بابا انتظار خاصی نداشت که این بنده خداهمانا خوشمان امد ...........چه خوش اشتها
رو دل نکنی!!!!!!!!!!!

یه چیز کاملا طبیعی بودا
البته به شرطی که خودشم اکثر این خصوصیاتو داشته باشه
بابا انتظار خاصی نداشت که این بنده خداهمانا خوشمان امد ...........چه خوش اشتها
رو دل نکنی!!!!!!!!!!!
میگما شما چرا نمیری این بنده خدا رو بر داری؟!شبیه عکس آواتارم باشه بسه![]()
بد گشتی .........
فقط یه متر دور خودتو نگرد ...................نمی خواد پیدا کنی پیدا هستند.............
ادما دنیا رو اونطور که دوس دارن می بینن نه اونطور که هست!!!!!!!!!!!!!!
البته این نظر شماست و البته محترم..........فکر میکنی چرا پسرای این زمونه تن به ازدواج نمیدن؟؟؟
چون ببخشیدا زیر سرشون بلنده!!!
البته به همه پسرا توهین نشه, فقط بعضی هاشون!
اون کسی که تاحالا دوست دختر نداشته یاخیلی اهل خدا و پیغمبر و نماز و روزه بوده که تاحالا سراغ اینجور چیزها نرفته یا خیلی بچه درس خون بوده و وقت نداشته یا برا خودش کسی نبوده و اعتماد به نفس نداشته!
حتی پسرایی را دیدم که خیلی زشت بودند اما چنان اعتماد به نفسی داشتند که .... بگذریم!
دخترخوب زیاده اما پسرخوب کمیابه!!!
من اول شرط داشتم که نباید با هیچ دختری بوده باشه اما حالا میبینم اگه بوده عیب نداره ولی وای به حالش روزی که بفهمم غیرمن با کسی دیگه هم باشه!!!
همانا خوشمان امد ...........چه خوش اشتها
رو دل نکنی!!!!!!!!!!!
محــــــــــــــــــــاله
گفتم که گشتم نبود نگرد نیست
البته این نظر شماست و البته محترم..........
نمیشه این طوری گفت .......من یه ادمم یه از لحاظ درسی متوسط ......از لحاظ اعتقاد :نمازمو می خونم روزه هم می گیرم ولی حزب اللهی نیستم
از لحاظ اعتماد به نفسم که الا ماشاالله ..............
ولی وجدانم اجازه نمیده با دختر دیگه ای باشم نه اعتماد به نفسو اعتقاد زیادو درس................
چطور من برم دنبال هرزگی توقع داشته باشم با یه خانوم همه چی تموم ازدواج کنم؟؟؟!!!!!!!!!1
محــــــــــــــــــــاله
گفتم که گشتم نبود نگرد نیست
البته این نظر شماست و البته محترم..........
نمیشه این طوری گفت .......من یه ادمم یه از لحاظ درسی متوسط ......از لحاظ اعتقاد :نمازمو می خونم روزه هم می گیرم ولی حزب اللهی نیستم
از لحاظ اعتماد به نفسم که الا ماشاالله ..............
ولی وجدانم اجازه نمیده با دختر دیگه ای باشم نه اعتماد به نفسو اعتقاد زیادو درس................
چطور من برم دنبال هرزگی توقع داشته باشم با یه خانوم همه چی تموم ازدواج کنم؟؟؟!!!!!!!!!1
بابا خون سردیتو حفظ کن باهات شوخی کردم ..........واقعا نمیفهمم.مگه من چی خواستم؟ حق ندارم عشق اول همسرم باشم؟! حق ندارم یه همسر خوش اخلاق داشته باشم؟!!! مگه من چی کم دارم؟
اگه خودتون یه همچین خصوصیاتی داشتید دوست نداشتید همسرتونم مثل خودتون باشه؟ آقا من بگم اشتباه کردم و با یه دختر زشت و بد دهن و بد اخلاقو کسی که با 10000 نفر بوده ازدواج میکنم راحت میشید؟![]()
سلام
راستش من نمیدونم بحثتون چیه ولی فکر کنم حرف شما که میگی گشتم نبود .....اینا زیاد درست نیست!نمونش خودمم که با وجود اینکه 24 سال سنم هست نتونستم با هیچ دختری دوست صمیمی بشم!نه اینکه فکر کنی من سواستفاده کردم و بعد الفرار نه!در رابطه دونفره نبودم .دلیلش اینه که شاید یک اعتماد به نفسه و دو اینکه یکم قضییه برام ترسناکه که مجبور باشم هر روز به یک نفر اس ام اس بدم حرف نزنم باهاش برنجه ازم و ......تاحالا کتاب خداحافظ گری کوپرو خوندی؟قضییه همونه ازادی از قید تعلقات!خیلی دلم می خواست منم همون حالت لنی رو داشتم!شایدم ترس از شروع رابطه اثر داشته باشه
دقت کن من نمیگم از هیچ دختری خوشم نیومده نه تتفاقا زیاد بوده ولی تا احساس کردم قضییه داره جدی میشه و اون داره خوشش میاد (در رابطه دوستی اکیپی )سریع منحرف کردم
خلاصه همینه من حاضرم دست به عالی ترین مقدسات بشر بلند کنم که قسم بخورم با هیچ کس نبودم!!
عاجز کم الله یا حبیبی!!!!!!راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تبارک الله و احسن الخالقین!!!!!!!!!!
دیدی یه کم گشتی چنتا پیدا کردی!!!!!!!!!!!واقعا عجیبه ها!!!!!!
یه شبه این همه بچه مثبت از کجا پیداشون شد؟؟؟؟
واقعا عجیبه ها!!!!!!
یه شبه این همه بچه مثبت از کجا پیداشون شد؟؟؟؟
گور بابای سرج نوبرت!and serge nubret is dead now....!
----------------------------------------------------------------------------
من خیلی دوس دارم بلوند باشه (شدیدا اغوا کنندس واسه من....!)![]()
6الی 7 سال حداقل از خودم کوچکتر باشه
موسیقی که گوش میده واسم شدیدا مهمه ,نوع نگرش به موسیقی بیانگر سطح فکری و تعقل فرده عمق فکری اونو نشون میده
راستگو باشه
به خدا و کتب اسمانی ایمان داشته باشه
جهان بینیش واسم مهمه
ورزش کار باشه
به قران اهمیت ویژه بده
مادی نباشه(فرقی بین نون و ماست و شیشلیک نباشه واسش)
پر خور نباشه (خیلی بدم میاد)
من به ظرافت دستو انگشتاو گردن و.... هم شدیدا حساسم..!
چون هر انسانی رو میتونم زیبا ببینم زیباییش واسم مهم خیلی نیس
خانوادش از نظر ژنتیکی قوی باشن , بیماری خاص نداشته باشن, ُسرطان. کچلی ....
با کسی هم بوده باشه واسم اهمیت نداره...(اگه قبلا بوده واسم مهم نیست مهم موقعیه که با منه فقط با من باشه)
عقلش هم به چشش نباشه....!(آی گفتیییی)
![]()
من نگفتین دختر همسایه تونه؟؟!!نمیدونم کیه![]()
میگم من شانسی این حرف شمارو دیدم اینا توطئه نیست!!!!به هر حال من خودم یکم عجیبم !ولی مطمئن هستم که به قول خارجی ها geek یا nerd نیستم قطعا!!
حالا جدا چرا اینقدر قضییه برات عجیبه؟![]()
منم به قسمت اعتقاد دارم موافقم دوست عزيز هر چي خدا بخواد همونهاما من خیلی به قسمت اعتقاد دارم
آدم های زیادی را دیدم که از اون سر دنیا اومده اینجا یه سر به خانوادش بزنه اما دلش همینجا گیر کرده و موندگار شده!
خدا صلاح هرکسی رو بهتر از خودش میدونه برا همین من تسلیم خواست خدا هستم! هرچی بگه میگم چشم اطاعت!
شما هم به قسمت اعتقاد دارید؟؟؟؟؟؟؟؟/
ارههههههههههههههاما من خیلی به قسمت اعتقاد دارم
آدم های زیادی را دیدم که از اون سر دنیا اومده اینجا یه سر به خانوادش بزنه اما دلش همینجا گیر کرده و موندگار شده!
خدا صلاح هرکسی رو بهتر از خودش میدونه برا همین من تسلیم خواست خدا هستم! هرچی بگه میگم چشم اطاعت!
شما هم به قسمت اعتقاد دارید؟؟؟؟؟؟؟؟/
حالا چی تعدادشون از انگشتان دست بیشتر شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون واقعا تعداد پسرایی که میشناختم اصلا دوست دختر نداشتند , ازتعداد انگشتان دستم کمتر بوده!!!
چون واقعا تعداد پسرایی که میشناختم اصلا دوست دختر نداشتند , ازتعداد انگشتان دستم کمتر بوده!!!
هماناقسمتاين قسمت داستان عجيبيه
راستش سرنوشت ادم دست خودشه البته ديگران و البته قادر مطلق هم تاثير دارن ولي خدا به ادم اختيار داده كه انتخاب كنه.....امتخاب همسرم يكي از اينا
پس اگه طلاق گرفتين تقصير قسمت نندازين شناختتون خوب نبوده
حرف کیو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حرفتون رو قبول دارم
به نظرمن خدا اون کسی که لایق و قسمت شماست رو سره راهتون قرار میده اما اختیار با شماست که اونو انتخاب کنید یا نه!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
+16 نظر شما راجب کار این پسر؟ | تالار مشاوره | 44 | |
![]() |
یه مورد اورژانسی بچه ها بهم کمک کنید نظر بدید!! خواهش میکنم | تالار مشاوره | 99 | |
![]() |
جواب خواستگاري ... لطفاً دخترخانوما نظر بدين | تالار مشاوره | 28 | |
![]() |
از نظر شما مردونگی یعنی چی؟به کی میگن مرد؟ | تالار مشاوره | 12 | |
![]() |
نظر سنجی | تالار مشاوره | 0 |