به نظر شما زیبایی ظاهری مهم تره یا زیبایی باطن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fatemeh biglar

عضو جدید
نمیگم زیبایی ظاهری ولی میگم در ابتدای هر رابطه ای باید چهره طرف به دل آدم بشینه و بعد بری به سراغ آشنایی و باطن و ..... .این اصلیه که گریز ناپذیره! اما پس از چندی ایم زیبایی باطن هست که باعث بقای زندگی مشترک میشه.

با این از همه موافقتر بودم اما به نظرم رفتار ادمها تو قیافه هاشون اثر میزاره نمیدونم قبول دارین یا نه من اسمش را میزارم "معصومیت چهره" که باعث میشه حتی صورتی که زیبایی خاصی نداره بره تا ته دلت

ترناز

عضو جدید

به چشمي اعتماد کن که به جاي صورت به سيرت تو مي نگرد ، به دلي دل بسپار که جاي خالي برايت داشته باشد و دستي را بپذير که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است

Erfan_K

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر خودم هر دو مهم هستند اما زیبایی درون مهم تره چون همیشه باقی میمونه اما زیبایی ظاهری و شکل و قیافه بعد از مدتی زیبایی خود را از دست میده .
خوشحال میشم نظر بدید.

زیبایی باطنی رو اصولا میگن بهتره چون دوامش در گذر زمان بیشتره
اگر زیبایی باطنی هم با گذر زمان از بین بره ، اون هم بدرد نخواهد خورد

بحث دیگه ، تکراری شدن هست . بزرگترین معضلی که در هر رابطه ای وجود داره چه در مدت زمان کوتاه و چه طولانی .
اگر رفتارهایی که زیبایی باطنی رو به همراه داره ، تکراری بشه و اثربخشی اون کمرنگ بشه ، باز هم بدرد نمی خوره .

در نتیجه هرکدوم از زیبایی های ظاهر یا باطن اگر بتونن در گذر زمان ارتقا پیدا کنن و یا از حالت تکراری شدن ، رهایی پیدا کنند ، ارزش بالایی دارند .

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب معلومه هردو مهمه
ولی اگه باطن انسان پاک باشه اون آدم ریبایی ظاهری هم پیش بقیه پیدا میکنه و همه به یه چشم دیگه نگاش مبکنن چون تو دل همه جا دارهههههههههههه

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از نظر من هردو اهمیت داره..ولی زیبایی باطنی موندگار تره..وباارزش تره...امیدوارم همه تو انتخاب زندگیشون به این بیشتر اهمین بدن..که بعد دچار مشکل نشن...

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
اگر انسان آبرویش آلوده به پستی نشود هر لباسی که بپوشد برایش زیباست

hesamdavarzani

عضو جدید
هر کسی متناسب با ویژگی هایی که داره زیباست ولی تصور کن که اگه زیبایی باطن نباشه زیبایی ظاهر تا حدودی بی ارزش میشه زیرا این زیبایی باطن که به فکر وراهمون جهت میده در ضمن بستگی داره از چه جهتی به زیبایی باطن نگاه کنی

Mar mari

عضو جدید
شعار ندیم
ای دوره زمونه همه دنبال ظاهر زیبان!بهتون قول میدم
هرکی هم گفت باطن دروغ نگفته ولی راستشم نگفته!
پاش برسه مشتاق ظاهره زیبا میشن!به وفور دیدم..
چون زیبایی صفتیه که همه مشتاقه داشتنشن

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
شعار ندیم
ای دوره زمونه همه دنبال ظاهر زیبان!بهتون قول میدم
هرکی هم گفت باطن دروغ نگفته ولی راستشم نگفته!
پاش برسه مشتاق ظاهره زیبا میشن!به وفور دیدم..
چون زیبایی صفتیه که همه مشتاقه داشتنشن

دقیقا
تو حرف همه میگن باطن.... بعد که دقت میکنی‌ میبینی‌ عکسش رفتار می‌کنن توجیه می‌کنن که یه جوری بود انرژی منفی‌ داشت....
آن چیز که در جامعه ما عیان است چه حاجت به بیان است.... پس به جای شعار دادن بهتره رو ناخود آگاهمون کار کنیم و بدونیم بدون اینکه حواسمون باشه چقدر سطحی و ظاهر بینیم.

گفتنش راحته آره ظاهر مهم نیس ولی‌ عمل کردنش کار هر کسی‌ نیست.

آخرین ویرایش:

Don M.Hadi

عضو جدید

زیبایی ظاهر هدیه خدا به ماست و زیبایی باطن هدیه ما به خدا...فکر کنم معلومه کدوم مهمتره...(البته مقایسه کردن دوتا صفت خوب،زیاد خوب نیست):gol:

arezo.d

عضو جدید
هر دو خوبه به شرط اینکه در کنار هم باشه یعنی کسی که ظاهر زیبایی داره باطن زیبا هم داشته باشه در غیر این صورت ....
البته با توجه به موقعیت و زمان زیبایی ظاهر خیلی خوبه ولی کمی که بیشتر پیش می ریم و رفتار و غرور انسانهای زیبا ( البته نه همه ی انسان های زیبا کسانی هم هستند که مشمول این فرض نمیشن) و افکار زشت و ناپسندشونو میبینیم دیگر زیبایی ظاهر خسته کننده و بی معنی میشه و حسرت داشتن باطنی زیبا رو خواهیم داشت . اگر چه زیبایی برای هر کسی معنای خاص و دید وسعی داره......
همه انسانها زیبا هستند و مخلوق خدا و انسان اشرف مخلوقاته و هرکس به نحوی زیباست پس به ظاهر یکدیگر احترام بذاریم و کسیو زشت تلقی نکینم.

reil way

عضو جدید
منم با مهدیه جان موافقم
زیبایی ظاهری باعث میشه چه مرد یا زن در برخورد با دیگران
محکم تر برخورد کنه و به نظر من اعتماد به نفسی که به آدما میده
باعث پیشرفت اونها میشه !!!!!
البته که همه چیز نسبی و هیچ چیز مطلقی وجود نداره
که بگیم همیشه اینجوریه ........

من با مریم ومهدیه عزیز کاملا موافقم.
خواهرم همیشه میگه همه میتونن خوشگل باشن ولی همه که نمیتونن جذاب باشن.

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ممنون استارتر محترم موضوعت سوالت خیلی خوبه ولی کاش یه جور دیگه طرحش میکردی این که همه میگن زیبایی باطن مهمه .....
ولی مهم اینه چرا با این که یکی خیلی هم زیبایی باطن داره ولی به خاطر نداشتن چهره ی زیبا اگه ظاهرش زیاد زیبا نباشه یا یه جوری باشه اکثرا خوشمون نمیاد و به دلشون نمیشینه....و چه راهکارایی دارند دوستان تا به بیراهه نریم اخه خییل ها فریب چهره های زیبا رو میخورند....؟؟؟
.
.
ادما واسه ما دودسته اند یکی اونایی که از نظر بیش تر افراد خوشگلند ولی به قول دوستمون جذاب نیستند ولی یه عده با این که زیبا نیستند خیلی خواستنی هستند......
.
.
ولی من به این نتیجه رسیدم خوشگل بودن زیاد مهم نیست و بیش تر به حس خود طرف به خودش برمیگرده ...و بعدشم مهم نیست که چقدر زیبا باشی زیبا اینه که خواستنی باشی و از درون هم زیبا باشی ......

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
بابت تاپیک زیباتون واقعا ممنونم
اگه بخوایم توی این جامعه یکی از این دوتارو انتخاب کنیم 100%ظاهری چرا چون اونی که خوشگله چه دکتر باشه چه فروشنده و یا هر چیز دیگه ای کسایی که بهش مراجعه میکنن بیشترن چون خانوم یا آقا خوشگله مثل همین روزا هر فروشنده سعی میکنه یه دختر یا یه پسر خوشگل به عنوان فروشنده بزاره تا مشتریاش زیاد بشن ....

ولی اگه بخوایم واقعا به این مسئله جواب بدیم زیبایی درون مهم تره
یه روز که 5ابتدایی بودم یه دختره که خوشگل بود روبه یکی از بچه های زشت کلاس کردو گفت خاک بر سر زشتت که فردا قراره رو دست مامانت بترشی...
دخترک گفت:میدونم که زشتم و تو خوشگل و بخاطر همین خوشگلی بهت تبریک میگم...واز کلاش خارج شد...واقعا همه از رفتار اون بیچاره تعجب کردن...
الان که چند سال گذشته دختر زشت کلاس دکتر شده و دختر خوشگله با یه کار اشتباه به خاطر غرورش گوشه ی خیابونا میخوابه و از خونه انداختنش بیرون ....
شاید خیلی ها زشت باشن ولی وقتی یکم بیشتر بهشون نزدیک میشی اونقدر قشنگی از رفتارشون میبینی که چهرشونم واست زیبا میشه...
پس در نتیچه 1000%زیبایی باطن مهمه
.

دقیقا همینه که میگید اینا اول به ظاهر طرف نگاه میکنند و بعد بهش کار میدن...این جور جاها ادم کار نکنه خیلی بهتره...و کلا نباید وارد این مغازه هایی شد و خرید کرد که میخوان این طوری جلب مشتری کنند....
خیلی حرف دوستتون بد بوده ولی خب از روی بچگی بوده حتما...قربون برم خدا رو که به هر کی هر چی نمیده به جاش یه چیز دیگه میده....شاید اگه اون دوستتون هم زیبا بود و مغرور میشد و....ولی به واسطه همون چهره ی معمولی الان دکتر شده.....اگه دقت کرده باشید اکثر ادمای درس خون و دکتر و نمیدونم و ...البته جسارت نشه ولی واقعا چهره ی زیبایی ندارند شاید بارها شده باشه یکی رو دیدیدم و گفتیم اصلا به قیافش نمیخوره طرف این کاره باشه!!!!!
واقعا همین طوره که میگید ..........
من یکیو میشناسم که ظاهر فوق العاده زیبایی داره, ولی باطنش (...) این باعث شده اصلا قشنگ دیده نشه!! تا حالا نشنیدم کسی ازش تعریف کنه!!
اره خدا نکنه اسم یه نفر بد در بره زیادند کسایی که واقعا خیلی خوشگلند ولی به واسطه یه کارایی که بقیه ازشون دیدند و شنیدن اصلا چهرشون واسشون زیبا و جذاب که نیست هیچ زشت هم به نظر میاد........مگه این که ندونیم.....
دقیقا
تو حرف همه میگن باطن.... بعد که دقت میکنی‌ میبینی‌ عکسش رفتار می‌کنن توجیه می‌کنن که یه جوری بود انرژی منفی‌ داشت....
آن چیز که در جامعه ما عیان است چه حاجت به بیان است.... پس به جای شعار دادن بهتره رو ناخود آگاهمون کار کنیم و بدونیم بدون اینکه حواسمون باشه چقدر سطحی و ظاهر بینیم.

گفتنش راحته آره ظاهر مهم نیس ولی‌ عمل کردنش کار هر کسی‌ نیست.
منم همینو میگم بهتره این جا راهکار ارائه بدیم طوری که تا یکی رو دیدیم سریع از روی چهرش ازش خوشمون یا بدمون نیاد خیلی ها میگن باطن ولی خدا وکیلی خیلی ها حاظر نیستند تو صورت چهره ی بعضی ها نگاه کنند با این که طرف اخر زیبایی باطنه چی برسه به دوستی و ......

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون هستم از همه ی بچه ها که نظراتشون را بیان کردن . و واقعا تفکرات همشون منطقی و زیبا و معقول است .

mr.mohamadi

عضو جدید
چقدر زيبا ميگه مولانا
هين رها کن عشقهاي صورتي
عشق بر صورت نه بر روي ستي اون چهره هاي بدک شده رو رهاکن اون سيرتهاي زيبا راببين
آنچه بر صورت تو عاشق گشته اي
چون برون شد جان چرايش گشته اي مگه نميگي عاشق چهره ي بدک شدشي پس چرا تا ميميره ميزاريش ميري
صورتش بر جاست اين سيري ز چيست ؟
عاشقا واجو که معشوق تو کيست
پرتو خورشيد بر ديوار تاخت
به کلوخي دل چه بندي اي سليم؟
واطلب عسشقي که او دارد مقيم
ما در اين انبار گندم ميکنيم
گندم جمع آمده گم ميکنيم
ورنه موشي دزد درانبار ماست
گندم اعمال 40ساله کجاست ؟

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیبایی باطن بدون زیبایی طاهری به کار نمیاد ... اما زیبایی ظاهری بدون زیبایی باطنی به راحتی مسیرهای پیشرفت رو هموار می کنه...!!!
اگه از منظر اعتقاد شخصی باشه من هم زیبایی باطن رو بیشتر دوست دارم اما متاسفانه این فقط بخش شعاری ماجراست... بین حرف تا عمل فاصله بسیاره...
و نکته جالب اینکه بین این دوتا مقوله گویا نسبت عکس وجود داره.. البته نه در مورد همه اما غالبا اینطوره...
چه خوبه اگه هردوش با هم باشه

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیبایی باطن بدون زیبایی طاهری به کار نمیاد ... اما زیبایی ظاهری بدون زیبایی باطنی به راحتی مسیرهای پیشرفت رو هموار می کنه...!!!
اگه از منظر اعتقاد شخصی باشه من هم زیبایی باطن رو بیشتر دوست دارم اما متاسفانه این فقط بخش شعاری ماجراست... بین حرف تا عمل فاصله بسیاره...
و نکته جالب اینکه بین این دوتا مقوله گویا نسبت عکس وجود داره.. البته نه در مورد همه اما غالبا اینطوره...
چه خوبه اگه هردوش با هم باشه
موافقم ...
74958798740989 بار تجربه ش کردم،...البته نمیدونم بقیه جاهای دنیا هم اینجوریه یا ایران خیلی‌ درگیره این جریانه،

هیچ وقت یادم نمیره اون برنامهٔ بی‌بی‌سی رو که یه دختررو نشون میداد رفته بود خارج از کشور( اروپا یا آمریکا یادم نیست دقیق )زندگی میکرد میگفت تو ایران امکان نداشت بدون آرایش بیرون حضور پیدا کنم ولی‌ اینجا صبح از خواب پا شد یه لباس تنش کرد با همون موهای آشفته حتی و قیافهٔ کاملا طبیعی (از اون قیافها که100% اگه اینجا پسرای خیابونی میدیدنش متلک: "اه اه زشت" رو نثارش میکردن).... رفت بیرون و خیلی‌ هم شاد و سر حال... گفت از وقتی‌ اومدم اینجا کلا برخوردا طوریه که اصلا ارایش واسم مهم نیس.

آخرین ویرایش:

Erfan_K

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم ...
74958798740989 بار تجربه ش کردم،...البته نمیدونم بقیه جاهای دنیا هم اینجوریه یا ایران خیلی‌ درگیره این جریانه،

هیچ وقت یادم نمیره اون برنامهٔ بی‌بی‌سی رو که یه دختررو نشون میداد رفته بود خارج از کشور( اروپا یا آمریکا یادم نیست دقیق )زندگی میکرد میگفت تو ایران امکان نداشت بدون آرایش بیرون حضور پیدا کنم ولی‌ اینجا صبح از خواب پا شد یه لباس تنش کرد با همون موهای آشفته حتی و قیافهٔ کاملا طبیعی (از اون قیافها که100% اگه اینجا پسرای خیابونی میدیدنش متلک: "اه اه زشت" رو نثارش میکردن).... رفت بیرون و خیلی‌ هم شاد و سر حال... گفت از وقتی‌ اومدم اینجا کلا برخوردا طوریه که اصلا ارایش واسم مهم نیس.

:surprised:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم ...

به نظر من همه جا همینه منتها معیارهای زیبایی تو جاهای مختلف متفاوته...;)

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم ...

ماشاا.... به این همه تجربه .