؟؟

kimiaye_hasti

عضو جدید
بد گشتی .........
فقط یه متر دور خودتو نگرد ...................نمی خواد پیدا کنی پیدا هستند.............:smile:

ادما دنیا رو اونطور که دوس دارن می بینن نه اونطور که هست!!!!!!!!!!!!!!

فکر میکنی چرا پسرای این زمونه تن به ازدواج نمیدن؟؟؟
چون ببخشیدا زیر سرشون بلنده!!!
البته به همه پسرا توهین نشه, فقط بعضی هاشون!
اون کسی که تاحالا دوست دختر نداشته یاخیلی اهل خدا و پیغمبر و نماز و روزه بوده که تاحالا سراغ اینجور چیزها نرفته یا خیلی بچه درس خون بوده و وقت نداشته یا برا خودش کسی نبوده و اعتماد به نفس نداشته!
حتی پسرایی را دیدم که خیلی زشت بودند اما چنان اعتماد به نفسی داشتند که .... بگذریم!
دخترخوب زیاده اما پسرخوب کمیابه!!!
من اول شرط داشتم که نباید با هیچ دختری بوده باشه اما حالا میبینم اگه بوده عیب نداره ولی وای به حالش روزی که بفهمم غیرمن با کسی دیگه هم باشه!!!

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
فکر میکنی چرا پسرای این زمونه تن به ازدواج نمیدن؟؟؟
چون ببخشیدا زیر سرشون بلنده!!!
البته به همه پسرا توهین نشه, فقط بعضی هاشون!
اون کسی که تاحالا دوست دختر نداشته یاخیلی اهل خدا و پیغمبر و نماز و روزه بوده که تاحالا سراغ اینجور چیزها نرفته یا خیلی بچه درس خون بوده و وقت نداشته یا برا خودش کسی نبوده و اعتماد به نفس نداشته!
حتی پسرایی را دیدم که خیلی زشت بودند اما چنان اعتماد به نفسی داشتند که .... بگذریم!
دخترخوب زیاده اما پسرخوب کمیابه!!!
من اول شرط داشتم که نباید با هیچ دختری بوده باشه اما حالا میبینم اگه بوده عیب نداره ولی وای به حالش روزی که بفهمم غیرمن با کسی دیگه هم باشه!!!
البته این نظر شماست و البته محترم..........
نمیشه این طوری گفت .......من یه ادمم یه از لحاظ درسی متوسط ......از لحاظ اعتقاد :نمازمو می خونم روزه هم می گیرم ولی حزب اللهی نیستم
از لحاظ اعتماد به نفسم که الا ماشاالله ..............
ولی وجدانم اجازه نمیده با دختر دیگه ای باشم نه اعتماد به نفسو اعتقاد زیادو درس................
چطور من برم دنبال هرزگی توقع داشته باشم با یه خانوم همه چی تموم ازدواج کنم؟؟؟!!!!!!!!!1

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
همانا خوشمان امد ...........چه خوش اشتها
رو دل نکنی!!!!!!!!!!!

واقعا نمیفهمم:question:.مگه من چی خواستم؟ حق ندارم عشق اول همسرم باشم؟! حق ندارم یه همسر خوش اخلاق داشته باشم؟!!! مگه من چی کم دارم؟

اگه خودتون یه همچین خصوصیاتی داشتید دوست نداشتید همسرتونم مثل خودتون باشه؟ آقا من بگم اشتباه کردم و با یه دختر زشت و بد دهن و بد اخلاقو کسی که با 10000 نفر بوده ازدواج میکنم راحت میشید؟:smile:

محــــــــــــــــــــاله
گفتم که گشتم نبود نگرد نیست

یکیش خودمممممممممممممممم
یکیش دوستممممممممممممممم
بازم خواستی بهت نشون میدم

اگه لیاقتشونو داشته باشی و بخوای ببینی می تونی خیلی راحت پیداشون کنی. همونا که عین مگس دور شیرینی نمیپرن

kimiaye_hasti

عضو جدید
مهم ترین و اصلی ترینش اینه که هدفش فقط ازدواج بامن باشه, یعنی مهم ترین دلیل ازدواجش رسیدن به من باشه!
از پسرایی که در هر خونه ای رو میزنند و فقط قصد ازدواج دارن اصلا خوشم نمیاد!
بقیه شرایط:
1- ورزشکار مثل خودم :neutral:
2- به خانواده خودش و خودم احترام بزاره
3- به هییییییییییییییچ عنوان دروغ نگه! از دروغ بیــــــــــــزارم
4- معتـــــــــــــــــــــــــاد نباشه
5- یا شغل آینده داری داشته باشه یا تحصیلات بالا
6- با ادامه تحصیلم موافق باشه
7- خوش تیپ باشه مثل خودم :lol: ( خود شیفته )
8- خیلی برام مهمه که دستش تو جیب خودش یاشه نه جیب باباش
9- اخلاقش یادم رفت. خوش اخلاق و روشنفکر و یکم غیرت لازمه
بقیه جزئیات هم نمیگم چون خستتون میکنم

ولی مهمترین شرطم این بود که دوستم داشته باشه ومنم دوستش داشته باشم

بای

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیشه این طوری گفت .......من یه ادمم یه از لحاظ درسی متوسط ......از لحاظ اعتقاد :نمازمو می خونم روزه هم می گیرم ولی حزب اللهی نیستم
ولی وجدانم اجازه نمیده با دختر دیگه ای باشم نه اعتماد به نفسو اعتقاد زیادو درس................
چطور من برم دنبال هرزگی توقع داشته باشم با یه خانوم همه چی تموم ازدواج کنم؟؟؟!!!!!!!!!1

من کلا از بیخ بی دین و بی خدام ولی تا حالا به دختر و جنس مخالفم دست نزدم و با نظر شما موافقم.

navid_r

کاربر فعال تالار برق , کنکور و تحصیلات تکمیلی
محــــــــــــــــــــاله
گفتم که گشتم نبود نگرد نیست

سلام
راستش من نمیدونم بحثتون چیه ولی فکر کنم حرف شما که میگی گشتم نبود .....اینا زیاد درست نیست!نمونش خودمم که با وجود اینکه 24 سال سنم هست نتونستم با هیچ دختری دوست صمیمی بشم!نه اینکه فکر کنی من سواستفاده کردم و بعد الفرار نه!در رابطه دونفره نبودم .دلیلش اینه که شاید یک اعتماد به نفسه و دو اینکه یکم قضییه برام ترسناکه که مجبور باشم هر روز به یک نفر اس ام اس بدم حرف نزنم باهاش برنجه ازم و ......تاحالا کتاب خداحافظ گری کوپرو خوندی؟قضییه همونه ازادی از قید تعلقات!خیلی دلم می خواست منم همون حالت لنی رو داشتم!شایدم ترس از شروع رابطه اثر داشته باشه
دقت کن من نمیگم از هیچ دختری خوشم نیومده نه تتفاقا زیاد بوده ولی تا احساس کردم قضییه داره جدی میشه و اون داره خوشش میاد (در رابطه دوستی اکیپی )سریع منحرف کردم
خلاصه همینه من حاضرم دست به عالی ترین مقدسات بشر بلند کنم که قسم بخورم با هیچ کس نبودم!!

kimiaye_hasti

عضو جدید

:eek::huh::weirdsmiley::w17::w20: راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تبارک الله و احسن الخالقین!!!!!!!!!!

navid_r

اما ویژگی دختری که من خوشم بیاد
دوست دارم اون دختر فیافش به دلم بشینه نمیگم خوشگل ترین باشه من بوده از کسی خوشم بیاد به نظر دیگران معمولی باشه ولی از چشم من از ناتالی پورتمن خوشگل تر باشه!به خدا راست میگم!
هر عقیده ای که دلش می خواد داشته باشه برام اصلا مهم نیست(بی دین یا بادین) فقط برام مهمه به اون عقیده ای که داره با فکر و تعقل رسیده باشه و افکار دیگران براش ارزشمند باشه خلاصه اهل فکر باشه , اهل رمان خوندن باشه مثلا!
از لحاظ سطح طبقاتی جامعه به هم بخوریم مثلا نه اون خیلی پولدارتر از من باشه نه من پولدارتر
همین!!!
البته ویژگی های ظاهری که من علاقه بیشتری دارم لاغر و قدش به من بخوره

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
واقعا نمیفهمم:question:.مگه من چی خواستم؟ حق ندارم عشق اول همسرم باشم؟! حق ندارم یه همسر خوش اخلاق داشته باشم؟!!! مگه من چی کم دارم؟

اگه خودتون یه همچین خصوصیاتی داشتید دوست نداشتید همسرتونم مثل خودتون باشه؟ آقا من بگم اشتباه کردم و با یه دختر زشت و بد دهن و بد اخلاقو کسی که با 10000 نفر بوده ازدواج میکنم راحت میشید؟:smile:
بابا خون سردیتو حفظ کن باهات شوخی کردم ..........
اتفاقا خیلیم خوشم اومد فقط از بند خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو خوشم نیومد ..........
من میگم:
از برای ردو قبول عامه خود را خر مکن کار عامه نبود جز خریو خر خری!!!!!!!!!!!

(ادمایی مث شما که این قدر شرایط می ذارند معلومه که می دونن چی از ازدواج می خوان و این خیلی خوبه)

kimiaye_hasti

عضو جدید
سلام
راستش من نمیدونم بحثتون چیه ولی فکر کنم حرف شما که میگی گشتم نبود .....اینا زیاد درست نیست!نمونش خودمم که با وجود اینکه 24 سال سنم هست نتونستم با هیچ دختری دوست صمیمی بشم!نه اینکه فکر کنی من سواستفاده کردم و بعد الفرار نه!در رابطه دونفره نبودم .دلیلش اینه که شاید یک اعتماد به نفسه و دو اینکه یکم قضییه برام ترسناکه که مجبور باشم هر روز به یک نفر اس ام اس بدم حرف نزنم باهاش برنجه ازم و ......تاحالا کتاب خداحافظ گری کوپرو خوندی؟قضییه همونه ازادی از قید تعلقات!خیلی دلم می خواست منم همون حالت لنی رو داشتم!شایدم ترس از شروع رابطه اثر داشته باشه
دقت کن من نمیگم از هیچ دختری خوشم نیومده نه تتفاقا زیاد بوده ولی تا احساس کردم قضییه داره جدی میشه و اون داره خوشش میاد (در رابطه دوستی اکیپی )سریع منحرف کردم
خلاصه همینه من حاضرم دست به عالی ترین مقدسات بشر بلند کنم که قسم بخورم با هیچ کس نبودم!!

واقعا عجیبه ها!!!!!! :eek:
یه شبه این همه بچه مثبت از کجا پیداشون شد؟؟؟؟

navid_r

واقعا عجیبه ها!!!!!! :eek:
یه شبه این همه بچه مثبت از کجا پیداشون شد؟؟؟؟

میگم من شانسی این حرف شمارو دیدم اینا توطئه نیست!!!!:biggrin: به هر حال من خودم یکم عجیبم !ولی مطمئن هستم که به قول خارجی ها geek یا nerd نیستم قطعا!!
حالا جدا چرا اینقدر قضییه برات عجیبه؟:smile:

Ʀ/\/ŏŁĐ₳

عضو جدید
and serge nubret is dead now....!
----------------------------------------------------------------------------
من خیلی دوس دارم بلوند باشه (شدیدا اغوا کنندس واسه من....!
)
6الی 7 سال حداقل از خودم کوچکتر باشه
موسیقی که گوش میده واسم شدیدا مهمه ,نوع نگرش به موسیقی بیانگر سطح فکری و تعقل فرده عمق فکری اونو نشون میده
راستگو باشه

به خدا و کتب اسمانی ایمان داشته باشه
جهان بینیش واسم مهمه
ورزش کار باشه
به قران اهمیت ویژه بده
مادی نباشه(فرقی بین نون و ماست و شیشلیک نباشه واسش)
پر خور نباشه (خیلی بدم میاد)
من به ظرافت دستو انگشتاو گردن و.... هم شدیدا حساسم..!
چون هر انسانی رو میتونم زیبا ببینم زیباییش واسم مهم خیلی نیس
خانوادش از نظر ژنتیکی قوی باشن , بیماری خاص نداشته باشن, ُسرطان. کچلی ....
با کسی هم بوده باشه واسم اهمیت نداره...(اگه قبلا بوده واسم مهم نیست مهم موقعیه که با منه فقط با من باشه)
عقلش هم به چشش نباشه....!(آی گفتیییی)
گور بابای سرج نوبرت!:D:D:D آرنولد مثل شیر شکستش داد:gol:
با اونایی که قرمز کردم شدید موافقم

kimiaye_hasti

عضو جدید
اما من خیلی به قسمت اعتقاد دارم
آدم های زیادی را دیدم که از اون سر دنیا اومده اینجا یه سر به خانوادش بزنه اما دلش همینجا گیر کرده و موندگار شده!
خدا صلاح هرکسی رو بهتر از خودش میدونه برا همین من تسلیم خواست خدا هستم! هرچی بگه میگم چشم اطاعت!
شما هم به قسمت اعتقاد دارید؟؟؟؟؟؟؟؟/

kimiaye_hasti

عضو جدید
میگم من شانسی این حرف شمارو دیدم اینا توطئه نیست!!!!:biggrin: به هر حال من خودم یکم عجیبم !ولی مطمئن هستم که به قول خارجی ها geek یا nerd نیستم قطعا!!
حالا جدا چرا اینقدر قضییه برات عجیبه؟:smile:

چون واقعا تعداد پسرایی که میشناختم اصلا دوست دختر نداشتند , ازتعداد انگشتان دستم کمتر بوده!!!

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
آدم های زیادی را دیدم که از اون سر دنیا اومده اینجا یه سر به خانوادش بزنه اما دلش همینجا گیر کرده و موندگار شده!
خدا صلاح هرکسی رو بهتر از خودش میدونه برا همین من تسلیم خواست خدا هستم! هرچی بگه میگم چشم اطاعت!
منم به قسمت اعتقاد دارم موافقم دوست عزيز هر چي خدا بخواد همونه

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ارهههههههههههههه
چون قسمتو رفتار ما میسازه پس وجود داره!!!!!!!!!!!!!!
تاحالا به فکرتون رسیده چرا فلان چیز قسمت اون شدو قسمت من نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
قسمت:biggrin:اين قسمت داستان عجيبيه
راستش سرنوشت ادم دست خودشه البته ديگران و البته قادر مطلق هم تاثير دارن ولي خدا به ادم اختيار داده كه انتخاب كنه.....امتخاب همسرم يكي از اينا
پس اگه طلاق گرفتين تقصير قسمت نندازين شناختتون خوب نبوده

navid_r

چون واقعا تعداد پسرایی که میشناختم اصلا دوست دختر نداشتند , ازتعداد انگشتان دستم کمتر بوده!!!

میگم باز کار من غیر عادی بود به خاطر دلایلی که گفتم ولی یکم دیدت ب پسرا با شک و تردیده!:smile: می خوام بگم حس میکنی همشون کلاه بردارن!! من فقط میگم الان جامعه کلاه بردار پسر و دختر با هم خیییلی زیاد شدن!پسرا خیلی هاشون دروغ چرا حتی دوستای صمیمی من به شدت دنبال سواستفادن!همش میگن نوید ابله چرا همین جوری محض دست گرمی و خوش گذرونی با یکی دوست نمیشی که بعدا هم خوشت نیومد بزارش کنار!!من دختر کلاه بردار هم زیاد دیدم (در میان دوستام البته!!) که فقط دنبال پول پسر و خوش گذرونی هستن
خلاصه قضییه دو طرفست کلا برداری و زیادم شده!

kimiaye_hasti

عضو جدید
حرفتون رو قبول دارم
به نظرمن خدا اون کسی که لایق و قسمت شماست رو سره راهتون قرار میده اما اختیار با شماست که اونو انتخاب کنید یا نه!!!!!

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
قسمت:biggrin:اين قسمت داستان عجيبيه
راستش سرنوشت ادم دست خودشه البته ديگران و البته قادر مطلق هم تاثير دارن ولي خدا به ادم اختيار داده كه انتخاب كنه.....امتخاب همسرم يكي از اينا
پس اگه طلاق گرفتين تقصير قسمت نندازين شناختتون خوب نبوده
همانا :gol: گفتی .............;).