هر جفتش مهمه اما زیبایی باطن مهم تره...ولی زیبایی ظاهری تو جامعه ما متاسفانه نقش مهمی داره
ولی در کل جفتش
ولی در کل جفتش
نه موافق نیستم همه اینطور نیستن من کسایی رو میشناسم قیافه ی خوبی دارن اما باطن خوبی ندارناکثر کسانی که زیبایی ظاهری دارند زیبایی باطنی هم دارند.
نه موافق نیستم همه اینطور نیستن من کسایی رو میشناسم قیافه ی خوبی دارن اما باطن خوبی ندارن
چه بابایه با حالی داری پیر نمی شهاز دوستان خواهش میکنم که با دقت به این سوال پاسخ بدین خیلی مهمه این قضیه...
به نظر من باطن از ظاهر مهمتره ولی ظاهرو هم نباید نادیده گرفت...
ظاهر مهم هست نه اونطور که به خاطرش باطن نادیده گرفته بشه...
بذارین به صورت عددی نظرمو مطرح کنم آخه مهنسا معمولا نمیتونن مثائل عاطفی رو درست بیان کنن البته من به شخصه اینجوریم!!
من خودم یه فردی که دارای ظاهر 50 از 100 و باطن 70 از 100 رو به یه فردی که دارای ظاهر 70 از 100 و باطن 50 از 100 باشه ترجیح میدم...
یعنی دختری که باطنش خوبه رو ترجیح میدم البته ظاهرش هم باید قابل تحمل باشه!!!
البته بابام میگه یه دختر خوشکل پیدا کن واسه خودت چون زنها هیچ کدوم اخلاق ندارن!!!!!!!!!
با این نظر خیلی موافقمممنون دوست من
زیبایی یه مفهوم نسبیه
مخصوصا در مورد ظاهر
از طرفی زیبایی سیرت کیفیه و زیبایی صورت کمی
شاید نشه باهم مقایسه شون کرد
افراد زیبا موفق ترن ... این ثابت شده اس چون تو جامعه مقبولیت بیشتری دارن و شاید همین باعث میشه مغرور تر باشن
اینجوری زیبایی سیرتشون کمتر میشه............! اما عمیق تر ک فک میکنم میبینم باز مقبول ترن ! چون ظاهرشون بیشتر از باطن ب چش میاد...متاسفانه
من یاد گرفتم درباره ظاهر دوستام و حتی دشمنام قضاوت نکنم من با این مفهوم زندگی کردمو برام طرز فکر و نگاشون با ارزشه
ممنون دوست من
زیبایی یه مفهوم نسبیه
مخصوصا در مورد ظاهر
از طرفی زیبایی سیرت کیفیه و زیبایی صورت کمی
شاید نشه باهم مقایسه شون کرد
افراد زیبا موفق ترن ... این ثابت شده اس چون تو جامعه مقبولیت بیشتری دارن و شاید همین باعث میشه مغرور تر باشن
اینجوری زیبایی سیرتشون کمتر میشه............! اما عمیق تر ک فک میکنم میبینم باز مقبول ترن ! چون ظاهرشون بیشتر از باطن ب چش میاد...متاسفانه
من یاد گرفتم درباره ظاهر دوستام و حتی دشمنام قضاوت نکنم من با این مفهوم زندگی کردمو برام طرز فکر و نگاشون با ارزشه
منم باهات موافقمبه نظر خودم هر دو مهم هستند اما زیبایی درون مهم تره چون همیشه باقی میمونه اما زیبایی ظاهری و شکل و قیافه بعد از مدتی زیبایی خود را از دست میده .
خوشحال میشم نظر بدید.
من از نظر ظاهری زیبا هستم و نه از نظر باطنی .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
:::نهایت زیبایی چهره زن و مرد از نظر مردم بریتانیا ::: | گفتگوی آزاد | 32 | ||
نظر سه مرجع تقلید در باره حکم جراحی زیبایی | گفتگوی آزاد | 16 | ||
به نظر شما مهم ترین عامل فساد چیست؟ | گفتگوی آزاد | 22 | ||
نظر سنجی | گفتگوی آزاد | 3 | ||
علل افزایش درگیری و نزاع بین مردم از نظر شما ؟ | گفتگوی آزاد | 7 |