به نظر شما چجور پسرهایی یا دخترهایی مناسبن واسه ازدواج؟؟؟؟؟؟؟

lireza@

عضو جدید
سلام دوستان
هدف از ایجاد این تاپیک نتیجه گیری مناسب از سلیقه های مختلفه.
لطفا همکاری کنید و بحثو منحرف نکنید.

به نظر شما چجور پسرهایی یا دخترهایی مناسبن واسه ازدواج؟؟؟؟؟؟؟

:gol::gol:;);););):D:):gol::gol:

آخرین ویرایش:

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
-اول و مهمتر از همه اینکه قبل از من با کسه دیگه ای نبوده باشه یعنی اولین عشقش من باشم

-دوم سطح فرهنگش بهبم بخوره

-سوم اخلاقش جوری باشه که بتونم باهاش کنار بیام که هر کس نظر خودشو داره ( مثلا من دوست دارم راستگو باشه حتی اگه مطمئن باشه دروغ گفتنش هم به نفع منه هم خودش ,همه چیزو خیلی راحت بتونه بهم بگه, خوش برخورد باشه,با ادب باشه, سابقه ی حسادت به کسی رو نداشته باشه چون از آدم های حسود بدم میاد, با گذشت باشه,یه کوچولو قانع باشه,خوش سلیقه باشه,بد دهن نباشه,پرخاشگر نباشه,اهل گردشو تفریح باشه البته نه خیلی زیاد, همیشه گوشی واسه شنیدن حرفای من داشته باشه,خیلی راحت بتونه باهام درد دل کنه, با خانوادم برخورد خوب و صمیمی داشته باشه و ... الان یادم نمیاد:smile:)

-چهارم اینکه عاشقم باشه

-پنجم اینکه زیبا باشه از بین متوسط و خوب و خیلی خوب و عالی ,خیلی خوب باشه اگه عالی هم شد دیگه چه بهتر:smile:

-ششم این که پوشش تو اجتماع متوسط باشه نه افراط نه تفریط. تو خونه هم به خودش برسه:smile:.( در مورد پوشش باز زیاد سخت گیری نمی کنم. در جاهای مختلف پوشش میتونه متفاوت باشه در برخورد و همنشینی با آدم های مختلف میتونه فرق کنه .یه جورایی همرنگ جماعت شو) مثلا در جمعی ممکنه حتی 1 تار موت هم دیده بشه مردم چشم غوره برن وممکنه یه جا دیگه حتی بدون روسری هم باشه اطرافیانش حتی نگاه هم بش نکنن. فرهنگ و محیط اطراف میتونه تاثیر داشته باشه

-هفتم اینکه ترجیها تحصیل کرده باشه

-هشتم این که ترجیها خانواده دار باشه

-نهم ترجیها شغلی داشته باشه ( مهم نیست چقدر در میاره . فقط روزی 4-5 ساعت بیشتر یا کمتر کار داشته باشه,اگه مثلا روزی7-8 ساعت کار کنه و حتی ماهی 5ملیون هم بهش بدن دوست ندارم. بیکاری زیاد هم آدم و مسموم میکنه)

-دهم ترجیها از لحاظ سطح اقتصادی متوسط باشه

در کل از خدا یه فرشته می خوام.
شاید باید چندین سال صبر کنم تا با یه همچین دختری آشنا بشم ولی می ارزه. حتی آگه پیدا هم نکردم ازدواج نمیکنمو خودمو بدبخت نمیکنم
به بقیه هم پیشنهاد میکنم خیلی نسبت به ازدواج حساس باشین چون یه عمر درگیرشین و آینده خودتون و بچه هاتون به این انتخواب بستگی داره

arghavantree

عضو جدید
شاید باید چندین سال صبر کنم تا با یه همچین دختری آشنا بشم ولی می ارزه. حتی آگه پیدا هم نکردم ازدواج نمیکنمو خودمو بدبخت نمیکنم
به بقیه هم پیشنهاد میکنم خیلی نسبت به ازدواج حساس باشین چون یه عمر درگیرشین و آینده خودتون و بچه هاتون به این انتخواب بستگی داره

حالا شما چی خودت لیاقت همچین فرشته ای را داری؟

lireza@

عضو جدید
-اول و مهمتر از همه اینکه قبل از من با کسه دیگه ای نبوده باشه یعنی اولین عشقش من باشم

-سوم اخلاقش جوری باشه که بتونم باهاش کنار بیام که هر کس نظر خودشو داره ( مثلا من دوست دارم راستگو باشه حتی اگه مطمئن باشه دروغ گفتنش هم به نفع منه هم خودش ,همه چیزو خیلی راحت بتونه بهم بگه, خوش برخورد باشه,با ادب باشه, سابقه ی حسادت به کسی رو نداشته باشه چون از آدم های حسود بدم میاد, با گذشت باشه,یه کوچولو قانع باشه,خوش سلیقه باشه,بد دهن نباشه,پرخاشگر نباشه,اهل گردشو تفریح باشه البته نه خیلی زیاد, همیشه گوشی واسه شنیدن حرفای من داشته باشه,خیلی راحت بتونه باهام درد دل کنه, با خانوادم برخورد خوب و صمیمی داشته باشه و ... الان یادم نمیاد:smile:)

-چهارم اینکه عاشقم باشه

-پنجم اینکه زیبا باشه از بین متوسط و خوب و خیلی خوب و عالی ,خیلی خوب باشه اگه عالی هم شد دیگه چه بهتر:smile:

-ششم این که پوشش تو اجتماع متوسط باشه نه افراط نه تفریط. تو خونه هم به خودش برسه:smile:.( در مورد پوشش باز زیاد سخت گیری نمی کنم. در جاهای مختلف پوشش میتونه متفاوت باشه در برخورد و همنشینی با آدم های مختلف میتونه فرق کنه .یه جورایی همرنگ جماعت شو) مثلا در جمعی ممکنه حتی 1 تار موت هم دیده بشه مردم چشم غوره برن وممکنه یه جا دیگه حتی بدون روسری هم باشه اطرافیانش حتی نگاه هم بش نکنن. فرهنگ و محیط اطراف میتونه تاثیر داشته باشه

-نهم ترجیها شغلی داشته باشه ( مهم نیست چقدر در میاره . فقط روزی 4-5 ساعت بیشتر یا کمتر کار داشته باشه,اگه مثلا روزی7-8 ساعت کار کنه و حتی ماهی 5ملیون هم بهش بدن دوست ندارم. بیکاری زیاد هم آدم و مسموم میکنه)

جالب بود ممنون ولی دیگه خیلی سختگیریا؟؟ :eek::eek:

kimiaye_hasti

عضو جدید

آهان یعنی اونم اولین عشق تو باشه دیگه!!! یعنی تا به حال با کسی نبودی؟؟؟؟؟

-چهارم اینکه عاشقم باشه

-پنجم اینکه زیبا باشه از بین متوسط و خوب و خیلی خوب و عالی ,خیلی خوب باشه اگه عالی هم شد دیگه چه بهتر

خوب امر دیگه ندارید؟ همینو سفارش بدیم براتون؟؟؟ خدایی نکرده خودتون که زشت نیستید؟؟؟

نهم ترجیها شغلی داشته باشه ( مهم نیست چقدر در میاره . فقط روزی 4-5 ساعت بیشتر یا کمتر کار داشته باشه,اگه مثلا روزی7-8 ساعت کار کنه و حتی ماهی 5ملیون هم بهش بدن دوست ندارم. بیکاری زیاد هم آدم و مسموم میکنه)

بالاخره من نفهمیدم شما میخواهید شوهر کنید یا با یه خانم ازدواج کنید؟ اگه قراره این خانم کارکنه, پس نقش شما این وسط چیه؟ چرا این دختر زیبا و تحصیل کرده و خانواده دار و شاغل که قبلا عاشق نشده و آفتاب مهتاب ندیده و تو خونه باباش خوشه, بیاد خونه شوهر تا هم سرکار بره هم خونه داری کنه؟ کدوم دختری این شرایطو قبول میکنه؟

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز

-هشتم این که حتما خانواده دار باشه

-چهارم اینکه عاشقم باشه

-
پنجم اینکه زیبا باشه از بین متوسط و خوب و خیلی خوب و عالی , خوب باشه

-ششم این که پوشش به هیچ عنوان جلب توجه نکنه:smile:.(محرم نامحرم حالیش باشه)

-دهم ترجیها از لحاظ سطح اقتصادی پاییتر از من باشن
اولویت ها جابجا شده و مواردی حذف شدن
مورد نظر من همینه
اگه گیرم بیاد دنیا رو براش بهشت میکنم

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز

آهان یعنی اونم اولین عشق تو باشه دیگه!!! یعنی تا به حال با کسی نبودی؟؟؟؟؟

-چهارم اینکه عاشقم باشه

-پنجم اینکه زیبا باشه از بین متوسط و خوب و خیلی خوب و عالی ,خیلی خوب باشه اگه عالی هم شد دیگه چه بهتر

خوب امر دیگه ندارید؟ همینو سفارش بدیم براتون؟؟؟ خدایی نکرده خودتون که زشت نیستید؟؟؟

نهم ترجیها شغلی داشته باشه ( مهم نیست چقدر در میاره . فقط روزی 4-5 ساعت بیشتر یا کمتر کار داشته باشه,اگه مثلا روزی7-8 ساعت کار کنه و حتی ماهی 5ملیون هم بهش بدن دوست ندارم. بیکاری زیاد هم آدم و مسموم میکنه)

بالاخره من نفهمیدم شما میخواهید شوهر کنید یا با یه خانم ازدواج کنید؟ اگه قراره این خانم کارکنه, پس نقش شما این وسط چیه؟ چرا این دختر زیبا و تحصیل کرده و خانواده دار و شاغل که قبلا عاشق نشده و آفتاب مهتاب ندیده و تو خونه باباش خوشه, بیاد خونه شوهر تا هم سرکار بره هم خونه داری کنه؟ کدوم دختری این شرایطو قبول میکنه؟

گفتم که. اگه خودم همچین خصوصیاتی رو نداشتم همچین خصوصیاتی هم انتظار نداشتم خوب معلومه تو این 22 سال با هیچ دختری نبودم و نخواهم بود

بعدشم من نمیتونم راجع به قیافم نظر بدم ولی اون طور که تاحالا متوجه شدم نه خیر زشت نیستم:smile:

من نمیگم کار کنه برا من میگم به غیر از خانه داری سرش یه جا دیگه هم گرم باشه حداقل روزی 4 ساعت. بعدشم الحمدوالله نیازی چه پول کسی ندارم خودم مهندسم کار میکنم.ایشون میتونه پولشو بده به خیریه خودش میدونه

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
1.فرهنگشون به خانواده م بخوره
2.به خودش اهمیت بده
3.زندگیش رو بر حسب حرف دیگران پیش نبره
4.حسود نباشه
5.حرف های شخصی و مربوط به خونه رو جایی نگه
6.بددهن نباشه
7.ورزشکار باشه
8.قدش بالای 190 باشه که رووووم بشه کنارش راه برم
9.خوش سلیقه باشه
10.آروم باشه
11.مهربون باشه
12.همیشه همونقدر که از اول دوستم داشته دوستم داشته باشه،بلکه هم بیشتر!
13.تفاوت سنی ش با خودم زیاد نباشه
14.منو خوب بشناسه
15.اهل مقایسه نباشه
16.اهل کل کل نباشه
17.خانواده دوست باشه
18.رشته ی تحصیلیش با خودم یکی نباشه
19.به خانواده م همونقدر که به خانواده ش احترام میذارم احترام بذاره
20.به روز باشه
21.وفادار باشه
22.دلنشین باشه
23.طبیعتش شبیه خودم باشه
24.زیاد اهل بیرون رفتن نباشه(دوست ندارم ازم زیاد دور باشه)
25.همیشه تکیه گاهم باشه و تکیه گاهش باشم
26.توی کارهاش باهام مشورت کننه،حتی اگه نظری نداشته باشم
27.برام وقت بذاره
28.رفتارش با خانواده ی خودش خوب باشه
29.طبیعت رو دوست داشته باشه
30.فعال باشه،بی حال نباشه
31.به کارهایی که میخواد انجام بده خوب فکر بکنه و بهشون ایمان داشته باشه
32.انرژی مثبت داشته باشه و نا امید نباشه
33.همیشه چند تا راه حل داشته باشه واسه هر مسئله ای که پیش میاد
34.عاقل باشه
35.کاری به کار کسی نداشته باشه،راه خودش رو بره
36.همیشه یه قدم از هم سن و سال هاش جلو تر باشه
37.راستگو باشه
38.لاغر نباشه ،عضلانی باشه
39.تپل و چاق نباشه
40.یه تفاوت هایی با آدم های معمولی داشته باشه
--------------------

فعلا ایناست

آخرین ویرایش:

lireza@

عضو جدید
گفتم که. اگه خودم همچین خصوصیاتی رو نداشتم همچین خصوصیاتی هم انتظار نداشتم خوب معلومه تو این 22 سال با هیچ دختری نبودم و نخواهم بود

بعدشم من نمیتونم راجع به قیافم نظر بدم ولی اون طور که تاحالا متوجه شدم نه خیر زشت نیستم:smile:

من نمیگم کار کنه برا من میگم به غیر از خانه داری سرش یه جا دیگه هم گرم باشه حداقل روزی 4 ساعت. بعدشم الحمدوالله نیازی چه پول کسی ندارم خودم مهندسم کار میکنم.ایشون میتونه پولشو بده به خیریه خودش میدونه
داداش نظرت درسته ها ولی اینجوری حالا حالاها باید بگردی...

arghavantree

عضو جدید
آقایون محترمی که تو تاپیک نظر دادید
ببخشید اینو میگم اما به نظرم دارید شعار میدید
تعریف از خودم نباشه من بیشتر این ویژگیهایی را که گفتید دارم البته اینا تو این دنیا از طرف خداوند یک امانته و امیدوارم که امانت دار خوبی باشم و قدر این نعمتهای خدا را به خودم بدونم
اما اصل حرفم چیه اصل حرفم اینه که ( حالا اگر یک عده پیدا نشوند و توهین را شروع نکنند) من 4 ساله که خواستگار راه میدم و تا حالا با مردای زیادی در این زمینه حرف زدم و صحبت کردم و واقعیت اینه که به این نتیجه رسیدم که اکثر مردای امروزه لیاقت دخترای خوب و پاک را ندارند بیشتر اینایی که اومدند خواستگاری حالا غیر از اونایی که من خودم ردشون کردم لیاقتشون دختراییه که با پسرا رابطه داشتند و قرتی و جلفند و کلا اخلاقیات درستی ندارند.
اگر بهتون بگم که این خواستگارا و خانواده هاشون چه ایرادهای بیخودی گرفتند و چه حرفایی سر دل من و خانواده ام گذاشتند شاخ در میارید

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
تعریف از خودم نباشه من بیشتر این ویژگیهایی را که گفتید دارم البته اینا تو این دنیا از طرف خداوند یک امانته و امیدوارم که امانت دار خوبی باشم و قدر این نعمتهای خدا را به خودم بدونم
اما اصل حرفم چیه اصل حرفم اینه که ( حالا اگر یک عده پیدا نشوند و توهین را شروع نکنند) من 4 ساله که خواستگار راه میدم و تا حالا با مردای زیادی در این زمینه حرف زدم و صحبت کردم و واقعیت اینه که به این نتیجه رسیدم که اکثر مردای امروزه لیاقت دخترای خوب و پاک را ندارند بیشتر اینایی که اومدند خواستگاری حالا غیر از اونایی که من خودم ردشون کردم لیاقتشون دختراییه که با پسرا رابطه داشتند و قرتی و جلفند و کلا اخلاقیات درستی ندارند.
اگر بهتون بگم که این خواستگارا و خانواده هاشون چه ایرادهای بیخودی گرفتند و چه حرفایی سر دل من و خانواده ام گذاشتند شاخ در میارید

تو هر طوری هستی،طرفت هم همونطور میشه ، پس اول مواظب خودت باش

هر موقع زمانش برسه همونی که تو میخوایی میاد ;)

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
2.به خودش اهمیت بده
4.حسود نباشه
6.بددهن نباشه
7.ورزشکار باشه
9.خوش سلیقه باشه
10.آروم باشه
11.مهربون باشه
14.منو خوب بشناسه
15.اهل مقایسه نباشه
16.اهل کل کل نباشه
17.خانواده دوست باشه
20.به روز باشه
21.وفادار باشه
22.دلنشین باشه
23.طبیعتش شبیه خودم باشه
27.برام وقت بذاره
34.عاقل باشه
36.همیشه یه قدم از بقیه جلو تر باشیم
37.راستگو باشه
39.تپل و چاق نباشه
--------------------

فعلا ایناست

:w15::w15::w15::w15::w15::w15:

arghavantree

عضو جدید
تو هر طوری هستی،طرفت هم همونطور میشه ، پس اول مواظب خودت باش

هر موقع زمانش برسه همونی که تو میخوایی میاد ;)

ممنون عزیزم ببخشید که تشکر ندارم
:gol:در ضمن برای اون ویژگیهایی که نوشتی منم باهات موافقم یک چیزی هم من اضافه کنم
میخوام همسرم یک مومن واقعی به خداوند باشه

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون عزیزم ببخشید که تشکر ندارم
:gol:در ضمن برای اون ویژگیهایی که نوشتی منم باهات موافقم یک چیزی هم من اضافه کنم
میخوام همسرم یک مومن واقعی به خداوند باشه

خواهش میکنم دوست عزیزم

ممنون

منم موافقم;)

lireza@

عضو جدید

دوست عزیز خدا درو تخترو با هم جور میکنه
یقین داشته باش دیر یا زود همونی پیدا میشه که لیاقتتو داشته باشه و هر جوری که خودت بودیو هستی تا همونقد خوب یا بد (بلا نسبت) باشه.

arghavantree

عضو جدید
اینکه این تفکرات دخترانست عاقلانه نیست
در ضمن مومن که باشه همه اینارو داره
چو100اید نود هم پیش ماست

نه اینطوری نگید ما دخترا دوست داریم همه احساساتمون و هر چیزی را که میخواهیم به دست بیاریم با جزئیات ببینیم و بگیم

lireza@

عضو جدید
2.به خودش اهمیت بده
4.حسود نباشه
6.بددهن نباشه
7.ورزشکار باشه
9.خوش سلیقه باشه
10.آروم باشه
11.مهربون باشه
14.منو خوب بشناسه
15.اهل مقایسه نباشه
16.اهل کل کل نباشه
17.خانواده دوست باشه
20.به روز باشه
21.وفادار باشه
22.دلنشین باشه
23.طبیعتش شبیه خودم باشه
27.برام وقت بذاره
34.عاقل باشه
36.همیشه یه قدم از بقیه جلو تر باشیم
37.راستگو باشه
39.تپل و چاق نباشه
--------------------

فعلا ایناست
ینی همه این 40تا شرط رو باید داشته باشه؟؟؟؟؟؟
اگه 39تاش حل بشه نمیشه؟؟ :D;);)

arghavantree

عضو جدید
دوست عزیز خدا درو تخترو با هم جور میکنه
یقین داشته باش دیر یا زود همونی پیدا میشه که لیاقتتو داشته باشه و هر جوری که خودت بودیو هستی تا همونقد خوب یا بد (بلا نسبت) باشه.

منم همه امیدم به خداست
اما خوب خیلی وقتا دلم میخواد با یکی حرف بزنم و اینجا را انتخاب کردم و گرنه قصدم ناشکری و این حرفا نیست:gol:

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
2.به خودش اهمیت بده
4.حسود نباشه--------------------
و...

فعلا ایناست

دمت گرم همینه+گفته ی دوستمونarghavantree که مومن به خدا باشه
اگه شما دخترا یه همچین چیزهایی مدنظرتون باشه و به هر کسی روو ندید پسر ها هم سعی میکنن تغییر کنن و خوب باشن

امیدوارم خوشبخت بشید

arghavantree

عضو جدید
اگه شما دخترا یه همچین چیزهایی مدنظرتون باشه و به هر کسی روو ندید پسر ها هم سعی میکنن تغییر کنن و خوب باشن

امیدوارم خوشبخت بشید

ما هم امیدواریم شما و همه پسرهایی که خوب بودند و خوب هستند و خوب خواهند ماند خوشبخت خوشبخت بشوند:gol:

lireza@

عضو جدید

منم همه امیدم به خداست
اما خوب خیلی وقتا دلم میخواد با یکی حرف بزنم و اینجا را انتخاب کردم و گرنه قصدم ناشکری و این حرفا نیست:gol:

کار خوبی میکنی دوست عزیز ممنون.
پس اگه میخوای فرد مناسبت رو پیدا کنی بیشتر باید مراقب خودت باشی چون خدایی نکرده اگه خطایی کنی
یقین داشته باش کسی که نصیبت میشه چه تا اخر عمرت بفهمی یا نفهمی اونم اون خطارو کرده پس همه چیز به خودمون برمیگرده.
بی ادبی نشه دوست عزیز مخاطبم شما نیستی منظورم به همست.

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
ینی همه این 40تا شرط رو باید داشته باشه؟؟؟؟؟؟
اگه 39تاش حل بشه نمیشه؟؟ :D;);)
اگه چند تاش رو نداشته باشه و بتونم بهش کمک کنم که درستش کنه،چرا حله

امیدوارم خوشبخت بشید

سپاسگذارم ، شما هم همینطور

lireza@

عضو جدید
اگه چند تاش رو نداشته باشه و بتونم بهش کمک کنم که درستش کنه،چرا حله

سپاسگذارم ، شما هم همینطور

من که شوخی کردم ولی اگه مثلا قدش بلندتر از 190 نباشه چجوری میخواید درستش کنید؟
منظورم از شوخی این بود که صفات اخلاقی اگه بیشتر مد نظرتون باشه بهتر نیست؟
البته عذر میخوام که اینجوری میگم ناراحت نشید.؟؟

a.inkare

عضو جدید

-چهارم اینکه عاشقم باشه

این فرشته های خیالی راما ساخته ایم
آنها هیچ گاه نخواهند آمد